کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
یه کلیرنس هست که4 تا 2 هفته قبل از کارنت شدن پروسه اش شروع میشه و معمولا برای اکثر بچه ها قبل از مصاحبه جوابش میاد و اگر هم تا روز مصاحبه نیاد معمولا تا 2 ماه بعد میاد .اما روز مصاحبه اگه آفیسر صلاح ببینه یه FBI چک میزنه . که معمولا برای یک سری رشته های خاص و شغل های دولتی و کسانی که سربازی سپاه بودن میزنن.
البته اینها برداشت شخصی خودم هست

پاسخ
تشکر کنندگان: babakped ، seravin ، sh-b ، yousefi
سلام

ایا کسانی که شماره کیس نامبره بالا دارند شانس کمتری برای قبولی دارند؟
ببینید برای ماه اخیر مجموعا از کل دنیا 31000 نفر کارنت شدند و اعلام کردند که مجموعا 55000 نفر میگیرند .مثلا اگه بگیم از این 31000 نفر 20000 نفر قبول میشن و این روال برای ماههای دیگه هم تکرار شود برای سری سوم کارنت شدگان یعنی سهمیه ها پر میشه؟!!!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
ببخشید یه سوال فوری دارم. به نظر میاد که توی فرمهای سری دوم نوشته که برای ایران نیازی به مدارک پلیس نیست. من خودم هنوز فرمهای سری دوم رو دریافت نکرده ام. و این رو از پست یکی از دوستان که لطف کرده و توی بخش مربوط به فرمهای سری دوم ،اسکن فرمها رو گذاشته خوندم. آیا این معنیش اینه که به مدارک عدم سو پیشینه احتیاج نداریم. لطفا اگه میشه زودتر جوابم رو بدین . چون من در حال حاضر ایران نیستم و تهیه این مدارک برام کار خیلی سختیه.
در ضمن فکر میکنید اگه من اصلا پروسه ی واکسن زدن رو شروع نکنم و همون اواسط نوامبر که تاریخ مصاحبه ام در ابوظبی هست به کلینیک اونجا مراجعه کنم به غیر از اختلاف هزینه برام مشکلی پیش میاد؟ اصلا کسی میدونه حدود این اختلاف چقدر هست؟
یه سوال دیگه هم بپرسم... بچه های 14 و 16 ساله ی من هم به همون واکسنهایی احتیاج دارند که خودم؟ یعنی به غیر از واکسنهایی که توی کارت واکسیناسیونشون هست باید واکسن دیگه ای هم بزنن. در ضمن الهام جان در بخش مربوط به واکسن گفته که خانمهای بالای 26 سال باید یک واکسن اضافه بزنن. این شامل دختر 16 ساله ی منم هست؟ خطری نداره؟ از جوابتون ممنونم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
mojdeh نوشته: ببخشید یه سوال فوری دارم. به نظر میاد که توی فرمهای سری دوم نوشته که برای ایران نیازی به مدارک پلیس نیست. من خودم هنوز فرمهای سری دوم رو دریافت نکرده ام. و این رو از پست یکی از دوستان که لطف کرده و توی بخش مربوط به فرمهای سری دوم ،اسکن فرمها رو گذاشته خوندم. آیا این معنیش اینه که به مدارک عدم سو پیشینه احتیاج نداریم. لطفا اگه میشه زودتر جوابم رو بدین . چون من در حال حاضر ایران نیستم و تهیه این مدارک برام کار خیلی سختیه.
در ضمن فکر میکنید اگه من اصلا پروسه ی واکسن زدن رو شروع نکنم و همون اواسط نوامبر که تاریخ مصاحبه ام در ابوظبی هست به کلینیک اونجا مراجعه کنم به غیر از اختلاف هزینه برام مشکلی پیش میاد؟ اصلا کسی میدونه حدود این اختلاف چقدر هست؟
یه سوال دیگه هم بپرسم... بچه های 14 و 16 ساله ی من هم به همون واکسنهایی احتیاج دارند که خودم؟ یعنی به غیر از واکسنهایی که توی کارت واکسیناسیونشون هست باید واکسن دیگه ای هم بزنن. در ضمن الهام جان در بخش مربوط به واکسن گفته که خانمهای بالای 26 سال باید یک واکسن اضافه بزنن. این شامل دختر 16 ساله ی منم هست؟ خطری نداره؟ از جوابتون ممنونم.

پاسخ تمام سوالات شما در ترجمه بخش تست پزشکی که پیوست کردم هست :

فایل‌های پیوست
.pdf   Teste%20Pezeshki[1].pdf (اندازه 123.6 KB / تعداد دانلود: 249)
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
پاسخ
تشکر کنندگان: ALIREZA205
بابک جان از جوابت خیلی متشکرم.
در ضمن منظورم خانمهای زیر 26 سال بود...(جهت اطلاع)
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان چندتا سوال دارمو ممنون میشم کمک کنید. اول اینکه به نطرتون با شماره ×××20 تاریخ مصاحبم کی میشه؟ بعدم اینکه اگه بخوایم بجای ساپورت اموال شخصی رو ثابت کنیم حتما ً باید پول نقد باشه یا ملک و غیره هم جزوش میشه؟ اگه میشه ترجمه سند کافیه؟ یا نامه دادگستری هم لازمه؟ تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:
amirhessam نوشته: سلام دوستان چندتا سوال دارمو ممنون میشم کمک کنید. اول اینکه به نطرتون با شماره ×××20 تاریخ مصاحبم کی میشه؟ بعدم اینکه اگه بخوایم بجای ساپورت اموال شخصی رو ثابت کنیم حتما ً باید پول نقد باشه یا ملک و غیره هم جزوش میشه؟ اگه میشه ترجمه سند کافیه؟ یا نامه دادگستری هم لازمه؟ تشکر

دوست عزیز امسال یه کمی با پارسال فرق کرده و ظاهرا کی سی سی هر سال دوستان و متعجب میکنه کسی نمیتونه زمان مصاحبتون و بگه..................
در مورد مدارک مالی هم لطفا بحث شیرین اسپانسر را مطالعه بفرمائید...
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
من هنوز نفهمیدم که آیا به عدم سو پیشینه(همون که اداره آگاهی ایران صادر میکنه) احتیاج دارم یا نه؟ کسی میدونه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
mojdeh نوشته: من هنوز نفهمیدم که آیا به عدم سو پیشینه(همون که اداره آگاهی ایران صادر میکنه) احتیاج دارم یا نه؟ کسی میدونه؟

نه mojdeh جان گرفتن عدم سو پیشینه برای ایرانیها لازم نیست.
اگه تو سایتشون هم بری تو قسمت مدارک این قضیه ذکر شده.
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: merdax ، mojdeh
با سلام و تشکر از علیرضا و بابک که در مورد کلیرنس توضیح داده بودند

راجع به تغییر زمان مصاحبه چیزی اینجا پیدا نکردم می خواستم ببینم اگه درخواست تغییر بدم تاریخ بعدی رو خیلی عقب نمیندازن که از اون طرف واسه کلیرنس وقت کم بیاد ویزا ندن؟

من زمان مصاحبه ام تو اکتبر هستش ولی بخاطر تولد فرزندم که نزدیکه مصاحبه است باید درخواست تغییر زمان مصاحبه بدم میدونم که این موضوع رو قبول می کنن و تغییر میدن ولی نگران هستم که خیلی عقب بندازن و همونطور که گفتم برای کلیرنس به مشکل بخورم.

اگه کسی تجربه یا اطلاعاتی در این مورد داره ممنون میشم که توضیح بده
شماره کیس: 2010AS00006XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:may23
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: june 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: Sep 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:october 2009
تاریخ مصاحبه: Jan 2010
تاریخ دریافت کلیرنس:Feb 5 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.5 ميليون تومان
پاسخ
تشکر کنندگان:
R.F نوشته:
mojdeh نوشته: من هنوز نفهمیدم که آیا به عدم سو پیشینه(همون که اداره آگاهی ایران صادر میکنه) احتیاج دارم یا نه؟ کسی میدونه؟

نه mojdeh جان گرفتن عدم سو پیشینه برای ایرانیها لازم نیست.
اگه تو سایتشون هم بری تو قسمت مدارک این قضیه ذکر شده.

البته اگر برای 12 ماه یا بیشتر در کشوری غیر از ایران زندگی کرده باشید و در طول مدت اقامت بیش از 16 سال داشتید باید از اون کشور عدم سو پیشینه بگیرید. ولی همانطور که دوستان گفتن عدم سو پیشینه برای مدتی که در ایران بودین لازم نیست.
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
پاسخ
تشکر کنندگان: R.F ، mojdeh
دوستان عزيز سلام
من يه مشكل كلي پيدا كردم
شماره من تقريبا 1300 هستش و كارنت شدم اما توي اسامي اعلام شده نيستم و نگرانم كرده
من به كي سي سي ايميل زدم و پاسخم اين بود كه اطلاعات مچ نيست
من تمام اطلاعات رو چك كردم و هيچ كجا متوجه اشتباهم نشدم تا بتونم با ايميلي كي سي سي رو از تصحيح اشتباهم باخبر كنم
نگرانم كه نكنه توي اكتبر كارنت شده باشيم و خودمون از تاريخ كارنت شدن مون بي خبر باشيم
من از دوستاني كه در اين زمينه تجربه دارند خواهش ميكنم كه ما رو راهنمايي كنند
كاش در كتاب قطور زندگي سطري باشم ماندني
نه حاشيه اي از ياد رفتني

دوستان هنرمند و علاقه مند به هنر : http://mohajersara.com/forumdisplay.php?fid=56
پاسخ
تشکر کنندگان:
بهشون حتما تلفن کن و مشکلتون را بهشون بگین شما به احتمال زیاد در تاریخ تولدتون ویا اسپل اسمتون اشتباه کردین .خیلی ها از اینگونه مشکل داشتن سعی کنید پیدا کنید و اگر نشد حتما تلفن بزنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
nima_moz نوشته: سلام

ایا کسانی که شماره کیس نامبره بالا دارند شانس کمتری برای قبولی دارند؟
ببینید برای ماه اخیر مجموعا از کل دنیا 31000 نفر کارنت شدند و اعلام کردند که مجموعا 55000 نفر میگیرند .مثلا اگه بگیم از این 31000 نفر 20000 نفر قبول میشن و این روال برای ماههای دیگه هم تکرار شود برای سری سوم کارنت شدگان یعنی سهمیه ها پر میشه؟!!!!!!

سلام دوست عزیز
روال اعلام شدن شماره ها و انتخاب افراد اصلا معلوم نیست. منظورم اینه که شما به هیچ عنوان با دودوتا کردن نمیتونید رابطه منطقی بین شماره های اعلام شده پیدا کنید. فقط میتونم بگم محاسباتی که بالا انجام دادید غلط است. در ضمن به امضای من در پایین دقت کنید. شماره من هیچ وقت در بولتن لاتاری اعلام نشد و تقریبا ماهای آخر نامه دوم بی خبر رسید.
کیس نامبر: 2009AS3508x
تاریخ دریافت نامه اول: May 28 2008
تاریخ دریافت نامه دوم: Jun 1 2009
تاریخ مصاحبه: Jul 13 2009
کلیرنس: دیگه منتظر نیستم
کلیرنسم اومد10 Aug
تاریخ دریافت ویزا: Aug 24
اعتبار ویزا: 6 ماه تا تاریخ Feb 23 2010
پاسخ
تشکر کنندگان: king_of_sky
سلام به دوستان خوب من
یه سوال:
مدارکی رو که ترجمه کردیم باید مهر امور خارجه داشته باشه؟
کارت واکسیناسیون هم شامل مورد فوق میشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان