موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-10 ساعت 01:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-10 ساعت 01:03 توسط Reza20002.)
در خصوص مدرسه ها در آمریکا
آنچه تا کنون با خواندن تاپیک های مهاجرسرا متوجه شده ام:
1- در مدرسه های آمریکا چشم و همچشمی خیلی زیاده
2- مسخره كردن يه امر متداول در بين بچه هاي امريكاييه
3- سطح دروس خیلی از ایران پایین تره
3- خطر استفاده از مواد افیونی برای کودکان وجود داره
4- مسائل جنسی کنترل نمی شه بطوریکه ديدن دختران باردار در دبيرستان يه امر عاديه
5-مدارس مگنت مدارسی هستند که از والدین پول می گیرند و دارای سطحی بالاتر از سطوح مدارس عادی هستند
6- مدارس Gifted دارای سطحی تقریبا مشابه مدارس تیز هوشان ایرانه
موارد کمی منفی و هشدار دهنده بود ، البته منتقدینی هم به مطالب بالا وجود داشت
و یه وبسایت واسه رنکینگ مدارس :
http://www.schooldigger.com/go/TX/schoolrank.aspx
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان منطقه کینگ وود kIng Wood در هیوستون چه جور منطقه ایست؟
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-10 ساعت 11:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-10 ساعت 11:48 توسط Reza20002.)
(2014-03-10 ساعت 07:02)sce نوشته: (2014-03-10 ساعت 01:01)Reza20002 نوشته: در خصوص مدرسه ها در آمریکا
آنچه تا کنون با خواندن تاپیک های مهاجرسرا متوجه شده ام:
1- در مدرسه های آمریکا چشم و همچشمی خیلی زیاده
2- مسخره كردن يه امر متداول در بين بچه هاي امريكاييه
3- سطح دروس خیلی از ایران پایین تره
3- خطر استفاده از مواد افیونی برای کودکان وجود داره
4- مسائل جنسی کنترل نمی شه بطوریکه ديدن دختران باردار در دبيرستان يه امر عاديه
5-مدارس مگنت مدارسی هستند که از والدین پول می گیرند و دارای سطحی بالاتر از سطوح مدارس عادی هستند
6- مدارس Gifted دارای سطحی تقریبا مشابه مدارس تیز هوشان ایرانه
موارد کمی منفی و هشدار دهنده بود ، البته منتقدینی هم به مطالب بالا وجود داشت
و یه وبسایت واسه رنکینگ مدارس :
http://www.schooldigger.com/go/TX/schoolrank.aspx
آلودگی هوا،ترس از اخراج توسط کارفرما،بررسی میزان جرم و جنایت در این شهر و الان هم خطرات بالقوه محیط های آموزشی برای بچه ها.از دوست خوبی مثل شما که پیش از اومدن اینقدر موضوعات مهاجرت رو کنکاش می کنه انتظار میره که کمی هم مثبت به قضیه نگاه کنین.دوست عزیز یا این دیدگاه های کمی تا قسمتی غیر مثبت شما در مورد این کشور و این شهر،بعد از اومدن شرایط می تونه واسه شما راحت نباشه ها.دوستانه گفتم.البته من رو ببخشین.تا جایی که من پست های شما رو تا الان دنبال کردم بیشتر نکات منفی اینجا شما رو جذب کرده تا نکات مثبت.هدف ما کمک به شما و سایر دوستانه ولی شاید پرداختن به بعضی نکات منفی باعث دلنگرانی عده ای دیگه هم بشه.
موفق باشین.
دوست مهاجر جنوبی
بسیاری از دوستانی که به آمریکا مهاجرت می کنند، مهندس هستند. من هم یکی از همین جامعه مهندسین علاقمند به مهاجرت به آمریکا هستم که سالهاست در لاتاری شرکت می کنم و امسال قرعه بنامم خورده است.
مهندسین علاقه دارند که در خصوص نقاط ضعف موضوع مورد مطالعه کنکاش کنند و خود را برای رویارویی با آن مسائل روبرو سازند. بعنوان مثال وقتی ما یک سازه (مثل یک پلاتفرم دریایی) را طراحی می کنیم در آن اثرات بارگذاری پیوسته جریانهای دریایی،امواج، بادها و طوفانهایی شدید و زلزله و....را بطور همزمان می بینیم در حالیکه احتمال رخ دادن تمامی اینها با هم بسیار کوچک است.
عادت دارم که در خصوص نقاط ضعف و سیاه موضوعات تحقیق کنم. من تا کنون (در19 سالی که در بخش خصوصی ایران کار می کنم) به 15 کشور اروپایی و آفریقایی و آسیایی سفر کرده و مجموعا 7 سال در 2 کشور مقیم بوده ام و بدلیل مطالعه کافی در خصوص آنها قبل از عزیمت ، توانسته ام استفاده بهینه ببرم و در مواقعی که اتفاقی می افتد دستپاچه نشوم.
در خصوص آمریکا سعی می کنم همه پستها را بخوانم (تا جایی که وقت باشد). خوشبختانه در مهاجرسرا اطلاعات واقعی و جدید در خصوص موضوع مورد علاقه من (مهاجرت به آمریکا) وجود دارد و مهمتر اینکه اعضا تحصیلکرده و دلسوز هستند و به سوالها پاسخ می دهند و راهنمایی می کنند. من با استفاده از مطالب مهاجرسرا و کنکاش در اینترنت و تماس با برخی مراکز می خواهم تصویری واقعی از جامعه مورد نظر بدست بیاورم.
در هر صورت بسیار خوشحال خواهم شد که شما قویا موارد منفی مشروحه در پست فوق را نفی و برای آن برهان بیاورید و مدرسه ای که عاری از آنها باشد در هیوستون به اینجانب معرفی نمایید. متشکرم.
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-10 ساعت 15:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-11 ساعت 02:45 توسط Saeedv13.)
سلام.
پیرو فرمایشات آقا رضا عرض کنم که این مسایل در مدارس امریکا وجود داره. ولی نه اونطور که فکر کنیم همشون اینطورین . به نظر من مدارسی که این همه فاکتور منفی داشته باشنداونقدر زیاد نیستن. امریکاییها هم اکثرا به کیفیت مدارس اهمیت میدن، این رو میشه از روی قیمت اجاره و فروش خونه هایی که تو محدوده مدارس خوب هستند فهمید.
سریال The Wire فکر کنم فصل اخرش رو اگر دیده باشید، یکی از همین مدارس یا بهتره بگیم پلنگ خونه رو نشون میده. و اینکه روزی که من برای امتحان شهری گواهینامه رفته بودم دختر خانم ۱۶ساله ای اومده بود با دندونای سیم کشی شده برای امتحان ایین نامه، فکر کنم ماه ۶-۷ بارداریش هم بود. اونو که دیدم یاد نوشته مامان سایه افتادم.
ضمنا مامان سایه حدود یک ساله که تشریف بردند اونور و فکر کنم مطالبی که عنوان کردند، مربوط به تجربه زندگیشون تو کالیفرنیا بود . الان ظاهرا از اوضاع و احوالشون تو اورگون راضی هستند.
البته تمام این مطالب جاش بود که تو تاپیک مدارس و اموزش در امریکا عنوان بشه.
اطلاعات تکمیلی رو میشه از reviewهای سایتهایی مثل greatschools گرفت. ضمنا در سایت bestplaces اگر به قسمت انجمن مراجعه کنید سوالات زیادی رو در مورد مدارس محلات مختلف شهرها میبینید که نشون میده والدین قبل از خرید یا اجاره خونه، اهمیت زیادی به مدرسه و تحصیل بچه هاشون میدن.
دوستان عزیز، لطف کنید بجای پریدن به نویسنده مطالب مختلف، چه خوب و چه بد، به سایتهای بسیار زیادی که میشه اطلاعات کسب کرد مراجعه کنید.
موفق باشید
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
هیوستنی های عزیز
می خواستم شماره یه بانک توهیوستنو براتون بزارم که یه کارمند خوب ایرانی فوق العاد داره اگه نخواستید میتونید حساب باز نکنید ولی می تونید اطلاعات مفصلی را تلفنی یا حضوری از شون بگیرید ما که حساب باز کرده ایم
قبلا قول داده بودم آدرسشو بگذارم
CADENCE BANK 281-619-1030
- 845 N.Eldridge Parkway, Houston
خانم بوران ماینر (Puran)
ویزا: 14 2013 AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 * گرین: 7 March, کار: ؟
بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من در تاریخ ۱۱ مارث دارم میرم هیوستون. اگر کسی به دنبال همخونه هست لطفا به من اطلاع بده. و همچنین اگر کسی مایل به گرفتن خونه با دیگری هست، ممنون میشم با من تماس بگیره.
Email: a.ghadianlou@gmail.com
Tell: 202 644 1257
Case No: 2014AS000002##
تاریخ رویت قبولی : 1 May
تاریخ ارسال مدارک: 10 May
محل مصاحبه: Kuala lumpur
کارنت شدن تاریخ: 15 Aug.
زمان دریافت نامه دوم: 23 Aug.
زمان مصاحبه: 8 Oct.
دريافت ويزا تاریخ: 9 Oct.
[/align]
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-11 ساعت 17:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-11 ساعت 17:07 توسط Ehsan1358.)
(2014-03-11 ساعت 09:40)Ramin geologist نوشته: (2014-03-11 ساعت 00:42)Ehsan1358 نوشته: سلام
هیوستنی های عزیز
می خواستم شماره یه بانک توهیوستنو براتون بزارم که یه کارمند خوب ایرانی فوق العاد داره اگه نخواستید میتونید حساب باز نکنید ولی می تونید اطلاعات مفصلی را تلفنی یا حضوری از شون بگیرید ما که حساب باز کرده ایم
خانم بوران ماینر (Puran)
احسان جان برای باز کردن حساب ، سوشال نامبر لازمه؟
سلام برای گرفتن سکیور کردیت که حتما باید باز کنید آره ولی می تونید دبیت مشابه عابر بانک ایران بگیرید بدون سوشال
(2014-03-11 ساعت 09:40)Ramin geologist نوشته: (2014-03-11 ساعت 00:42)Ehsan1358 نوشته: سلام
هیوستنی های عزیز
خانم بوران ماینر (Puran)
احسان جان برای باز کردن حساب ، سوشال نامبر لازمه؟
سلام برای گرفتن سکیور کردیت که حتما باید باز کنید آره ولی می تونید دبیت مشابه عابر بانک ایران بگیرید بدون سوشال
ویزا: 14 2013 AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 * گرین: 7 March, کار: ؟
بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان مهاجرسرا
من و همسرم 28 مارس داریم میایم هوستون یه راهنمایی میخواستم . من بدلیل عمل جراحی که اخیرا داشتم نیاز دارم پس از ورودم به هوستون به متخصص زنان مراجعه کنم از دوستان کسی هست که پزشک متخصص زنان که ترجیحا بشه باهاش فارسی صحبت کرد میشناسه که به ما معرفی کنه بازم ممنون از همه دوستان
شماره کیس(همسرم):2014AS3XX/کنسولگری:ANKARA/رويت قبولی :1 مي /ارسال فرمها: 27 مي - پست TNT/تعداد افراد کیس:2/كارنت شدن كيس: 13 آگوست /نامه دوم : 13 سپتامبر/ مصاحبه: 25 نوامبر / ويزاي يك ضرب/ ورود به آمريكا :
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
ششم ماه آپریل ( 13 بدر) در پارک
APRIL 6th - 13 Beda at BEAR CREEK PARK
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من امروز برای در خواست social security card به دفتر مربوطه در آدرس زیر مراجعه کردم:
8989 Lakes at 610 DR
77054 TX, houston
بعد از کلی وایستادن توصف و پر کردن فرمها، وقتی نوبتمون شد پاسپورتها رو گرفت و مهری که در فرودگاه زده بودند رو به من نشان داد و گفت 30 روز بعد از این تاریخ ( تاریخ ورودمون 6 مارچ) بیا. هر چی بهش گفتم که برای افتتاح حساب حداقل شماره اش رو بده گفت کاری نمی تونه الان بکنه و باید بعد از 30 روز مراجعه کنم.
حالا اگر دوستان تونستند خیلی زودتر کارتشونو بگیرتد و یا مارشونو گرفتند لطفا منو راهنمائی کنند
مرسی
شماره کیس: 2013AS7XXX
تاریخ رویت قبولی:5 می
کنسولگری:آنکارا
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول:19 می
کارنت شدن کیس:
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت: