کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
(2014-08-15 ساعت 00:36)Mahboy نوشته:  سلام بر دوستان و اگه قسمت بشه همشهریان آینده! من از برندگان 2015 هستم و هیوستون رو به خاطر مسائل کاری و ... در نظر گرفتیم برای اقامت. میخواستم بدونم احیانا کسی از دوستان اینجا هست که همکار من باشه یا بتونه کسی رو در زمینه (HSE (Health, Safety & Environment پروژه های نفت و گاز به من معرفی کنه. من تقریبا بیشتر از نصف صفحات اینجا رو خوندم و اطلاعات خیلی خوبی درمورد زندگی و ... در این شهر بزرگ بدست آوردم؛ ممنونم از همه تون که وقت میذارید برای انتقال تجربه.

سلام دوست گلم
این لینکرو که پیدا کردم یاد شما افتادم
نمی دونم به کارت بیاد یا نه
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahboy ، Reza20002 ، MShams ، mehdi2014 ، behfaza
(2014-08-10 ساعت 17:52)ekhtera نوشته:  ما پرداخته 165 دلار را انجام دادیم و ایمیل هم گرفتیم و فرم نظر سنجی هم پر کردیم. (اخره بیکاری) . میشه بگید کجای سایت میشه چک کرد که گرین کارت در چه وضعی هست؟

سلام
تو قسمت View My Case بخش CASE SUMMARY هم شماره رسید و زده و هم وضعیت GC. احتمالا الان زده In Process.
پاسخ
تشکر کنندگان: mehdi2014 ، مرآت74 ، Reza20002 ، sce ، behfaza
سلام دوستان
این یه لینکه که یه سری اطلاعات کلی راجع به هیوستن داره
امیدوارم بدردتون بخوره
houstonwelcome.org
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، amin arefi ، mehdi2014 ، behfaza
(2014-08-10 ساعت 13:30)saye42 نوشته:  سلام
ما یک خانواده 4نفره هستیم روز 27 اگوست 5 بعدازظهر به هیوستون وارد میشیم از دوستان کسی میتونه این لطف رو در حق ما کنه که یک استدیو برای ما رزرو کنه و ما رو اونجا ببره (فقط). با این کار مارو همیشه مدیون خودش میکنه

امیدوارم سفر خوبی داشته باشین و پیشاپیش تبریک و خوشامد میگم
من محل زندگیم تقریبا نزدیک فرودگاست و 27 آگوست هم که چهارشنبه هست مطابق برنامه ریزی معمول باید روز off من باشه، که در اینصورت فکر میکنم بتونم حداقل اول کاری شما رو تا جایی برسونم، فقط نمیدونم شما در چه منطقه ای قصد موندن دارین، برای اجاره اتاق فکر نمیکنم مشکل خاصی وجود داشته باشه میتونید حضوری برید هر هتل یا متل و اقامتگاهی که خواستید با پاسپورتتون هر چند روزی که میخواین رزرو کنین. منطقه شمال که من و فرودگاه هستیم جاهای زیادی برای موندن هست و من خودم هم هفته اول در متل 6 اقامت داشتم اما مشکل این منطقه عدم دسترسی به شهر و جاهای دیگه ست، فکر میکنم حداقل محدوده سکونتتون رو مشخص کنید که بتونین حتی اگه ماشین هم ندارین با مترو (اتوبوس) ها کارای چند روز اولتون رو انجام بدید. من به شخصه اگه برنامه ریزی کاریم عوض نشه و بتونم در خدمتتون باشم مشکلی با مسافت ندارم و میتونم هرجای هیوستون ببرمتون.
پاسخ
(2014-08-06 ساعت 01:03)smu نوشته:  یا بعد پیدا کردن کار من (چون اول همسرم کار پیدا کرد) ما نیاز به ماشین دوم داشتیم که ماشین خاصی مد نظرمون بود و با وجود شرایط خوب کاری و کردیت اسکور خوب و... بخاطر نداشتن سابقه وام قبلی و هنوز فرش بودن کردیت لاینها و کار همسرم تقریبا بانکی نموند و موسسه ای که ردمون نکرد و کلا انقدر کردیت چک شدیم که اسکورمون داغون شدو ما تمام نمایندگی های اون خودرو سازی را رفتیم غرب و داون تاون و جنوب و شمال و چون ما یکم یک دنده هستیم و باید در بین سختی ها راهمان را به هر ترتیب شده باز میکردیم (والا فرقی نکرده ایران هم خیلی تلاش کردیم هر راهی را امتحان کردیماینجا هم باید سر همین چیزا هم سرسختی کنیم ما یکم گرگ باران دیده ایم) خیال کوتاه امدن نداشتیم و توکل کردیم به خدا.و نهایتا یک شعبه مدیر فایننسش کار ما رو دو روزه راه انداخت هم ماشین مورد نظر گرفتیم هم فایننسش کردیم با شرایط مناسب.
پس هیچ وقت و هیچ وقت ناامید نشید و ادامه بدین تا اخرش ایستادگی کنیدحتما به نتیجه میرسید.
don't give up your dreams. You can live your dreamsWink

دوست عزیز خوشحالم که حداقل بعد از کلی دوندگی و کردیت بازی تونستی ماشینتو تحویل بگیری. اما میشه لطف کنی جواب این سوالا رو بهم بگی؟
1- چه بانکی فایننس کرد شما رو؟
2- چقدر Down Payment گذاشتین؟
3- ماشینتون مدل چه سالی بوده و اگه used هست چه مایلژی داره؟
4- شما رو با چه Interest Rate اپروو کردن؟
5- Loan Term یا زمان برگردوندن پولتون چند ماهه هست؟
6- ماشین به نام چند نفر هست؟ یعنی Co-Signer هم داشتین؟
اینا رو پرسیدم چون تقریبن فایننس کردن ماشین کار پیچیده ای نیست و اینطور نیست که ربطی به مدیر فایننس داشته باشه، همه چه خیلی ساده با کامپیوتر انجام میشه. این افراد فقط اطلاعات شما رو چک اولیه میکنن تا ببینن که احتمال گرفتن loan براتون هست یا نه و طبق تجربه میدونن چه بانکی با شرایط شما بهتون وام میده.
من یه خورده شک دارم که شما Inhouse Finance کرده باشین
پاسخ
تشکر کنندگان: MShams ، sce ، IDR ، behfaza
دوستان عزیز چند نکته مهم در مورد فایننس کردن خودرو:

ما کلن دو روش برای فاینانس داریم:
1- روش معمولی که بانک شما رو اپروو میکنه و وام رو در اختیارتون میزاره و شما همه قسط ها رو به بانک پرداخت میکنین. در این حالت خودِ بانک با گرفتن اطلاعات خودروی مورد نظرتون از دیلرشیپ مربوطه روی خودرو قیمت گذاری میکنه و اونو بهتون وام میده. این بهترین حالت فایننسینگ هست چون بانک ها به هر سه بنگاه اصلی کردیت (Equifax , TransUnion, Experian) سابقه پرداخت های شما رو ریپورت میکنن و به این طریق برای شما هیستوری ساخته میشه. Paid-Off Cars یعنی خودروهایی که وامشون بطور کامل پرداخت شده در سابقه کردیت شما یکی از بهترین امتیازات برای خرید خونه و یا گرفتن درصد بهره بسیار پایین برای خودروهای بعدی هست. البته بانک برای اپروو کردن شما نیاز به کمی تاریخچه مالی و کارکرد کردیت دارن و معمولن افراد تازه وارد به آمریکا خیلی نمیتونن در اوایل کار از این قضیه بهره ببرن. بسته به شرایط شما هم ممکنه پول پیش از صفر تا چند هزار دلار بخوان.
نکته مهم: فایننس فقط بر پایه کردیت اسکور شما نیست. مهمترین عواملی که بانک رو متقاعد به اپروو کردن شما میکنه شامل اینا میشه: کردیت اسکور - هیستوری کردیت شما (در پستی جداگانه توضیح کلی خواهم داد) - درآمد (بسیار مهم) - پایداری شغلی - میزان جابجایی شما و ...
2- In House Financing . در اینگونه فاینانس شما دیگه با بانک طرف نیستید و فقط یه قرارداد بین شما و دیلرشیپ بسته میشه که باید قسط ها رو به خود دیلرشیپ پرداخت کنید. من شدیداً توصیه میکنم که حواستون به این قضیه باشه چون در بیش از 90 درصد موارد اینگونه فایننسینگ ها به بنگاههای کردیت گزارش نمیشن و هیچ سودی براتون نداره جز سوار شدن یه ماشین. شما مطمئنن بعد از یکی دو سال اول کم کم سابقه پیدا میکنید و میتونید با بانک ها هم کار کنید اما در این گزینه شما باید مثلن 3 4 سال قسط بدین بدون اینکه هیچ سابقه ای براتون ساخته بشه. البته گزینه هایی مثل refinancing هم وجود داره که باید مطمئن بشید که اونجایی که ماشین رو میگیرید این امکان رو داره که مثلن بعد از یکی دو سال برید و refinance کنید و از یه بانک یا سیستمی که گزارش به بنگاههای کردیت میدن خودروتون رو فایننس کنید یا نه.

کلمات کلیدی:
1- W/AC: With Approval Credit
در بسیاری از تبلیغات پر زرق و برق که وعده های بسیار حوس انگیزی میدهند شما ممکنه این 3 حرف رو با کمی دقت پیدا کنین (معمولن طوری مینویسن که براحتی دیده نشه). کلیتش یعنی بعد از چک کردن کردیت شما اگه کوالیفای شدین اون خدمات و مزایا بهتون تعلق میگیره که در اکثر غریب به اتفاق موارد باید کردیت خیلی خوبی داشته باشید تا همشون براتون محقق بشه.
2- TTL: Tax, Title and License fee
این هم از گزینه هایی هست که معمولن مورد بازی افراد حرفه ای قرار میگیره. برای خرید خودرو شما باید ابن مبلغ رو بپردازین که شامل چندین مورد مانند دستمزد بانک، هزینه پلاک، هزینه معاینه فنی، هزینه کاغذ بازی ها و ... میشه. بسته به شرایط شما (کردیت خوب یا داشتن کو-ساینر معتبرتر) و قیمت خودرو متفاوته و ممکنه از صفر تا 1000 دلار یا شاید کمی بیشتر هم بشه.
3- Interest Rate:
تقریبن مهمترین چیز در فاینانسیگه که همون بهره بانکیه. برای کسانی با کردیت بسیار خوب ممکنه این بهره حتی به صفر درصد هم برسه اما در شرایط برعکس (کردیت بد یا زیرو) ممکنه تا بالای 20% بشه و در اینصورت شما باید پول زیادی رو به بانک فقط برای بهره برگردونین.
4- Upside Down:
به زبان ساده یعنی شما کله پا شدین. یعنی شما خودرویی دارین که بدهکاریتون روی اون ماشین بیشتر از قیمتیه که ازتون میخرن. این یکی از مشکلات بسیار رایج در زمانیه که شما با interest rate بالا یا از طریق inhouse financing اقدام به فایننس کردن خودرو میکنین و مثلن بعد از ماهها پرداخت کردن قسط ها سرِ وقت، اگه تصمیم گرفتین برین خودروتون رو تعویض یا Trade-In کنین به مشکل برمیخورین. ممکنه حتی دیلرشیپ ها بگن که اونو براتون trade میکنن و حتی میپرسن که اگه ماشینتون رو paid-off کنن (بدهیتون رو بدن) حاضر به ترید کردن هستین یا نه؟ اما واقعیت اینه که اگه شما upside-down باشید اونا بدهکاری ماشین قبلیتون رو میکشن رو خودروی جدید که ضرری بیشتر میکنید چون معمولن با قیمتی پایین تر از قیمت واقعی خودروتون اونو میخرن.

اگه چیز دیگه ای یادم بیاد بعدا مینویسم. در مورد خوندن کردیت هم اگه فرصت بشه یه نمونه پرینت شده رو با تجربه ناقص خودم براتون شرح میدم.
پاسخ
(2014-08-23 ساعت 09:00)hgbeigi نوشته:  
ما یک خانواده 4نفره هستیم روز 27 اگوست 5 بعدازظهر به هیوستون وارد میشیم از دوستان کسی میتونه این لطف رو در حق ما کنه که یک استدیو برای ما رزرو کنه و ما رو اونجا ببره (فقط). با این کار مارو همیشه مدیون خودش میکنه

من محل زندگیم تقریبا نزدیک فرودگاست و 27 آگوست هم که چهارشنبه هست مطابق برنامه ریزی معمول باید روز off من باشه، که در اینصورت فکر میکنم بتونم حداقل اول کاری شما رو تا جایی برسونم، فقط نمیدونم شما در چه منطقه ای قصد موندن دارین، برای اجاره اتاق فکر نمیکنم مشکل خاصی وجود داشته باشه میتونید حضوری برید هر هتل یا متل و اقامتگاهی که خواستید با پاسپورتتون هر چند روزی که میخواین رزرو کنین. منطقه شمال که من و فرودگاه هستیم جاهای زیادی برای موندن هست و من خودم هم هفته اول در متل 6 اقامت داشتم اما مشکل این منطقه عدم دسترسی به شهر و جاهای دیگه ست، فکر میکنم حداقل محدوده سکونتتون رو مشخص کنید که بتونین حتی اگه ماشین هم ندارین با مترو (اتوبوس) ها کارای چند روز اولتون رو انجام بدید. من به شخصه اگه برنامه ریزی کاریم عوض نشه و بتونم در خدمتتون باشم مشکلی با مسافت ندارم و میتونم هرجای هیوستون ببرمتون.
باسلام وتشکر از همدلی تان. ما یک استددو رزرو کردیم و تاریخ 26 اوت به هوستون میرسیم منتها تلاش میکنیم زیاد وقت دوستان را نگیریم اما اگر یک شماره تلفن از شما داشیه باشیم تا در صورت ضرورت نیاز به کمک داشتیم از شما کمک بگیریم ممنون خواهیم شد لطفا پیام خصوصی بدهید با تشکر فراوان.
پاسخ
تشکر کنندگان: MShams ، Reza20002 ، apoornaki ، mehdi2014
(2014-08-23 ساعت 10:02)hgbeigi نوشته:  دوستان عزیز چند نکته مهم در مورد فایننس کردن خودرو:

ما کلن دو روش برای فاینانس داریم.....
ممنون از این همه تجربه که در اختیار ما قرار دادید. من اخیرا یک خودرو صفر از دیلر تویوتا گرفتم. کردیت اسکور من حدود 720 بود ولی چون کردیت هیستوری نداشتم دیلر های ماشین های دیگه با rate پایین وام نمیدادند.
البته من تا قبل از اینکه مطلب شما رو بخونیم با این واقعیت که میشه از بانک هم اقدام کرد آشنا نبودم. به هر حال dealer toyota قبول کرد که ماشین رو 60 ماهه بدون سود 0% به ما بده که همین یک مقدار وسوسه کننده بود برای ما و خریدیم.
حدود 20 روز بعد یک نامه دریافت کردم که نتیجه بررسی کردیت من رو برام فرستاده بودند. که از transunion و experian بود. اسکورهام رو نوشته بودند و اینکه شما بخاطر credit history کوالیفای برای 0% نمیشی ولی چون ما قرارداد باهات بستیم بهش پایبندیم و این صرفا جهت اطلاع شما هست. و همچنین یک صفحه راهنمایی نوشته که چطور کردیت بسازیم.
حالا من چطور میتونم مطمئن بشم که تویوتا اطلاعات پرداخت اقساط رو در اختیار این موسسات قرار میده؟
پاسخ
تشکر کنندگان: MShams ، sce ، mehdi2014 ، behfaza
دوست عزیز خوشحالم که حداقل بعد از کلی دوندگی و کردیت بازی تونستی ماشینتو تحویل بگیری. اما میشه لطف کنی جواب این سوالا رو بهم بگی؟
اینا رو پرسیدم چون تقریبن فایننس کردن ماشین کار پیچیده ای نیست و اینطور نیست که ربطی به مدیر فایننس داشته باشه، همه چه خیلی ساده با کامپیوتر انجام میشه. این افراد فقط اطلاعات شما رو چک اولیه میکنن تا ببینن که احتمال گرفتن loan براتون هست یا نه و طبق تجربه میدونن چه بانکی با شرایط شما بهتون وام میده.
[/quote]
با سلام
دیلر مدیر فایننسش از بانک او امریکا با 5.9 اینترست ریت برای 66 ماهه برامون گرفتو با خودق بانک طرفیم چون اسناد بانک به دستمون رسیده ! و قابل ریفایننس در سال بعد با ریت پایینتره 25% پیش دادیم و ماشین 2014 تقریبا نو هست و فقط 15 هزار مایل رفته سرتیفاید پری اونده.و کو ساینر نداشت . ممکنه برای خیلی ها پیچیده نباشه ولی در مواردی مثل ما که چندین جا اپروو نکرد دیگه اپرور شدن سخت بود وجالب اینه که نمایندگی همین خودرو شعبه دیگش نتونست برا ما کاری بکنه یعنی مدیر فایننسش کلا نمیدونست طبق تجربه که کجا باید اقدام کنه یا... ولی این یکی تونست. بعضا قضیه یکم پیچیده تر از مراحلی هست که شما توضیح دادین البته این تجربه صرفا شخصی هست.Smile
برنده 2012

پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، hgbeigi ، Reza20002 ، amin arefi ، mehdi2014 ، ho_tasha
(2014-08-24 ساعت 02:35)renausa نوشته:  
(2014-08-23 ساعت 10:02)hgbeigi نوشته:  دوستان عزیز چند نکته مهم در مورد فایننس کردن خودرو:

ما کلن دو روش برای فاینانس داریم.....
ممنون از این همه تجربه که در اختیار ما قرار دادید. من اخیرا یک خودرو صفر از دیلر تویوتا گرفتم. کردیت اسکور من حدود 720 بود ولی چون کردیت هیستوری نداشتم دیلر های ماشین های دیگه با rate پایین وام نمیدادند.
البته من تا قبل از اینکه مطلب شما رو بخونیم با این واقعیت که میشه از بانک هم اقدام کرد آشنا نبودم. به هر حال dealer toyota قبول کرد که ماشین رو 60 ماهه بدون سود 0% به ما بده که همین یک مقدار وسوسه کننده بود برای ما و خریدیم.
حدود 20 روز بعد یک نامه دریافت کردم که نتیجه بررسی کردیت من رو برام فرستاده بودند. که از transunion و experian بود. اسکورهام رو نوشته بودند و اینکه شما بخاطر credit history کوالیفای برای 0% نمیشی ولی چون ما قرارداد باهات بستیم بهش پایبندیم و این صرفا جهت اطلاع شما هست. و همچنین یک صفحه راهنمایی نوشته که چطور کردیت بسازیم.
حالا من چطور میتونم مطمئن بشم که تویوتا اطلاعات پرداخت اقساط رو در اختیار این موسسات قرار میده؟

من به شخصه بهتون تبریک میگم و فکر نمیکنم جای نگرانی باشه. البته نمیدونم چرا جواب شما رو یه ماه بعد دادن، چون راستش چک کردن کردیت و گرفتن اپرووال از بانک ها بیشتر از یکی دو ساعت طول نمیکشه اما در هر صورت شما موقعیت بسیار خوبی نصیبتون شده و برای اطمینان هم میتونین بعد از چند بار قسط دادن برید و کردیتتون رو چک کنید. (حداقل سالی یکبار مجانیه) در ضمن اگه امکانش هست و اشکال نداره درخواست میکنم اون برگه راهنمای ساختن کردیت رو هم اینجا ضمیمه کنید شاید بکار من و بعضی ها بیاد.
پاسخ
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، farazz ، Reza20002 ، amin arefi ، pari pariaaa ، sce ، mehdi2014 ، behfaza
(2014-08-24 ساعت 05:13)smu نوشته:  دوست عزیز خوشحالم که حداقل بعد از کلی دوندگی و کردیت بازی تونستی ماشینتو تحویل بگیری. اما میشه لطف کنی جواب این سوالا رو بهم بگی؟
با سلام
دیلر مدیر فایننسش از بانک او آمریکا با 5.9 اینترست ریت برای 66 ماهه برامون گرفتو با خودق بانک طرفیم چون اسناد بانک به دستمون رسیده ! و قابل ریفایننس در سال بعد با ریت پایینتره 25% پیش دادیم و ماشین 2014 تقریبا نو هست و فقط 15 هزار مایل رفته سرتیفاید پری اونده.و کو ساینر نداشت . ممکنه برای خیلی ها پیچیده نباشه ولی در مواردی مثل ما که چندین جا اپروو نکرد دیگه اپرور شدن سخت بود وجالب اینه که نمایندگی همین خودرو شعبه دیگش نتونست برا ما کاری بکنه یعنی مدیر فایننسش کلا نمیدونست طبق تجربه که کجا باید اقدام کنه یا... ولی این یکی تونست. بعضا قضیه یکم پیچیده تر از مراحلی هست که شما توضیح دادین البته این تجربه صرفا شخصی هست.Smile
[/quote]

دوباره بهتون تبریک میگم.
بله تقریبن حق با شماست. در رابطه با ارتباط با بانک تجربه و نفوذ منیجر مهمه و این برام جالبه که دیلرشیپ های دیگه در صورتیکه از آمادگی شما برای پرداخت 25% دان پیمنت خبر داشتن چطور اپروو نگرفتن. چون راستش برای جبران هیستوری ساده ترین راه دان پیمنته و فکر میکنم شما 3 4 هزار تا پرداختین. تقریبن همه چی همونطوره که من تا حالا دیدم. خود من همین امروز یک نمونه دیدم که یک جوون 22 ساله با کردیت اسکور 690 ولی بدون هیچ هیستوری با پرداخت 1000 دلار بابت تکس و تایتل تونست با حدود 7 درصد اپروو بگیره. البته برای تویوتا کرولای 2012 (قیمت خودرو هم از عوامل مهمه)
پاسخ
تشکر کنندگان: farazz ، smu ، Reza20002 ، amin arefi ، pari pariaaa ، mehdi2014 ، MShams ، behfaza
(2014-08-23 ساعت 09:00)hgbeigi نوشته:  

آقا هادی خدا خیرت بده که کار مردمو راه می اندازی
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: apoornaki ، mehdi2014 ، hgbeigi ، behfaza
سلام به همه دوستان
شما برای فرستادن رزومه برای شرکتها که فعلا هیچ نیازی رو اعلام نکردن چی کار کردید؟ به کدوم قسمت رزومه فرستادید؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه های با سابقه زندگی در هیستون لطفا راهنمایی کنید:
1- برای درست کردن شلنگ دستشویی از ایران چه بیاوریم بهتر هست؟آیا اونجا پیدا می شود؟
2- برای تبدیل 110 به 220 ولت چه مبدلی بیاوریم بهتر هست؟ما می خواهیم سشوار و اتو و جارو برقی دستی خودمان را از ایران بیاوریم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-28 ساعت 11:07)MShams نوشته:  سلام به همه دوستان
شما برای فرستادن رزومه برای شرکتها که فعلا هیچ نیازی رو اعلام نکردن چی کار کردید؟ به کدوم قسمت رزومه فرستادید؟
سلام
در افیشال سایت هر شرکت بخشی بنام career هست که معمولا محلی برای اپلود رزومه وجود داره در ضمن در همین بخش میتونید به سرچ پوزیشن های باز بپردازید که بر اساس لوکیشن و یا عنوان شغلی طبقه بندی شدن . بعضی از این پوزیشن ها حتی ممکنه در هیچ سایت کاریابی اعلام نشه پس اگر در همین قسمت از شما پرسید ایا میخواهید عضو talent group شرکت شوید حتما این کار را بکنید زیرا در صورت عضویت پوزیشن های مرتبط موجود یا جدیدی از طرف همین قسمت از طرف شرکت برای شما ایمیل میشود .
موفق و پیروز باشید
برنده 2012

پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، MShams ، KIMIA2005 ، batigoal_189 ، hgbeigi ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان