موضوعها: 0
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-24 ساعت 23:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-24 ساعت 23:41 توسط اریوبرزن.)
دوستان عزیز
اگه خدا بخواد ما فردا شب از فرودگاه هیوستون برمیگردیم ایران اگه کسی چیزی داره که بخواد براش ببریم پیغام خصوصی بده تا باهاش هماهنگ کنم
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که در هیوستون ساکنند از چه نوع بیمه سلامت استفاده می کنید . اوباماکر شامل این ایالت میشه ؟ چه پیشنهادی دارید بنده متاهلم با یک فرزند ده ساله
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز سلام
من دو ماه و خورده اي ميشه كه به هيوستون رسيدم ، خدار و شكر ميكنم ، زندگي ميگذره
فقط در مورد كار يه مقدارى سر در گم شدم
كار بنده در ايران تو فيلد نفت و گاز بوده، چند سال در بخش مهندسي بازرگاني يك كارخانه شير سازي كار كردم و چند سال هم در يكي از اصليترين پيمانكاران شركت گاز كه از فاز ١٣ تا ٢٢،٢٤ قسمت آف شور رو عهده دار بوده ، بنده به عنوان كارشناس بازرگاني و كنترل پروژه بازرگاني براي پايپينگ متريال اونجا مشغول بودم، اما اينجا تو سرچ كار يه مقدار به مشكل برخوردم چون كار مهندسي به اون صورت انجام ندادم و بيشتر بازرگاني بوده
خيلي ممنون ميشم اگه از دوستان كسي تو اين زمينه اينجا اطلاعات داره بتونه چند تا راهنمايي بهم بكنه تا از اين سردرگمي دربيام تو پيغام خصوصي باشه كه خيلي هم خوب
#Dani#2013#visa 15 AUG#Yerevan#Huston
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
"پست موقت"
تاپیک هیوستون گاهی اوقات میشه تاپیک پیدا کردن کار.یه موقع میشه تاپیک نحوه ساختن کردیت.الان داره میشه بیمه.
دوستان لطفا برای گرفتن اطلاعات مربوط به بیمه به تاپیک مربوطه مراجعه کنین.دوستان عزیزی و مخصوصا سهیل بادامی گرامی تا حد امکن جواب خیلی از سواالات شما و بعضا بیشتر از اون رو هم دادن.خوندنش ضرری نداره.
موفق باشین.
لاتاری 2013
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
مرسي از راهنماييتون ، فقط مشكل بنده اينه كه بتونم با دوستاي ايراني كع تو شركتهاي نفتي اينجا ( مخصوصا EPCكارها) كار ميكنن مشورت كنم راجع به ادجاست كردن تخصصم اينجا. يه نوعي ميخوام بدونم اون كارهايي كه من در ايران امجام ميدادم اينجا چه پوريشني انجام ميده.
اگر دوستان كسي ميتونه رانماييم كنه ، پيغام خصوصي بدن واقعن ممنون ميشم.
(2014-03-30 ساعت 03:02)sce نوشته: (2014-03-29 ساعت 20:30)دني نوشته: دوستان عزيز سلام
... ، بنده به عنوان كارشناس بازرگاني و كنترل پروژه بازرگاني براي پايپينگ متريال اونجا مشغول بودم، ...
در مورد کنترل پروژه در بخش های مهندسی مخصوصا پروژه های نفت و گاز قبلا و تو همین تاپیک مفصل صحبت شده.شما اگه بتونین نرم افزار مشابه ای مثل MS Project یا Primavera در بخش بازرگانی پیدا کنین شاید بتونین از فرصت های شغلی اینجا مطلع بشین.من دقیقا نمی دونم که دامنه کاربرد این نرم افزارها در بخشهای تولیدی و بازرگانی به چه شکلیه اما قطعا نرم افزارهای مشابه رو می تونین پیدا کنین.
موفق باشین.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستاي عزيزم كه تو شركتاي نفتي اينجا مشغول به كار هستين ،اگه يه ٥ دقيقه وقت دارين يه جوابي به بنده بديد ، راه دوري نميره . بنده باعث زحمت عزيزان نميشم فقط ميخوام از تجربياتتون استفاده كنم و مسير كاريابيم رو اصلاح كنم.ممنونم.
(2014-04-01 ساعت 11:08)دني نوشته: مرسي از راهنماييتون ، فقط مشكل بنده اينه كه بتونم با دوستاي ايراني كع تو شركتهاي نفتي اينجا ( مخصوصا EPCكارها) كار ميكنن مشورت كنم راجع به ادجاست كردن تخصصم اينجا. يه نوعي ميخوام بدونم اون كارهايي كه من در ايران امجام ميدادم اينجا چه پوريشني انجام ميده.
اگر دوستان كسي ميتونه رانماييم كنه ، پيغام خصوصي بدن واقعن ممنون ميشم.
(2014-03-30 ساعت 03:02)sce نوشته: (2014-03-29 ساعت 20:30)دني نوشته: دوستان عزيز سلام
... ، بنده به عنوان كارشناس بازرگاني و كنترل پروژه بازرگاني براي پايپينگ متريال اونجا مشغول بودم، ...
در مورد کنترل پروژه در بخش های مهندسی مخصوصا پروژه های نفت و گاز قبلا و تو همین تاپیک مفصل صحبت شده.شما اگه بتونین نرم افزار مشابه ای مثل MS Project یا Primavera در بخش بازرگانی پیدا کنین شاید بتونین از فرصت های شغلی اینجا مطلع بشین.من دقیقا نمی دونم که دامنه کاربرد این نرم افزارها در بخشهای تولیدی و بازرگانی به چه شکلیه اما قطعا نرم افزارهای مشابه رو می تونین پیدا کنین.
موفق باشین.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان ما هم 19 آپریل اگه خدا بخواهد وارد هیوستون میشیم. یه سوال به نظر دوستان اینکه در بدو ورود یه جایی رو که خدمات اسکان موقت میدن واسه یک ماه اجاره کنیم خوبه؟ یا بهتره بریم هتل برای مثلا 1 هفته و از همون روزهای ابتدایی دنبال اجاره خونه باشیم؟
دوستانی که الان در هیوستون ساکن هستن اگه لطف کنن و بگن که به نظرشون با ماهی 800 دلار میشه یه جای نسبتا معقول در محدوده نزدیک به مرکز شهر ،یه آپارتمان نقلی واسه 2 نفر اجاره کرد؟
لاتاري ٢٠١٣
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز کسی هست که تو ۲ هفتهٔ آینده ایران بره ؟ من ۱ برگ کاغذ دارم فقط ۱ برگ کاغذ ، که خیلی حیاتی برام.ممنون میشم پیغام بذارین.
kandeloos56@yahoo.com
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
بااجازه از ادمین .سلام بروبکس گل من یه اپارتمان دو خوابه دارم توهیوستن briar forest/sw houston .یه خوابشو اجاره میدم تا ۱۱ می ۲۰۱۴در دسترس .بعدش ایرانم.هر کی دوست داشت تکس کنهmatric321@yahoo.com .قیمت مناسبم میدم .
case:19###