کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
(2014-03-15 ساعت 09:38)smu نوشته:  
(2014-03-13 ساعت 23:35)smu نوشته:  این مطلب رو من در پاسخ خصوصی برای یکی از دوستان (با تشکر از اون دوست!)نوشته بودم که فکر کردم میتونه برا دوستان هم قابل استفاده باشه . ما به توصیه کارمند بانک خودمون که خیلی وارد بود و کمی دقت و مراقبت تونستیم در کمتر از یکسال به کردیت خیلی خوبی برسیم.(نوع ان سکیور)
توصیه های کارمند بانک:
1- پرداخت کلیه قبوض و اجاره خانه به موقع بدون تاخیر حتی یکروز
2- داشتن مبلغ مناسب و تقریبا ثابت در سیوینگ و چکینگ
3 - اینکه خانه شما در چه مکانی هست و چقدر اجاره میدیدو ماشین شما چی هست و ایا مالک چیزه دیگه ای هستید یا نه تاثیر گذاره.
4- چک نکردن مداوم کردیک اسکور از طریق شرکتهای مختلف(چون شما رو نا مطمئن جلوه میده)
5- نداشتن کردیت کارتهای متعدد
6- هزینه کرد حداکثر 70%لیمیت و باز پرداخت به موقع و ماهیانه صورت حساب کردیت
7- داشتن شغل
8- پرداخت مالیات سالیانه به موقع
هر 6 ماه با بررسی بانک لیمیت شما قابل افزایش هست.
سوالی باشه در خدمتم
با سپاس
با سلام و احترام در عین پیچیده بودن مطلب کردیت من برای هر موردی از نوشته هام دلایل منطقی دارم که هر کس دوست داشت براش در پیام خصوصی توضیح میدم . درضمن این کارمند بانک کارهای مهمی را برای ما انجام داد و مشکلات زیادی را برای ما حل و فصل کرد و من غیر از تجربیات شخصی ترجیح میدم از قوانین و مشاوره های حرفه ای هم کمک بگیرم . (این ترجیح من هست)در ضمن در موارد 3 - 5 و 6 دلایل محکمی دارم که نیازی به طرح در اینجا نیست هر کس علاقه داشت پیام بده توضیح میدم.
تمام مواردش درسته و ما هم به صورت عملي تجربه كرديم ولي در مورد شماره ٣ ، ميشه لطفاً يه توضيح مختصري بدين ، اينكه نوشتين مالك هستين يا اجاره كردين هم تاثيرداره ولي اينكه در چه مكاني هستش براي من مبهمه و يا اينكه چه ماشيني دارين .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، smu ، mdna ، Ehsan1358 ، ffrfar ، Mr.Javan ، m.mina ، mehdi2014 ، behfaza
(2014-03-16 ساعت 01:24)sayeh_m نوشته:  
(2014-03-13 ساعت 23:35)smu نوشته:  این مطلب رو من در پاسخ خصوصی برای یکی از دوستان (با تشکر از اون دوست!)نوشته بودم که فکر کردم میتونه برا دوستان هم قابل استفاده باشه . ما به توصیه کارمند بانک خودمون که خیلی وارد بود و کمی دقت و مراقبت تونستیم در کمتر از یکسال به کردیت خیلی خوبی برسیم.(نوع ان سکیور)
توصیه های کارمند بانک:
3 - اینکه خانه شما در چه مکانی هست و چقدر اجاره میدیدو ماشین شما چی هست و ایا مالک چیزه دیگه ای هستید یا نه تاثیر گذاره.
4- چک نکردن مداوم کردیک اسکور از طریق شرکتهای مختلف(چون شما رو نا مطمئن جلوه میده)
7- داشتن شغل
سوالی باشه در خدمتم
با سپاس
با سلام و احترام در عین پیچیده بودن مطلب کردیت من برای هر موردی از نوشته هام دلایل منطقی دارم که هر کس دوست داشت براش در پیام خصوصی توضیح میدم . درضمن این کارمند بانک کارهای مهمی را برای ما انجام داد و مشکلات زیادی را برای ما حل و فصل کرد و من غیر از تجربیات شخصی ترجیح میدم از قوانین و مشاوره های حرفه ای هم کمک بگیرم . (این ترجیح من هست)در ضمن در موارد 3 - 5 و 6 دلایل محکمی دارم که نیازی به طرح در اینجا نیست هر کس علاقه داشت پیام بده توضیح میدم.
تمام مواردش درسته و ما هم به صورت عملي تجربه كرديم ولي در مورد شماره ٣ ، ميشه لطفاً يه توضيح مختصري بدين ، اينكه نوشتين مالك هستين يا اجاره كردين هم تاثيرداره ولي اينكه در چه مكاني هستش براي من مبهمه و يا اينكه چه ماشيني دارين .
با کمال احترام تا اونجایی که من میدونم خیلی از موارد فوق نادرست هستند همانطور که دوستمان هم گفتند پرداخت قبوض برق و اب و تلفن تاثیری روی کردیت اسکور نداره ولی پرداخت نکردن اونها میتواند روی هیستوری شما تاثیر منفی بگذاره ولی به این آسونیها نیست یعنی شما باید چند بار نامه دریافت کنید که مثلا قبض برق را ندادید و اگر باز پرداخت نکردید اونها گزارش میدهند پس نداشتن تاخیر حتی یک روز هیچ تاثیر منفی ندارد. شما باید بیلهای کردیت کارت خود را به موفع پرداخت کنید.
موارد 2، 3،5، 6 ،7 و 8 به نظرم اشتباه هستند از دوست عزیز خواهش میکنم دلایل محکم خود را در اینجا بصورت عمومی اعلام کنند که همه مطلع بشوند و نکات ابهام رفع شود.
در مورد توصیه های کارمند بانک خواستم تجربیات خودم را بگم که شما در یک مورد مشابه از دو کارمند که در یک شعبه هم کار میکنند ممکن است توضیحات کاملا متناقض بشنوید پس من شخصا به حرفهای یک کارمند بعنوان مشاوره حرفه ای اعتماد نمیکنم. این حرف من دلیل بر نادرست بودن کلیه حرفای کارمندان ادارات نیست شخصا اعتقاد دارم قبل از انجام کاری در مورد آن خوب تحقیق کنید ولی بصرف حرفهای یک کارمند نمیشه کاری را انجام داد چون احتمال اینکه آن کارمند اشتباه کنه بسیار زیاد است.

من قبلا فایلی را که در یک سمینار در مورد کردیت بدست آوردم را گذاشتم ، باز آن را اینجا میگذارم تا شاید خیلی از موارد روشن بشه.
باز هم خواهش میکنم دلایل خود را در اینجا قرار دهید تا بتوانیم به یک دیدگاه مشترک برسیم تا این بحث بتواند برای همه مفید باشه.

فایل‌های پیوست
.pdf   Credit.pdf (اندازه 976.19 KB / تعداد دانلود: 279)
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، romance33 ، smu ، Man ، satusa ، shiraz2013 ، mahbube ، Mr.Javan ، khder ، hgbeigi ، behfaza ، ho_tasha
[/quote]
[/quote]
[/quote]
با کمال احترام تا اونجایی که من میدونم خیلی از موارد فوق نادرست هستند همانطور که دوستمان هم گفتند پرداخت قبوض برق و اب و تلفن تاثیری روی کردیت اسکور نداره ولی پرداخت نکردن اونها میتواند روی هیستوری شما تاثیر منفی بگذاره ولی به این آسونیها نیست یعنی شما باید چند بار نامه دریافت کنید که مثلا قبض برق را ندادید و اگر باز پرداخت نکردید اونها گزارش میدهند پس نداشتن تاخیر حتی یک روز هیچ تاثیر منفی ندارد. شما باید بیلهای کردیت کارت خود را به موفع پرداخت کنید.
موارد 2، 3،5، 6 ،7 و 8 به نظرم اشتباه هستند از دوست عزیز خواهش میکنم دلایل محکم خود را در اینجا بصورت عمومی اعلام کنند که همه مطلع بشوند و نکات ابهام رفع شود.
در مورد توصیه های کارمند بانک خواستم تجربیات خودم را بگم که شما در یک مورد مشابه از دو کارمند که در یک شعبه هم کار میکنند ممکن است توضیحات کاملا متناقض بشنوید پس من شخصا به حرفهای یک کارمند بعنوان مشاوره حرفه ای اعتماد نمیکنم. این حرف من دلیل بر نادرست بودن کلیه حرفای کارمندان ادارات نیست شخصا اعتقاد دارم قبل از انجام کاری در مورد آن خوب تحقیق کنید ولی بصرف حرفهای یک کارمند نمیشه کاری را انجام داد چون احتمال اینکه آن کارمند اشتباه کنه بسیار زیاد است.

من قبلا فایلی را که در یک سمینار در مورد کردیت بدست آوردم را گذاشتم ، باز آن را اینجا میگذارم تا شاید خیلی از موارد روشن بشه.
باز هم خواهش میکنم دلایل خود را در اینجا قرار دهید تا بتوانیم به یک دیدگاه مشترک برسیم تا این بحث بتواند برای همه مفید باشه.
[/quote]
دوست عزیز به نظرمن سایر دوستان نیز به مانند بنده و شما قادر به سرچ مطالب در گوگل و مطالعه ان هستند. از نظر من فضای مهاجر سرا محلی برای بیان تجربیات و استنباط های شخصی افراد بوده و مجالی برای مباحثه و اثبات نمودن حرف خود نیست .گفته ها بنده نیز بر اساس سرچ های معمول بعلاوه تجربیات و تحقیقات شخصی من بودهکه طبیعتا محدود به صحبت های یک کارمند بانک نبوده است.
موفق باشید
برنده 2012

پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، romance33 ، sayeh_m ، satusa ، Reza20002 ، Mr.Javan ، behfaza
[/quote]
با سلام و احترام در عین پیچیده بودن...
[/quote]
تمام....
[/quote]
با کمال احترام .......

...[/quote]
دوست عزیز .....
موفق باشید
[/quote]

دوست عزیز
یکی از پارامترهای مهم در محاسبه اسکور میزان بدهی به کردیت شما هست که هر چه این نسبت کمتر باشد اثر مثبت دارد ولیکن خود این هم تابعی از زمان هست یعنی اینکه اگر بطور مثال برای حدود 4 ماه این میزان 40% بوده و بعد در ماه پنجم به عدد 50% رسید اسکور شما نسبت به ماه قبل کم می شود و چنانچه در ماه پنجم میزان 30% داشته باشید اسکور کمی افزایش می یابد. ولیکن خود این تغییرات, تابعی از زمان هست به این معنی که هر چه طول زمان کردیت بیشتر باشد این نوسانات در اثر credit utilization کمتر خواهد بود. پس اون عدد میانگین 60% یا 70% و ... که برای استفاده از کردیت پبشنهاد می شود میزان ثابتی نیست و بستگی به رفتار مالی هر شخص در طول زمان دارد و اینکه معمولا به شما می گویند برای کردیت خوب حدود 2 سال history باید داشته باشید یکی از دلایلش همین است.
مورد دیگه در خصوص شغل و درامد و اجاره و ... بطور مستقیم اثر ندارد ولیکن همه اینها بطور غیر مستقیم روی هم اثر می گذارند و وقتی شما به بانک جهت دریافت کردیت کارت مراجعه می کنید متناسب با اسکور فعلی و درامد شما و میزان اجاره ماهانه و ... به شما کردیت می دهد که طبیعتا هر چه درامد ثابت و بیشتری و هزینه کمتری داشته باشید امکان اینکه کردیت بیشتری به شما بدهد بیشتر است. حالا وقتی بانک به شما کردیت بیشتری داد, مجموع کردیت شما بیشتر می شود و در واقع مخرج کسر زیاد شده و باعث کم شدن %utilization شده و اسکور زیاد می شود و به همین ترتیب این لوپ توتال کردیت و میزان استفاده از آن متناسب با زمان, profile شما را آپدیت می کند.

حالا با کردیت کارت تنها که معمولا برای افراد تازه وارد میزان کم و در حدود چند هزار دلار هست, توتال کردیت کمی خواهید داشت و اسکور از یه حد معمولی بیشتر نمی شود پس باید یه کردیت قلمبه مثلا وام ماشین داشته باشید و چون اسکور کافی ندارید و history هم ندارید پس نمیشود به شما اعتماد کرد و به این معنی است که باید تا یه مدتی سود بدهید. خوب آخرش چی هست؟ اینکه بتونید وام خرید خانه با درصد کم بگیرید که آن هم یک رنج مشخص و محدودی برای هر منطقه دارد و اسکور هم فقط یکی از پارامترها است و هر کسی با سابقه نرمال اون رنج مورد نیاز رو کسب میکنه. پس نتیجه این هست که هر تازه واردی که کردیت ندارد لازم هست یه مدت سود بدهد و سر بزیر و منظم قسط هایش رو پرداخت کند تا اینکه امکان داشته باشد خانه با وام بخرد. حالا اگه طرف دوست نداره که سود بده و می خواد به جای اینکه پولش تو بانک آب بخوره نقدا خرید کنه نیازی نداره که اسکور عالی داشته باشه. اسکور عالی زمانی به درد می خوره که یا پول نداشته باشید خرید کنید و یا ترجیح می دهید پولتون توی بانک باشه و عوضش سود بدهید!

موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: smu ، EMS ، el333 ، pv-n ، eybaba ، Reza20002 ، sce ، Houstonian ، adambarfi ، Saeedv13 ، Mr.Javan ، hgbeigi ، mehdi2014 ، matick ، behfaza ، ho_tasha
(2014-03-16 ساعت 02:25)adambarfi نوشته:  
(2014-03-16 ساعت 01:24)sayeh_m نوشته:  
توصیه های کارمند بانک:
7- داشتن شغل
سوالی باشه در خدمتم
با سپاس

اینجا دادگاه نیست که بخواهیم سند و مدرک ارایه بدیم و دیگری رو محکوم کنیم Wink هر کسی بنا بر شنیده ها و یا تجربیاتش دیگران رو راهنمایی میکنه .
من تمام این موارد رو قبول دارم چون علاوه بر گرفتن اطلاعات از افراد مطلع , خودمون هم بصورت عملی اون رو تجربه کردیم و مهمتر از اون اینه که خود بنده برای افراد مختلف کردیت باز میکنم و یه جورایی دستم اومده که چه کسانی اپروو میشن و یا چه کسانی نمیشن .
باید بگم اینکه میگن کردیت در یکسال ساخته میشه هم درسته و هم نیست . کردیت در صورتی یکساله ساخته میشه که شما شغلی نداشته باشین و فقط اجاره خونه و قسط اب و برق و غیره بدین و البته یه کردیت کارت حتی با مبلغ کم از بانک گرفته باشین . داشتن شغل یکی از مهمترین چیزهایی هستش که کردیت شما رو زود میسازه .
اگر شما شغل داشته باشین و مثلا" یک یا دو تا قسط هم بدین , در عرض حتی 4 ماه هم کردیت خوبی بدست میارین .
حتی افراد بی بضاعت یا بهتر بگم , افرادی که مثلا" مریض هستن و قادر به کار کردن نیستن و از دولت پول میگیرن هم میتونن کردیت خوبی داشته باشن . من دقیقا" یکی از همین مشتریان رو داشتم . خانومی که فقط هشت ماه اینجا زندگی میکرد , مریض بود و از دولت حقوق میگرفت ( ماهی 700 دلار ) و در خونه هایی که دولت بهشون میده و بسیار ارزونه زندگی میکرد و هیچ درامد دیگه ای هم نداشت ولی کردیتش بالای 700 بود !
اینکه خونه شما اجاره ای هستش و یا مال خودتونه هم در بالا بردن کردیت نقش داره .
داشتن کردیت کارتهای متعدد اصلا" خوب نیست . ممکنه شما این رو ندونین و یا کمتر برخورد داشته باشین ولی خود امریکایی ها اصلا" تمایلی به داشتن کردیت کارت ندارن و در 80و حتی شاید بگم 90 درصد از دبیت استفاده میکنن . بیشتر ماها و چشم بادومی ها تمایل داریم که کردیت بگیریم .
هر بار که بخواین کردیت کارت باز کنید , اسکور شما میاد پایین و وقتی چندین بار چک بشه اصلا" خوب نیست چون نشون میده که شما شرایط ثابتی ندارین .
در ضمن اگر کردیت کارت گرفتین هرگز به اندازه حداقل اون که معمولا" 25 دلاره رو ماهیانه پرداخت نکنید . سعی کنید یا همه پول رو پرداخت کنید و یا حداقل 5 تا 10 دلار بیشتر .
موفق باشید
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
پاسخ
تشکر کنندگان: EMS ، smu ، el333 ، Reza20002 ، sce ، alitab ، Mr.Javan ، mdna ، mehdi2014 ، behfaza ، ho_tasha
[/quote]

دوست عزیز
یکی از پارامترهای مهم در محاسبه اسکور میزان بدهی به کردیت شما هست که هر چه این نسبت کمتر باشد اثر مثبت دارد ولیکن خود این هم تابعی از زمان هست یعنی اینکه اگر بطور مثال برای حدود 4 ماه این میزان 40% بوده و بعد در ماه پنجم به عدد 50% رسید اسکور شما نسبت به ماه قبل کم می شود و چنانچه در ماه پنجم میزان 30% داشته باشید اسکور کمی افزایش می یابد. ولیکن خود این تغییرات, تابعی از زمان هست به این معنی که هر چه طول زمان کردیت بیشتر باشد این نوسانات در اثر credit utilization کمتر خواهد بود. پس اون عدد میانگین 60% یا 70% و ... که برای استفاده از کردیت پبشنهاد می شود میزان ثابتی نیست و بستگی به رفتار مالی هر شخص در طول زمان دارد و اینکه معمولا به شما می گویند برای کردیت خوب حدود 2 سال history باید داشته باشید یکی از دلایلش همین است.
مورد دیگه در خصوص شغل و درامد و اجاره و ... بطور مستقیم اثر ندارد ولیکن همه اینها بطور غیر مستقیم روی هم اثر می گذارند و وقتی شما به بانک جهت دریافت کردیت کارت مراجعه می کنید متناسب با اسکور فعلی و درامد شما و میزان اجاره ماهانه و ... به شما کردیت می دهد که طبیعتا هر چه درامد ثابت و بیشتری و هزینه کمتری داشته باشید امکان اینکه کردیت بیشتری به شما بدهد بیشتر است. حالا وقتی بانک به شما کردیت بیشتری داد, مجموع کردیت شما بیشتر می شود و در واقع مخرج کسر زیاد شده و باعث کم شدن %utilization شده و اسکور زیاد می شود و به همین ترتیب این لوپ توتال کردیت و میزان استفاده از آن متناسب با زمان, profile شما را آپدیت می کند.

حالا با کردیت کارت تنها که معمولا برای افراد تازه وارد میزان کم و در حدود چند هزار دلار هست, توتال کردیت کمی خواهید داشت و اسکور از یه حد معمولی بیشتر نمی شود پس باید یه کردیت قلمبه مثلا وام ماشین داشته باشید و چون اسکور کافی ندارید و history هم ندارید پس نمیشود به شما اعتماد کرد و به این معنی است که باید تا یه مدتی سود بدهید. خوب آخرش چی هست؟ اینکه بتونید وام خرید خانه با درصد کم بگیرید که آن هم یک رنج مشخص و محدودی برای هر منطقه دارد و اسکور هم فقط یکی از پارامترها است و هر کسی با سابقه نرمال اون رنج مورد نیاز رو کسب میکنه. پس نتیجه این هست که هر تازه واردی که کردیت ندارد لازم هست یه مدت سود بدهد و سر بزیر و منظم قسط هایش رو پرداخت کند تا اینکه امکان داشته باشد خانه با وام بخرد. حالا اگه طرف دوست نداره که سود بده و می خواد به جای اینکه پولش تو بانک آب بخوره نقدا خرید کنه نیازی نداره که اسکور عالی داشته باشه. اسکور عالی زمانی به درد می خوره که یا پول نداشته باشید خرید کنید و یا ترجیح می دهید پولتون توی بانک باشه و عوضش سود بدهید!
موفق باشید

[/quote]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ممنون دوست عزیز به خاطر توضیحات کامل

به خاطر تعداد زیاد و متفاوت credit score modeling در مارکت نمی‌شه خیلی‌ دقیق و کلی‌ درباره تاثیر credit utilization بر کردیت اسکور حرف زد. البته هر کدوم از credit score modeling ها تعریف مشخص از تاثیر credit utilization دارند. ۵ تا از معروفترین credit scoreing model‌ها در مارکت : Transunion ، Experian ، Equifax ، FICO و Vanatage هست

Experian به شما پیشنهاد می‌کنه که ۳۰% از کردیت رو استفاده کنید:
http://www.experian.com/blogs/ask-experi...it-scores/

Transunion پیشنهاد می‌کنه ۲۰%
https://www.creditkarma.com/article/cred...tilization

برای FICO و Vanatage هم میتونید لینک زیر رو ببینید:
http://credit.about.com/od/creditreports...zation.htm
این لینک هم ببینید بد نیست:
https://www.creditkarma.com/article/Cred...onAndScore
همه این‌ها پیشنهاد میکنند که استفاده کمتر تاثیر مثبت داره.
این چیزی که شما میگید من تاحالا نشنیده بودم. البته نمیگم که درست نیست. خیلی‌ جالب بود برام. اگه بتونی‌ بگی‌ این روش محاسبه مربوط به کدوم کردیت score modeling ممنون میشم برای اطلاعات خودم می‌خوام.

در باره تاثیر شغل و اجاره‌ و مدل ماشین من همچنان میگم که تأثیری روی کردیت) آدم نداره. البته lender‌ ها وقتی‌ میخوان به شما وام و یا کردیت کارت بدهند درامد شما و بدهی‌های شما و اجاره خونه شما رو برسی‌ می‌کنن. تا ببینند آیا شما میتونی‌ این وام رو پس بعدی یا نه. ولی‌ این از نظر تعریف ربطی‌ به کردیت نداره. البته این بحثِ پیچیده‌ای هست. مثلا برای وام خونه شما باید در آمد داشته باشی‌ و مجموعا بدهی‌های شما نباید بیشتر از ۴۰% gross income باشه. حالا اگه شما کردیت اسکور ۸۰۰ هم داشته باشی‌ ولی‌ این شرایط رو نداشته باشی‌ بهت وام نمیدان. یا اگه شما ۱ میلیون دلار تو حسابت داشته باشی‌ و ماشین ۲۰۰،۰۰۰ دلاری سوار بشی‌ و خونت هم تو beverly hills باشه ولی‌ کردیت بدی داشته باشی‌ و بری وام $۱۰،۰۰۰ بخواهی به شما وام نمیدان. یا با سود خیلی‌ بالا میدن. این مثال رو زدم که بگم کردیت و کردیت کارت و وام بحث‌های کاملا متفاوتی هستند.

شما برای اینکه ببینی‌ چه چیزایی تاثیر نداره لینکِ زیر هم ببین:
http://www.myfico.com/crediteducation/wh...score.aspx
Any information not found in your credit report.

البته دلیل اینکه من وارد این بحث شدم این بود که یکی‌ از دوستان تازه وارد رو دیدم. گفت می‌خوام فلان جا آپارتمان بگیرم، من بهش گفتم اونجا خیلی‌ گرونه با قیمت کمتر هم میتونی‌ خونه بگیری. ولی‌ اون گفت اون خانمی که داره به ما کمک میکنه گفته اگه آپارتمان ارزون بگیری و ماشین ارزون این باعث می‌شه کردیت ات خراب بشه. و ماداریم توی آپارتمان خودشون خونه میگیریم و قراره یه آشنا ماشین خوب برام پیدا کنه. من قصد هیچ پیش قضاوت ندارم ولی‌ ممکنه بعضی‌‌ها از شرایط تازه واردها سؤ استفاده کنن. البته منظور من بزرگواران مهاجر سارا که تجربیاتشون رو در اختیار بقیه میزارن نیست. ولی وظیفه خودم میدونستم که این توضیحات رو اینجا بدم. چون به نظر من اینجا بیشتر دوستان تازه وارد ممکن گمراه بشن. افرادی که بیشتر از ۲ سال اینجا هستن خودشون راهشون رو پیدا می‌کنن.

باز هم میگم امیدوارم کسی‌ از حرفهای من ناراحت نشه.
من انتظار ندارم کسی‌ حرف منو گوش کنه ولی‌ خوب بهتره که بیشتر تحقیق کنید. اینجا دوستانی با رتبه های بالا و ارسالهای خیلی‌ بالا هستند که میتونند بهتر کمک کنند. من هم وظیفه اخلاقیم بود که نظراتم رو بگم.
ورود به امریکا: 2011
محل زندگی: Houston-TX
چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نگشت ..... دائما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور
پاسخ
تشکر کنندگان: adambarfi ، Saeedv13 ، EMS ، el333 ، satusa ، Reza20002 ، mahbube ، eybaba ، amir82 ، Mr.Javan ، mdna ، adonis2006 ، matick ، behfaza ، ho_tasha

دوست عزیز
یکی از پارامترهای مهم در محاسبه اسکور میزان بدهی به کردیت شما هست که هر چه این نسبت کمتر باشد اثر مثبت دارد ولیکن ........

[/quote]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ممنون دوست عزیز به خاطر توضیحات کامل

به خاطر تعداد زیاد و متفاوت credit score modeling در مارکت نمی‌شه خیلی‌ دقیق و کلی‌ درباره تاثیر credit utilization بر کردیت اسکور حرف زد. ......
[/quote]

دوست عزيز ممنون از مراجعي كه اينجا اورديد.
مطالبي كه شما نوشتيد و لينكهايي كه كذاشتيد همكي مويد مطلب من هست و همه اين سايتها اتفاق نظر دارند كه utilization كمتر ، اسكور بيشتر. البته من خودم در اين مورد تجربه شخصي هم دارم و طي مدتي كه equifax خودم رو مانيتور مي كردم با افزايش utlization اسكور كم مي شد و ماه بعد كه utlization رو كم مي كردم اسكور بالا مي رفت. اخيرا هم كه اسكور fico رو مانيتور مي كنم به همين ترتيب هست كه كاملا تابعي از ماه قبل هست.
در مورد ميزان درصد utilization همانطور كه خودتون هم نوشتيد هر كدام هم عددي را به عنوان ميانكين بيشنهاد مي كنند ولي اكر كمي دقيق تر بشويد ميبينيد كه همكي اون رو به individual circumestances و رفتار مالي هر شخص ارتباط مي دهند كه همانطور كه كفتم يكي از انها نحوه و ميزان utilization در طي مدت زمان هست كه اين خودش يه بحث مفصلي هست.
راجع به مدلينك، fico و vantage مدل هستند كه دو تا از اون سه تا credit bureau يعني experian و transunion از vantage استفاده ميكنند و equifax از fico استفاده ميكنه.
تعاريف كرديت و كرديت كارت و وام جدا هستند وليكن كاملا به هم وابسته هستند و تاثير مستقيم بر يكديكر دارند. در مورد حقوق و ... كفتم كه غير مستقيم اثر دارد. جنانجه اثر حقوقتون رو بر ميزان كرديت كارتتون اعمال كنيد و از بانك ميزان كرديت كارت بيشتري بكيريد طبيعتا اسكورتون بالا مي رود وليكن خود ميزان درامد مستقيما بر اسكور اثر ندارد.
راجع به اون موضوع دوستان تازه وارد با شما كاملا موافق هستم بعضي ها با دادن اطلاعات ناقص و يا نادرست باعث كمراهي و يا سردركمي بجه هاي تازه وارد مي شوند و يا راهنمايي هايي مي كنند كه خودشون هم ازش برداشت درستي ندارند و حتي در بعضي مواقع يه مشكلاتي هم ممكنه واسه طرف بوجود بياد. لذا توصيه ميكنم هر مطلبي كه ميشنويد و همجنين همين مطالب بنده رو هم كه نوشتم فقط به عنوان يه اطلاعات عمومي در نظر بكيريد و مبناي تصميم رو بر اساس جمع بندي خودتون قرار بدهيد.
موفق باشيد
پاسخ
تشکر کنندگان: Reza20002 ، eybaba ، sce ، amir82 ، EMS ، Mr.Javan ، ho_tasha
سلام
ما قصد داریم تا ماه بعد از کنزاس به هیوستن بیایم به امید پیدا کردن کاره نفتی.میخواستم بپرسم میتونیم خونه با 500-600 تا اجاره پیدا کنیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mahbube ، sce ، alitab ، Mr.Javan ، apoornaki
با سلام به همه دوستان
امیدوارم چهارشنبه سوری به همه خوش گذشته باشه و امیدوارم همه دوستان چه کسانی که چند روزه رسیدن چه چند ماه چه چند ساله یا سالهاست در هیوستون ساکن هستند و همه دوستانی که بلیط هیوستون دستشونه یا رزرو کردن یا مقصد نهایی شون هیوستونه سال خوب و پر از موفقیت درپیش داشته باشند .عید همگی مبارک و امیدوارم در کنار نوروز همیشه پیروز تمام دوستان مهاجر سرا هم در این راه مهاجرت پیروز و شاد وسلامت باشند . درود بر همه مهاجر سرایی هاSmile
برنده 2012

پاسخ
يک شاخه رز سفيد تقديم تو باد رقصيدن شاخ بيد تقديم تو باد تنها دل ساده ايست دارايي ما آن هم شب عيد تقديم تو باد. سال نو بر همه دوستان مبارک
پاسخ
تشکر کنندگان: lighter ، Reza20002 ، alitab ، eybaba ، Vigor 2014 ، romance33 ، Mr.Javan ، behfaza
من هم به نوبه خود فرارسیدن نوروز باستانی و آغاز سال نو خورشیدی که پیام آور بهاری جدید است را به همه دوستان مهاجرسرا و همشهریان هیوستون تبریک می گویم و سال خوب و نجیبی را برای همه آرزو می کنم.

سال نو سال اسب است
اسب حیوان نجیبی است (سهراب سپهری)
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: lighter ، eybaba ، smu ، Vigor 2014 ، romance33 ، Mr.Javan ، Ehsan1358 ، qeshmi ، behfaza
نوروزگان فرخنده و خجسته باد. برای همه آرزوی شادی و تندرستی میکنم.[/size]
پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، romance33 ، apoornaki ، lighter ، Mr.Javan ، Ehsan1358 ، Reza20002
دوستان سلام. من به دنبال اجاره یک اتاق مبله در هیوستون هستم با قیمتت مناسب 400-600 . برا یکی دو ماه اول تا بعد که جایگزین شدم یه جای بهتری پیدا کنم.کسی از دوستان میتونه راهنماییم کنه؟ راستی با اتوبوس و مترو میشه اونجا موقت سر کرد یا از همون اول بایستی خودرو داشته باشیم؟؟ ممنونم از راهمناییتون
2013، کنسولگری: مونترال، دریافت ویزا: یک ضرب Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: apoornaki ، Mr.Javan ، Lemony
دوستان میخواستم بپرسم ایا ایالت تگزاس کشاورزی هم داره؟
و اینکه حتما باید برای اجاره خونه و یافتن شغل ضامن داشت؟
برای شروع بهتره دنبال چه مشاغلی و در کجا مشغول شد؟
به نظرتون آرایشگری بهتره یا مکانیکی؟
و اینکه ایا در صورت نیاز به کسی برای راهنمایی در زمینه یافتن مکانی برای اجاره و یافتن شغل کسی هست از دوستان مهاجر سرایی که کمک بفرمایند؟
باتشکر
سال نو مبارک
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan
(2014-03-21 ساعت 21:07)soheila_chem نوشته:  دوستان سلام. من به دنبال اجاره یک اتاق مبله در هیوستون هستم با قیمتت مناسب 400-600 . برا یکی دو ماه اول تا بعد که جایگزین شدم یه جای بهتری پیدا کنم.کسی از دوستان میتونه راهنماییم کنه؟ راستی با اتوبوس و مترو میشه اونجا موقت سر کرد یا از همون اول بایستی خودرو داشته باشیم؟؟ ممنونم از راهمناییتون

سلام دوست عزیز.
با 400 تا که به هیچ وجه نمیشه پیدا کرد.شاید با این رقم بشه با کسی تو یه جای نسبتا خوب هم خونه شد.اما با 500 تا شاید بتونی گیر بیاری.البته منظور شما رو از مبله بودن متوجه نمی شم.اگر منظورتون چیزایی مثل یخچال و گاز و از ایناست که باید بگم تو تمام واحد های اینجا هست.اما اگه منظورتون مبل و تلویزیون و این جور چیزاست خیر.اگر هم جایی باشه قطعا شما با 500 تا نمی تونین گیر بیارین.مترو که اینجا نداره.اما در محدوده های شهری تا حد قابل قبولی می تونین با برنامه ریزی و انتخاب جای مناسب برای شروع،رو برنامه حرکت اتوبوس ها حساب کنین و نیازی به خریدن ماشین نداشته باشین.من هنوز هم برای رفتن به سر کار بعد از چند ماه از اتوبوس استفاده می کنیم و کلا راضیم.البته اگر شما خانم هستین بهتره توی انتخاب محل سکونت توی هیوستون بیشتر تحقیق کنین.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان