کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
(2014-03-01 ساعت 18:18)Reza20002 نوشته:  
(2013-08-23 ساعت 23:02)elima1980 نوشته:  چقدرخوب شدکه هیستون نیومدم .خواست واراده خودم وخداوندباعث شدکه تافرودگاه هیستون هم بیام اما بعدش ازاونجابیام وگاس .ازهمین جا خدمت دوستان جدیدی که آدرس برای دریافت گرین کارت آمریکاندارنداعلام میکنم با فرستادن یک پیغام خصوصی به من ازآدرس من استفاده کنند.دوست دارم بدونم که اگه آدرس خونم به صدنفربدم باهاش گرین کارتشون بگیرن چه اتفاقی برام میفته که ازایران اینجاپیغام میذاشتم یا زنگ میزدم به دوستان میترسیدن آدرس توهیستون بدن .به همشهری خودت زنگ میزنی میگی لطف کن یه آدرس بده واسه گرین کارت انگارجزام داری .آدرس من هست هرکسی خواست با من مکاتبه کنه نهایتش اینه که دستگیرم میکنندمیرم آلکاتراس یا با آدرس خونم میرن اختلاس بانکی میکنندیا میرن آدم میکشن میندازن توخونه من اشگالی نداره ماایرانیهاتومملکت خودمون شیر هستیم اینجاکه میایم ترس ووحشت وجودمارواحاطه میکنه یه وقت لولوخورخوره من نخوره

چرا کسی به شما آدرس نداد؟
از دوستان می پرسم :آیا دادن آدرس برای کارهای اولیه ،ممکن است مسئولیت حقوقی داشته باشد؟؟؟

نه، من بعید میدونم. این آدرس تنها برای فرستادن مدارک استفاده میشه و هر کس باید یه آدرس فیزیکال ارایه بده.
در همدلی با دوستمون هم بگم که شاید باید دیگران رو درک کنیم. مثلن خود من الان با اینکه 3 ماهه اینجام نمیتونم آدرسی به کسی بدم. اینجا به جز کسانی که خونه میخرند، بقیه مدام درگیر عوض کردن آدرس هستن و این بازه های موندن در یه خونه گاهیی 3 ماه یا 6 ماهه، خب طبیعیه که بخاطر جلوگیری از پیش اومدن مشکلات بعدی حاضر به این کمک نباشن. یه سری هم میرن پیش کسانی زندگی میکنن که باز هم خونه خودشون نیست و اختیاری ندارن.
خیلی از اونایی هم که سالهاست اینجان یا خونه از خودشون دارن در بعضی مواقع درگیری های زیادی دارن و یا حتی ذاتاً انسان کمک کننده ای (با بد بودن متفاوته) نیستن.
این خیلی خوبه که شما قصد کمک داری به دیگران که خیلی ها شاید به این کمک های کوچیک نیاز دارن، اما دوست من کمی هم تامل کن و من توصیه میکنم چند مدت دست نگه دار، شاید مثل من مجبور بشی هر ماه یه جا بمونی.
مطمئن باش به اندازه آدم های بد، آدمهای خوب هم هستند و بالاخره همه یه راهیی پیدا میکنند.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Reza20002 ، sce ، mahbube ، exxedus ، m.mina ، Mr.Javan ، demon_da ، vahidhm ، behfaza
(2014-03-03 ساعت 01:55)mozhgangh نوشته:  
(2014-03-02 ساعت 01:21)Reza20002 نوشته:  
(2013-12-04 ساعت 10:16)Houstonian نوشته:  
(2013-12-03 ساعت 23:56)talayeh2013 نوشته:  
(2013-12-02 ساعت 01:01)Saeedv13 نوشته:  شما باید تشریف ببری داخل سایت www.healthcare.gov و ایالتت رو مشخص کنی و مراحل ثبت نام رو انجام بدی.

ممنون از شما . اگر اطلاعات بیشتری به دست آوردم برای اطلاع دیگران اینجا میذارم

مجله عاشقانه‌ یه مطلب خوب در شماره آخرش درباره اوباما کر گذاشته خوندنش بد نیست . آدرس سایتش هم هست :

www.asheghaneh.com

دوستان
اگه کسی خلاصه طرح اوباماکر رو می دونه لطفا بگه

اگه اشتباه نکنم این طرح فعلا در کالیفرنیا داره انجام میشه.
اگر ساکن کالیفرنیا هستید تا 15 مارچ باید ثبت نام کنید و تا 25 مارچ پلن بیمتون را انتخاب و هزینه رو پرداخت کنید
اگر کم درامد یا صفر درامد هستید مشمول مدیکل میشید که مجانی یا خیلی کم در میاد براتون.
اگر خدارا شکر درامدتون خوب باشه ، باز هم پلن رو انتخاب کرده و هزینش رو میدین ، تقریبا ماهی $165.00 در میاد براتون.

موفق باشید

دوست عزیز فکر میکنم باید تحقیقات بیشتری کنید. من هم اطلاعات دقیقی ندارم و بهمین خاطر قصد نداشتم جواب بدم اما فکر میکنم جوابی که شما دادید درست نباشه.
این قانون بسیار پیچیده و متنوع هست و هنوز بین افراد دولتی و اجرایی بحث های زیادیه. بطوریکه تقریبن اشخاص عادی نمیتونن براحتی اقدام کنن و بهمین دلیل و البته مشکل وبسایت، مهلت اقدام مدام تمدید شده.
این قانون در سراسر ایالات متحده می بایست اجرا بشه و در حال اجراست ، اما مشکلات سیاسی زیادی وجود داره بطوریکه ایالت هایی که اکثریت تصمیم گیرنده از حزب حمهوریخواه هستند (بخصوص ایالت های جنوبی و همین تگزاس) شدیداً با اجرای قوانین مخالفت میکنند و سرباز میزنند (نقل از حافظه خودم از محله عاشقونه).
تا جایی که من اقدام کردم و فهمیدم و الیته صحبت بعضی از دوستان، در مرحله اول می بایست کسانی که توان مالی دارند اقدام کنند و پلان های مناسب رو خریداری کنند و کسانی مانند من امکان افدام در این مرحله را ندارند و هیچ پلانی برای این دست افراد نیست. در مراحل بعدی قرار است بعد از خرید افراد مایه دار و کمک های دولتی، کم کم همه افراد تحت پوشش قرار بگیرند.
اگر کسی توضیح بهتر و کاملتری بده من هم ممنون میشم
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، Reza20002 ، m.mina ، Mr.Javan ، behfaza
(2014-03-03 ساعت 08:58)hgbeigi نوشته:  
(2013-12-03 ساعت 23:56)talayeh2013 نوشته:  ممنون از شما . اگر اطلاعات بیشتری به دست آوردم برای اطلاع دیگران اینجا میذارم

مجله عاشقانه‌ یه مطلب خوب در شماره آخرش درباره اوباما کر گذاشته خوندنش بد نیست . آدرس سایتش هم هست :

www.asheghaneh.com

دوستان

اگر ساکن کالیفرنیا هستید تا 15 مارچ باید ثبت نام کنید و تا 25 مارچ پلن بیمتون را انتخاب و هزینه رو پرداخت کنید
اگر کم درامد یا صفر درامد هستید مشمول مدیکل میشید که مجانی یا خیلی کم در میاد براتون.
اگر خدارا شکر درامدتون خوب باشه ، باز هم پلن رو انتخاب کرده و هزینش رو میدین ، تقریبا ماهی $165.00 در میاد براتون.

موفق باشید

دوست عزیز فکر میکنم باید تحقیقات بیشتری کنید. من هم اطلاعات دقیقی ندارم و بهمین خاطر قصد نداشتم جواب بدم اما فکر میکنم جوابی که شما دادید درست نباشه.
این قانون بسیار پیچیده و متنوع هست و هنوز بین افراد دولتی و اجرایی بحث های زیادیه. بطوریکه تقریبن اشخاص عادی نمیتونن براحتی اقدام کنن و بهمین دلیل و البته مشکل وبسایت، مهلت اقدام مدام تمدید شده.
این قانون در سراسر ایالات متحده می بایست اجرا بشه و در حال اجراست ، اما مشکلات ۳۰ یا C زیادی وجود داره بطوریکه ایالت هایی که اکثریت تصمیم گیرنده از حزب حمهوریخواه هستند (بخصوص ایالت های جنوبی و همین تگزاس) شدیداً با اجرای قوانین مخالفت میکنند و سرباز میزنند (نقل از حافظه خودم از محله عاشقونه).
تا جایی که من اقدام کردم و فهمیدم و الیته صحبت بعضی از دوستان، در مرحله اول می بایست کسانی که توان مالی دارند اقدام کنند و پلان های مناسب رو خریداری کنند و کسانی مانند من امکان افدام در این مرحله را ندارند و هیچ پلانی برای این دست افراد نیست. در مراحل بعدی قرار است بعد از خرید افراد مایه دار و کمک های دولتی، کم کم همه افراد تحت پوشش قرار بگیرند.
اگر کسی توضیح بهتر و کاملتری بده من هم ممنون میشم

ممنون از توضیحاتتون
من روز 27 فوریه به کتابخونه محلموم رفتم چون قرار بود یکنفر به نمایندگی از بیمه کاورد کالیفرنیا به کتابخونه بیاد و توضحات لازم رو به همه بده.
این خانوم که تک تک با افراد مصاحبه میکردن به من گفتن که تا 15 مارچ باید ثبت نام انجام شه و تا 25 مارچ پلن انتخاب و هزینه پرداخت شه. در غیر اینصورت مشمول جریمه کوچکی خواهیم شد.
این رو گفتم که بدونید حرفهایی که زدم توهم نبوده و حرفهای نماینده بیمه را عینا منتقل کردم.
اون دسته از افراد کم درامد هم از جمله خودم که مشمول مدیکل شدن باید صبر کنیم تا از طرف شهرداری با ما تماس گرفته بشه ، چون بعد از تشخیص دادن مشمول بودن ما پروندمون از بیمه به شهرداری رفته و باقی کارها رو نیز اونها انجام میدن.
اینهم عین چیزی بود که اون خانوم به من گفت.
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا
پاسخ
تشکر کنندگان: eybaba ، romance33 ، sce ، Reza20002 ، m.mina ، Mr.Javan ، behfaza
سلام دوستان

من يه چيزهايي در مورد تجربه خودمون از بيمه اوباما رو تو تاپيك اورگان نوشتم Smile
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
پاسخ
تشکر کنندگان: Reza20002 ، romance33 ، sce ، مانترا ، m.mina ، Mr.Javan
(2013-12-03 ساعت 23:56)talayeh2013 نوشته:  
(2013-12-02 ساعت 01:01)Saeedv13 نوشته:  شما باید تشریف ببری داخل سایت www.healthcare.gov و ایالتت رو مشخص کنی و مراحل ثبت نام رو انجام بدی.

ممنون از شما . اگر اطلاعات بیشتری به دست آوردم برای اطلاع دیگران اینجا میذارم

www.asheghaneh.com

دوستان

موفق باشید
منظورم این بود که توضیحات ابتدایی بدین واسه کسی که چیزی ازش نمی دونه مثلا اونو معرفی کنین و بگین دقیقا چی هست و شامل چه افرادی می شه. اگه کسی کار داره چرا باید اپلای کنه؟ و ...
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، m.mina ، Mr.Javan ، behfaza
(2014-03-03 ساعت 09:32)sayeh_m نوشته:  سلام دوستان

من يه چيزهايي در مورد تجربه خودمون از بيمه اوباما رو تو تاپيك اورگان نوشتم Smile

"به نقل از مامان سایه در تاپیک اورگون
سلام بر همگي Smile

براي كمي فعال شدن اين تاپيك ، تجربه خودمون در مورد بيمه اوباما رو مينويسم .
ما تقريباً دو ماه قبل از سال جديد بيمه شده بوديم . بيمه از طرف شركتي كه همسرم كار ميكنه بود ، ده روز قبل از سال جديد فرمهاي بيمه اوباما كه شامل يك سري مشخصات فردي و خانوادگي و ميزان درامد و غيره بوده رو پر كرديم و از طرف شركت براشون فكس كرديم ، از سال جديد قرار بود كه بيمه هاي قبلي تمديد نشه و همه زير پوشش بيمه جديد برن ، حدود اواخر ژانويه بيمه دخترم اومد كه كاملاً مجانيه و فول كاور هستش . هفته پيش جواب بيمه من و همسرم اومد ، در نامه مشخصاتمون بود و يكسري اطلاعات در مورد بيمه و اينكه بيمه اوباما چهار مدل هستش برنز و سيلور و گلد و يكي ديگه كه الان يادم نيست و خودشون بنا بر درامد ساليانه ما بيمه سيلور رو پيشنهاد داده بودن و اينكه ما بايد ماهيانه ١٨٥ دلار بپردازيم و دولت هم ٣٦٥ دلار رو ميپردازه ، البته سيلور هم دو مدل داشت كه ما شماره يك رو برداشتيم كه شرايط بهتري داشت ، شركت بيمه رو هم خودمون انتخاب كرديم ، چون قبلش بيمه پروويدنس داشتيم باز هم همون رو انتخاب كرديم و انتخاب شركت بيمه بر عهده خودتونه . در نامه ذكر شده بود كه به يكي از چهار طريق تلفن و فكس و انلاين و نامه مشخصاتمون رو دوباره كانفرم كنيم ، بعد از اينكه به صورت انلاين اون رو كانفرم كرديم ، كمتر از يكهفته بعدش ، يعني در حقيقت سه روز پيش ، از شركت بيمه پروويدنس برامون نامه اومد كه مبلغ ١٨٥ دلار رو براشون پرداخت كنيم و بيمه از اول اپريل فعال ميشه . فعلاً چك رو براشون فرستاديم ، البته در نامه ذكر شده بود كه اگر به پزشك احتياجي پيدا كرديم و هنوز كارت بيمه نداشتيم از طريق اي دي نامبري كه در نامه ذكر شده بودبراي گرفتن بيمه اقدام كنيم . در ضمن بايد مشخصات رو قبل از ١٥ مارچ كانفرم ميكرديم .
موفق باشيد"
پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، apoornaki ، mozhgangh ، eybaba ، Houstonian ، romance33 ، sce ، hgbeigi ، mdna ، m.mina ، Mr.Javan ، mandana12 ، behfaza
(2014-03-03 ساعت 02:45)smu نوشته:  با سلام
دوستان این تجربه من هست در خرید اینترنت و تیوی
در این جا شرکتهای متعددی هست از جمله: ATT&T , DIrect tv, Dish, wavevision,...
من و همسرم بررسی های گسترده ای انجام دادیم و به دلایل قوانین مجتمع مجبور بودیم از ویوویژن استفاده کنیم و عده ای از همسایه ها دایرکت تی و ی داشتند.
ولی پکیج جدید AT&T +U-Verse tv واقعا عالیه و کل مجتمع ما داشتن پکیج از جاهای مختلف همین رو انتخاب کردن و قرارداد هاشونو با جاهای دیگه کنسل کردن.
مزایا: اینترنت12مکس یا 18 مکس به انتخاب خودتون - 5 تا پکیج مختلف تی وی با کانالهای خیلی خوب حتی در پکیج های ارزان - امکان جابجا کردن مکان قرارداد در صورت نقل مکان - قرارداد یکساله با عدم افزایش قیمت-در صورت موجود نبودن خدمات در مکان جدیدی قرارداد شما بدون هیچ هزینهای کنسل میشه - نصب رایگان
معایب: برای داشتن کانالهای اچ دی 10$شارز میکنه

در ضمن دوستان برای خرید یوتیلیتی اینترنت تحقیق کامل و کافی بکنند و مطمئن بشن که طی قرارداد افزایش قیمت نداشته باشند. ما در قرارداد قبلی مان 3 بار افزایش قیمت در یک سال داشتیم که واقعا بد بود.و از قرار داد جدیدمان واقعا راضی هستیمدر ضمن پکیج دیش هم از نظر قیمت خوب بود فقط امکان دادن اینترنت در منطقه ما را نداشت که معضل بزرگی بود. سوالی باشه در خدمتم.

فقط حواستون باشه Customer Service AT&T خیلی‌ بده
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، romance33 ، Reza20002 ، sce ، hgbeigi ، smu ، m.mina ، Mr.Javan ، behfaza
دوستان ساکن هیوستون که بچه مدرسه ای دارند:
آیا مدرسه های خصوصی و دولتی هیوستون درجه بندی شده اند؟
آیا اداره مشخصی که دولتی باشد این رنکینگ را انجام می دهد؟
آیا می توانید آدرس وبسایت و یا لینک رنکینگ مدرسه ها در اداره مذکور (در صورت وجود) را در اینجا بگذارید؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، m.mina ، Mr.Javan ، behfaza
(2014-03-03 ساعت 07:32)renausa نوشته:  دوستانی که در هیوستون ساکن هستند من به دنبال کسی هستم که بتونم باهاش به مدت 2 ماه هم خونه بشم. من دانشجوی دانشگاه هیوستون هستم ولی 2 ماه دیگه عازم کالیفرنیا هستم. حدودا از 15 مارچ تا اوایل می نیاز به همخونه دارم.
کلیه هزینه ها رو هم میتونیم share کنیم. ضمنا من بیشتر روزها رو از صبح تا شب دانشگاه هستم و لوازم خاصی هم ندارم که جا گیر باشه.

سلام من هم دقیقا شرایط مثل شماست

از ۱۵ مارث دنبال همخونه هستم و کوتاه مدت ترجیح میدم

لطفم به من پیغام بدید و یا تلفن خودتون بدید که بتونیم بیشتر صحبت کنیم
Case No: 2014AS000002##
تاریخ رویت قبولی : 1 May
تاریخ ارسال مدارک: 10 May
محل مصاحبه: Kuala lumpur
کارنت شدن تاریخ: 15 Aug.
زمان دریافت نامه دوم: 23 Aug.
زمان مصاحبه: 8 Oct.
دريافت ويزا تاریخ: 9 Oct.
[/align]
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، mahbube ، m.mina ، Mr.Javan ، behfaza
سلام دوستان

من در تاریخ ۱۱ مارث دارم میرم هیوستون. اگر کسی‌ به دنبال همخونه هست لطفا به من اطلاع بده. و همچنین اگر کسی‌ مایل به گرفتن خونه با دیگری هست، ممنون میشم با من تماس بگیره.

Email: a.ghadianlou@gmail.com
Tell: 202 644 1257
[/align]
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، alitab ، ffrfar ، sce ، m.mina ، Mr.Javan ، behfaza
(2014-02-12 ساعت 20:14)IMMI نوشته:  
(2014-02-12 ساعت 19:41)saye42 نوشته:  سلام دوستان
لطفا مارا راهنمایی کنید من وهمسرم به همراه دوفرزندمان سال گذشته ماه اگوست به آمریکا اومدیم چهار ماه انجا بودیم بعدبطور اضطراری مجبور به بازگشت به
ایران شدیم با مدیر ساختمان برای پرداخت جریمه ولغو قرارداد به توافق نرسیدیم چون بسیار بیشتر از میزان در قرارداد را طلب میکرد . بعد ما بدون توافق مجبور به تخلیه شدیم حالا که قصد بازگشت آمریکا را داریم برای بد کردیت نشدن و یا جبرا ن آن چکار باید کنیم از کمک شما ممنون خواهیم شد

این نظر منه، بهتره اول از همه و قبل از هر نگرانی، از کردیت خودتون مطمئن بشین که پوینت منفی ثبت شده یا نه.
برای این کار هم بهترین راه از نظر من استفاده از سایت رایگان و بی خطر www.creditkarma.com هست.رجیستر می کنید و اطلاعات کردیتتون رو نمایش میده. گزارش گرفتن تو این سایت هیچ امتیاز منفی بهمراه نداره و کاملا هم رایگان هست و خیلی از آمریکایی ها از این سایت استفاده می کنند و قابل اطمینان هست. من چند ماهی هست عضو این سایت هستم و با نکته هایی که به من پیشنهاد داده تونستم کردیتمون رو نسبتا بسازم.
اگه عضو شدین میتونین چک کنین که گزارشی شده یا نه.

ممکنه روشهایی که بوسیله اونا تونستین کردیت خودتونو بسازین بصورت تیتر وار توضیح بدین؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Mr.Javan ، behfaza
(2014-03-05 ساعت 19:43)Reza20002 نوشته:  
(2014-02-12 ساعت 20:14)IMMI نوشته:  
(2014-02-12 ساعت 19:41)saye42 نوشته:  سلام دوستان
لطفا مارا راهنمایی کنید من وهمسرم به همراه دوفرزندمان سال گذشته ماه اگوست به آمریکا اومدیم چهار ماه انجا بودیم بعدبطور اضطراری مجبور به بازگشت به
ایران شدیم با مدیر ساختمان برای پرداخت جریمه ولغو قرارداد به توافق نرسیدیم چون بسیار بیشتر از میزان در قرارداد را طلب میکرد . بعد ما بدون توافق مجبور به تخلیه شدیم حالا که قصد بازگشت آمریکا را داریم برای بد کردیت نشدن و یا جبرا ن آن چکار باید کنیم از کمک شما ممنون خواهیم شد

این نظر منه، بهتره اول از همه و قبل از هر نگرانی، از کردیت خودتون مطمئن بشین که پوینت منفی ثبت شده یا نه.
برای این کار هم بهترین راه از نظر من استفاده از سایت رایگان و بی خطر www.creditkarma.com هست.رجیستر می کنید و اطلاعات کردیتتون رو نمایش میده. گزارش گرفتن تو این سایت هیچ امتیاز منفی بهمراه نداره و کاملا هم رایگان هست و خیلی از آمریکایی ها از این سایت استفاده می کنند و قابل اطمینان هست. من چند ماهی هست عضو این سایت هستم و با نکته هایی که به من پیشنهاد داده تونستم کردیتمون رو نسبتا بسازم.
اگه عضو شدین میتونین چک کنین که گزارشی شده یا نه.

ممکنه روشهایی که بوسیله اونا تونستین کردیت خودتونو بسازین بصورت تیتر وار توضیح بدین؟

با اجازه دوست عزیز من یک کوچولو راهنمایی کنم
-به موقع پرداخت کردن قبوض
-به موقع پر کردن سکیور کردیت کارد. یعنی پرداخت بدهیتون
ما هر ماه کل بدهیمون رو میدادیم. یعنی حداقل رو پرداخت نمیکردیم بلکه کل بدهی رو میدادیم . حالا نمیدونم این تاثیری داشته یا نه.
ما تو 6 ماه تونستیم کردیتمون رو بسازیم.
موفق باشید.
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا
پاسخ
تشکر کنندگان: Reza20002 ، ffrfar ، romance33 ، Ehsan1358 ، Mr.Javan
سلام دوستان

من در تاریخ ۱۱ مارث دارم میرم هیوستون. اگر کسی‌ به دنبال همخونه هست لطفا به من اطلاع بده. و همچنین اگر کسی‌ مایل به گرفتن خونه با دیگری هست، ممنون میشم با من تماس بگیره.

Email: a.ghadianlou@gmail.com
Tell: 202 644 1257
[/align]
پاسخ
تشکر کنندگان: apoornaki ، Mr.Javan ، behfaza
دوستان کسی در مورد کار تو رشته مهندسی هواپیما اطاعی داره تو تکزاس
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان: apoornaki ، Mr.Javan
دوستان ساکن هیوستون که بچه مدرسه ای دارند:
آیا مدرسه های خصوصی و دولتی هیوستون درجه بندی شده اند؟
آیا اداره مشخصی که دولتی باشد این رنکینگ را انجام می دهد؟
آیا می توانید آدرس وبسایت و یا لینک رنکینگ مدرسه ها در اداره مذکور (در صورت وجود) را در اینجا بگذارید؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، shoshina

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان