موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='Mehdy-RN' pid='466867' dateline='1393438421']
از مجموعه حقوق خالص ۲ هفتگی من ۷ در صد تحت عنوان بیمه پزشکی و بازنشستگی کم میشه . به عبارتی این بیمهها قبل از تکس هستند.
از مقدار باقیمانده ( تکسبل) اگر اون رو دوباره ۱۰۰ فرض کنم ۲۲ درصد شامل موارد زیر کم میشه
۷ درصد برای سوشیال تکس
۲ درصد برای مدیکر تکس
۱۳ درصد فدرال اینکام تکس
پری استیت تکس صفر هست البته!
از ۱۰۰ درصد تکسبل علاوه بر ۲۲ درصد یک هشت دهم درصد هم برای بیمه عمر و نمیدونم چی چی کم میشه که در مجموع ۲۲.۸% میشه .
به عبارتی از کل تکسبل من حدود ۲۲.۸ درصد و اگر از کل حقوق ناخالص حساب کنم ۲۷.۵ درصد در کّل کم میشه.
راحتتر بگم اگر تگزاس هستین هر چی حقوق سالیانتون شده حدود ۲۵ درصدش رو بذارین کنار باقیش خالص دریافتیتون میشه.
در مورد بحث نژاد هم باید بگم موارد زیر شامل بحث تبعیض نژادی میشه که در یه مورد پلیس هیوستون ۳۷۵ هزار دلار ! محکوم شده چون یه کارمند زن اثبات کرده بود که به خاطر جنسیتش از پلیس اخراج شده
Age Discrimination
Sex Discrimination
Color Discrimination
Racial Discrimination
National Origin Discrimination
Religious Religious Discrimination
Disability Disability Discrimination
اینکه شما بحث خطوط دریائی رو مطرح کردید فکر کنم شرکتهای آمریکای نیستن، من خودم در ایران با یک شرکت نروژی کار میکردم ، مهندساشون به کنار ،حقوق کارگرهاشون از ما بیشتر بود. این رو نه به خاطر اینکه اونا نروژی بودن میگم، به این خاطر که ما در ایران نرخ هامون پائین هست و کا رفرمای ایرانی به ایرانی اون پول رو نمیده. .و قص علیهذا برای پرسنلی که رو اون خطوط کار میکنن ولی شرقی هستن نه غربی.
در کّل همه ما در آمریکا هستیم و تابع و ذینفع قوانین آمریکا حساب میشیم.
آقا مهدی عزیز
آیا در خصوص بازنشستگی در آمریکا و جزئییات آن اطلاعات داری که به اشتراک بگذاری؟
دوستان دیگر هم اگر اطلاعات دارند ، خواهش می کنم مشارکت کنند.
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-23 ساعت 23:02)elima1980 نوشته: چقدرخوب شدکه هیستون نیومدم .خواست واراده خودم وخداوندباعث شدکه تافرودگاه هیستون هم بیام اما بعدش ازاونجابیام وگاس .ازهمین جا خدمت دوستان جدیدی که آدرس برای دریافت گرین کارت آمریکاندارنداعلام میکنم با فرستادن یک پیغام خصوصی به من ازآدرس من استفاده کنند.دوست دارم بدونم که اگه آدرس خونم به صدنفربدم باهاش گرین کارتشون بگیرن چه اتفاقی برام میفته که ازایران اینجاپیغام میذاشتم یا زنگ میزدم به دوستان میترسیدن آدرس توهیستون بدن .به همشهری خودت زنگ میزنی میگی لطف کن یه آدرس بده واسه گرین کارت انگارجزام داری .آدرس من هست هرکسی خواست با من مکاتبه کنه نهایتش اینه که دستگیرم میکنندمیرم آلکاتراس یا با آدرس خونم میرن اختلاس بانکی میکنندیا میرن آدم میکشن میندازن توخونه من اشگالی نداره ماایرانیهاتومملکت خودمون شیر هستیم اینجاکه میایم ترس ووحشت وجودمارواحاطه میکنه یه وقت لولوخورخوره من نخوره
چرا کسی به شما آدرس نداد؟
از دوستان می پرسم :آیا دادن آدرس برای کارهای اولیه ،ممکن است مسئولیت حقوقی داشته باشد؟؟؟
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-08 ساعت 20:45)adambarfi نوشته: با سلام
قبلا راجع به پارکهای اطراف هیوستون یک پست گذاشته بودم. در تکمیل لیست قبلی، چند وقت پیش رفتم یه پارک توی جاده دالاس (45) به اسم Huntsville state park که پارکی جنگلی با یک دریاچه بسیار زیباست. اگر کسی دوست داره اسب سواری کنه اونجا میتونه با 20 دلار یک ساعت توی جنگل اسب سواری کنه (البته با راهنما) و بعد از اسب سواری میتونید با 10 دلار یک قایق کرایه کنید و روی دریاچه زیبای پارک پارو بزنید و از طبیعت لذت ببرید و اگر اهل ماهی گیری هستید میتوانید اونجا قلابتون و به آب بندازید شاید بتونید چیزی صید کنید. اگر هم خواستید تنی به آب بزنید میتوانید توی دریاچه شنا کنید و بعد هم با یک کباب خوشمزه در کنار دوستانتون از خودتون پذیرایی کنید.
به همتون خوش بگذره جای بقیه را هم خالی کنید
شاد باشید
آدم برفی عزیز
می شه وبسایت سایر پارکها ی جالب را برای اطلاع عموم بذاری و مختصری هم در باره شون بنویس؟
عجالتا آدرس پارک فوق الذکر اینه:
http://www.huntsvilletexas.com/
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما حدود 2 هفته اس که تو هتل RED CARPET هیوستون هستیم , قیمت این هتل مناسبه ولی خیلی تاپ و عالی نیست ولی برای روزهای اول خوبه اگه زیاد سخت گیر نیستید اینجا جای خوبیه
تلویزیون,اینترنت مجانی,ونظافت اتاقها 2روز در هفته ,,, اینجا فقط اجاق گاز نداشت که ما از فروشگاه fista یک گاز تک شعله برقی خریدیم به 10 دلار وخلاصه جاتون خالی بساط پلو وچای وغذا رو راه انداختیم
زیاد سخت نگیرید درضمن با اینکه خودم 2هفته اس اینجا هستم ولی هرکمکی از دستم بر بیاد براتون انجام میدم
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-04 ساعت 10:16)Houstonian نوشته: (2013-12-03 ساعت 23:56)talayeh2013 نوشته: (2013-12-02 ساعت 01:01)Saeedv13 نوشته: (2013-11-27 ساعت 20:32)talayeh2013 نوشته: دوستان شما اطلاعاتی درباره این بیمه جدید که اوباما پیشنهاد داده دارید؟ اونجور که من متوجه شدم مثل اینکه باید اپلیکیشن براش پر کرد، کسی اطلاعاتی از وب سایتش برای هیوستن داره؟
شما باید تشریف ببری داخل سایت www.healthcare.gov و ایالتت رو مشخص کنی و مراحل ثبت نام رو انجام بدی.
ممنون از شما . اگر اطلاعات بیشتری به دست آوردم برای اطلاع دیگران اینجا میذارم
مجله عاشقانه یه مطلب خوب در شماره آخرش درباره اوباما کر گذاشته خوندنش بد نیست . آدرس سایتش هم هست :
www.asheghaneh.com
دوستان
اگه کسی خلاصه طرح اوباماکر رو می دونه لطفا بگه
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-02 ساعت 01:21)Reza20002 نوشته: (2013-12-04 ساعت 10:16)Houstonian نوشته: (2013-12-03 ساعت 23:56)talayeh2013 نوشته: (2013-12-02 ساعت 01:01)Saeedv13 نوشته: (2013-11-27 ساعت 20:32)talayeh2013 نوشته: دوستان شما اطلاعاتی درباره این بیمه جدید که اوباما پیشنهاد داده دارید؟ اونجور که من متوجه شدم مثل اینکه باید اپلیکیشن براش پر کرد، کسی اطلاعاتی از وب سایتش برای هیوستن داره؟
شما باید تشریف ببری داخل سایت www.healthcare.gov و ایالتت رو مشخص کنی و مراحل ثبت نام رو انجام بدی.
ممنون از شما . اگر اطلاعات بیشتری به دست آوردم برای اطلاع دیگران اینجا میذارم
مجله عاشقانه یه مطلب خوب در شماره آخرش درباره اوباما کر گذاشته خوندنش بد نیست . آدرس سایتش هم هست :
www.asheghaneh.com
دوستان
اگه کسی خلاصه طرح اوباماکر رو می دونه لطفا بگه
اگه اشتباه نکنم این طرح فعلا در کالیفرنیا داره انجام میشه.
اگر ساکن کالیفرنیا هستید تا 15 مارچ باید ثبت نام کنید و تا 25 مارچ پلن بیمتون را انتخاب و هزینه رو پرداخت کنید
اگر کم درامد یا صفر درامد هستید مشمول مدیکل میشید که مجانی یا خیلی کم در میاد براتون.
اگر خدارا شکر درامدتون خوب باشه ، باز هم پلن رو انتخاب کرده و هزینش رو میدین ، تقریبا ماهی $165.00 در میاد براتون.
موفق باشید
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-03 ساعت 02:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-09 ساعت 00:10 توسط smu.)
با سلام
دوستان این تجربه من هست در خرید اینترنت و تیوی
در این جا شرکتهای متعددی هست از جمله: ATT&T , DIrect tv, Dish, wavevision,...
من و همسرم بررسی های گسترده ای انجام دادیم و به دلایل قوانین مجتمع مجبور بودیم از ویوویژن استفاده کنیم و عده ای از همسایه ها دایرکت تی و ی داشتند.
ولی پکیج جدید AT&T +U-Verse tv واقعا عالیه و کل مجتمع ما داشتن پکیج از جاهای مختلف همین رو انتخاب کردن و قرارداد هاشونو با جاهای دیگه کنسل کردن.
مزایا: اینترنت12مکس یا 18 مکس به انتخاب خودتون - 5 تا پکیج مختلف تی وی با کانالهای خیلی خوب حتی در پکیج های ارزان - امکان جابجا کردن مکان قرارداد در صورت نقل مکان - قرارداد یکساله با عدم افزایش قیمت-در صورت موجود نبودن خدمات در مکان جدیدی قرارداد شما بدون هیچ هزینهای کنسل میشه - نصب رایگان
معایب: برای داشتن کانالهای اچ دی 10$شارز میکنه.
و البته در تایید گفته دوستان کاستومر سرویسش واقعا ضعیفه.!
در ضمن دوستان برای خرید یوتیلیتی اینترنت تحقیق کامل و کافی بکنند و مطمئن بشن که طی قرارداد افزایش قیمت نداشته باشند. ما در قرارداد قبلی مان 3 بار افزایش قیمت در یک سال داشتیم که واقعا بد بود.و از قرار داد جدیدمان واقعا راضی هستیمدر ضمن پکیج دیش هم از نظر قیمت خوب بود فقط امکان دادن اینترنت در منطقه ما را نداشت که معضل بزرگی بود. سوالی باشه در خدمتم.
برنده 2012
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که در هیوستون ساکن هستند من به دنبال کسی هستم که بتونم باهاش به مدت 2 ماه هم خونه بشم. من دانشجوی دانشگاه هیوستون هستم ولی 2 ماه دیگه عازم کالیفرنیا هستم. حدودا از 15 مارچ تا اوایل می نیاز به همخونه دارم.
کلیه هزینه ها رو هم میتونیم share کنیم. ضمنا من بیشتر روزها رو از صبح تا شب دانشگاه هستم و لوازم خاصی هم ندارم که جا گیر باشه.