ارسالها: 232
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Dec 2013
رتبه:
20
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-30 ساعت 03:46)Mr.Javan نوشته: (2013-12-27 ساعت 07:28)sce نوشته: (2013-12-27 ساعت 07:08)Mr.Javan نوشته: (2013-12-26 ساعت 14:22)duteh نوشته: Salam man ba khanevadeam rahyeh huston hastim mikhastam az dostany ke dar houston zendegy mikonan beporsam razy hastan ya na dokhtare ma dabirestany hast dar zem ma sakene dubai hastim nazarw shoma chye?
سلام دوست من
من شخصاً دبی رو به هیوستون ترجیح می دم ، آب و هوا تقریباً مشابهه اما زندگی تو دبی بهتر از هیوستونه
سلام دوست عزیز.
البته نمی دونم شما تحت چه شرایطی و تو چه موقعیتی آب و هوای دوبی صحرایی و بیایونی رو با هیوستون مقایسه می کنین.البته در اینکه در مقام مقایسه با سایر شهرهای آمریکا شاید اون طبیعت زیبا و آب و هوای مطلوب رو نداشته باشه اما قطع به یقین باور بفرمایین وقتی پای مقایسه در میون باشه من که تجربه زندگی در بوشهر و بندرعباس رو حداقل به مدت 20 سال داشتم می تونم بگم که آب و هوا و طبیعت این دو شهر بهتر از دوبی و هیوستون به مراتب از هر 3 تاشون بهتره.کدوم شهر جنوبی ایران اینقدر سرسبزه دوست عزیز ؟در گرما و شرجی اینجا هیچ شکی نیست.اما بی انصافیه که آب و هوا و طبیعت اینجا رو بخوایم با دوبی و یا شاید جنوب ایران مقایسه کنیم.مصنوعی بودن طبیعت دوبی بدجوری تو ذوق آدم میزنه.حداقل سرسبزی خیابون ها و مسیرهای تردد تو هیوستون کاملا طبیعیه.در مورد زندگی در دوبی هم همین قدر می تونم بگم که این شهر ضمن برخورداری از بهترین و پیشرفته ترین امکانات روز دنیا و به عنوان قطب توریستس و جهانگردی این روزهای دنیا برای خیلیها به عنوان یک جزیره کوچیک هیچ گاه نمی تونه اون حس زندگی و هیجان رو به آدم بده و بعد از مدتی کوچیک بودنش بدجوری آدم رو آزرده می کنه.کلا قیاس هیوستون به عنوان یه شهر بزرگ و کاری با مرکز توریستی و تفریحی دوبی قیاس درستی نیست.البته من هم فقط نظرات شخصی خودم رو مطرح کردم و قطعا اگر می تونستم انتخاب دیگه ای تو آمریکا داشته باشه به هیوستون نمی اومدم.اما الان هم به هیچ وجه پشیمون نیستم.
موفق باشین.
سلام
در ادامه قیاس مع الفارق دبی و هیوستون متذکر می شم که من فقط صحبت از آب و هوا کردم و نه طبیعت و هر کس یه گوشه نگاهی به عکسهای گرفته شده از این 2 شهر در گوگل کنه به طبیعت هر دو واقف خواهد شد از طرفی من حس شخصی خودمو گفتم و وقتی تو یه نیروگاه بین دبی و ابوظبی مشغول بودم به مدت یکسال خیلی بیشتر لذت بردم از این 3 ماهی که اومدم هیوستون و تو شرکت مهندسی مشغولم و اونجا اصلاً حس غربت بهم دست نمی داد و هر لحظه اراده می کردم فردای اون روز ایران بودم بدون اینکه جت لک بشم و سیستم خوابم بهم بریزه در حقیقت اینگار تو یکی از جزایر جنوب ایران زندگی می کنی که آزادی و تنوع بیشتری داره و بی نهایت شلوغی و تفریحاهی حیرت آور و اگه مانند گذشته می شد افامت امارات رو گرفت 100% اونجا می ماندم و به USA نمی آمدم البته اینجا هم خوبی های خاص خودشو داره که خیلی ها رو شما ذکر کردید از جمله درامد های بالا ، سطخ فرهنگ ، تمدن ، تکنولوژی بالا ، زندگی بی استرس ، زندگی راحت و بی دغدغه ، و خیلی از برتری ها که ما رو به اینجا می کشونه از جمله خودم ،اما نزدیکی به وطن چشمگیر ترین حسنی هست که باعث می شه من بگم دبی رو به هیوستون ترجیح می دم که من می دونم اون دوست عزیزی که این سوال رو پرسید الان چه احساسی داره و سر دو راهی قرار گرفته برای همین موضوع رو باز کردم تا شاید کمک به دوست عزیزمون Duteh بشه.
سلام دوست عزیز
آیا ممکن است در خصوص مالیات بر درآمد و عوارضی که به حقوق و .. تعلق می گیرد و کلا کسورات حقوق در تگزاس اطلاعاتی بدهید؟
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
ارسالها: 232
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Dec 2013
رتبه:
20
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-18 ساعت 17:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-19 ساعت 12:00 توسط Reza20002.)
(2014-02-05 ساعت 10:41)sce نوشته: (2014-02-05 ساعت 00:57)Reza20002 نوشته: (2013-12-24 ساعت 05:06)Mr.Javan نوشته: (2013-12-23 ساعت 12:28)fariba_a نوشته: این سوال من هم هست. آیا پر کردن فرم 105 برای مهاجرین جدید الزامیه؟
ورود اول ما از نیویورک بود. به آفیسر گفتیم که ما بیشتر از 10000 دلار پول همراهمونه و از ما نخواست که این فرم را پر کنیم.!!؟؟؟
سلام دوستان
هر کس این سوال و جوابها رو بخونه خیلی واسش بزرگ جلوه می کنه
خیلی ساده است ، در بدو ورود همین فرم آبی که تو هواپیما بهتون می دن رو پر کنید و اگه بیشتر از 10000 تا همراهتونه ذکر کنید ، دیگه هر پروسه ای بخواد انجام بشه خود افسر های فرودگاه انجام می دن که یه فرمی خودشون پر می کنن و میزان پولی که همراهتونه رو توش ذکر می کنن و شما فقط امضا می کنید و اگر هم اینکارو نکردن هیچ مشکلی پیش نمی یاد چون شما تو اون فرم آبی ذکر کردید و مهر ورود هم ، هم رو اون فرم می خوره هم رو پاستون.صمناً اگر 2 نفر هستید و بیش از 20000 تا همراتونه ذکر کنید اگه 3 تا هستید و بیش از 30000 تا همرانونه ذکر کنید و... یعنی به ازای هر نفر 10000 تا به بالا باید ذکر بشه یعنی اگه 5 نفر هستید و 50000 تا دارید نیاز نیست ذکر بشه ولی اگه 5 تا هستید و 50001 دارید باید یه نفر ذکر کنه که 10001 دلار داره و دقیقاً 10001 دلار همراش باشه نه بیشتر و بقیه معاف اند از ذکر کردن این واسه هر کس که وارد خاک آمریکا می شه و خارج می شه اجباری یعنی به هنگام خروج هم باید ذکر کنید این دقیقاً توضیحاتی بود که افیسر تو فرودگاه به من داد.
دوستان: لطفا یه کم وقت بذارین و تکلیف این حداکثر مبلغی که می توان بصورت نقد وارد آمریکا کرد را روشن کنین. کامنت ها خیلی متضادن متاسفانه!!
رضا جان.دوستان تنها تجربه های خودشون رو میزارن.اگر بخواین به صورت کاملا قطعی در این مورد بدونین می تونین یه سرچ ساده بکنین و به جواب برسین.اما تا اونجایی که ذهن بنده و اطلاعات دوستان مطلع تر از حقیر یاری می کنه از نظر دولت آمریکا و در مرحله اول مهم نیست که شما چقدر وارد می کنین و فقط اگر بیش از 10 هزارتا با خودتون میارین در زمان ورود اعلام کنین.اونا از خداشونم هست که شما پول بیشتری با خودتون بیارین.مشکل اصلی اما در مبدا یعنی ایرانه.من ندیدم دوستان تو مقصد مشکل پول همراه داشته باشین.اما دوستانی رو دیدم که از همین بچه های مهاجرسرا به خاطر اینکه طبق قانونی که من خودم هم هنوز کاملا درست نفهمیدم به خاطر به همراه داشتن بیشتر از 5 هزارتا در فرودگا های ایران مورد بازخواست قرار گرفتن.در زمان پرواز ما هم در فرودگاه شیراز خانمی همین مشکل رو داشت.روی این موضوع هم در فرودگاه های ایران به نظر من کاملا سلیقه ای برخورد میشه و به عنوان مثال بنده خودم نزدیک به 20 هزار تا آوردم.از بچه های مهاجرسرا بودن کسایی که تا 100 هزارتا هم آوردن.با این حال من تقریبا مطمئن هستم در زمان ورود در آمریکا با پول همراه شما به شرط اعلام میزان اون کاری ندارن.اما در مورد ایران این شانس و اقبال شماست که به پست اون سیریش ها نخورین.البته در مورد نحوه انتقال پول بعد از وارد شدن هم یه تاپیک مجزا تو همین مهاجرسرا هست که با خوندنش می تونی برای انتقال پول در آینده هم اطلاعات بگیری.
موفق باین.
دوست جنوبی ما
ضمن تشکر از پاسخ خوبتان،
سوال دیگری که می ماند این است که چند بار می شود پول نقد بالاتر از 10000 دلار را وارد آمریکا کرد و آن را به مامورین اعلام نمود. آیا تعداد دفعات خاصی دارد و یا اینکه در طول مدت خاصی، مثلا یکسال؟!
با خواندن تاپیک های دیگر متوجه شدم که به پول نقدی که وارد آمریکا می کنیم مالیات تعلق نمی گیرد و فقط به سود متعلقه به آن در آمریکا ، مالیات تعلق می گیرد.
فکر می کنم نیاز داریم آقای بیگی هم کمی جزوه خوبش را بروز کند و اطلاعات مالیات را هم به آن اضافه کند.
همینطور بچه های هیوستون ، یه کم متحرک تر و کامنت بیشتر لطفا، نا سلامتی شما ها تکزاسی هستین !
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
ارسالها: 1
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Nov 2013
رتبه:
0
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
من هیستون زندگی میکنم. لطفا به من ایمیل بزنید تا اونجایی که بتونم راهنمایی می کنم.
ممنون.
علی
alinmohseni@gmail.com
ارسالها: 232
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Dec 2013
رتبه:
20
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-22 ساعت 23:36)mdna نوشته: (2014-02-09 ساعت 12:12)fariba_a نوشته: (2014-02-08 ساعت 02:42)mdna نوشته: من هم كار پيدا كردم حدود يك ماه طول كشيد كار مربوط به رشته خودم مهندسي كنترل و ابزاردقيق در يك شركت نفتي international . ساعت ١٢.٥ پنج شنبه مصاحبه ام تموم شد ساعت ٢ نشده بود زنگ زدن گفتند از از اول هفته بيا سر كار!
خدا را شکر. تبریک میگم.
مهندسی کنترل و ابزار دقیق یعنی برق کنترل؟؟ یا صنایع؟
در ایران چقدر سابقه کار داشتید و سطح زبان انگلیسیتون در چه حده؟
راستش پسر من که 19 سالشه تو شهر سن آنتونیو داره کالج میره و میخواد مهندسی برق قدرت بخونه. دیروز که باهاش صحبت میکردم میگفت اگه بعد از اتمام تحصیلاتم کار گیرم نیاد چطوری وامهایی که برای دانشگاه میگیرم را تسویه کنم؟
ایرانیها عادت دارند همش نگران آینده باشند؛ حتی در آمریکا.
بهرحال امیدوارم با پشتکار و تلاش به خواسته هاتون برسید و همیشه موفق باشید.
ممنون دوست عزيز بله رشته دانشگاهي من برق كنترل بوده
من ١٥ سال سابقه كار داشتم ٥ ماه هم اينجا كالج زبان رفتم و مدرك تافل رو گرفتم
پسرتون كه اينجا درس بخونه كه ديگه هيچ مشكلي نداره خيلي راحت تر قبولش ميكنند فرصت شغلي براي رشته ايشون هم زياده به اميد موفقيت
دوست عزیز MDNA
آیا تافل را نیاز بود برای کارتون بگیرید یا برای ادامه تحصیل؟
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
ارسالها: 214
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: May 2012
رتبه:
17
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-14 ساعت 17:40)saye42 نوشته: باتشکر فراوان برای پاسخگویی شما -دوست گرامی من توی این سایت وارد شدم در step دوم هرچه شوشیال سکوریتی راوارد میکردم پیام میداد ssnشما درست نیست.اگر لطف کنبد وراهنمایی کنید یک دنیا ممنون خواهم شد
تاریخ تولد و مشخصات و آدرس حتما باید با سوشال همخونی داشته باشه. دقیقا مطابق با گرین کارت. شاید به این علت هست که سوشال رو ایراد میگیره
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
ارسالها: 232
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Dec 2013
رتبه:
20
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-24 ساعت 23:37)Mehdy-RN نوشته: دوستان من نظرم رو بر اساس تجربیات خودم در مورد رنج حقوقی مهندسی براتون مینویسم ؛ ممنون میشم شما هم تصحیح کنید و نظر خودتونو بدید.
شما به عنوان یک مهندس در طول 3 سال اول کاری خودتون تازه وارد حساب میشید. این رو از این جهت بیشر تاکید میکنم که حتی اگر هیچ سابقه کاری ندارید و اگهی استخدامی با سابقه تا ۳ سال میبینید براش اقدام کنید . چون به تجربه برای من اثبات شده مگر در موارد خاصی چون ارتباطات بین شرکتها و دانشگاهها برای جذب فارغ التحصیلان باقی موارد هیچوقت به بی سابقه بودن در رزومه ها اشاره ای نمیکنند.
رنج حقوقی تابعی از رنچ سابقه و یوزیشنی هست که شا براش خوتون رو مناسب میبینید و رزومه میفرستید. درسطح کارشناسی و کارشناشی ارشد که میتونه از جونیور ( تازه کار- در سطح یک سینیور ( مجرب) و لید (حرفهای و مدیر دیسیپلین ) باشه من فکر نمیکنم کسی با سابقه خیلی بالا هم حقوق بیشتر از ۱۶۰،۰۰۰ تا در سال بگیره .
عموماً شما برای اینکه وارد رنج دیگری از حقوق بشوید باید وارد پستهای مدیریتی مثل مدیر مهندسی یا مدیر پروژه یا مدیره دپارتمان و ... بشید تا بتونید حقوق بالا تری رو بگیرید که به طبع سوابق بالاتری باید داشته باشید . من فکر میکنم رنج حقوق در این بخشها میتون بین ۱۲۰،۰۰۰ تا ۲۵۰،۰۰۰ بستگی به پوزیشن و تجربه شما باشه.
بحث دیگری که خصوصاً برای بعضی از دوستانی که از ایران و با سابقه قبلی اینجا میان و در حقوقشون تاثیر میگذاره بحث تجربه کاردرشرکتهای بینالمللی هست یا تجربه کار در آمریکا که خوب باعث میشه رنج حقوقی کمتری رو نسبت به اونچه باید، بگیرن یا حتا خودشون درخواست کنند.
در زمان پروسه استخدام شما توسط کارشناس منابع انسانی و مدیره مستقیمتون مصاحبه میشید که از نظر سواد کاری ، زبان و روانشناسی کار مورد ارزیابی قرار میگیرید و نیازی به ارائه مدرک تافل یا آیلتس برای سطح زبانتون نیست هرچند میتونید این مدارک رو ارائه کنید.
Junior /Senior /Lead
EXPERIENCE(YEARS) BETWEEN
Entry Level-3 40,000 55,000
70,000 60,000 6-9
160,000 85,000 9+
Manager
EXPERIENCE(YEARS) MIN MAX
+250,000 120,000 9+
(2014-02-24 ساعت 01:28)Reza20002 نوشته: (2014-02-22 ساعت 23:36)mdna نوشته: (2014-02-09 ساعت 12:12)fariba_a نوشته: (2014-02-08 ساعت 02:42)mdna نوشته: من هم كار پيدا كردم حدود يك ماه طول كشيد كار مربوط به رشته خودم مهندسي كنترل و ابزاردقيق در يك شركت نفتي international . ساعت ١٢.٥ پنج شنبه مصاحبه ام تموم شد ساعت ٢ نشده بود زنگ زدن گفتند از از اول هفته بيا سر كار!
خدا را شکر. تبریک میگم.
مهندسی کنترل و ابزار دقیق یعنی برق کنترل؟؟ یا صنایع؟
در ایران چقدر سابقه کار داشتید و سطح زبان انگلیسیتون در چه حده؟
راستش پسر من که 19 سالشه تو شهر سن آنتونیو داره کالج میره و میخواد مهندسی برق قدرت بخونه. دیروز که باهاش صحبت میکردم میگفت اگه بعد از اتمام تحصیلاتم کار گیرم نیاد چطوری وامهایی که برای دانشگاه میگیرم را تسویه کنم؟
ایرانیها عادت دارند همش نگران آینده باشند؛ حتی در آمریکا.
بهرحال امیدوارم با پشتکار و تلاش به خواسته هاتون برسید و همیشه موفق باشید.
ممنون دوست عزيز بله رشته دانشگاهي من برق كنترل بوده
من ١٥ سال سابقه كار داشتم ٥ ماه هم اينجا كالج زبان رفتم و مدرك تافل رو گرفتم
پسرتون كه اينجا درس بخونه كه ديگه هيچ مشكلي نداره خيلي راحت تر قبولش ميكنند فرصت شغلي براي رشته ايشون هم زياده به اميد موفقيت
دوست عزیز MDNA
آیا تافل را نیاز بود برای کارتون بگیرید یا برای ادامه تحصیل؟
مهدی جان ، تشکر می کنم
آیا نرخهایی که دادین را بدون توجه به نژاد ، پرداخت می کنند؟
مثلا مثل خطوط دریایی رنکینگ پرسنل آسیایی و پرسنل اروپایی/آمریکایی و... ندارند؟
آیا می تونین برای رنج حقوقهایی که اعلام کردین، مقدار تقریبی کسورات قانونی مثل مالیات و غیره را هم بیان کنین؟
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
ارسالها: 232
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Dec 2013
رتبه:
20
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-25 ساعت 07:46)mdna نوشته: (2014-02-24 ساعت 23:37)Mehdy-RN نوشته: دوستان من نظرم رو بر اساس تجربیات خودم در مورد رنج حقوقی مهندسی براتون مینویسم ؛ ممنون میشم شما هم تصحیح کنید و نظر خودتونو بدید.
شما به عنوان یک مهندس در طول 3 سال اول کاری خودتون تازه وارد حساب میشید. این رو از این جهت بیشر تاکید میکنم که حتی اگر هیچ سابقه کاری ندارید و اگهی استخدامی با سابقه تا ۳ سال میبینید براش اقدام کنید . چون به تجربه برای من اثبات شده مگر در موارد خاصی چون ارتباطات بین شرکتها و دانشگاهها برای جذب فارغ التحصیلان باقی موارد هیچوقت به بی سابقه بودن در رزومه ها اشاره ای نمیکنند.
رنج حقوقی تابعی از رنچ سابقه و یوزیشنی هست که شا براش خوتون رو مناسب میبینید و رزومه میفرستید. درسطح کارشناسی و کارشناشی ارشد که میتونه از جونیور ( تازه کار- در سطح یک سینیور ( مجرب) و لید (حرفهای و مدیر دیسیپلین ) باشه من فکر نمیکنم کسی با سابقه خیلی بالا هم حقوق بیشتر از ۱۶۰،۰۰۰ تا در سال بگیره .
عموماً شما برای اینکه وارد رنج دیگری از حقوق بشوید باید وارد پستهای مدیریتی مثل مدیر مهندسی یا مدیر پروژه یا مدیره دپارتمان و ... بشید تا بتونید حقوق بالا تری رو بگیرید که به طبع سوابق بالاتری باید داشته باشید . من فکر میکنم رنج حقوق در این بخشها میتون بین ۱۲۰،۰۰۰ تا ۲۵۰،۰۰۰ بستگی به پوزیشن و تجربه شما باشه.
بحث دیگری که خصوصاً برای بعضی از دوستانی که از ایران و با سابقه قبلی اینجا میان و در حقوقشون تاثیر میگذاره بحث تجربه کاردرشرکتهای بینالمللی هست یا تجربه کار در آمریکا که خوب باعث میشه رنج حقوقی کمتری رو نسبت به اونچه باید، بگیرن یا حتا خودشون درخواست کنند.
در زمان پروسه استخدام شما توسط کارشناس منابع انسانی و مدیره مستقیمتون مصاحبه میشید که از نظر سواد کاری ، زبان و روانشناسی کار مورد ارزیابی قرار میگیرید و نیازی به ارائه مدرک تافل یا آیلتس برای سطح زبانتون نیست هرچند میتونید این مدارک رو ارائه کنید.
Junior /Senior /Lead
EXPERIENCE(YEARS) BETWEEN
Entry Level-3 40,000 55,000
70,000 60,000 6-9
160,000 85,000 9+
Manager
EXPERIENCE(YEARS) MIN MAX
+250,000 120,000 9+
(2014-02-24 ساعت 01:28)Reza20002 نوشته: (2014-02-22 ساعت 23:36)mdna نوشته: (2014-02-09 ساعت 12:12)fariba_a نوشته: خدا را شکر. تبریک میگم.
مهندسی کنترل و ابزار دقیق یعنی برق کنترل؟؟ یا صنایع؟
در ایران چقدر سابقه کار داشتید و سطح زبان انگلیسیتون در چه حده؟
راستش پسر من که 19 سالشه تو شهر سن آنتونیو داره کالج میره و میخواد مهندسی برق قدرت بخونه. دیروز که باهاش صحبت میکردم میگفت اگه بعد از اتمام تحصیلاتم کار گیرم نیاد چطوری وامهایی که برای دانشگاه میگیرم را تسویه کنم؟
ایرانیها عادت دارند همش نگران آینده باشند؛ حتی در آمریکا.
بهرحال امیدوارم با پشتکار و تلاش به خواسته هاتون برسید و همیشه موفق باشید.
ممنون دوست عزيز بله رشته دانشگاهي من برق كنترل بوده
من ١٥ سال سابقه كار داشتم ٥ ماه هم اينجا كالج زبان رفتم و مدرك تافل رو گرفتم
پسرتون كه اينجا درس بخونه كه ديگه هيچ مشكلي نداره خيلي راحت تر قبولش ميكنند فرصت شغلي براي رشته ايشون هم زياده به اميد موفقيت
دوست عزیز MDNA
آیا تافل را نیاز بود برای کارتون بگیرید یا برای ادامه تحصیل؟
ممنون از توضيحتون فكر ميكنم درست باشه رنجهايي كه گفتين در شروع كاركل تجربه كاري كه ما تو ايران داشتيم رو قبول ندارند و به گفته خودشون بخشي از اون رو قبول دارند و مثلا با ده سال سابقه بايد به اندازه ٦-٧ سال
سابقه انظار داشته باشيد
دوستان
برای اثبات سابقه چه چیزی لازم است؟
آیا باید گواهی سوابق کاری را ترجمه کنیم و بیاوریم یا سابقه بیمه را می خواهند؟
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...