کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
(2014-08-28 ساعت 13:01)ekhtera نوشته:  بچه های با سابقه زندگی در هیستون لطفا راهنمایی کنید:
1- برای درست کردن شلنگ دستشویی از ایران چه بیاوریم بهتر هست؟آیا اونجا پیدا می شود؟
2- برای تبدیل 110 به 220 ولت چه مبدلی بیاوریم بهتر هست؟ما می خواهیم سشوار و اتو و جارو برقی دستی خودمان را از ایران بیاوریم.

تو home depot هست. جنس با کبفیتش حدود 40 دلار هست. سشوار و اتوی خوب رو میتونی با حدود 30 تا 40 دلار پیدا کنی. ببین میصرفه بیاری
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، KIMIA2005 ، eybaba ، ekhtera ، batigoal_189 ، Reza20002 ، hgbeigi ، behfaza
برای شلنگ فکر نکنم عاقلانه باشه از ایران چیزی بیاری. چون احتمال دارد که سایز اتصالات و رزوه اش با اینی که اینجاست فرق داشته باشه. ضمنا شما آچار که دیگه نمیتونی از ایران بیاری و بالاخره گذرت به فروشگاه ابزار فروشی می افته.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: ekhtera ، hgbeigi ، behfaza
ای کاش تمام مشکلات فقط شیلنگ توالت بود.دی...
پاسخ
تشکر کنندگان: lighter ، behdadK ، KIMIA2005 ، hgbeigi ، p.arsa ، behfaza
شاید این مورد کاری به کار بعضی از دوستان بیاد. من اطلاعی نسبت به این مورد ندارم و برام فقط ارسال شده. رشته کاری مرتبط من هم نیست.

Hello,

I wanted to reach out about a new and exciting opportunity that I wanted to share with you and your network.

We pay Referral Fees!

Our client is located in Lake Charles, LA area and is currently seeking a Structural Designer.

I have included a detailed job description for your information below in case you or someone you know might be interested in learning more.

Structural Designer - 14-00172

Virtual Resource is looking to hire a Structural Engineer for a location in Lake Charles, LA.

Responsibilities:
Draft CSA deliverables, including steel & foundation designs. Ability to work independently is a plus. Must be able to coordinate with the structural engineer and other engineering disciplines when necessary

Knowledge of AutoCad. 3D Cad design is a plus. Knowledge of Microstation is a plus. Must be able to do field work and climb ladders and measure dimensions on elevated platforms.

Junior College - working toward a BS is a plus
Any CAD certifications is a plus
Years Exp.: 5 +

I would like to get an Updated Word Document Resume so I could update your latest information.

If you're not looking at this time but know someone who might be, please feel free to forward this information.

I look forward to speaking with you.

Sincerely,

Ryan Persichilli
Virtual Resource
W: 609-968-8328
rpersichilli@virtualresource.com
www.virtualresource.com
Princeton, NJ
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، Reza20002 ، hgbeigi ، behfaza
(2014-08-28 ساعت 13:01)ekhtera نوشته:  بچه های با سابقه زندگی در هیستون لطفا راهنمایی کنید:
1- برای درست کردن شلنگ دستشویی از ایران چه بیاوریم بهتر هست؟آیا اونجا پیدا می شود؟
2- برای تبدیل 110 به 220 ولت چه مبدلی بیاوریم بهتر هست؟ما می خواهیم سشوار و اتو و جارو برقی دستی خودمان را از ایران بیاوریم.
ما هم یکسری وسایل برقی مون رو از ایران آوردیم و اینجا یک ترانس خوب 3000 وات گرفتیم به قیمت 95 دلار از آمازون. (صرفه اقتصادی داره). فقط دقت کنید که وات ترانسی که میخرید باید حدود 1.5 برابر ماکزیمم وات وسیله برقیتون باشه.

برای سیستم آبیاری/آبپاشی ... از آمازون یک فقره bidet گرفتیم و وصل کردیم به فرنگی. رنج قیمتی مختلفی داشت و ما حدود 40 دلاریشو گرفتیم. تکس و شیپینگ هم نداشت.
کلا برای خرید برخی اقلام آمازون و ebay گزینه های بدی نیستند. چون هم ارزون ترن هم در خیلی موارد مالیات نمیخاد بدین هم میتونین تا 15-30 روز اگر نخواستین تضمینی پس بفرستین.
اصلا قصد پست گذاشتن نداشتم. اومدم که پستی که در بالا اومده رو بگذارم. این سوال رو دیدم وسوسه شدم جواب بدم.
پاسخ
تشکر کنندگان: behdadK ، KIMIA2005 ، ekhtera ، batigoal_189 ، Reza20002 ، hgbeigi ، behfaza
دوستان برای برق BOUNCE ENERGY قیمت های خوبی رو آفر میده. هزینه های متفرقه اش هم به نسبت کمتر هست. اگه کسی خواست میتونه تحقیق کنه.
پاسخ
تشکر کنندگان: lighter ، sce ، Reza20002 ، behfaza
توجه توجه
قابل توجه تمام دوستان مقیم هیوستون:
قانونی در آمریکا هست به نام HUMAN TRAFFICING
و معنی اون یعنی قاچاق انسان .این قانون شامل هرنوع سواستفاده از انسان هست از سواستفاده های جنسی گرفته تا قاچاق اعضای بدن , مافیاهای بزرگ مواد مخدر , سواستفاده ازکودکان و....
متاسفانه یه گروه ایرانی هم در هیوستون درگیر این مسایل هستند
من شخصا درحال جمع آوری اطلاعات و گزارش اون هستم . این پرونده با همکاری و حمایت سازمان ملل و خیریه کاتولیک ها و سایر ارگانهای بین المللی انجام میشه و اگه پروژه به اتمام برسه انعکاس جهانی داره . درصورتی که عوامل پیدا بشن بین حداقل زندانی و حداکثر اعدام دارن ( طبق قانون ایالتی تگزاس) از تمام کسانی که در این زمینه اطلاعاتی دارن میخوام که به من پیغام بدن تا بتونیم جلوی این این سو استفاده هارو بگیریم .
www.trafficingresourcecenter.org
پاسخ
تشکر کنندگان: batigoal_189 ، Reza20002 ، hgbeigi ، behfaza
(2014-08-30 ساعت 07:09)nazanin_nik2012 نوشته:  توجه توجه
... از تمام کسانی که در این زمینه اطلاعاتی دارن ...
میشه کمی بیشتر توضیح بدین ؟من درست متوجه نشدم.با در برخورد با چه موضوعی به شما کمک کنیم ؟معمولا اینجور مسائل به راحتی و حداقل از طریق مردم عادی قابل شناسایی نیست.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، behfaza
حالا که ما خواستیم بیایم هیوستون یک تیم قاچاق انسانی ایرانی توش پیدا شد:دی
مثل اینکه دهه شصتی ها در آمریکا هم قابل شناسایی هستند(!)
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: Ramin geologist ، sce ، hgbeigi ، behfaza
(2014-08-30 ساعت 02:41)sce نوشته:  ای کاش تمام مشکلات فقط شیلنگ توالت بود.دی...

شاهپور جان فعلا واسه ما که هنوز پامون به یو اس نرسیده هر چیزی میتونه مشکل ساز باشه و باعث نگرانی حتی شیلنگ دستشویی Big Grin و وقتی به اونجا رسیدیم تازه می فهمیم که این ها مشکل نیست در مقابل مشکلاتی که بایستی باهاش دست و پنجه نرم کنیم Sad
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
تشکر کنندگان: Ramin geologist ، sce ، behfaza
(2014-08-30 ساعت 07:09)nazanin_nik2012 نوشته:  توجه توجه
قانونی در آمریکا هست به نام HUMAN TRAFFICING
و معنی اون یعنی قاچاق انسان .این قانون شامل هرنوع سواستفاده از انسان هست از سواستفاده های جنسی گرفته تا قاچاق اعضای بدن , مافیاهای بزرگ مواد مخدر , سواستفاده ازکودکان و....
متاسفانه یه گروه ایرانی هم در هیوستون درگیر این مسایل هستند
من شخصا درحال جمع آوری اطلاعات و گزارش اون هستم . این پرونده با همکاری و حمایت سازمان ملل و خیریه کاتولیک ها و سایر ارگانهای بین المللی انجام میشه و اگه پروژه به اتمام برسه انعکاس جهانی داره . درصورتی که عوامل پیدا بشن بین حداقل زندانی و حداکثر اعدام دارن ( طبق قانون ایالتی تگزاس) از تمام کسانی که در این زمینه اطلاعاتی دارن میخوام که به من پیغام بدن تا بتونیم جلوی این این سو استفاده هارو بگیریم .

خدای بزرگ!
یعنی این قدر پررنگه؟
شنیده بودم باندهای سرقت مسلحانه بزرگی هم توی ایالت تکزاس فعالیت می کنن.
پس پلیس چه غلطی می کنه؟
نمی تونه ردشونو بزنه؟؟؟
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-30 ساعت 10:03)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-08-30 ساعت 02:41)sce نوشته:  ای کاش تمام مشکلات فقط شیلنگ توالت بود.دی...

شاهپور جان واسه ما که هنوز پامون به یو اس نرسیده هر چیزی میتونه مشکل ساز باشه و باعث نگرانی حتی شیلنگ دستشویی Big Grin و وقتی به اونجا رسیدیم تازه می فهمیم که این ها مشکل نیست در مقابل مشکلاتی که بایستی باهاش روبرو شیم Sad

دوست عزیز
خیلی هم خوبه که آدم بفکر همه چیز باشه و چک لیست خوبی داشته باشه. من چند ماه هلند بودم بطری آب معدنی بدست (گلاب بروتون)
پاسخ
تشکر کنندگان: Ramin geologist ، KIMIA2005 ، K22 ، behfaza
(2014-08-10 ساعت 13:30)saye42 نوشته:  سلام
ما یک خانواده 4نفره هستیم روز 27 اگوست 5 بعدازظهر به هیوستون وارد میشیم از دوستان کسی میتونه این لطف رو در حق ما کنه که یک استدیو برای ما رزرو کنه و ما رو اونجا ببره (فقط). با این کار مارو همیشه مدیون خودش میکنه

سلام
شما کارتون راه افتاد؟
می شه تجربتونو به اشتراک بزارین؟
پاسخ
تشکر کنندگان: hgbeigi
(2014-08-30 ساعت 09:50)behdadK نوشته:  حالا که ما خواستیم بیایم هیوستون یک تیم قاچاق انسانی ایرانی توش پیدا شد:دی
مثل اینکه دهه شصتی ها در آمریکا هم قابل شناسایی هستند(!)

واقعاً جمله زیبایی بود در مورد دهه شصتی هاBig Grin
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
پاسخ
تشکر کنندگان: behdadK ، Reza20002 ، p.arsa ، behfaza
دو ماه پیش این تاپیک رو من از اول تا آخر خوندم یه سری هم یادداشت برداری کردم که برای کار تو کدوم سایتها بگردم ببینم رزومه ام چه شکلی بشه. الان شماره پستی رو که باید چک میکردم میزنم میبینم اشتباه یادداشت کردم. دوستان اگر بگن کدوم سایتها برای پیدا کردن فرصت شغلی به درد میخوره که رزومه ام رو به همون سمت گسترش بدم ممنون میشم.
آپدیت :
گشتم پیدا شد.
http://www.mohajersara.com/thread-2333-p...#pid255732
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، batigoal_189 ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان