موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی از پاسخ سریعتان.
یعنی می شه سکیور کردیت کارت روهم بدون داشتن social scurity گرفت؟
یا فقط debit card برای حساب می دهند؟
دوستانی که به دیگر ادارات هیوستون مراجعه کردند چه جوابی از اونها گرفتند؟ آیا مثل case ما گفتند بعد از 30 روز از ورودت مراجعه کن؟
شماره کیس: 2013AS7XXX
تاریخ رویت قبولی:5 می
کنسولگری:آنکارا
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول:19 می
کارنت شدن کیس:
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه ها:
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزی که دارین میاید هیوستون
اداره سوشیال هیوستون به هیچ وجه قبل از 21 روز به شما جوابی در رابطه با کارت سوشیال شما نمیده پس بیخود وقت خودتون رو هدر ندید
بعداز21 روز برید به هر نفر یه فرم میده پر میکنید و از دو روز بعد تا دو هفته هم کارتها میاد
درضمن روزی که میرید اداره سوشیال هم باید همه نفرات خانواده حضور داشته باشند
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من قصد فروش یک عدد تویوتا کمری دارم.1998 فنی سالم . رنگ سفید . خیلی سالمه. درصورت تمایل لطفا پیغام خصوصی بدید
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
این مطلب رو من در پاسخ خصوصی برای یکی از دوستان (با تشکر از اون دوست!)نوشته بودم که فکر کردم میتونه برا دوستان هم قابل استفاده باشه . ما به توصیه کارمند بانک خودمون که خیلی وارد بود و کمی دقت و مراقبت تونستیم در کمتر از یکسال به کردیت خیلی خوبی برسیم.(نوع ان سکیور)
توصیه های کارمند بانک:
1- پرداخت کلیه قبوض و اجاره خانه به موقع بدون تاخیر حتی یکروز
2- داشتن مبلغ مناسب و تقریبا ثابت در سیوینگ و چکینگ
3 - اینکه خانه شما در چه مکانی هست و چقدر اجاره میدیدو ماشین شما چی هست و ایا مالک چیزه دیگه ای هستید یا نه تاثیر گذاره.
4- چک نکردن مداوم کردیک اسکور از طریق شرکتهای مختلف(چون شما رو نا مطمئن جلوه میده)
5- نداشتن کردیت کارتهای متعدد
6- هزینه کرد حداکثر 70%لیمیت و باز پرداخت به موقع و ماهیانه صورت حساب کردیت
7- داشتن شغل
8- پرداخت مالیات سالیانه به موقع
هر 6 ماه با بررسی بانک لیمیت شما قابل افزایش هست.
سوالی باشه در خدمتم
با سپاس
برنده 2012
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
چیزهائی که من مینویسم فقط تجربیات و نظرات من بعد از ۳ سال زندگی در US و گرفتن وام خونه و ۳ تا وام ماشین و ۶ تا کردیت کارت و مانیتورینگ دائم کردیت اسکور هست.
من با بعضی از قسمتهای توصیه کارمند بانک موافق نیستم دوست عزیز. البته قبلش بگم که بحث کردیت بسیار پیچیدس و آدم هیچوقت کامل نمیتونه بفهمه. خیلی از افراد هم بر اساس برداشت خودشون به شما توضیح میدان. پس حرفهای یک نفر نمیتونه وحی منزل باشه حالا اون یه نفر چه من باشم چه کسِ دیگه. شما باید خودت در باره این موضوع بیشتر تحقیق کنی که به درک بهتری از بحث کردیت برسی.
اما تجربیات من:
۱- پرداخت قبوض ، اجاره خونه هیچ تاثیر مثبتی روی کردیت نداره. ولی عدم پرداخت هر قبضی یا تاخیر در پرداخت تاثیر منفی خیلی بدی روی کردیت داره
۲- داشتن مبلغ در حساب تأثیری رو کردیت شما نداره.
۳- محل زندگی و ماشین و.... تأثیری روی کردیت شما ندارد
۴- چک نشدن کردیت توسط دیگران هم که خیلی مهمه- کلا اگه جائی به شما گفتن SSN بدید خیلی مراقب باشید.
۵- درباره تعداد کردیت کارت نظر بنده به آدمبرفی نزدیکتر است
۶- در باره اینکه چقدر از credit limit رو استفاده کنیم هم شما میتونی تاثیرشو توی creditkarma.com ببینی. بهتره بیشتر از ۲۰% نباشه.
باز هم میگم دوست عزیز امیدوارم از حرفای من برداشت بد نکنی و ناراحت نشی. ما هم که اول اومده بودیم حرفای زیادی از کارمندای بانک میشنیدیم. البته من الان انتظار ندارم که کسی حرفهای منو به اون کارمند بانک ترجیح بده ولی امیدوارم که ۲ سال دیگه که تجربت زیاد شد بیای و این پستت رو اصلاح کنی. به نظر من توضیحات آدمبرفی از اون کارمند بانک خیلی دققیتر بود.
موفق باشید
(2014-03-13 ساعت 23:35)smu نوشته: این مطلب رو من در پاسخ خصوصی برای یکی از دوستان (با تشکر از اون دوست!)نوشته بودم که فکر کردم میتونه برا دوستان هم قابل استفاده باشه . ما به توصیه کارمند بانک خودمون که خیلی وارد بود و کمی دقت و مراقبت تونستیم در کمتر از یکسال به کردیت خیلی خوبی برسیم.(نوع ان سکیور)
توصیه های کارمند بانک:
1- پرداخت کلیه قبوض و اجاره خانه به موقع بدون تاخیر حتی یکروز
2- داشتن مبلغ مناسب و تقریبا ثابت در سیوینگ و چکینگ
3 - اینکه خانه شما در چه مکانی هست و چقدر اجاره میدیدو ماشین شما چی هست و ایا مالک چیزه دیگه ای هستید یا نه تاثیر گذاره.
4- چک نکردن مداوم کردیک اسکور از طریق شرکتهای مختلف(چون شما رو نا مطمئن جلوه میده)
5- نداشتن کردیت کارتهای متعدد
6- هزینه کرد حداکثر 70%لیمیت و باز پرداخت به موقع و ماهیانه صورت حساب کردیت
7- داشتن شغل
8- پرداخت مالیات سالیانه به موقع
هر 6 ماه با بررسی بانک لیمیت شما قابل افزایش هست.
سوالی باشه در خدمتم
با سپاس
ورود به امریکا: 2011
محل زندگی: Houston-TX
چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نگشت ..... دائما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان،
من بارها دیدم که دوستان از مالیات اینجا میپرسن، من دو تا فایل واسه مجرد و خونواده ۳ نفره درست کردم که مالیات رو حساب میکنه. امیدوارم کمک کنه. چون اکسل هست اینجا نمیتونم آپلود کنم، اگر خواستید پیام بدید.
شاد باشید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز با سلام
ما داریم میام هوستون می خواستم ببنیم هوا چطور اونجو ممنون می شم راهنمایی بفرمایین