ارسالها: 293
موضوعها: 1
تاریخ عضویت: Nov 2012
رتبه:
16
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
پیشنهاد تأسیساتی دوستان برای گذاشتن آب گرم برای توالت فرنگی چیست؟
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه 2013
ارسالها: 1,061
موضوعها: 33
تاریخ عضویت: Sep 2009
رتبه:
205
تشکر: 0
21 تشکر در 0 ارسال
بنا به درخواست های مکرر و تماس های مردمی می خواهم برای شما توضیح دهم که چگونه می شود بدون استفاده از آب و تنها با استفاده از دستمال توالت خود را پاکیزه و منزه کنید. قبل از این که شروع به گفتن کنم باید یادآوری کنم که اگر غذای ناجویده در دهان دارید آن را بجوید و قورت دهید و سپس به خواندن این متن ادامه دهید زیرا ممکن است که احساسات نامطبوعی در هنگام بلع در شما ایجاد شود. نخست به چند نکته اشاره می کنم:
1- نکته اولی که می خواهم اشاره کنم این است که در مرحله ابتدایی خشک شویی شما نباید به فکر صرفه جویی در مصرف دستمال توالت باشید و ممکن است که در هر وعده مقدار زیادی دستمال مصرف کنید که این بسیار عادی است ولی به مرور زمان و با پیدا کردن تجربه و مهارت شما می توانید دستمال مصرفی خود را در هر وعده به حداقل برسانید.
2- بهتر است برای گرفتن دستمال از همان دست چپ استفاده کنید و دست راست خود را هم که معمولا شلنگ و یا آفتابه را نگه می دارد در زیر چانه خود بگذارید که احساس راحتی بیشتری بکند. اگر جامه خود را کامل از تن به در نیاورده اید بهتر است که با دست راست خود تنبان را به گونه ای نگه دارید که مسیر دید شما را مسدود نکرده باشد. معمولا در مراکز عمومی رهانیدن جامه از تن به سادگی میسر نمی باشد و در این مواقع باز نمودن مسیر دید برای امر خشک شویی الزامی است.
3- اگر در شروع کار هنوز مهارت کافی ندارید و فضای شما برای طهارت خشک کافی نیست می توانید پس از اتمام کار بایستید و پاها را دو برابر عرض شانه باز کنید و با زانوی خم شده دولا شوید. در این حالت شما فضای بیشتری برای مانور خواهید داشت و دست شما به اطراف اصابت نخواهد کرد.
برای شروع خشک شویی اول چهار برش از دستمال را به طور پیوسته از رول جدا می کنید و آن را تا می کنید به طوری که به اندازه دو برش در کف دست شما قرار بگیرد. با انگشت شصت خود میانه متمایل به گوشه دستمال را بگیرید به طوری که انگشت شما هنوز پشت دستمال باشد و در ضمن کنترل دستمال از دست شما خارج نشود. شما باید طوری دستمال را نگه دارید که در موقع کشیده شدن از دستتان رها نشود.
وسط دستمال را در محل مربوطه قرار دهید و با انگشتان و شصت خود به سمت مرکز دستمال را جمع کنید. مثل این که بخواهید با دستمال چیزی را از روی زمین جمع کنید. باید دقت کنید که نباید دستمال را مثل ماله بر روی مکان مربوطه بکشید زیرا همه چیز را به اطراف پخش خواهد کرد. کسانی که مهارت بیشتری دارند همان دستمال را تا می کنند و دوباره این حرکت را انجام می دهند ولی برای شروع بهتر است که آن دستمال را درون کاسه بیاندازید و دوباره چهار برش دیگر دستمال را از رول جدا کنید. این حرکت را حدود چهار بار ادامه دهید و در دفعات بعد می توانید از برش های کمتری از دستمال توالت استفاده کنید. به خاطر بسپارید که هرگز با دستمال یک لا این کار را انجام ندهید چون به اندازه کافی مقاوم نیست و دست شما را آلوده می کند. شما می توانید این حرکت تمیز کردن را آنقدر ادامه دهید تا دیگر پس از مالش هیچ گونه اثری بر روی دستمال باقی نماند و آن وقت کار خشک شویی به پایان رسیده است.
امیدوارم که این دستورالعمل به درد شما بخورد.
با آرزوی موفقیت برای شما
ارسالها: 77
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Sep 2009
رتبه:
25
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی اینقدر خندیدم که همه اهل خانه تفکر بر دیوانه شدن من میکنند !!!
ولی خدا خیرتون بده که ملتی رو از سر در گمی نجات دادید ...
Lottery 2011 =Failed
Lottery 2014 =Failed
Lottery 2015 =Failed
Lottery 2016 =Failed
ارسالها: 1,061
موضوعها: 33
تاریخ عضویت: Sep 2009
رتبه:
205
تشکر: 0
21 تشکر در 0 ارسال
البته در موارد شرعی حضرات بهتر می دانند ولی تا جایی که من می دانم دو عامل اصلی باید در طهارت در نظر گرفته شود که اولی از بین رفتن اصل نجاست است به طوری که رنگ و بویی از آن به جای نمانده باشد و دومی عبور کردن آب از محل نجس شده است که یا باید از آب روان و جاری استفاده کرد و یا از آب کر استفاده کرد که حداقل میزان آن تقریبا به اندازه یک آفتابه است. بنابراین دوستانی که از شیشه نوشابه و ظروف دیگر حاوی آب که اندازه آن کمتر از یک آفتابه باشد استفاده می کنند باید بدانند که استفاده از این ظروف برای طهارت از نظر شرعی اشکال دارد. البته در جایی که آب نباشد روایات چنین می گویند که حتی استفاده از سنگ و شن نیز برای طهارت افاقه می کند.
به هر حال می شود زمان دوش گرفتن روزانه را به طوری تنظیم کرد که دقیقا پس از قضای حاجت باشد و طهارت و غسل نیز انجام شود تا شبهه ای در صحیح بودن مناسک روزانه شرعی به جای نماند.
با آرزوی موفقیت برای شما
ارسالها: 74
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Sep 2011
رتبه:
0
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
بعد از مدتها دوباره نوشته ای از آرش خوندم خیلی باحال بود. از وقتی وبلاگتون رو تعطیل کردین هوای نوشته های شما رو زیاد میکنم. هر از گاهی به اینجا سر بزنید تا ما مشعوف بشیم.
ارسالها: 23
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Jun 2013
رتبه:
0
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من فکر میکردم این فقط دغدغه منه اما انگار معضل ملی ه
فقط یکی مثل من ک مشکل نجس پاکی و نماز و اینام وجود داره برام تکلیف چیه؟!؟!