موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-26 ساعت 07:51)hgbeigi نوشته: (2014-02-25 ساعت 13:31)Reza20002 نوشته: (2014-02-24 ساعت 23:37)Mehdy-RN نوشته: دوست عزیز MDNA
آیا تافل را نیاز بود برای کارتون بگیرید یا برای ادامه تحصیل؟
مهدی جان ، تشکر می کنم
آیا نرخهایی که دادین را بدون توجه به نژاد ، پرداخت می کنند؟
مثلا مثل خطوط دریایی رنکینگ پرسنل آسیایی و پرسنل اروپایی/آمریکایی و... ندارند؟
آیا می تونین برای رنج حقوقهایی که اعلام کردین، مقدار تقریبی کسورات قانونی مثل مالیات و غیره را هم بیان کنین؟
برای کار مدرک زبان نمیخوان اما سطح زبان بارها گفته شده که یکی از فاکتورهای اصلیه.
در مورد تاثیر نژاد اگه کتابچه معروف راهنمای مهاجرین دولت آمریکا رو مطالعه کنین در تمامی بخش ها از جمله در مورد کار کردن صراحتا ذکر شده که حق ندارن در استخدام، اخراج یا حقوق مسایل نژادی یا جنسیتی رو دخیل کنن و شما میتونین در صورت اتفاق افتادن پیگیری کنید. در کل من تقریبن در اکثر فرم هایی که برای شغل اپلای میکردم به مساله تساوی نژادی حاکم در مسایل حقوقی شرکت اشاره داشتند.
مالیات هم متفاوته و من اطلاع تخصصی ندارم اما مثلن من که در یکی از شعبه های مک دونالد کار میکنم بخاطر متاهل بودن مالیات کمتری میدم تقریبن حدود 23 درصد حقوق دریافتیم. اما نکته مهم اینه که شما در صورت کم بودن درآمدتون (فکر میکنم اگه در سال کمتر از میزان خط فقر تعریف شده درامد داشته باشین) میتونین برای برگشت مالیات (Tax Return) اقدام کنید برای این کار هم مراکزی هستن که در بازه زمانی مربوطه که همین چند روز پیش بود این کار رو رایگان انجام میدن. حتی اگه پول دریافتی شما توسط چک هم نباشه و مالیات رو کارفرما نده و شما پول نقد (Cash) گرفته باشین باز هم یه راههایی برای گرفتن پول گویا هست. کلن قضیه مالیات پیچیده است و هر سال هم قوانین مشخص خودش رو داره. میتونین راهنمای پرداخت یا برگشت مالیات رو از کتابخونه ها بگیرین.
[/quote]
هادی جان
منظورم این بود که آیا در عمل تفاوت نژادی قائل می شوند یا نه.
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-26 ساعت 11:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-26 ساعت 11:56 توسط Reza20002.)
(2014-02-26 ساعت 08:24)hgbeigi نوشته: هوای این روزای هیوستون معرکه ست.
مهدی جان
"مهاجر جنوبی" که قبلا ساکن بندرعباس و بوشهر بوده می گوید هوای هیوستن از دو شهر یاد شده جنوب ایران ، گرمتر است که باعث نگرانی من شد.
الان نوشتین معرکه هست که یعنی احتمالا خیلی خوب است ، این طور می رساند که احتمالا تابستانها خیلی گرم است.
اما من در الگوی هوا در اینترنت دیدم که حداکثر درجه حرارت به 93 درجه فارنهایت (34 درجه سانتیگراد) در آگوست می رسد که خیلی خوب و قابل تحمل است ،رج لینک زیر:
http://www.weather.com/weather/wxclimato...raph/77002
کسی می تواند توضیح بیشتری بدهد؟
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
من الان یک هفته است که برای اولین بار وارد آمریکا و هیوستن شدم
الان خونه یکی از دوستانم ساکن شدم
می خواستم بپرسم برای گرفتن آیدی کارت یا گواهینامه یا باز کردن حساب همه مدارکی میخوان مثل قرارداد اجاره یا قبض برق و ... که به اسم خودم باشه ولی من هیچ کدوم رو ندارم
راه دیگه ای هست به نظرتون؟؟؟
2013AS76XX
رويت قبولی : می 2012 - مصاحبه و مديکال: می 2013 ايروان - تعداد افراد کيس : 2 نفر ;
کلیر شده بعد از 105 روز (23 آگوست 2013)
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-27 ساعت 00:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-27 ساعت 06:39 توسط Saeedv13.)
ممنون بخاطر توضیحات خوبتون مهدی جان
ممکنه بگین پری استیت تکس کی صفر میشه؟
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-25 ساعت 02:59)nedafarsi نوشته: سلام
یه اتفاق غیر منتظره واسم افتاده، اینقدر گیج شدم که نمیدونم چیکار کنم!
من 10 مارچ هیوستون هستم و برای 3 هفته اونجا میمونم، کسی که قول داده بود برای این مدت باهاش همخونه بشم، الان (یعنی درست دو هفته قبل از اومدنم) میگه شرایط هاست دادن به من رو نداره!!
کسی امکانش رو داره که من بتونم برای این مدت باهاش همخونه بشم(توی هزینه ها شریک خواهم بود)، من تنها هستم، برای همین حداقل امکانات هم برام قابل قبوله
دوستان
همشهری آینده مان "ندا"برای اسکان موقت در هیوستون به مشکل بر خورده است .
اگر کسی می تواند و امکان دارد مشکل ایشان را حل کند. البته ایشان بر اساس سفرنامه اش آدم خوش شانسی است و ان شاءالله مشکلش حل می شود.
من در دبی به دفعات به هموطنان کمک کردم و با اطمینان بگویم هیچوقت هم پشیمان نشدم. چون همانها در آینده به من کمک خواهند کرد.
آدمها به هم نیاز دارند...