موضوعها: 13
رتبه:
91
5 تشکر در 0 ارسال
2010-02-26 ساعت 13:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-02-26 ساعت 13:58 توسط rasarasa.)
محسن جان غصه نخور تا موقعی که به آمریکا بیایی از آواتار خبری نیست ولی مطمئن باش چند تا فیلم خوب 3بعدی جایش را می گیرد!
ضمنا آواتار برعکس فیلمهای 3 بعدی دیگر زیاد سعی در غافلگیر کردن و تکیه بر تکنیکهای جذب تماشاگر در فیلمهای سه بعدی ندارد. مثلا در دیگر فیلمهای سه بعدی مدام یک چیزهایی تا نزدیک صورتت میاید یا روی دورشدن ونزدیک شدن خیلی تاکید می شود .ولی در آواتار از این جنگولک بازیها که اتفاقا برای من خیلی فان است و دوستش دارم خبری نیست. من وسط فیلم گاهی عینکم را برمی داشتم که ببینم کسانیکه آنرا به صورت معمولی دیده اند چه حسی دارند.واقعا تفاوتش آنقدر چشمگیر نبود.
شما کافیست این فیلم را با کیفیت خوب در ایران پیدا کنی و در تلویزیون بزرگ وبا کیفیت ببینی. وکمی هم از تخیلت بهره بگیری که 3بعدی تصاویر چطور می توانست باشد ومطمئن باش که می توانی به اندازۀ ما لذت ببری.
من فیلم کریسمس کارول را در آمریکا به نیت 3بعدی دیدن به سینما رفتم ولی معمولیش در پاچه ام رفت .جالبست بگویم تصاویری که از این فیلم در ذهن من مانده کاملا 3بعدیست ومن قبل از اینکه این را برای شما بنویسم فکر می کردم این فیلم را سه بعدی دیده ام.الان که یادم میاید حتی گاهی در سینما مثل دیدن فیلم 3بعدی صورتم را کنار می کشیدم، تا چیزی با صورتم برخورد نکند. چون در اینگونه فیلمها تاکید بر دوری ونزدیکی اجسام وحرکات تند وسریع به سمت دوربین است ، می شود با کمی تخیل ،بدون عینک و سینما آنرا سه بعدی دید.
پس ناراحت نباش و آواتار معمولی را در خانه ببین و لذتش راببر!
موضوعها: 3
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2010-02-26 ساعت 17:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-02-26 ساعت 18:57 توسط sasan.)
درود
بچه هاي عزيز ممنونم از اين همه اطلاعات مفيد راجع به فيلم آواتار و جيمز كامرون
من خيلي دوست دارم كه اطلاعات براي من و ديگر دوستان جنبه كاربردي داشته باشه ولي به نظر من بحث در مورد نقد يك فيلم كه كاملا سليقه اي هست جاي بسيار تاملي داره
مخصووصا اگر سينماي معنا گرا و يا آوانگارد هم پشتيبان تفكر كسي باشه
به نقد انواع فيلمها ادامه بديد و اين خيلي خوبه ولي اگر كسي در مورد سوالهاي قبلي من چيزي ميدونه بي زحمت من رو هم بي پاسخ نگذاره
شيما خانم لطفا در مورد انيميشن و قيمت هاي كار( دستمزدها ) برامون بگيد حالا يا در اروپا و يا در آمريكا
دوستان :
لطفا در مورد سينماي سه بعدي بگيد
در مورد قيمت بليط ، پرده عريض ، صداهاي دالبي و يا هر مورد ديگري كه در فيلم و سينما ميبينيد
در مورد شركتهاي فيلمسازي كه با اونها آشنايي داشتيد و يا ديديد
در مرود نوع دوربين ها
در مورد برنامه هاي تدوين
در مورد ان تي اس سي
در مورد نوع دكور در هاليوود
در مورد حقوق قضايي يك تهيه كننده و همچنين شرايطش
اصلا هيچكدوم از شما كه آمريكا هستيد آيا هاليوود رو ديديد . در موردش برامون بگيد و نحوه كار در اونجا
در مورد اينكه مثلا يك روز اتفاقي يك گروه فيلمسازي رو ديده و ...
در موردي بحث كنيد كه منو به عينيت در مورد كارم برسونه
نقدها خوبه ولي من با تفكرات جيمز كامرون آشنا ميشم كه البته اينم خوبه ولي فعلا براي من كاربردي نيست
خواهش ميكنم از اين نوع صحبت من ناراحت نشيد و منو در جريان اتفاقات كاربردي بگذاريد
بقدري در ايران با فيلمسازان كوچك و بزرگ در مورد انواع و اقسام فيلمها بحث كردم كه به اين نتيجه رسيدم كه واقعا سينما و البته هنر سليقه اي محض هست
حتي در مورد صنعت سينما و يا هنر سينما اتفاق نظر وجود نداره چه برسه به يك فيلم آوانگاردي كه نوع آوري در سنما آورده و ....
اميدوارم كه بحث من و شما جنبه عملي داشته باشه كه اگر شخصي در آينده اين بحثها رو خوند بتواند در لابه لاي حرفهاي من و شما به عينيت در مورد حرفه هنريش برسه
ممنون از لطف شما عزيزان
بدرود
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
تشکر فراوان از دوستان به خاطر این تاپیک مفید.ولی همانطور که ساسان عزیز گفت یه مقداری از بحث اصلی دور شده تاپیک.از سارا خانم وحمید آقا و دیگر دوستان ساکن امریکا میخوام که در مورد مشاهده یا تجربه شون درباره کار عملی سینما برامون بگن.خود من اگر قسمت باشه و بیام اونجا دنبال کار توی سینما و تلویزیون هستم چون اینجا 10-15 سالی هست که توی تلویزیون کار میکنم و به صورت آزاد هم خیلی کار ساختم.میییخوام بدونم زمینه کاری اونجا چطوره و از کجا میشه شروع کرد؟
ممنون.
وقتی تنهای تنها شدی بدان هنوز خدا هست.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-04 ساعت 15:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-04 ساعت 15:10 توسط loony.)
(2010-02-21 ساعت 10:12)laili نوشته: حمید جان شوخی که نمیکنید؟یعنی میخواهید بگید شما اینجا توی آمریکا فیلم آواتار و ندیدید؟
جدید ترین فیلم جیمز کامرون......و پرفروشترین فیلم تاریخ سینما....فیلمی که تونست رکورد تایتانیک و بشکنه.......
پر خرج ترین فیلم ....حتی از فیلم تایتانیک هم بیشتر......فیلمبرداری این فیلم به صورت 3D (سه بعدی) است .
من هفته ی پیش این فیلم و دیدم توی سینما و با عینکهای مخصوص فیلمهای سه بعدی...
ولی خوشم نیومد........من نمیتونم نگاه کارشناسانه به فیلم داشته باشم چون تخصصم نیست...اگه از دید یک هنرمند و یا یک فیلمبردارو یک کارگردان ویک برنامه نویس کامپیوتر به فیلم نگاه کنید شاید این فیلم جزو بی نظیرها باشه..اما من به عنوان یک بیننده نظر میدم....اگه این فیلم کارگردانش جیمز کامرون نبود و ایده ی این فیلم به این جدیدی نبود شاید اینقدر سر و صدا نمیکرد.....
حتی من از سوژه ی فیلم هم اصلا خوشم نیومد.....ولی برعکس من مامانم این فیلم و قبلا دیده بود و باز هم با ما اومد و دید و کلی هم لذت برد......
تا ببینیم نظر بقیه ی دوستان در مورد این فیلم چیه....
بچه هایی که کارشون در رشته های سینمایی هست اگه واقعا برای این هنر ارزش قاءل بشن و در ایران هم ساکن بشن فیلم دزدی نگاه نمی کنند. در سینمای ایران اواتار اکران نشده و dvdهای دزدیش هست که من یکی هیچوقت نمیخرم. این نظریه منه! ولی تبلیغاتش را دیده ام که زیاد برایم جذاب نبوده. اما شما که در آمریکا هستید خوب خوش به حالتان
برای رسیدن به مقصد به وسیله نیاندیش به مقصد فکر کن. آنوقت خواهی دید که چه آسان وسیله پیش پایت خواهد ایستاد و تو را به مقصد خواهد رساند.
موضوعها: 6
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
خواهش می کنم تا اختلاف ها دوباره شروع نشده، اختلاف نظر رو ول کنید و به تاپیک بپردازید.
با تشکر
موضوعها: 6
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
صدرا جان ناراحت نشو. منظوری نداشتم.
اگه اینجا انسان ارزش داست که ماها جون نمیکندیم بریم اون سر دنیا!
هنر تو ایران هیچ معنی ای نداره!
هنر ایران کم کم داره نابود میشه.
موضوعها: 3
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
درود
من چنتا نكته عنوان كنم
بچه هاي عزيز من و يا هيچكدوم از ما نيامديم اينجا كه عرض اندام كنيم
عرض اندام اونم توي هنر فقط در صحنه اتفاق مي افته
تا زدم لاف هنر خواجه به هيچم نخريد
من نميفهمم يعني چي ؟
واقعا تاريخ هنر و هنرمندان ايران رو اصلا وطالعه كرديد كه بدونيد ايران در همين معاصر نه 300 سال پيش چقدر هنرمند در تمام رشته ها داشته
واقعا جاي تعجب داره كه من از اوني كه هستم بگريزم
من ايرانيم با يك فرهنگ ايراني و با بسياري از هنرمندان ايران و... كار كردم و حداقل با اين موضوع بسيار شديد آشنا هستم كه هنر يه پديده ذاتيست نه يك آكادمي كه هر كسي ياد بگيره
اون ميشه صنعت سينما نه هنر
به هر حال خواهش ميكنم كه بچه هاي عزيز ، خوده هنر به شدت سليقه اي هست و خيلي از هنرمندان دنيا به خاطر همين سلايق و نوع تفكر دچار مصيبتهاي فراواني هم شدند مثل پازوليني و يا بونوال و يا هيچكاك و يا چارلي چاپلين و يا پناهي و يا .....
بنابر اين خواهشمندم كه به موضوع اين بخش دقت فرماييد
من دوست دارم كه بچه هاي عزيز و دوستاني كه واقعا وجودشون باعث خوشحالي و يادگيري من و ما ميشه
از شرايط كاربردي كار در آمريكا صحبت كنند
تصور كنيد همين فردا قراره يكي مثل من كه به شدت به كار خودش وابسته است ميخواهد وارد آمريكا بشه و تازه براي همون شروع هم ميخواهد كار فيلمسازي رو ادامه بده
بگيد من بايد چيكار كن
كجا برم
به كي بگم كه من فيلمساز هستم
اسم چنتا كمپاني كه آشنايي داريد بگيد
بگيد قيمتها چطوريه
تخصصي صحبت بشه
راجع به نوع تفكر كمپانيها
راجع به نوع دوربينهايي كه كار ميشه مثل دوربين پاناويژن و يا ...
راجع به استوديوها
راجع به قيمت بازيگراندرجه 3 و يا 4
مثلا اگر واقعا كسي آمريكا بوده و يا چيزي ميدونه برامون بگه كه اگر من همين فردا كه رفتم آمريكا و خواستم فيلم بسازم چه سيكلي رو بايد طي كنم
بهم بگيد چقدر بايد هزينه كنم
براي يك تله فيلم و يا حتي فيلم سينمايي ؟
من اين سوالات رو مطرح ميكنم كه دوستان فكرتون رو به اجرايي شدن كار پيش بره نه سليقه ها
در آخر از دوستاني كه تخصصي دارند خواهش ميكنم برامون صحبت كنند
دوستان عزيز اينجا يه فضاي مجازسيت و به هيچ وجه من دوست ندارم كه كسي از من آزده شده باشد
ممنون و بحث رو در غالب سينما و ساخت ادامه بدهيد
ممنون
بدرود
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-04 ساعت 15:52)rasarasa نوشته: (2010-05-04 ساعت 15:10)loony نوشته: (2010-02-21 ساعت 10:12)laili نوشته: حمید جان شوخی که نمیکنید؟یعنی میخواهید بگید شما اینجا توی آمریکا فیلم آواتار و ندیدید؟
جدید ترین فیلم جیمز کامرون......و پرفروشترین فیلم تاریخ سینما....فیلمی که تونست رکورد تایتانیک و بشکنه.......
پر خرج ترین فیلم ....حتی از فیلم تایتانیک هم بیشتر......فیلمبرداری این فیلم به صورت 3D (سه بعدی) است .
من هفته ی پیش این فیلم و دیدم توی سینما و با عینکهای مخصوص فیلمهای سه بعدی...
ولی خوشم نیومد........من نمیتونم نگاه کارشناسانه به فیلم داشته باشم چون تخصصم نیست...اگه از دید یک هنرمند و یا یک فیلمبردارو یک کارگردان ویک برنامه نویس کامپیوتر به فیلم نگاه کنید شاید این فیلم جزو بی نظیرها باشه..اما من به عنوان یک بیننده نظر میدم....اگه این فیلم کارگردانش جیمز کامرون نبود و ایده ی این فیلم به این جدیدی نبود شاید اینقدر سر و صدا نمیکرد.....
حتی من از سوژه ی فیلم هم اصلا خوشم نیومد.....ولی برعکس من مامانم این فیلم و قبلا دیده بود و باز هم با ما اومد و دید و کلی هم لذت برد......
تا ببینیم نظر بقیه ی دوستان در مورد این فیلم چیه....
بچه هایی که کارشون در رشته های سینمایی هست اگه واقعا برای این هنر ارزش قاءل بشن و در ایران هم ساکن بشن فیلم دزدی نگاه نمی کنند. در سینمای ایران اواتار اکران نشده و dvdهای دزدیش هست که من یکی هیچوقت نمیخرم. این نظریه منه! ولی تبلیغاتش را دیده ام که زیاد برایم جذاب نبوده. اما شما که در آمریکا هستید خوب خوش به حالتان
پس با این حساب یعنی شما هیچکدوم از فیلمهای روز دنیا را ندیده اید ؟!!چون تو ایران که نسخۀ اصلی پیدا نمی شه همش دزدیه.پس چطور در این رشته فعالیت دارید؟! در ایران اکثر نرم افزارها هم قفل شکسته و دزدیست فقط ما پولی به مغازه دار می دهیم که هیچ درصدی از آن به کمپانی اصلی نمی رسد.یعنی شما با نرم افزارها هم کاری ندارید؟!
در ضمن من هم بادیدن تبلیغات آواتار خودم را منتظر یک فیلم تخیلی نچسب کرده بودم ،که بعد از دیدنش در سینما واقعا نظرم عوض شد.دیدن صورت ترسناک و زشت کاراکترهادر تبلیغ ،در فیلم کاملا زیبا و دوست داشتنی بود.
نه من هیچوقت به روز نمیبینم ولی یکی دو سال بعد توی ماهواره نشون میده و میبینم . برای همین هم میخوام برم آمریکا
برای رسیدن به مقصد به وسیله نیاندیش به مقصد فکر کن. آنوقت خواهی دید که چه آسان وسیله پیش پایت خواهد ایستاد و تو را به مقصد خواهد رساند.