کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
fatemehtm نوشته: سلام
میخواستم بدونم حتما باید پول تو حساب باشه یا اینکه ترجمه سند خونه ، ماشین ، سهام و ... کافیه ؟؟؟؟
با اینها نمیشه ویزا را گرفت ؟
راستی یه سوال دیگه : من شغلم دولتی نیست ولی همسرم فرهنگی است ممکنه به ما کلیرنس بخوره ؟
یه سوال دیگه : من از طریق یکی از دوستام دارم Job Offer میگیرم می خواستم کسی میدونه با کیس نامبر 27xxx کی وقت مصاحبه مون میشه وانشاالله به من ویزا میدن( با کلیرنس یا بدون ) ؟

دوست عزیز تا اونجایی که من از تجربیات بچه های قبل متوجه شدم علاوه بر سند ملک و ... باید بین 10 تا 15 میلیون برای هر نفر در حساب بانکی موجودی باشه و فقط پرینت موجودی لازمه ! نه گردش حساب به مدت چند ماه و یک سال و غیره ! حالا دوستانی که اطلاعات موثق دارند مطمئناً بهتون کمک خواهند کرد .ضمناً اگه توی تاپیکها جستجو کنید حتماً مرتبط با این موضوع به اطلاعات خوبی دست خواهید یافت ( فکر می کنم تاپیکی بود با عنوان گرفتن ویزا بدون اسپانسر یا چیزی شبیه این ....).
بقیه رو متاسفانه نمی تونم راهنمایی کنم .......
موفق باشیم !
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010

مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
پاسخ
تشکر کنندگان:
fatemehtm نوشته: سلام
میخواستم بدونم حتما باید پول تو حساب باشه یا اینکه ترجمه سند خونه ، ماشین ، سهام و ... کافیه ؟؟؟؟
با اینها نمیشه ویزا را گرفت ؟
راستی یه سوال دیگه : من شغلم دولتی نیست ولی همسرم فرهنگی است ممکنه به ما کلیرنس بخوره ؟
یه سوال دیگه : من از طریق یکی از دوستام دارم Job Offer میگیرم می خواستم کسی میدونه با کیس نامبر 27xxx کی وقت مصاحبه مون میشه وانشاالله به من ویزا میدن( با کلیرنس یا بدون ) ؟

سلام
ترجمه سند ريسك بالاتري داره نسبت به حساب بانكي، من توي سفرنامه هاي بچه هاي پارسال كه خوندم اينطور برداشت كردم كه اصولا براي حساب بانكي بيشتر ارزش قائل هستند... البته تا جايي كه يادم مياد توي يكي از سفرنامه ها يكي از بچه ها شاهد بوده كه به يك زوج فقط با داشتن سند ويزا داده بودن ... البته موارد نقيض اون هم در بين سفرنامه ها پيدا ميشد...

در مورد كليرنس والا من فكر نمي كنم كسي بتونه جواب دقيقي به اين قضيه بده! ايضا در مورد زمان مصاحبه... چون هيچ كدوم اينها روال ثابت و مشخصي نداره... بهتره صبور باشيم و ببينيم چي پيش مياد ...

فقط سعي كنيد اميدوار باشيد ... تا موقعي كه بخواين كارنت بشين سعي كنين سفرنامه هاي بچه ها رو بخونين و تجربه كسب كنين، و همينطور سعي كنين شرايط خودتون رو با پيدا كردن اسپانسر و يا تهيه يك حساب بانكي پر و پيمون بهتر كنين... حالا كه بايد صبر كنيم زمان بگذره سعي كنين ازش براي بالاتر بردن شانستون استفاده كنين...Wink
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
پاسخ
تشکر کنندگان: parsa ، king_of_sky
دوستان عزیز سلام
آیا برای گرفتن گواهینامه در آمریکا حتما باید اینجا گواهی نامه بین المللی بگیریم یا با ترجمه گواهی نامه ای که الان داریم ، کارمون را می افته ؟
پیشاپیش ممنون !
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010

مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
پاسخ
تشکر کنندگان:
arshiya نوشته: دوستان عزیز سلام
آیا برای گرفتن گواهینامه در آمریکا حتما باید اینجا گواهی نامه بین المللی بگیریم یا با ترجمه گواهی نامه ای که الان داریم ، کارمون را می افته ؟
پیشاپیش ممنون !

سلام
به اين لينك مراجعه كنيدSmile

http://www.mohajersara.com/showthread.php?tid=546
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
پاسخ
تشکر کنندگان: ALIREZA205 ، yas ، king_of_sky
برای گرفتن گواهینامه بین المللی از امریکا (تا 10 سال اعتبار) با ارائه اصل گواهینامه ایرانی بدون نیاز به ترجمه...لینک زیر را ببینید...
http://pp.idlicense.com/default.asp
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
پاسخ
تشکر کنندگان: king_of_sky
If the financial resources are derived from a source outside the United States, a statement as to how the funds
or income are to be transferred to the u.S. must be provided
من فکر میکنم منظور متن بالا اینه که اگه منابع مالی که نشون میدید خارج از آمریکا هست باید یه استیتمنت در مورد نحوه بردن اموالتون به آمریکا به ما نشون بدین. کسی نظری نداره؟ضمناً کسائی که اونجا من دارم خیلی تاکید میکنن اینجا تافل بگیرم و برم چون خیلی کارهارو جلو میندازه و اینجا هم هزینش کمتره.
case no: 2010AS00020xxx
همچنان منتظر نامه دوم
پاسخ
تشکر کنندگان: king_of_sky
سلام خواهش ميكنم كمك كنيد
من همسرم برنده اصلي هست ولي ديپلم نداره 3 سال سابقه كار رسمي داره تو يه شركت معتبر كامپيوتري به نظر شما چيكار بايد كرد خواهش ميكنم كمك كنيد
پاسخ
تشکر کنندگان:
Shirin_f نوشته: سلام خواهش ميكنم كمك كنيد
من همسرم برنده اصلي هست ولي ديپلم نداره 3 سال سابقه كار رسمي داره تو يه شركت معتبر كامپيوتري به نظر شما چيكار بايد كرد خواهش ميكنم كمك كنيد

سلام
مشكلي نيست... به شرطي كه بتونن گواهي اشتغال بگيرن .Wink
.
.
پاسخ
تشکر کنندگان:
مونيكا جان مرسي
گواهي رسمي گرفتيم و ترجمه هم كرديم(رسمي)
ولي باز نگرانم شما كسي رو مي شناسيد كه بدون مدرك با سابقه كار ويزا گرفته باشه
از تمام دوستان ممنون ميشم اگه به من كمك كنن.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من ایمیل زدم به kcc تا مطمئن شم اطلاعاتم به دستشون رسیده
اونا این جواب و به دادن.کسی میتونه منو راهنمایی کنه ؟
The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you.
KCC/rch
Public Inquiry
Serco Inc./Kentucky Consular Center
Williamsburg, Kentucky
KCCDV@state.gov
(606) 526-7500
Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.
This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.
پاسخ
تشکر کنندگان:
ُSRB جان تاریخ تولد و اسمتو چک کن بایدعین همونی باشه که تو ثبت نام اولیه ارائه دادی...
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان یه سوال
کسی که تو لاتاری 2010 برنده شده میتونه باز امسال ثبت نام کنه؟
من همسرم رو ثبت نام کردم و برنده هستم.مشکلی که نیست؟
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

پاسخ
تشکر کنندگان:
Shirin_f نوشته: مونيكا جان مرسي
گواهي رسمي گرفتيم و ترجمه هم كرديم(رسمي)
ولي باز نگرانم شما كسي رو مي شناسيد كه بدون مدرك با سابقه كار ويزا گرفته باشه
از تمام دوستان ممنون ميشم اگه به من كمك كنن.

سلام

راستش من تا جایی که می تونستم مصاحبه های سال گذشته رو خونده ام اما به این مورد زیاد دقت نکرده بودم! اما فکر می کنم یکی دو جا موارد با سابقه کار تنها رو خونده ام که ویزا گرفتن... امیدوار باشین... ایشالا که اصلا مشکلی پیش نمیاد و ویزاتون رو می گیرین ... حالا بازم می گردم ، اگر به مورد مشابه برخورد کردم براتون با پیغام خصوصی می فرستم ...Wink
.
.
پاسخ
تشکر کنندگان:
من تا حالا بیشتر از ۱۰ بار به کی‌ سی‌ سی‌ میل زدم و پرسیدم که آیا مدارکم رسیده یا نه ولی‌ هردفعه مینویسه که اطلاعات شما مطابقت نداره .اطلاعاتم هم همرو درست نوشتام...خیلی نگران شدم؟؟حالا باید چی‌ کار کنم؟؟لطفا کمکم کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها من در جواب میلم برای کی سی سی گفته که اطلاعاتم مچ نیست
حالا باید چیکار کنم من فقط اچ اخر اسمم رو نذاشتم یعنی به خاطر اینه
لطفا راهنمایی کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان