موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-01 ساعت 05:56)nazanin_nik2012 نوشته: (2014-08-30 ساعت 15:25)Reza20002 نوشته: (2014-08-30 ساعت 07:09)nazanin_nik2012 نوشته: توجه توجه
قابل توجه تمام دوستان مقیم هیوستون:
قانونی در آمریکا هست به نام HUMAN TRAFFICING
و معنی اون یعنی قاچاق انسان .این قانون شامل هرنوع سواستفاده از انسان هست از سواستفاده های جنسی گرفته تا قاچاق اعضای بدن , مافیاهای بزرگ مواد مخدر , سواستفاده ازکودکان و....
متاسفانه یه گروه ایرانی هم در هیوستون درگیر این مسایل هستند
من شخصا درحال جمع آوری اطلاعات و گزارش اون هستم . این پرونده با همکاری و حمایت سازمان ملل و خیریه کاتولیک ها و سایر ارگانهای بین المللی انجام میشه و اگه پروژه به اتمام برسه انعکاس جهانی داره . درصورتی که عوامل پیدا بشن بین حداقل زندانی و حداکثر اعدام دارن ( طبق قانون ایالتی تگزاس) از تمام کسانی که در این زمینه اطلاعاتی دارن میخوام که به من پیغام بدن تا بتونیم جلوی این این سو استفاده هارو بگیریم .
www.trafficingresourcecenter.org
خدای بزرگ!
یعنی این قدر پررنگه؟
شنیده بودم باندهای سرقت مسلحانه بزرگی هم توی ایالت تکزاس فعالیت می کنن.
پس پلیس چه غلطی می کنه؟
نمی تونه ردشونو بزنه؟؟؟
دوست عزیز این گروهی که من درموردش صحبت میکنم نه شاخ داره نه دم ظاهرا یه عده ایرانی خیلی باحالن که دورهم جمع شدن و فقط قصد خوش گذروندن داره نحوه سواستفاده هم معمولا ازایرانی های گرین کارتیه حالا چرا ازهمه گرین کارتی؟ چون شما اگه ******** یا پناهجو باشید( تعریف هر کدوم ازاینا فرق داره) تحت حمایت دولت هستید وکیل دارید و آژانس های بین المللی پشت شما هستن مثل جایی که من الان دارم کار میکنم . اما لاتاری ها فقط چون بهشون یه گرین کارت مجانی دادن دیگه به امان خدا ول میشن و معمولا چون همه چیزشونو فروختن با یه جیب پرازپول میان و کسی رو هم ندارن دیگه چی ازاین بهتر؟ بهترین طعمه ها برای این افراد دخترپسرهای مجردن, که وقتی میان اینجا ذوق مرگ میشن دیگه فقط میخان برن خوش بگذرونن . و اینجاست که اتفاق هایی که نباید بیفته میفته...
بله
ممنونم ازتون که اطلاع رسانی کردین. منظورم اینه که بالاخره یه جرمی اتفاق افتاده که اون ارگانهای بین المللی که نام بردین و خود شما مطلع شدین.
خب حتما پلیس هم مطلع شده و می خواستم بدونم در اینگونه موارد پلیس چیکار می کنه؟!
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
گاهی وقتا خوندن بعضی پست های این تاپیک آدم رو میبره تو حال و هوای فیلم های سرجیو لئونه.گاهی هم مشابه این نمونه آخر،پدر خوانده بیشتر نمود داره.
موفق باشین.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
در حال حاضر ما نیاز به تعدادی معلم زبان انگلیسی داریم لولی که مدنظرهست خیلی پیچیده و بالا نیست شاید بشه گفت از صفر شروع میشه تا 4. کسانی که حداقل 2 سال سابقه تدریس دارن وتاحدی هم صحبت میکنن با من تماس بگیرن
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و درود به دوستان.لطفا کسایی که در هیوستون بودن وهستن به من بگن که آیا کاری با درآمد بالا برای من که لیسانس معماری هستم و نرم افزارهای تخصصی را کامل بلدم و در ایران بنگاه املاک کار کردم گیر میاد؟ زبانم هم متوسطه.ورودم به امریکا فوریه 2015 است.
متشکرم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که به تازگی وارد هیوستون شدن یا قصد اومدن دارن : کلاس های job readiness آمادگی شغلی برگزار میشه که شامل تکمیل یا پیشرفت رزومه آمریکایی, آمادگی برای مصاحبه تکنبک های جستجو ,کلیدی و ... میشه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-10 ساعت 00:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-11 ساعت 06:50 توسط nazanin_nik2012.)
کلاس های تافل برگزار می کند دو روز در هفته هرشب 6:30-8:3- قیمت 500 $
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من 3 هفته ای میشه وارد هیوستون شدم و منتظر گرین کارتم. کارهای اولیه مثل باز کردن حساب، خرید خط و خرید ماشین رو انجام دادم ولی دغدغه ی بزرگم پیدا کردن کار هست.
من فوق لیسانس صنایع دارم و 5 سالی تو فیلد برنامه ریزی و کنترل پروژه سابقه دارم، روی نرم افزارهای مربوطه تسلط دارم. میدونم که آپشن برای این فیلد تقریبا زیاده اینجا، ولی مشکلم زبان هست. میتونم انگلیسی فکر کنم ولی متاسفانه موقع حرف زدن به مشکل بر می خورم و میدونم با این وضعیت ،هنگام مصاحبه نمیتونم دانش و مهارتمو ارائه بدم.
دوستان خیلی ممنونتون میشم بتونید کمکم کنید این قضیه برام استرس زا شده، میخوام زود تر یه کاری انجام بدم، این روزا داره سخت میگذره.