کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
ببخشید من اصلا با رنگ پوست شما قصد و قرضی ندارم من خواستم به هموطنم که با زن و بچش میاد اینجا بگم مواظب باشن اونجا جای مناسبی نیست متل ها یی که یکشب اجاره میدن و ارزون هستن اونجا کارهای خلاف و مواد و از این حرفا انجام میدن
من فکر کنم بجای اینکه خقوق بشر بازی در بیارید واقعیت ها رو به دوستاتون بگید تا راهنمایی درست کنیم
پاسخ
تشکر کنندگان: mozhgangh ، tabim4 ، shiraz2013 ، romance33 ، kian88 ، ojee ، K22 ، Reza20002 ، Mr.Javan
(2014-02-12 ساعت 02:31)far62 نوشته:  سلام دوستان خوب مهاجر
ما الان حدود یکسال که امدیم و در یک اپارتمان در نزدیکی وستایمر مستقر هستیم مکان خوبی به کلاس زبان رایگان و فروشگاه ها و فروشگاه ایرانی
نزدیکه و از نظر امنیت تا الان خوب بوده قیمتش برای استودیو 500$ و یک خواب 580$ و دو خوابه ..... و برای ماه اول 200$ تخفیف میده اگر نیاز به خونه داشتید
پیغام خصوصی بزارید تا ادرس برات بفرستم .
گمونم همسایه ایم Wink
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadi79 ، alitab ، mdna ، ojee ، parsush ، Mr.Javan
دوستان براي يكبار هم ما نتونستيم به توافق در مورد اين بحث برسيم برگه ابي كه ما پر مي كنيم مربط به خانودس نه نفر به نفر يعني شما ١ نفر يا ٥ نفر باشيد يك برگه پر ميكنيد پس اين يعني اگر شما ٣ نفر باشىد هم مجاز به ورود ١٠٠٠٠ هزار تا هستيد نه ٣٠٠٠٠ بنده بار اولي كه وارد شدم به همراه خانواده ٣ نفره ٧٠٠٠٠ پول داشتيم كه بعد از ورود من ٣تا فرم ابي پر كردم كه افيسر ٢ تاشو كنار گذاشت و گفت يكي كافيه دليل اوردن اين پول پرسيد و اينكه از كجا كسب شده و چقدر خطرناكه بعد از كمي صحبت رفت يه برگه اورد من امضا كردم و تمام اين يعني الان اينا مي دنن كه من اين پول و اوردم اينجا البته اينم بگم اينجا پول. نقد از كوك ا ي ي ن هم بدتره ولي اگر ١ ميليون دلار هم داشتم بازم همين مراحل انجام ميشد دفعه دوم هم كه وارد شدمچون پول همراهم نبود هيچ برگه اي امضا نكردم ملاك ورود ١٠٠٠٠ لاره حالا شما اگه برا خانوادت يه هواپيما ٧٠٠ نفره چارتر كني بازم مجاز به ورود ١٠٠٠٠ هستي و بايد بيشتر از اون رو اعلام كني كه هيچ اشكالي هم نداره و مفيد هم هست چوناز يكسري دردسر هاي بعدي راحت ميشي

(2013-12-24 ساعت 05:06)Mr.Javan نوشته:  
(2013-12-23 ساعت 12:28)fariba_a نوشته:  این سوال من هم هست. آیا پر کردن فرم 105 برای مهاجرین جدید الزامیه؟
ورود اول ما از نیویورک بود. به آفیسر گفتیم که ما بیشتر از 10000 دلار پول همراهمونه و از ما نخواست که این فرم را پر کنیم.!!؟؟؟
سلام دوستان
هر کس این سوال و جوابها رو بخونه خیلی واسش بزرگ جلوه می کنه
خیلی ساده است ، در بدو ورود همین فرم آبی که تو هواپیما بهتون می دن رو پر کنید و اگه بیشتر از 10000 تا همراهتونه ذکر کنید ، دیگه هر پروسه ای بخواد انجام بشه خود افسر های فرودگاه انجام می دن که یه فرمی خودشون پر می کنن و میزان پولی که همراهتونه رو توش ذکر می کنن و شما فقط امضا می کنید و اگر هم اینکارو نکردن هیچ مشکلی پیش نمی یاد چون شما تو اون فرم آبی ذکر کردید و مهر ورود هم ، هم رو اون فرم می خوره هم رو پاستون.صمناً اگر 2 نفر هستید و بیش از 20000 تا همراتونه ذکر کنید اگه 3 تا هستید و بیش از 30000 تا همرانونه ذکر کنید و... یعنی به ازای هر نفر 10000 تا به بالا باید ذکر بشه یعنی اگه 5 نفر هستید و 50000 تا دارید نیاز نیست ذکر بشه ولی اگه 5 تا هستید و 50001 دارید باید یه نفر ذکر کنه که 10001 دلار داره و دقیقاً 10001 دلار همراش باشه نه بیشتر و بقیه معاف اند از ذکر کردن این واسه هر کس که وارد خاک آمریکا می شه و خارج می شه اجباری یعنی به هنگام خروج هم باید ذکر کنید این دقیقاً توضیحاتی بود که افیسر تو فرودگاه به من داد.

دوستان: لطفا یه کم وقت بذارین و تکلیف این حداکثر مبلغی که می توان بصورت نقد وارد آمریکا کرد را روشن کنین. کامنت ها خیلی متضادن متاسفانه!!
[/quote]
شماره کیس: 2013A5XXX . ابوظبی .2 نفرو نصفیBig Grin. هوستون تگزاس, ويزا يكضرب مارچ٢٠١٣
و این نیز بگذرد بار دگر روزگار چون شکر آید
پاسخ
تشکر کنندگان: Reza20002 ، romance33 ، hgbeigi ، Mr.Javan
(2014-02-12 ساعت 13:18)امير جو نوشته:  دوستان براي يكبار هم ما نتونستيم به توافق در مورد اين بحث برسيم برگه ابي كه ما پر مي كنيم مربط به خانودس نه نفر به نفر يعني شما ١ نفر يا ٥ نفر باشيد يك برگه پر ميكنيد پس اين يعني اگر شما ٣ نفر باشىد هم مجاز به ورود ١٠٠٠٠ هزار تا هستيد نه ٣٠٠٠٠ بنده بار اولي كه وارد شدم به همراه خانواده ٣ نفره ٧٠٠٠٠ پول داشتيم كه بعد از ورود من ٣تا فرم ابي پر كردم كه افيسر ٢ تاشو كنار گذاشت و گفت يكي كافيه دليل اوردن اين پول پرسيد و اينكه از كجا كسب شده و چقدر خطرناكه بعد از كمي صحبت رفت يه برگه اورد من امضا كردم و تمام اين يعني الان اينا مي دنن كه من اين پول و اوردم اينجا البته اينم بگم اينجا پول. نقد از كوك ا ي ي ن هم بدتره ولي اگر ١ ميليون دلار هم داشتم بازم همين مراحل انجام ميشد دفعه دوم هم كه وارد شدمچون پول همراهم نبود هيچ برگه اي امضا نكردم ملاك ورود ١٠٠٠٠ لاره حالا شما اگه برا خانوادت يه هواپيما ٧٠٠ نفره چارتر كني بازم مجاز به ورود ١٠٠٠٠ هستي و بايد بيشتر از اون رو اعلام كني كه هيچ اشكالي هم نداره و مفيد هم هست چوناز يكسري دردسر هاي بعدي راحت ميشي

(2013-12-24 ساعت 05:06)Mr.Javan نوشته:  
(2013-12-23 ساعت 12:28)fariba_a نوشته:  این سوال من هم هست. آیا پر کردن فرم 105 برای مهاجرین جدید الزامیه؟
ورود اول ما از نیویورک بود. به آفیسر گفتیم که ما بیشتر از 10000 دلار پول همراهمونه و از ما نخواست که این فرم را پر کنیم.!!؟؟؟
سلام دوستان
هر کس این سوال و جوابها رو بخونه خیلی واسش بزرگ جلوه می کنه
خیلی ساده است ، در بدو ورود همین فرم آبی که تو هواپیما بهتون می دن رو پر کنید و اگه بیشتر از 10000 تا همراهتونه ذکر کنید ، دیگه هر پروسه ای بخواد انجام بشه خود افسر های فرودگاه انجام می دن که یه فرمی خودشون پر می کنن و میزان پولی که همراهتونه رو توش ذکر می کنن و شما فقط امضا می کنید و اگر هم اینکارو نکردن هیچ مشکلی پیش نمی یاد چون شما تو اون فرم آبی ذکر کردید و مهر ورود هم ، هم رو اون فرم می خوره هم رو پاستون.صمناً اگر 2 نفر هستید و بیش از 20000 تا همراتونه ذکر کنید اگه 3 تا هستید و بیش از 30000 تا همرانونه ذکر کنید و... یعنی به ازای هر نفر 10000 تا به بالا باید ذکر بشه یعنی اگه 5 نفر هستید و 50000 تا دارید نیاز نیست ذکر بشه ولی اگه 5 تا هستید و 50001 دارید باید یه نفر ذکر کنه که 10001 دلار داره و دقیقاً 10001 دلار همراش باشه نه بیشتر و بقیه معاف اند از ذکر کردن این واسه هر کس که وارد خاک آمریکا می شه و خارج می شه اجباری یعنی به هنگام خروج هم باید ذکر کنید این دقیقاً توضیحاتی بود که افیسر تو فرودگاه به من داد.

دوستان: لطفا یه کم وقت بذارین و تکلیف این حداکثر مبلغی که می توان بصورت نقد وارد آمریکا کرد را روشن کنین. کامنت ها خیلی متضادن متاسفانه!!
[/quote]

آقای امیر جوی عزیز
ممکن است دلیل اینکه فرمودید "اینجا داشتن پول نقد خطرناک است" را بفرمایید؟
خب فورا در بانک می گذاریم، نمی شود؟؟
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan
دوست خوبم قطعا کسی که اینجا زحمت پاسخگویی به درخواستی را میکند از سایرینی مثل من برای کمک به همنوعانش چندین قدم جلوتر هست که خوب شایسته تقدیر هم هست . من ضمن خوندن پاسخ شما متوجه اشتباهی شدم که خودم هم مرتکب میشوم که پسندیده نیست به همین خاطر ضمیر جمع اوردم . در هر صورت ان شاالله صد سال زنده باشی و خیرت به دیگران برسد.
(2014-02-12 ساعت 05:48)Mah_2014 نوشته:  ببخشید من اصلا با رنگ پوست شما قصد و قرضی ندارم من خواستم به هموطنم که با زن و بچش میاد اینجا بگم مواظب باشن اونجا جای مناسبی نیست متل ها یی که یکشب اجاره میدن و ارزون هستن اونجا کارهای خلاف و مواد و از این حرفا انجام میدن
من فکر کنم بجای اینکه خقوق بشر بازی در بیارید واقعیت ها رو به دوستاتون بگید تا راهنمایی درست کنیم
پاسخ
(2014-02-12 ساعت 05:48)Mah_2014 نوشته:  ببخشید من اصلا با رنگ پوست شما قصد و قرضی ندارم من خواستم به هموطنم که با زن و بچش میاد اینجا بگم مواظب باشن اونجا جای مناسبی نیست متل ها یی که یکشب اجاره میدن و ارزون هستن اونجا کارهای خلاف و مواد و از این حرفا انجام میدن
دوست گرامی شما بگذار یک روز از عضویتت بگذره، بعد بیا اینجوری دیگران رو مورد خطاب قرار بده که ادمین مجبور نشه بیاد پستت رو ویرایش کنه .
خلافکار از هر نژادی می تونه باشه و تو هر مکانی هم ممکنه وجود داشته باشه. دوستی هم که رد رووف رو پیشنهاد کرد، به دلیل نزدیکی به فرودگاه بود و همچنین شرایط بهتری که نسبت به استودیو 6 یا سان سوییت و این جور متل ها داره.
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
پاسخ
تشکر کنندگان: مانترا ، Mr.Javan
(2014-02-12 ساعت 12:56)مانترا نوشته:  
ما الان حدود یکسال که امدیم و در یک اپارتمان در نزدیکی وستایمر مستقر هستیم مکان خوبی به کلاس زبان رایگان و فروشگاه ها و فروشگاه ایرانی
نزدیکه و از نظر امنیت تا الان خوب بوده قیمتش برای استودیو 500$ و یک خواب 580$ و دو خوابه ..... و برای ماه اول 200$ تخفیف میده اگر نیاز به خونه داشتید
گمونم همسایه ایم Wink
سلام دوستان
لطفا مارا راهنمایی کنید من وهمسرم به همراه دوفرزندمان سال گذشته ماه اگوست به امریکا اومدیم چهار ماه انجا بودیم بعدبطور اضطراری مجبور به بازگشت به
ایران شدیم با مدیر ساختمان برای پرداخت جریمه ولغو قرارداد به توافق نرسیدیم چون بسیار بیشتر از میزان در قرارداد را طلب میکرد . بعد ما بدون توافق مجبور به تخلیه شدیم حالا که قصد بازگشت امریکا را داریم برای بد کردیت نشدن و یا جبرا ن آن چکار باید کنیم از کمک شما ممنون خواهیم شد
پاسخ
(2014-02-12 ساعت 19:41)saye42 نوشته:  سلام دوستان
لطفا مارا راهنمایی کنید من وهمسرم به همراه دوفرزندمان سال گذشته ماه اگوست به آمریکا اومدیم چهار ماه انجا بودیم بعدبطور اضطراری مجبور به بازگشت به
ایران شدیم با مدیر ساختمان برای پرداخت جریمه ولغو قرارداد به توافق نرسیدیم چون بسیار بیشتر از میزان در قرارداد را طلب میکرد . بعد ما بدون توافق مجبور به تخلیه شدیم حالا که قصد بازگشت آمریکا را داریم برای بد کردیت نشدن و یا جبرا ن آن چکار باید کنیم از کمک شما ممنون خواهیم شد

این نظر منه، بهتره اول از همه و قبل از هر نگرانی، از کردیت خودتون مطمئن بشین که پوینت منفی ثبت شده یا نه.
برای این کار هم بهترین راه از نظر من استفاده از سایت رایگان و بی خطر www.creditkarma.com هست.رجیستر می کنید و اطلاعات کردیتتون رو نمایش میده. گزارش گرفتن تو این سایت هیچ امتیاز منفی بهمراه نداره و کاملا هم رایگان هست و خیلی از آمریکایی ها از این سایت استفاده می کنند و قابل اطمینان هست. من چند ماهی هست عضو این سایت هستم و با نکته هایی که به من پیشنهاد داده تونستم کردیتمون رو نسبتا بسازم.
اگه عضو شدین میتونین چک کنین که گزارشی شده یا نه.
پاسخ
تشکر کنندگان: Reza20002 ، sce ، Mehdy-RN ، مانترا ، hgbeigi ، Mr.Javan ، mandana12
دوستان یک همفکری کنیم در مورد کمپانی برق. کمپانی ای که ما باهاش قرارداد داریم Ambit انرژی هست. تو این مدتی که اینجا بودیم بین 45 تا 105 دلار تا حالا هزینه ماهیانه دادیم که مصرفمون هم پایین نبوده. مثلا ماه گذشته که هوا هم سرد بود حدود 682 کیلو وات مصرف داشتیم که هزینه مون شده 80 دلار.
اما چیزی که هست ماهیانه حدود 16 دلار مارو شارژ میکنه برای موارد زیر. دوستان اگه امکان داره تجربه های خودشون رو از پرووایدر برقشون به اشتراک بگذارن که بتونیم یک کمپانی خوب پیدا کنیم.

Ambit Home Services Charges $ 3.99
Centerpoint Charges $ 8.49
Taxes and other fees $ 3.11
پاسخ
تشکر کنندگان: Mehdy-RN ، مانترا ، romance33 ، Mr.Javan
سلام
کسی از ایر ان به این زوی میاد هیوستون و بخواد یه کار خیر انجام بده برای دوست ما یه مشکی پیش اومده و پمادی لازم دارد وا ینجا خیلی گرون هست هر کسی مایل به کمک هست پیغام خصوصی بده نام پماد را بگم لطفا
پاسخ
(2014-02-12 ساعت 19:41)saye42 نوشته:  
(2014-02-12 ساعت 12:56)مانترا نوشته:  
گمونم همسایه ایم Wink
سلام دوستان
لطفا مارا راهنمایی کنید من وهمسرم به همراه دوفرزندمان سال گذشته ماه اگوست به آمریکا اومدیم چهار ماه انجا بودیم بعدبطور اضطراری مجبور به بازگشت به
ایران شدیم با مدیر ساختمان برای پرداخت جریمه ولغو قرارداد به توافق نرسیدیم چون بسیار بیشتر از میزان در قرارداد را طلب میکرد . بعد ما بدون توافق مجبور به تخلیه شدیم حالا که قصد بازگشت آمریکا را داریم برای بد کردیت نشدن و یا جبرا ن آن چکار باید کنیم از کمک شما ممنون خواهیم شد
سلام

اینکه بیشتر از مبلغ درج شده در قرارداد رو بخوان بسیار محاله . احتمالا" یک قسمتی از قرارداد چیزی درج شده بوده و شما در اون زمان متوجه نشدین . برای ما هم این اتفاق افتاده و برای خیلی ها میفته .
اگر گزارش کرده باشن که امکانش هم خیلی زیاده , به این اسونی ها جبران نمیشه . حالا دیگه متاسفانه کاریه که شده , امیدوارم که گزارش نکرده باشن .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
پاسخ
تشکر کنندگان: مانترا ، romance33 ، shahin_1359 ، mdna ، Mr.Javan
(2013-10-07 ساعت 02:26)Saeedv13 نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 23:47)nedaUSA نوشته:  راستش من سعی میکنم وقتی با تازه وارد ها یا اونهایی که توی ایران هستن حرف میزنم خیلی خلاصه بگم. خصوصن اینکه خودم الان توی شرایط بدی هستم.
آره خوب سخته.
هی رزومه میفرستی و هیچ خبری نمیشه و برای امرار معاش باید بری یه کار مسخره انجام بدی با ساعتی هفت دلار و همونشم کلی سخته و باید بدویی تا گیر بیاری.
هرچند که بعضیام هستن که زود وارد کار مرتبط با رشته شون شدن، بعد تو میگی پس چرا من نمیتونم. مگه اونا چیکار کردن که من نکردم.
بعد بعضیا رو میبینی که با اینکه متخصصن و کلی تجربه حسابی دارن، چهار ماه گشتن و پیدا نکردن هنوز.
ولی خوب من که پوستم کلفته. نا امید نمیشم. همینجور ادامه میدم. شاید چون این شرایط سخت و افتضاح رو به شرایطی که توی ایران داشتم ترجیح میدم. شاید به آینده در این کشور بیشتر امیدوارم تا ایران.
بعضیا رو میبینم که میگن اینجا اصلن خوب نیست. وقتی میگم دلم میخواد خونواده ام اینجا بودن میگن ما حتی دلمون نمیخواد دشمنمون رو بیاریم توی این کشور.
خلاصه میگم، خیلی خیلی خیلی به خودت بستگی داره. خیلی. به انتظارت و به روحیه ات و توقعت.
با همه حرف بزنین اما آخرش تصمیم رو با توجه به شناختی که از خودتون دارین بگیرین.
همین.
ندا خانم
هیچ کاری تو این مملکت مسخره نیست. شما اگر هر کار قانونی بتونین پیدا کنید که دلارهای ایرانتون رو کمتر خرج کنین برنده شدین. منم مثل شما برای فروشگاه های مختلف اپلای کردم. حتی برای رانندگی اتوبوس مدرسه اپلیکیشن فرستادم. بعد یک ماه فروشگاه Belk به مصاحبه دعوتم کرد. همه چیز خیلی خوب پیش رفت و قبول کردم که هر روز هفته و هر ساعتی از شبانه روز که اونها نیاز داشتند برم براشون کار کنم. هر چقدر از سختی کارشون گفتند من کوتاه نیومدم. آخرش باهام دست دادند و قبولم کردند. الان منتظر بکگراند چکم هستند. اولش با ساعتی هفت دلار و 20 ساعت در هفته شما رو استخدام می کنند و بعد به قدری ساعات کاری شما زیاد خواهد شد که خودتون پیشنهاد ساعات بیشتر رو رد کنین. بهتره دو هفته بعد از پر کردن اپلیکیشن یک سری به خود فروشگاه بزنین و با مدیر فروشگاه صحبت کنین و ازش بخواین تا اپلیکیشن شما رو بیرون بکشه و وضعیت شما رو چک کنه. من به غیر از این برای یک شغل تخصصی فول تایم هم در یک شرکت بزرگ و معروف سم سازی اپلای کردم و CV و کاور لتر فرستادم. CV خودمو برای یکی از استادهای دانشگاه اینجا هم فرستادم. اونم برای تمام اعضای گروه فوروارد کرده و قول داده به محض این که آزمایشگاهی یک پوزیشن خالی بشه بهم خبر بده. خانمم هم در مهد کودکی به صورت داوطلب تقاضای کار داده. اونم در مرحله بکگراند چک هست و بعد از یکی دو ماه اگر استخدامش نکنند CV خوبی براش درست میشه و در جاهای دیگه فرصت های شغلی بهتری در انتظارش خواهد بود. کلاً جستجوی کار بهتر در این سرزمین تمومی نداره. یعنی شما اگر بهترین کار رو هم بدست بیارین باز هم نباید متوقف بشین و همیشه باید موارد مختلفی رو در نظر داشته باشین و هر جا که پول و شرایط بهتری داشت کار قبلیتون رو رها کنید. نا امید نباشید و تا کریسمس تمام سعی خودتنو رو بکنین. مطمئنم که موفق میشید. جالبه که بدونین من در ایران کارمند رسمی دولت با پست هیئت علمی بودم و 12 سال سابقه کار در زمینه تحقیق و تدریس در دانشگاه. از این که برای یک فروشگاه کار کنم یا اتوبوس مدرسه رو راه ببرم یک اپسیلون هم ناراحت نیستم و مطمئنم که اگر یک سال طاقت بیارم و دستم رو به عنوان دانشجو در دانشگاهی بند کنم آینده بهتری نسبت به ایران دارم. در ایران من یکی به آخر خط رسیده بودم. من یکی هرگز بر نمی گردم و همین جا تا آخرین سنت پولم مقاومت می کنم. امیدوارم خدا به همتون صبر و توانایی تحمل مشکلات رو عنایت فرماید. با آرزوی موفقیت برای همه. سعید

سلام عمو سعید
مطلب بالا رو خوندم کلی روحیه گرفتم از اون، خدا قوت.
پاسخ
تشکر کنندگان: mozhgangh ، pv-n ، shahin_1359 ، shiraz2013 ، mdna ، hgbeigi ، Mr.Javan ، lottory ، adriana ، IDR
(2014-02-13 ساعت 02:09)Mah_2014 نوشته:  سلام
کسی از ایر ان به این زوی میاد هیوستون و بخواد یه کار خیر انجام بده برای دوست ما یه مشکی پیش اومده و پمادی لازم دارد وا ینجا خیلی گرون هست هر کسی مایل به کمک هست پیغام خصوصی بده نام پماد را بگم لطفا

دوست عزیز شما پیغام خصوصیت رو بستی که!! :-|
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، ojee ، lottory
(2014-02-12 ساعت 20:14)IMMI نوشته:  
(2014-02-12 ساعت 19:41)saye42 نوشته:  سلام دوستان

این نظر منه، بهتره اول از همه و قبل از هر نگرانی، از کردیت خودتون مطمئن بشین که پوینت منفی ثبت شده یا نه.
برای این کار هم بهترین راه از نظر من استفاده از سایت رایگان و بی خطر www.creditkarma.com هست.رجیستر می کنید و اطلاعات کردیتتون رو نمایش میده. گزارش گرفتن تو این سایت هیچ امتیاز منفی بهمراه نداره و کاملا هم رایگان هست و خیلی از آمریکایی ها از این سایت استفاده می کنند و قابل اطمینان هست. من چند ماهی هست عضو این سایت هستم و با نکته هایی که به من پیشنهاد داده تونستم کردیتمون رو نسبتا بسازم.
اگه عضو شدین میتونین چک کنین که گزارشی شده یا نه.

باتشکر فراوان برای پاسخگویی شما -دوست گرامی من توی این سایت وارد شدم در step دوم هرچه شوشیال سکوریتی راوارد میکردم پیام میداد ssnشما درست نیست.اگر لطف کنبد وراهنمایی کنید یک دنیا ممنون خواهم شد
پاسخ
تشکر کنندگان: Mehdy-RN ، mozhgangh ، Mr.Javan
دوستان مقیم هیوستون سلام
آیا کسی در خصوص موارد زیر اطلاعاتی دارد که به اشتراک بگذارد؟
1- مالیات بر درآمد در تگزاس/ هیوستون چقدر است؟ یا چه درصدی از حقوق ماهیانه/سالیانه است؟
2- آیا طرح مربوط به بیمه همگانی که به اوباماکر معروف است تصویب شد؟ یعنی مثل کانادا می شود؟ اطلاعاتی در این خصوص دارید؟ آیا شامل تازه وارد ها به آمریکا می شود؟
3- ایا می شود خیلی زود به فکر راه اندازی Business شخصی بود یا اینکه باید مدت معینی (مثلا برای In state شدن) منتظر ماند ؟
4- تا کار پیدا کنیم (که ممکن است مدتی طول بکشد )لازم است خانواده را به نحوی بیمه درمان کرد. شنیده ام که شرکت های بیمه ای اینطوری وجود دارند که یک چیزی بگیرند و بیمه درمان کنند مثلا برای 3 ماه. آیا کسی اطلاعی از جزییات دارد؟
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان