کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
(2014-02-05 ساعت 11:01)sce نوشته:  
(2014-02-04 ساعت 14:03)Reza20002 نوشته:  سلام دوستان
من عضو جدید سایت هستم. متاهلم و 2 فرزند در مدرسه ابتدایی دارم و ان شاء الله چند ماه دیگر عازم هیوستون. با خواندن صفحات 70 الی 88 مهاجرسرا در خصوص هیوستون به اطلاعاتی راجع به شهر ، جمعیت ،آب و هوا (و متاسفانه آلودگی آن) ، امنیت شهر ، قیمت املاک و ... دست پیدا کردم اما در خصوص وضعیت مدارس ابتدایی عمومی و خصوصی و هزینه های مرتبط ، امکان استخدام و یا ایجاد business شخصی ، مسائل بانکی و پیچیدگی های آن در هیوستون ، مالیات و عوارض ، مشکلات خاص ایرانیان بواسطه وضعیت ۳۰ یا C کشور و ... نتوانستم اطلاعات بدست بیاورم که امیدواریم با بحث های مناسب به نتایجی برسیم.
از دوستانی که متاهلند و فرزند/ان دبستانی هم دارند خواهش می کنم پیش قدم بشوند و مواد قابل تامل را بیان نمایند.
من چند سال خارج از کشور اما اطراف ایران زندگی کرده ام و با برخی مشکلات آشنا هستم و با ایجاد همدلی با جامعه ایرانیان همیشه بحمدالله موفق (از نظر مالی و اجتماعی) بوده ایم و بنابر این می توانیم با استفاده از تجربیات شخصی و اطلاعات دوستان و توصیه های آنها وضعیت مشابهی را در هیوستون بوجود آوریم که همه منتفع بشویم ، ان شاء الله

سلام دوست عزیز.آقای رضا.
بنده البته فرزندی ندارم که بخوام در مورد وضعیت تحصیلی اینجا نظری بدم.اما مناطقی از شهر که ما زندگی می کنیم و همین طور مناطقی که در ابتدای ورودمون در متطقه سینکو رنچ تردد داشتیم واقعا از نظر اسکول دیستریکت عالی بود و اتفاقا یکی از پارامترهای تاثیر گذار در قیمت خونه و کرایه خونه هم همین وضعیت مدارس در منطقه ها هست.شما می تونین با وارد کردن زیپ کد منطقه مورد نظر خودتون به اطلاعات خوبی در این مورد برسین.به نظر من در مورد دوستانی مثل شما که با بچه های محصل به اینجا میان موضوع انتخاب یه مدرسه خوب بسیار تاثیر گذاره.من به شخصه مناطق غربی هیوستون و ترجیحا منطقه کیتی رو علی رغم دور بودن نسبی به مرکز شهر برای این موضوع بیشتر پسندیدم.البته بازم میگم دوستان دیگه در این مورد بهتر می تونن نظر بدن.در مورد آلودگی هوا لفظ متاسفانه به کار بردین.به جرات می تونم بگم سخت در اشتباهین.تشریف بیارین و از هوای تمیز لذت ببرین.البته دوستانی که مشکل آلودگی رو مطرح کردن احتمالا معیار مقایسه اونا شهر های دیگه آمریکا بوده.اگه فقط یه چند ماه تو بوشهر یا جنوب ایران مثل اهواز زندگی کنی می فهمین آلودگی یعنی چی.تهران که بماند.در مورد امکان ایجاد بیزینس شخصی هم در سال اول بعید می تونم بشه اقدامی کرد.مگر اینکه مقدمات اون قبل از اومدن شما انجام شده باشه و شما بخواین سرمایه خودتون رو وارد کنین.در غیر این صورت این موضوع نیاز به کمی کار کارشناسی داره و به نظر من تو مرحله اول به سادگی ایران نیست و پیچیدگی های حاص خودش رو داره.البته نشدنی نیست و بسته به توانایی افراد می تونه دیر یا زود عملی بشه.مسائل بانکی در ابتدا پیچیدگی خاصی نداره مگر آنکه شما بخواین خودتون رو درگیر مسایل بیزینس کنین.در غیر این صورت روال افتتاح حساب و این قبیل کارها بسیار ساده و قابل فهمه.در مورد مسائل c یا 30 هم همین اندازه بدونین که این دوستان اینقدر درگیر کار و در آخر هفته تفریح هستن که حال فکر کردن به این موضوعات رو ندارن.کلا آدم های ۳۰ یا C از اون نوعی که ما هستیم نیستن و من با خیلی ها برخورد داشتم که اصلا نمی دونستن ایران کجاست.در کل ایرانی ها از بابت این موضوع اینجا هیچ مشکلی ندارن.البته این که شما در آینده بخواین وارد بیزینس های کلان با احتمال مراودات مالی وسیع بین ایران و آمریکا بشین رو نمی دونم جی میشه.اما به شکل معمول کسی اصلا کاری به این موضوع نداره که شما اهل کجا هستین.
بازم امری بود بفرمایین.هرچند ناقص اما در حد داشته ها در خدمتیم.
موفق باشین.
دوست عزیز مهاجر جنوبی / سلام
ممنون از پاسختون. من هم اکنون ساکن تهران هستم اما حدود 10 سال در شهرهای بندرعباس و بوشهر و بندر امام و جزیره قشم و 5 سال هم در دبی کار و زندگی کرده ام و آلایند ه های محیطی مناطق مورد اشاره (اعم از آلاینده های صنعتی هوا و غبار و میزان کلر و سدیم معلق در آن) را می شناسم. من مدتی پیش وضعیت کیفیت هوای هیوستون را با شهرهای پاک آمریکا مقایسه کردم و متاسفانه اکثر آلاینده های موجود در هوای هیوستون 2 برابر میزان مجاز بود. ان شاء الله به محض پیدا کردن منبع اطلاعاتی مربوطه آن را به اشتراک خواهم گذاشت.
اینکه دغدغه سیاسی و حساسیت در این خصوص در جامعه آنجا نیست مایه خوشوقتی است برای اینکه من همیشه در امارات مورد سوال سایر ملیت ها در این خصوص بودم که خوشایندم نبود.
نمی دانم آیا هیوستون مثل دبی مناطق صنعتی یا ویژه و یا آزاد دارد که شرکت ها (بخصوص نفتی ها) در آن تجمع کنند یا نه؟
در خصوص بیزنس شخصی توصیه می کنم تحقیق کنید. هیچ ضرری ندارد. حداقل بخش ناخودآگاه ذهن روی آن فعال خواهد شد.
موفق باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، adonis2006 ، Mr.Javan ، shiraz2013 ، m.mina
(2014-02-05 ساعت 10:41)sce نوشته:  
(2014-02-05 ساعت 00:57)Reza20002 نوشته:  
(2013-12-24 ساعت 05:06)Mr.Javan نوشته:  
(2013-12-23 ساعت 12:28)fariba_a نوشته:  این سوال من هم هست. آیا پر کردن فرم 105 برای مهاجرین جدید الزامیه؟
ورود اول ما از نیویورک بود. به آفیسر گفتیم که ما بیشتر از 10000 دلار پول همراهمونه و از ما نخواست که این فرم را پر کنیم.!!؟؟؟
سلام دوستان
هر کس این سوال و جوابها رو بخونه خیلی واسش بزرگ جلوه می کنه
خیلی ساده است ، در بدو ورود همین فرم آبی که تو هواپیما بهتون می دن رو پر کنید و اگه بیشتر از 10000 تا همراهتونه ذکر کنید ، دیگه هر پروسه ای بخواد انجام بشه خود افسر های فرودگاه انجام می دن که یه فرمی خودشون پر می کنن و میزان پولی که همراهتونه رو توش ذکر می کنن و شما فقط امضا می کنید و اگر هم اینکارو نکردن هیچ مشکلی پیش نمی یاد چون شما تو اون فرم آبی ذکر کردید و مهر ورود هم ، هم رو اون فرم می خوره هم رو پاستون.صمناً اگر 2 نفر هستید و بیش از 20000 تا همراتونه ذکر کنید اگه 3 تا هستید و بیش از 30000 تا همرانونه ذکر کنید و... یعنی به ازای هر نفر 10000 تا به بالا باید ذکر بشه یعنی اگه 5 نفر هستید و 50000 تا دارید نیاز نیست ذکر بشه ولی اگه 5 تا هستید و 50001 دارید باید یه نفر ذکر کنه که 10001 دلار داره و دقیقاً 10001 دلار همراش باشه نه بیشتر و بقیه معاف اند از ذکر کردن این واسه هر کس که وارد خاک آمریکا می شه و خارج می شه اجباری یعنی به هنگام خروج هم باید ذکر کنید این دقیقاً توضیحاتی بود که افیسر تو فرودگاه به من داد.

دوستان: لطفا یه کم وقت بذارین و تکلیف این حداکثر مبلغی که می توان بصورت نقد وارد آمریکا کرد را روشن کنین. کامنت ها خیلی متضادن متاسفانه!!

رضا جان.دوستان تنها تجربه های خودشون رو میزارن.اگر بخواین به صورت کاملا قطعی در این مورد بدونین می تونین یه سرچ ساده بکنین و به جواب برسین.اما تا اونجایی که ذهن بنده و اطلاعات دوستان مطلع تر از حقیر یاری می کنه از نظر دولت آمریکا و در مرحله اول مهم نیست که شما چقدر وارد می کنین و فقط اگر بیش از 10 هزارتا با خودتون میارین در زمان ورود اعلام کنین.اونا از خداشونم هست که شما پول بیشتری با خودتون بیارین.مشکل اصلی اما در مبدا یعنی ایرانه.من ندیدم دوستان تو مقصد مشکل پول همراه داشته باشین.اما دوستانی رو دیدم که از همین بچه های مهاجرسرا به خاطر اینکه طبق قانونی که من خودم هم هنوز کاملا درست نفهمیدم به خاطر به همراه داشتن بیشتر از 5 هزارتا در فرودگا های ایران مورد بازخواست قرار گرفتن.در زمان پرواز ما هم در فرودگاه شیراز خانمی همین مشکل رو داشت.روی این موضوع هم در فرودگاه های ایران به نظر من کاملا سلیقه ای برخورد میشه و به عنوان مثال بنده خودم نزدیک به 20 هزار تا آوردم.از بچه های مهاجرسرا بودن کسایی که تا 100 هزارتا هم آوردن.با این حال من تقریبا مطمئن هستم در زمان ورود در آمریکا با پول همراه شما به شرط اعلام میزان اون کاری ندارن.اما در مورد ایران این شانس و اقبال شماست که به پست اون سیریش ها نخورین.البته در مورد نحوه انتقال پول بعد از وارد شدن هم یه تاپیک مجزا تو همین مهاجرسرا هست که با خوندنش می تونی برای انتقال پول در آینده هم اطلاعات بگیری.
موفق باین.
ممنونم دوست مهاجر جنوبی
من اتفاقا تعداد زیادی از همان کامنت ها در تاپیک مخصوص انتقال پول را خواندم و اکثر تضاد ها آنجا هست.
به هر حال باید دنبال رفرنس معتبری برای 1- امکان حمل نقد از فرودگاه ایران و 2- امکان وارد کردن آن به آمریکا باشیم. به هر حال شما بالای 10000 داشته اید و در آمریکا به مشکل بر نخورده اید که می تواند یک رفرنس باشد.
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، sce ، shiraz2013 ، m.mina
(2014-02-04 ساعت 21:41)Reza20002 نوشته:  [quote='mdna' pid='455657' dateline='1389189961']
ما آپارتمان تو gessnerبالاتر از westhimer گرفتيم شيك و نو سازه محل خوبيه و از نظر دسترسي هم خيلي خوبه سوپر ماركت و رستوران و... هنوز هم واحد خالي داره يك و دو خوابه با سايزهاي متفاوت قيمت از ١٠٠٠$ ماهي واسه ٥٠ متري شروع ميشه
اگه خواستين پيام بديد آدرسشو بدم
unquote

لطفا آدرس بدین. قیمت آپارتمان 2 خوابه حدود 150 متر چقدر است؟
برين توي سايتش altawoodlakesquare پلان هاي مختلف با قيمتهاش اونجا هست حدود ١٧٠٠ تا ١٨٠٠ دلار
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: Reza20002 ، ffrfar ، eybaba ، Mr.Javan ، sce ، Ehsan1358 ، shiraz2013 ، m.mina ، IMMI
(2014-02-04 ساعت 22:12)Reza20002 نوشته:  
(2014-01-11 ساعت 04:30)Mr.Javan نوشته:  با درود
قابل توجه تازه واردین به هیوستون امروز اوفات فراغتم زیاد بود گفتم بزار به جای نایت کلاب رفتن یه کوچولو هر چی می دونم در اختیار دوستان بزارم شاید رتبه ام رفت بالا تو مهاجر سرا Big Grin

G- در پایان عذر می خوام اگه کمی طنز گونه بود ولی همش حقیقته به جز قسمته ادکلن زدن که لطفاً یه کوچولو بزنید یا نزنید اون یارو که 17 ساله بیکاره ادکلن زیاد می زنه تازه این پست و خونده رتبه نداده و زورش اومده رو دکمه "تبریک و تشکر" کلیک کنه فکر کنم واسه همین کار پیدا نمی کنه Big Grin

ممنون ، خوب می نویسی. کلی مطلب توش هست و بکار می آد. یه سوال دارم. شنیدم کاری که به این سختی بدست می آد را ممکنه خیلی راحت و فقط بدلخواه مقام مافوق از دست بدی! درسته؟؟

سلام
بله دقیقاً ما ۴ نفر بودیم استخدام شدیم ۲ نفر در کمتر از ۲ ماه اخراج شدن چون کارشون خوب نبود
2013AS00006$9$
(Orlando , FL , USA - Entery Date:10.20.2013)
سفرنامه نکات کلیدی پیدا کردن کار در آمریکا
پاسخ
تشکر کنندگان: eybaba ، sce ، Ehsan1358 ، mdna ، romance33 ، shiraz2013 ، smk2 ، m.mina ، nasim ، lottory
من هم كار پيدا كردم حدود يك ماه طول كشيد كار مربوط به رشته خودم مهندسي كنترل و ابزاردقيق در يك شركت نفتي international . ساعت ١٢.٥ پنج شنبه مصاحبه ام تموم شد ساعت ٢ نشده بود زنگ زدن گفتند از از اول هفته بيا سر كار!
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
پاسخ
(2014-02-08 ساعت 02:42)mdna نوشته:  من هم كار پيدا كردم حدود يك ماه طول كشيد كار مربوط به رشته خودم مهندسي كنترل و ابزاردقيق در يك شركت نفتي international . ساعت ١٢.٥ پنج شنبه مصاحبه ام تموم شد ساعت ٢ نشده بود زنگ زدن گفتند از از اول هفته بيا سر كار!
بسلامتی ، رنج حقوقا چطوره ؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: farmad ، اریوبرزن ، shiraz2013 ، MEHDIREZAEI ، m.mina ، Reza20002 ، Mr.Javan ، ojee
تبریک
باران باش و نپرس کاسه های خالی از کیست
پاسخ
تشکر کنندگان: shiraz2013 ، Ramin geologist ، m.mina ، Mr.Javan ، mdna ، ojee
بچه ها ماه مارس رو از دست ندین.
کلی کنسرت و برنامه تو راهه.بالاخره شاید بتونیم این رودیو رو یه بار تجربه کنیم.به نظر تجربه جالبی میاد.
ضمنا شهرام ناظری هم تو مارچ کنسرت داره.اگه اهل موسیقی سنتی هستین به هیچ وجه این فرصت رو از دست ندین.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: MEHDIREZAEI ، romance33 ، mdna ، اریوبرزن ، m.mina ، Reza20002 ، shiraz2013 ، Mr.Javan ، مانترا ، lighter ، ojee ، hgbeigi ، behfaza
(2014-02-08 ساعت 02:42)mdna نوشته:  من هم كار پيدا كردم حدود يك ماه طول كشيد كار مربوط به رشته خودم مهندسي كنترل و ابزاردقيق در يك شركت نفتي international . ساعت ١٢.٥ پنج شنبه مصاحبه ام تموم شد ساعت ٢ نشده بود زنگ زدن گفتند از از اول هفته بيا سر كار!

خدا را شکر. تبریک میگم.
مهندسی کنترل و ابزار دقیق یعنی برق کنترل؟؟ یا صنایع؟
در ایران چقدر سابقه کار داشتید و سطح زبان انگلیسیتون در چه حده؟
راستش پسر من که 19 سالشه تو شهر سن آنتونیو داره کالج میره و میخواد مهندسی برق قدرت بخونه. دیروز که باهاش صحبت میکردم میگفت اگه بعد از اتمام تحصیلاتم کار گیرم نیاد چطوری وامهایی که برای دانشگاه میگیرم را تسویه کنم؟
ایرانیها عادت دارند همش نگران آینده باشند؛ حتی در آمریکا.
بهرحال امیدوارم با پشتکار و تلاش به خواسته هاتون برسید و همیشه موفق باشید.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
پاسخ
تشکر کنندگان: nasim ، gbtm ، m.mina ، Reza20002 ، romance33 ، apoornaki ، Mr.Javan ، lighter ، samansaba
سلام دوستان
این درسته که توی یک خیابان هیوستون حدود 70000 نفر ایرانی زندگی می کنند؟
کسی از جامعه ایرانیان مقیم هیوستون خبر داره و مراکز تجمع اونا رو می دونه؟
اگه اینطور باشه، پس اونا مراکز خرید و فروش مایحتاج و مواد غذایی ایرانی را دارن!!
اینطوره؟
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan
(2014-02-10 ساعت 17:16)Reza20002 نوشته:  سلام دوستان
این درسته که توی یک خیابان هیوستون حدود 70000 نفر ایرانی زندگی می کنند؟
کسی از جامعه ایرانیان مقیم هیوستون خبر داره و مراکز تجمع اونا رو می دونه؟
اگه اینطور باشه، پس اونا مراکز خرید و فروش مایحتاج و مواد غذایی ایرانی را دارن!!
اینطوره؟
دوست عزیز به این آدرس ها سری بزنhttp://icfhouston.org/ و http://www.asheghaneh.com/
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، eybaba ، Mr.Javan ، Reza20002 ، qeshmi
سلام
کسی از ایر ان به این زوی میاد هیوستون و بخواد یه کار خیر انجام بده برای دوست ما یه مشکی پیش اومده و پمادی لازم دارد وا ینجا خیلی گرون هست هر کسی مایل به کمک هست پیغام خصوصی بده نام پماد را بگم لطفا
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، ojee
(2014-01-31 ساعت 11:34)sfh نوشته:  
(2014-01-31 ساعت 02:48)peymanp76 نوشته:  سلام دوستان
ما روز دوشنبه به هیوستن میایم. اما به مشکلی برخوردیم که شاید برای خیلی از ماها بوجود اومده باشه و اون هم سر کار رفتن توسط فامیل محترمه که از سه ماه پیش قرار بوده روز پرواز ما بیاد فرودگاه و یک هفته ای مهمونش باشیم و بعدش اون رو به خیر و مارو به سلامت.ولی ظاهرا از خاصیت پیچوندن اصیل ایرانی استفاده کرده و به روی مبارک هم نمیاره که ما به کمکش احتیاج داشتیم.(با توجه به همراه داشتن بچه یک ونیم ساله)و الان به مدت ده روز هست که تلفن و پیغام و وایبر و .... را جواب نمی ده.
الان من این سوال رو دارم که اول نزدیک فرودگاه هیوستن هتلی جهت اقامت یک شبه هست؟
دوم من و خانوادم قصد داریم از هیوستن به آستین بریم منزل یکی از فامیل های خانم.میخواستم بدونم بهترین راه و با صرفه ترین روش برای رفتن به آستین چی هست.دوستان عزیزی که میتونن ما رو راهنمایی کنند،این لطف را در حق ما انجام بدن که من خونسرد دارم یواش یواش نگران می شم.
ممنون از لطف دوستای گل.

سلام،ما در فرودكاه زنك زديم هتل
ردروف red roof ‎‎‏ ‏،شاتل داشت امد دنبال مان،شبي 80دلار هزينه هتل هست.

هتل های یک شبه مثل این خیلی خطر ناکن چون سیاهها برای کارهای خلاف میگیرن من بارها بارها شنیدم و دیدم هتل رد روف نزدیک خونمونه مواظب باشین مخصوصا شبا این هتل برای خانواده خوب نیست اونم کسی که تازه اومده پول داره پیشش
باور کنید بعضی از هموطن های ما اصلا یا خبر ندارن از اطلاعات جرم و خلاف اینجا مثل همون خانومی که میخواست به ما کمک کنه برای اجاره خونه منو به یه محله برده بود که بدترین محا برای زندگی یه خانواده هست همیشه یادم میوفته میگم این خانم تو چه فازی بوده آخه این همه مخل آپارتمان خوب توی پست تایمر و نزدیک مراکز خرید هست Smile)))))
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Mr.Javan ، Spiritual
"....هتل های یک شبه مثل این خیلی خطر ناکن چون سیاهها برای کارهای خلاف میگیرن من بارها....."
لطفا به رنگ پوست دیگران اشاره نکنیم چون نژادپستی در اون مستتر هست.
(2014-02-11 ساعت 23:44)Mah_2014 نوشته:  
(2014-01-31 ساعت 11:34)sfh نوشته:  
(2014-01-31 ساعت 02:48)peymanp76 نوشته:  سلام دوستان
ما روز دوشنبه به هیوستن میایم. اما به مشکلی برخوردیم که شاید برای خیلی از ماها بوجود اومده باشه و اون هم سر کار رفتن توسط فامیل محترمه که از سه ماه پیش قرار بوده روز پرواز ما بیاد فرودگاه و یک هفته ای مهمونش باشیم و بعدش اون رو به خیر و مارو به سلامت.ولی ظاهرا از خاصیت پیچوندن اصیل ایرانی استفاده کرده و به روی مبارک هم نمیاره که ما به کمکش احتیاج داشتیم.(با توجه به همراه داشتن بچه یک ونیم ساله)و الان به مدت ده روز هست که تلفن و پیغام و وایبر و .... را جواب نمی ده.
الان من این سوال رو دارم که اول نزدیک فرودگاه هیوستن هتلی جهت اقامت یک شبه هست؟
دوم من و خانوادم قصد داریم از هیوستن به آستین بریم منزل یکی از فامیل های خانم.میخواستم بدونم بهترین راه و با صرفه ترین روش برای رفتن به آستین چی هست.دوستان عزیزی که میتونن ما رو راهنمایی کنند،این لطف را در حق ما انجام بدن که من خونسرد دارم یواش یواش نگران می شم.
ممنون از لطف دوستای گل.

سلام،ما در فرودكاه زنك زديم هتل
ردروف red roof ‎‎‏ ‏،شاتل داشت امد دنبال مان،شبي 80دلار هزينه هتل هست.

هتل های یک شبه مثل این خیلی خطر ناکن چون سیاهها برای کارهای خلاف میگیرن من بارها بارها شنیدم و دیدم هتل رد روف نزدیک خونمونه مواظب باشین مخصوصا شبا این هتل برای خانواده خوب نیست اونم کسی که تازه اومده پول داره پیشش
باور کنید بعضی از هموطن های ما اصلا یا خبر ندارن از اطلاعات جرم و خلاف اینجا مثل همون خانومی که میخواست به ما کمک کنه برای اجاره خونه منو به یه محله برده بود که بدترین محا برای زندگی یه خانواده هست همیشه یادم میوفته میگم این خانم تو چه فازی بوده آخه این همه مخل آپارتمان خوب توی پست تایمر و نزدیک مراکز خرید هست Smile)))))
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، nasim
سلام دوستان خوب مهاجر
ما الان حدود یکسال که امدیم و در یک اپارتمان در نزدیکی وستایمر مستقر هستیم مکان خوبی به کلاس زبان رایگان و فروشگاه ها و فروشگاه ایرانی
نزدیکه و از نظر امنیت تا الان خوب بوده قیمتش برای استودیو 500$ و یک خواب 580$ و دو خوابه ..... و برای ماه اول 200$ تخفیف میده اگر نیاز به خونه داشتید
پیغام خصوصی بزارید تا ادرس برات بفرستم .
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam88 ، romance33 ، مانترا ، lighter ، nasim ، اریوبرزن ، ojee ، Mr.Javan ، soheila_chem ، farazz ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان