کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
مرسی از پاسخ سریعتان.
یعنی می شه سکیور کردیت کارت روهم بدون داشتن social scurity گرفت؟
یا فقط debit card برای حساب می دهند؟
دوستانی که به دیگر ادارات هیوستون مراجعه کردند چه جوابی از اونها گرفتند؟ آیا مثل case ما گفتند بعد از 30 روز از ورودت مراجعه کن؟
شماره کیس: 2013AS7XXX
تاریخ رویت قبولی:5 می
کنسولگری:آنکارا
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول:19 می
کارنت شدن کیس:
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه ها:
پاسخ
تشکر کنندگان: adambarfi ، Mr.Javan ، ho_tasha
(2014-03-12 ساعت 02:37)kelmeh نوشته:  مرسی از پاسخ سریعتان.
یعنی می شه سکیور کردیت کارت روهم بدون داشتن social scurity گرفت؟
یا فقط debit card برای حساب می دهند؟
دوستانی که به دیگر ادارات هیوستون مراجعه کردند چه جوابی از اونها گرفتند؟ آیا مثل case ما گفتند بعد از 30 روز از ورودت مراجعه کن؟
سلام. شما برای گرفتن هر نوع کردیت کارتی باید سوشیال داشته باشید پس بدون اون فقط میتوانید حساب معمولی باز کنید. روال معمول سوشیال 2هفته تا 1 ماه بعد از ورودتون هست واگر تا اون تاریخ نیومد میتوانید مراجعه کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، pv-n ، Mr.Javan ، ho_tasha
23 مارچ مراسم عید نوروز توسط بنیاد فرهنگی ایرانیان برگزار میشه.می تونه جالب باشه در نوع خودش.
اگه نمی خواین آنلاین بلیط بخرین می تونین از فونشیا هم بلیط رو بگیرین.البته اونجا فقط نقد باید پرداخت کنین.
موفق باشین.
http://icfhouston.org/nowruz1393/
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، adambarfi ، Mr.Javan ، shadi79 ، اریوبرزن ، mdna ، lighter ، ojee ، behfaza
(2014-03-11 ساعت 09:40)Ramin geologist نوشته:  ...برای باز کردن حساب ، سوشال نامبر لازمه؟
نه. در مورد Bank of America فقط دو تا مدرک شناسایی عکس دار.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadi79 ، ffrfar ، romance33 ، اریوبرزن ، adambarfi ، Ramin geologist ، Mr.Javan ، behfaza
(2014-03-12 ساعت 21:08)Saeedv13 نوشته:  
(2014-03-11 ساعت 09:40)Ramin geologist نوشته:  ...برای باز کردن حساب ، سوشال نامبر لازمه؟

دوستان بانکی که کمتر از همه پول رو بلوکه میکنه چه بانکیه ؟ چون من شنیدم این بانکی که در بالا نام برده شد حدود 1000 تا بلوکه میشه و باید تو حساب بمونه
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: اریوبرزن ، shadi79 ، Ehsan1358 ، Mr.Javan ، behfaza ، ho_tasha
دوستان عزیزی که دارین میاید هیوستون
اداره سوشیال هیوستون به هیچ وجه قبل از 21 روز به شما جوابی در رابطه با کارت سوشیال شما نمیده پس بیخود وقت خودتون رو هدر ندید
بعداز21 روز برید به هر نفر یه فرم میده پر میکنید و از دو روز بعد تا دو هفته هم کارتها میاد
درضمن روزی که میرید اداره سوشیال هم باید همه نفرات خانواده حضور داشته باشند

پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، Saeedv13 ، Ramin geologist ، Ehsan1358 ، Mr.Javan ، Lemony ، behfaza ، ho_tasha
(2014-03-11 ساعت 22:57)adambarfi نوشته:  ششم ماه آپریل ( 13 بدر) در پارک
APRIL 6th - 13 Beda at BEAR CREEK PARK

این برنامه اصلا جالب نیس قاسم گلی با امین مرعشی !! حداقل برنامه کامیار و تهران باحال تره
پاسخ
تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، Mr.Javan
دوستان من قصد فروش یک عدد تویوتا کمری دارم.1998 فنی سالم . رنگ سفید . خیلی سالمه. درصورت تمایل لطفا پیغام خصوصی بدید
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، behfaza
(2014-03-13 ساعت 02:23)mechanicalengineer نوشته:  
(2014-03-12 ساعت 21:08)Saeedv13 نوشته:  

دوستان بانکی که کمتر از همه پول رو بلوکه میکنه چه بانکیه ؟ چون من شنیدم این بانکی که در بالا نام برده شد حدود 1000 تا بلوکه میشه و باید تو حساب بمونه
با سلام
اگر منظور شما از بلوکه کردن پول برای سکیور کردیت هست میزان کردیت لاین به خود شما بستگی داره که میتواند از 500 تا 10000 دلار باشه البته ولزفارگو فکر کنم از 300 شروع میشه. بانک بر اساس درخواست شما پول را فریز میکنه و چیزی را به شما دیکته نمیکند.

چند مورد را در مورد کردیت اسکور تا اونجایی که اطلاع دارم در اختیار دوستان میگذارم:
1- دادن قبض های برق و آب و اینترنت هیچ تاثیری در کردیت اسکور ندارد
2- سعی کنید بالانس حسابتون در ماه بیشتر از 30 درصد کل کردیت لاینتون نباشه مثلا اگر 2 تا کردیت کارت به میزان 2000 و 3000 دلار دارید میزان کردیت لاین شما مجموع اینهاست که میشه 5000 دلار پس سعی کنید مجموع مصرف ماهیانه شما از 1500 دلار بیشتر نشه (البته شما میتوانید بیشتر خرج کنی ولی تاثیر خوبی روی هیستوری شما نداره)
3- تا اونجایی که امکان داره اجازه ندهید از کردیت شما اینکوری گرفته بشه یا به اصطلاح کردیتتون چک بشه چون اسکور را پایین میاره
4- اونهایی که متاهل هستند میتوانند با یک بار چک شدن کردیت هر کدوم صاحب دوتا لاین بشوند که البته مراحل انجامش در این مجال نمیگنجه انشاالله در فرصتهای بعدی توضیخ میدم
5- داشتن کردیت کارهای زیاد خوبه ولی گرفتن لاین زیاد در مدت زمان کوتاه تاثیر منفی روی اسکور داره. در مجموع باید کمی حوصله کنید تا کردیتتون ساخته بشه
6-حتما به 3تا کمپانی که تو کار کردیت هستند تماس بگیرید تااطمینان حاصل کنید که اطلاعات شما بدرستی ثبت شده است.
7- کردیت اسکور یک پارامتر ثابت نیست به این معنی که مثلا اگر شما از طریق بانک ویا هر جای دیگه کردیت خودتون را چک کردید و دیدید اسکور شما 700 هست به ای معنی نیست که مثلا اگر برای وام اقدام کنید و دیلر شیپ کردیت شما را چک کنه اون هم عدد 700 را میبینه بخاطر اینکه پارامترهای امتیاز بندی در کمپانیهای مختلف تابع مقررات خودشون و شرایط وامی هست که شما میخواهید بگیرید. ولی ای به اون معنی نیست که اون دلر شیپ بهتون وام نمیده بلکه بر اساس اسکوری که خودش میبینه که میتونه کمتر ویا بیشتر از 700 باشه ریت وام را مشخص میکنه
انشالله توضیحات بعدی در پستهای اینده
پاسخ
این مطلب رو من در پاسخ خصوصی برای یکی از دوستان (با تشکر از اون دوست!)نوشته بودم که فکر کردم میتونه برا دوستان هم قابل استفاده باشه . ما به توصیه کارمند بانک خودمون که خیلی وارد بود و کمی دقت و مراقبت تونستیم در کمتر از یکسال به کردیت خیلی خوبی برسیم.(نوع ان سکیور)
توصیه های کارمند بانک:
1- پرداخت کلیه قبوض و اجاره خانه به موقع بدون تاخیر حتی یکروز
2- داشتن مبلغ مناسب و تقریبا ثابت در سیوینگ و چکینگ
3 - اینکه خانه شما در چه مکانی هست و چقدر اجاره میدیدو ماشین شما چی هست و ایا مالک چیزه دیگه ای هستید یا نه تاثیر گذاره.
4- چک نکردن مداوم کردیک اسکور از طریق شرکتهای مختلف(چون شما رو نا مطمئن جلوه میده)
5- نداشتن کردیت کارتهای متعدد
6- هزینه کرد حداکثر 70%لیمیت و باز پرداخت به موقع و ماهیانه صورت حساب کردیت
7- داشتن شغل
8- پرداخت مالیات سالیانه به موقع
هر 6 ماه با بررسی بانک لیمیت شما قابل افزایش هست.
سوالی باشه در خدمتم
با سپاس
برنده 2012

پاسخ
تشکر کنندگان: sayeh_m ، Reza20002 ، 2013selectee ، Houstonian ، adambarfi ، romance33 ، sce ، Ehsan1358 ، Mr.Javan ، amin arefi ، behfaza ، ho_tasha
چیزهائی که من مینویسم فقط تجربیات و نظرات من بعد از ۳ سال زندگی‌ در US و گرفتن وام خونه و ۳ تا وام ماشین و ۶ تا کردیت کارت و مانیتورینگ دائم کردیت اسکور هست.

من با بعضی‌ از قسمتهای توصیه کارمند بانک موافق نیستم دوست عزیز. البته قبلش بگم که بحث کردیت بسیار پیچید‌س و آدم هیچوقت کامل نمیتونه بفهمه. خیلی‌ از افراد هم بر اساس برداشت خودشون به شما توضیح میدان. پس حرف‌های یک نفر نمیتونه وحی منزل باشه حالا اون یه نفر چه من باشم چه کسِ دیگه. شما باید خودت در باره این موضوع بیشتر تحقیق کنی‌ که به درک بهتری از بحث کردیت برسی.

اما تجربیات من:

۱- پرداخت قبوض ، اجاره‌ خونه هیچ تاثیر مثبتی روی کردیت نداره. ولی‌ عدم پرداخت هر قبضی یا تاخیر در پرداخت تاثیر منفی خیلی‌ بدی روی کردیت داره

۲- داشتن مبلغ در حساب تأثیری رو کردیت شما نداره.

۳- محل زندگی‌ و ماشین و.... تأثیری روی کردیت شما ندارد

۴- چک نشدن کردیت توسط دیگران هم که خیلی‌ مهمه- کلا اگه جائی‌ به شما گفتن SSN بدید خیلی‌ مراقب باشید.

۵- درباره تعداد کردیت کارت نظر بنده به آدمبرفی نزدیکتر است Big Grin

۶- در باره اینکه چقدر از credit limit رو استفاده کنیم هم شما میتونی‌ تاثیرشو توی creditkarma.com ببینی‌. بهتره بیشتر از ۲۰% نباشه.

باز هم میگم دوست عزیز امیدوارم از حرفای من برداشت بد نکنی‌ و ناراحت نشی‌. ما هم که اول اومده بودیم حرفای زیادی از کارمندای بانک میشنیدیم. البته من الان انتظار ندارم که کسی‌ حرف‌های منو به اون کارمند بانک ترجیح بده ولی‌ امیدوارم که ۲ سال دیگه که تجربت زیاد شد بیای و این پستت رو اصلاح کنی‌. به نظر من توضیحات آدمبرفی از اون کارمند بانک خیلی‌ دققیتر بود.

موفق باشید

(2014-03-13 ساعت 23:35)smu نوشته:  این مطلب رو من در پاسخ خصوصی برای یکی از دوستان (با تشکر از اون دوست!)نوشته بودم که فکر کردم میتونه برا دوستان هم قابل استفاده باشه . ما به توصیه کارمند بانک خودمون که خیلی وارد بود و کمی دقت و مراقبت تونستیم در کمتر از یکسال به کردیت خیلی خوبی برسیم.(نوع ان سکیور)
توصیه های کارمند بانک:
3 - اینکه خانه شما در چه مکانی هست و چقدر اجاره میدیدو ماشین شما چی هست و ایا مالک چیزه دیگه ای هستید یا نه تاثیر گذاره.
4- چک نکردن مداوم کردیک اسکور از طریق شرکتهای مختلف(چون شما رو نا مطمئن جلوه میده)
7- داشتن شغل
سوالی باشه در خدمتم
با سپاس
ورود به امریکا: 2011
محل زندگی: Houston-TX
چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نگشت ..... دائما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور
پاسخ
تشکر کنندگان: adambarfi ، IMMI ، el333 ، romance33 ، shadi79 ، sce ، Ramin geologist ، Ehsan1358 ، Mr.Javan ، shoshina ، amin arefi ، behfaza ، ho_tasha
سلام به دوستان،

من بارها دیدم که دوستان از مالیات اینجا می‌پرسن، من دو تا فایل واسه مجرد و خونواده ۳ نفره درست کردم که مالیات رو حساب میکنه. امیدوارم کمک کنه. چون اکسل هست اینجا نمیتونم آپلود کنم، اگر خواستید پیام بدید.

شاد باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، ali 1346 ، ffrfar ، adambarfi ، sce ، Reza20002 ، Mr.Javan ، behfaza ، ho_tasha
(2014-03-13 ساعت 23:35)smu نوشته:  این مطلب رو من در پاسخ خصوصی برای یکی از دوستان (با تشکر از اون دوست!)نوشته بودم که فکر کردم میتونه برا دوستان هم قابل استفاده باشه . ما به توصیه کارمند بانک خودمون که خیلی وارد بود و کمی دقت و مراقبت تونستیم در کمتر از یکسال به کردیت خیلی خوبی برسیم.(نوع ان سکیور)
توصیه های کارمند بانک:
7- داشتن شغل
سوالی باشه در خدمتم
با سپاس
با سلام و احترام در عین پیچیده بودن مطلب کردیت من برای هر موردی از نوشته هام دلایل منطقی دارم که هر کس دوست داشت براش در پیام خصوصی توضیح میدم . درضمن این کارمند بانک کارهای مهمی را برای ما انجام داد و مشکلات زیادی را برای ما حل و فصل کرد و من غیر از تجربیات شخصی ترجیح میدم از قوانین و مشاوره های حرفه ای هم کمک بگیرم . (این ترجیح من هست)در ضمن در موارد 3 - 5 و 6 دلایل محکمی دارم که نیازی به طرح در اینجا نیست هر کس علاقه داشت پیام بده توضیح میدم.
برنده 2012

پاسخ
تشکر کنندگان: Reza20002 ، ffrfar ، sce ، sayeh_m ، Ehsan1358 ، Mr.Javan ، alitahus ، behfaza ، ho_tasha
دوستان عزیز با سلام

ما داریم میام هوستون می خواستم ببنیم هوا چطور اونجو ممنون می شم راهنمایی بفرمایین
پاسخ
تشکر کنندگان: اریوبرزن ، sce ، Mr.Javan ، ojee
(2014-03-15 ساعت 15:34)sara1392 نوشته:  دوستان عزیز با سلام

ما داریم میام هوستون می خواستم ببنیم هوا چطور اونجو ممنون می شم راهنمایی بفرمایین
کلا هوای اینجا الان خوبه,, بعضی وقتها هوا ابری ویه مقداری بارونی میشه ولی در کل حدودا 8+ تا 24+
سعی کنیدبیشتر لباسهای تابستونه بیارید

پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، Ehsan1358 ، Mr.Javan ، Lemony ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان