سلام. می خواستم بپرسم کسی میدونه از زمانی که ویزا حاضر میشه حداکثر چقدر وقت داریم تا بریم اونو بگیریم؟
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
|
SRB نوشته: سلام به دوستان خوب من bale tamoome madareketoon mohre ommoore khareje bayad dashte bashe bejoz karte vacsan ke nemikhad
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009 تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009 تشکر کنندگان: masih
2009-10-01 ساعت 18:59
arminm85 نوشته: سلام. می خواستم بپرسم کسی میدونه از زمانی که ویزا حاضر میشه حداکثر چقدر وقت داریم تا بریم اونو بگیریم؟ منظورتون بعد از اومدن کلرینس یا همون موقع مصاحبه؟ اگه موقع مصاحبه باشه تا 48 ساعت با پست ups میفرستن هتل. اما از زمانی که کلیرنس میاد حدود 60 روز وقت دارید تا برید و ویزا رو بگیرید
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: arminm85
2009-10-02 ساعت 00:43
شايد اين سايت براي اموزش زبان بهمون كمك كنه
http://iranianenglish.blogspot.com/
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد
شماره کیس: 2010AS00009XXX کنسولگری:آنکارا تاریخ مصاحبه:jan 2010 تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرک
2009-10-02 ساعت 01:02
سلام بچه ها
شايد اين مطلب رو همه بدونيد ولي چون خودم بعضي از مواقع براي ترجمه به مشكل بر ميخورم بايد عنوان كنم كه گوگل مترجم گذاشته و شما به راحتي هر متني رو ميتوانيد به انگليسي و يا خيلي از زبانهاي ديگر دنيا ترجمه كنيد من آدرس سايت رو ميگذارم . هر كسي احتياج داشت استفاده كنه translate.google.com
كاش در كتاب قطور زندگي سطري باشم ماندني
نه حاشيه اي از ياد رفتني دوستان هنرمند و علاقه مند به هنر : http://mohajersara.com/forumdisplay.php?fid=56
2009-10-02 ساعت 22:02
mikhastam bedoooonam kasi ke pasword ya shomare ramzesh ro gom karde bayad che kone ke befahme barande shodeh mamnon misham agar rahnamaiy konid
kasra_111 نوشته: mikhastam bedoooonam kasi ke pasword ya shomare ramzesh ro gom karde bayad che kone ke befahme barande shodeh mamnon misham agar rahnamaiy konid متاسفانه جز با داشتن كد مخصوص اين كار قابل انجام نيست...
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ... .
2009-10-03 ساعت 17:42
سلام به همه دوستان!
آیا کسی از دوستان 2010 برای مصاحبه رفته؟ چرا برای ماه اکتبر مصاحبه ها رو نزدن؟ لطفا اگه کسی میدونه اطلاع بده. ممنون
2009-10-03 ساعت 23:39
drkamrani1 نوشته: سلام به همه دوستان! با سلام تا کیس 7000 از آسیا رفتن . وتاریخ مصاحبه را دریافت نمودند . لطفا سوالتان را شفاف تر مطرح نمائید . پیروز باشید .
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت.
2009-10-04 ساعت 00:07
موضوع جدید در مهاجرسرا:
ادامه تحصیل و کار در رشته های علوم انسانی; بخصوص حسابداری،اقتصادی در امریکا http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1627
راهنمای خرید چمدان
10AS6000 قبولی:May 24, 09 کنسول:Ankara ارسال فرم اول:June08,09 کارنت:Sep.09 نامه دوم:Oct1709 مصاحبه:Nov.09 کلیرec.09 هزینه:3.800$-یکنفر We The People
2009-10-04 ساعت 09:49
سلام دوستان
بانک ملی داره حساباشو تبدیل به سیبا میکنه اگه تاریخ افتتاح حساب بشه الان که خیلی کمتر از 1سال میشه.حالا چیکار کنیم؟
2009-10-04 ساعت 15:33
درود بر همه عزیزان
مگه حسابی که ازش پرینت موجودی حساب می گیریم باید یکسال پیش افتتاح شده باشه؟؟؟!! چه منبعی اینو می گه؟؟ راستی چرا اینقدر ارسال ها کم شده؟! اگه تو یه پست دیگه ارسال ها بیشتر شده لطفاً اونو معرفی کنید ممنونم
2009-10-04 ساعت 16:02
سلام
دوستان این حسابی که در صورت نداشتن ساپورت باید پول توش باشه چه جور حسابی باید باشه؟جاری؟...؟ بعد اوراق قرضه هم قبوله؟ بعد توی نامه دوم که بچه ها گذاشتن روی سایت یه جا اینو نوشته: If the financial resources are derived from a source outside the United States, a statement as to how the funds or income are to be transferred to the u.S. must be provided. اینو باید چی بهشون نشون بدیم؟ کمک
case no: 2010AS00020xxx
همچنان منتظر نامه دوم farnaz.f نوشته: سلام دوستان javan134 نوشته: درود بر همه عزیزان سلام javan134 و farnaz.f عزيز، من فكر نمي كنم اين قضيه مشكلي ايجاد كنه، خيلي از بچه هاي سال قبل با پرينت موجودي حساب (و نه گردش حساب) موفق شدن همون روز مصاحبه ويزا بگيرن... ما خودمون هم توي فرم درخواست فقط گفتيم اطلاعات روز رو بهمون بدهند (البته ما چند وقت ديگه مصاحبه مون هست، و من الان نمي تونم بگم كه كار ما صد در صد راه ميافته!) ----------------------------------------------------------------------------- amirhessam نوشته: سلام سلام نوع حساب تا جايي كه من مي دونم مهم نيست! اون اوراق قرضه رو هم اصلا نمي دونم چيه! ولي طبق گفته بچه هاي سال قبل هر نوع سند و مدركي كه نشان دهنده توان مالي شما باشه، مي تونه بهتون كمك بكنه... اون متن انگليسي هم فكر نمي كنم خيلي مشكل ساز باشه! مربوط به درآمدهايي هست كه از خارج از آمريكا كسب ميشه و نه چيزي كه شما قبلا كسب كردين و به هر عنوان پس انداز كردين ... ----------------------------------------------------------------------------- اينها نظرهاي شخصي بنده است... و خوشحال مي شوم كه اگر اشتباه مي كنم دوستان اصلاح كنند... پيشاپيش تشكر مي كنم
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ... . تشکر کنندگان: javan134 ، amirhessam
2009-10-05 ساعت 11:14
سلام
میخواستم بدونم حتما باید پول تو حساب باشه یا اینکه ترجمه سند خونه ، ماشین ، سهام و ... کافیه ؟؟؟؟ با اینها نمیشه ویزا را گرفت ؟ راستی یه سوال دیگه : من شغلم دولتی نیست ولی همسرم فرهنگی است ممکنه به ما کلیرنس بخوره ؟ یه سوال دیگه : من از طریق یکی از دوستام دارم Job Offer میگیرم می خواستم کسی میدونه با کیس نامبر 27xxx کی وقت مصاحبه مون میشه وانشاالله به من ویزا میدن( با کلیرنس یا بدون ) ؟ |
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان