2014-02-05 ساعت 12:49
(2014-02-05 ساعت 11:01)sce نوشته:دوست عزیز مهاجر جنوبی / سلام(2014-02-04 ساعت 14:03)Reza20002 نوشته: سلام دوستان
من عضو جدید سایت هستم. متاهلم و 2 فرزند در مدرسه ابتدایی دارم و ان شاء الله چند ماه دیگر عازم هیوستون. با خواندن صفحات 70 الی 88 مهاجرسرا در خصوص هیوستون به اطلاعاتی راجع به شهر ، جمعیت ،آب و هوا (و متاسفانه آلودگی آن) ، امنیت شهر ، قیمت املاک و ... دست پیدا کردم اما در خصوص وضعیت مدارس ابتدایی عمومی و خصوصی و هزینه های مرتبط ، امکان استخدام و یا ایجاد business شخصی ، مسائل بانکی و پیچیدگی های آن در هیوستون ، مالیات و عوارض ، مشکلات خاص ایرانیان بواسطه وضعیت ۳۰ یا C کشور و ... نتوانستم اطلاعات بدست بیاورم که امیدواریم با بحث های مناسب به نتایجی برسیم.
از دوستانی که متاهلند و فرزند/ان دبستانی هم دارند خواهش می کنم پیش قدم بشوند و مواد قابل تامل را بیان نمایند.
من چند سال خارج از کشور اما اطراف ایران زندگی کرده ام و با برخی مشکلات آشنا هستم و با ایجاد همدلی با جامعه ایرانیان همیشه بحمدالله موفق (از نظر مالی و اجتماعی) بوده ایم و بنابر این می توانیم با استفاده از تجربیات شخصی و اطلاعات دوستان و توصیه های آنها وضعیت مشابهی را در هیوستون بوجود آوریم که همه منتفع بشویم ، ان شاء الله
سلام دوست عزیز.آقای رضا.
بنده البته فرزندی ندارم که بخوام در مورد وضعیت تحصیلی اینجا نظری بدم.اما مناطقی از شهر که ما زندگی می کنیم و همین طور مناطقی که در ابتدای ورودمون در متطقه سینکو رنچ تردد داشتیم واقعا از نظر اسکول دیستریکت عالی بود و اتفاقا یکی از پارامترهای تاثیر گذار در قیمت خونه و کرایه خونه هم همین وضعیت مدارس در منطقه ها هست.شما می تونین با وارد کردن زیپ کد منطقه مورد نظر خودتون به اطلاعات خوبی در این مورد برسین.به نظر من در مورد دوستانی مثل شما که با بچه های محصل به اینجا میان موضوع انتخاب یه مدرسه خوب بسیار تاثیر گذاره.من به شخصه مناطق غربی هیوستون و ترجیحا منطقه کیتی رو علی رغم دور بودن نسبی به مرکز شهر برای این موضوع بیشتر پسندیدم.البته بازم میگم دوستان دیگه در این مورد بهتر می تونن نظر بدن.در مورد آلودگی هوا لفظ متاسفانه به کار بردین.به جرات می تونم بگم سخت در اشتباهین.تشریف بیارین و از هوای تمیز لذت ببرین.البته دوستانی که مشکل آلودگی رو مطرح کردن احتمالا معیار مقایسه اونا شهر های دیگه آمریکا بوده.اگه فقط یه چند ماه تو بوشهر یا جنوب ایران مثل اهواز زندگی کنی می فهمین آلودگی یعنی چی.تهران که بماند.در مورد امکان ایجاد بیزینس شخصی هم در سال اول بعید می تونم بشه اقدامی کرد.مگر اینکه مقدمات اون قبل از اومدن شما انجام شده باشه و شما بخواین سرمایه خودتون رو وارد کنین.در غیر این صورت این موضوع نیاز به کمی کار کارشناسی داره و به نظر من تو مرحله اول به سادگی ایران نیست و پیچیدگی های حاص خودش رو داره.البته نشدنی نیست و بسته به توانایی افراد می تونه دیر یا زود عملی بشه.مسائل بانکی در ابتدا پیچیدگی خاصی نداره مگر آنکه شما بخواین خودتون رو درگیر مسایل بیزینس کنین.در غیر این صورت روال افتتاح حساب و این قبیل کارها بسیار ساده و قابل فهمه.در مورد مسائل c یا 30 هم همین اندازه بدونین که این دوستان اینقدر درگیر کار و در آخر هفته تفریح هستن که حال فکر کردن به این موضوعات رو ندارن.کلا آدم های ۳۰ یا C از اون نوعی که ما هستیم نیستن و من با خیلی ها برخورد داشتم که اصلا نمی دونستن ایران کجاست.در کل ایرانی ها از بابت این موضوع اینجا هیچ مشکلی ندارن.البته این که شما در آینده بخواین وارد بیزینس های کلان با احتمال مراودات مالی وسیع بین ایران و آمریکا بشین رو نمی دونم جی میشه.اما به شکل معمول کسی اصلا کاری به این موضوع نداره که شما اهل کجا هستین.
بازم امری بود بفرمایین.هرچند ناقص اما در حد داشته ها در خدمتیم.
موفق باشین.
ممنون از پاسختون. من هم اکنون ساکن تهران هستم اما حدود 10 سال در شهرهای بندرعباس و بوشهر و بندر امام و جزیره قشم و 5 سال هم در دبی کار و زندگی کرده ام و آلایند ه های محیطی مناطق مورد اشاره (اعم از آلاینده های صنعتی هوا و غبار و میزان کلر و سدیم معلق در آن) را می شناسم. من مدتی پیش وضعیت کیفیت هوای هیوستون را با شهرهای پاک آمریکا مقایسه کردم و متاسفانه اکثر آلاینده های موجود در هوای هیوستون 2 برابر میزان مجاز بود. ان شاء الله به محض پیدا کردن منبع اطلاعاتی مربوطه آن را به اشتراک خواهم گذاشت.
اینکه دغدغه سیاسی و حساسیت در این خصوص در جامعه آنجا نیست مایه خوشوقتی است برای اینکه من همیشه در امارات مورد سوال سایر ملیت ها در این خصوص بودم که خوشایندم نبود.
نمی دانم آیا هیوستون مثل دبی مناطق صنعتی یا ویژه و یا آزاد دارد که شرکت ها (بخصوص نفتی ها) در آن تجمع کنند یا نه؟
در خصوص بیزنس شخصی توصیه می کنم تحقیق کنید. هیچ ضرری ندارد. حداقل بخش ناخودآگاه ذهن روی آن فعال خواهد شد.
موفق باشید.