کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
یعنی واقعا دیگه شماها نگرانی ندارید که به این چیزها فکر میکنید؟آخه به کی برای ویزای آمریکا گیر دادند که شما دومیش باشی؟اونم تو این موقعیت ......که اینقدر مسائل مهم تر وجود داره برای گیر دادن
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: payman R ، ساسان
(2009-12-29 ساعت 11:20)adl نوشته:  سلام به دوستان،من وقت مصاحبم 4 Febهستش،روز دوشنبه ،چند روز قبل باید اونجا باشم که بتونم کارای پزشکیمو انجام بدم ؟ لطفا راهنمائی کنید.
شماره کیس: 2010AS10200
تاریخ نامه قبولی: Jun 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:July 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: dec 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:..............
تاریخ مصاحبه:4 Feb2010
تاریخ دریافت کلیرنس:........
تاريخ دريافت ويزا: ...........
دوست خوب 31 ژانویه سه چهار روز قبل
تشکر کنندگان:
اگه بچه همراهتون باشه 72 ساعت فقط طول میکشه تا نتیجه ی تست سل آماده بشه
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: Ali Sepehr
اگر بچه 2 تا 14 سال همراهتون باشه مجبور هستید 72ساعت زودتر برای انجام تست سل اونجا باشید .
ولی اگر خودتون هستید میتونید با ایران ایر روز 4 شنبه ساعت 17 پرواز بدون stop به آنکارا داشته باشید و پنجشنبه صبح کارهای پزشکی تون رو انجام بدید و اگر هم مشکلی پیش اومد جمعه و شنبه رو دارید .
و چهار شنبه هفته بعد هم میتونید با همون پرواز برگردید . اگر ویزا گرفتید و مجبور شدید که چند روز بر گشت رو عقب بندازید ایران ایر هزینه زیادی نمیگیره .
با تور هم اگر برید براتون به صرفه تره .
پرواز ترکیش رو هم اگر پیدا کردم حتما براتون میزارم .
تشکر کنندگان:
آخه من سربازی نرفتم چون خروج موقت گرفتم میترسم اگه تو فرودگاه گیر ندن تو نظام وظیفه که میرم وثیقمو بگیرم چون ویزای آمریکا تو پاسم پاسپورتمو دیگه بهم ندنو و همه چی الکی از دست بره Smile
تشکر کنندگان:
(2009-12-29 ساعت 12:42)drkamrani1 نوشته:  
(2009-12-29 ساعت 11:20)adl نوشته:  سلام به دوستان،من وقت مصاحبم 4 Febهستش،روز دوشنبه ،چند روز قبل باید اونجا باشم که بتونم کارای پزشکیمو انجام بدم ؟ لطفا راهنمائی کنید.
شماره کیس: 2010AS10200
تاریخ نامه قبولی: Jun 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:July 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: dec 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:..............
تاریخ مصاحبه:4 Feb2010
تاریخ دریافت کلیرنس:........
تاريخ دريافت ويزا: ...........
دوست خوب 31 ژانویه سه چهار روز قبل

دوست عزیز 4 فوریه ، 5شنبه است و نه 2شنبه...
شماره کیس: 2010AS10300
تاریخ دریافت نامه قبولی: 18 Jun 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 25 Jun 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: Viza Bulletin Jan 2010
تاریخ دریافت فرستادن نامه دوم: Dec 2009
تاریخ مصاحبه:Feb 2010
تاریخ دریافت کلیرنس: March2010 2
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان:
(2009-12-29 ساعت 09:38)kash نوشته:  
(2009-12-28 ساعت 21:36)hamed_gh نوشته:  سلام دوستان
سوال داشتم ... از دوستانی که رفتن ویزاشون رو گرفتن موقعی که برگشتن ایران تو فرودگاه به ویزا آمریکاشون گیری چیزی ندادن ؟ یا بخوان اذیتی بکنن ؟

البته ما هم نگران اين موضوع بوديم و خودمون صفحه اي كه مهر خروج رو زده بود اماده كرديم كه پاسپورتمو ن رو ورق نزنن ولي ماموران فرودگاه خودشون از ما بهتر مي دونن كه ايراني ها براي چي ميرن انكارا زمان مهر زدن پاس مي پرسيد موفق شدين ويزا بگيرين يا نه .متل اين كه اون هم خيلي مشتاق بود بدونه چند نفر موفق از اين سفر بر ميگردن
نگران اين چيزا نباشيد اصلا مشكلي پيش نمي ياد

کاملاً تایید می شه. ما تازه عکس بی حجابمان هم پاسپورت را مزین نموده بود!!!Big Grin
شماره کیس: AS20100000###
تاریخ مصاحبه:16 نوامبر
محل: آنکارا
تاریخ دریافت ویزا:17 نوامبر

[عکس: http://www.pic4ever.com/images/157fs837411.gif]
تشکر کنندگان: Ashkan78
سلام .داستان سفر ما:
با پرواز 4شنبه ایران ایر (فوکر140= تی بی تی های سابق) عازم انکارا شدیم.5/2 ساعت پرواز و پذیرائی با غذای سرد!!!!. توی فرودگاه انکارا اگه بخاین چرخ دستی بگیرید باید بابتش 2 لیر بدید که باتوجه به مسیر بسیار کوتاه تحویل بار وخروج اگه بار زیادی ندارید لازم نیست. بیرون ترمینال می خواستم سوار تاکسی بشم برای شهر که 30-40متر سمت راست در خروجی چشمم خورد به اتوبوس که روش 442 روشن بود .(با اطلاعات قبلی)سوار اتوبوس شدیم و با دریافت 7 لیر از طرف راننده به میدان kizilay رسیدیم. از اونجا با تاکسی با کرایه 10لیر به هتل بست2000 که علیرضا 205 عزیز زحمت رزور اونو برامون کشیده بود رسیدیم.

اینترنتی وقت جمعه برای دکتر داشتم ولی 5 شنبه رفتم اونجا وازمایشات من وخانمم همانروز و جمعه هم دوفرزندمون. به خودمون ابله مرغون زد و به بچه ها هرکدام 4تا واکسن . 880 دلار ناقابل تقدیم اقا دکتره کردیم ومنتظر تا دوشنبه جهت دریافت نتایج ازمایش.مطب اقا دکتره که از لطف هموطن های عزیزشلوغه با shahoo52 عزیز هم ا ونجا اشنا شدیم و چند روز بعد رو با هم در ارتباط بودیم.
این چندروز هم پیاده وسواره تا جائیکه تونستیم اینور و انور رفتیم. دیدن مسجد کوک تپه – مسجد مال تپه – مقبره اتاتورک- انکامال- جپا مال – مترو سواری – اتوبوس سواری و.... توی هوای ابری بارانی با صفا.

[img][عکس: th.fd0f788ee6.jpg][/img]

[img][عکس: th.2aabdbda8b.jpg][/img]

[img][عکس: th.a6c700382d.jpg][/img]

وبالاخره روز مصاحبه مثل بقیه بچه ها.... افیسر جوان خوشروئی بود که فارسی خوب صحبت میکرد و گفت که پدرش ایرانی است. اول قسم و بعد امضا فرم و بعدش مقداری از کارم پرسید و یه مقدار گپ در رابطه با تورم و نرخ سود بانکی ایران وامریکا . در رابطه با امضا فرم ازش پرسدیم که ایا باید با امضاهای قبل وبعد تطابق داشته باشه که گفت نه فقط این امضا باید با رویت من انجام بگیره و بعدش برگ ابی وخداحافظ. 4شنبه با تاکسی با 40 لیر (که راننده باحالی داشت تا پلیس میدید سرعتشو کم میکرد تا رد میشد گاز میداد به ترکی هم اینکاراشو تعریف میکرد که ما نمی فهمیدیم و فقط تایید میکردیم)به سمت فرودگاه اومدیم.و شب سوار همون تی بی تی به سمت ایران با 2 ساعت تاخیرو همون غذای لذیذ سرد!!!

نکات:
1- بچه کوچیک دارها حتما حتما با خودشان کالسکه ببرند.shahoo52عزیز بدلیل نداشتن کالسکه برای کوچولوش بقول خودش یا تو هتل بود یا توی خیابان ناصرخسرو اینور وانور میرفت.!!!!!

2- سوار شدن اتوبوس چه فرودگاه به شهر و چه بالعکس بسیار ساده است نفری 4/3 لیر . ایستگاه اون 100مترمانده به میدان کزل ای در خیابان اتاتورک به سمت سفارت در لاین مخالف . چه رفت و چه برگشت اتوبوس در اونجا توقف داره.

3- عکسهائی که به سفارت میدید حتما برای خانمهای باید دو گوش پیدا باشد . روسری ویا مو روی گوشها نباشد.چند نفرو به این دلیل فرستادن دوباره عکس بگیرند.

4- پارکینک مسقف فرودگاه امام شبی 3700 تومان وغیر مسقف شبی 2300 تومان میباشد. برای رفت وامد یک هفته ای میشه با توجه به راحتر بودن تردد با وسیله شخصی از این پارکینکها استفاده کرد.

5- بازید مقبره اتاتورک رو بهتون پیشنهاد میکنم .محیط قشنگیه . سربازهائی رو توی جعبه شیشه وایستوندن که تکون نمی خورند . فقط از روی حرکت چشماشون میفهمید جوندار هستند !!!!!

[img][عکس: th.11dfe82075.jpg][/img]

[img][عکس: th.7da436d236.jpg][/img]

6- حتی المقدور یه مقداری لیرهم اینجا (حداکثر100لیر) بگیرید. تاخودتونو به هتل برسونید.بعدا سر فرصت پولتونو چنچ میکنید.

این متن زیر این مجسمه رو هم اگه کسی بلده ترجمه کنه ببینیم چی نوشته.

[img][عکس: th.612517467c.jpg][/img]

عکس از در و دیوار زیاد دارم اگه خواستین براتون بذارم در ضمن عکسها با کلیک روی اونها بزرگتر نمایش داده میشود.

به امید دریافت ویزای همه دوستان
این متن زیر این مجسمه رو هم اگه کسی بلده ترجمه کنه ببینیم چی نوشته.

[/quote]
reza 22ممنون
در مورد متن زير مجسمه من تقريبا متوجه شدم
نوشته: هر مليتي با هنر و هنرمندانش شناخته مي شود و مليت بي هنر زنده نخواهد ماند و رگهاي حيات و زندگيش شكسته ( خشك) است
البته من زياد تركي استانبولي بلد نيستمCool
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش

نشویل - تنسی : جایی که من زندگی‌ می‌کنم ، شهری کوچک ، با هزینه‌های متوسط ، وضعیت کار بد نیست 
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، reza22 ، Shahoo52 ، farzad24 ، maryam89 ، ساسان
اگر درست فهمیده باشم و ترجمه کرده باشم اینطور نوشته:

[عکس: attachment.php?aid=751]
"اگر یک ملت از صنعت و صنعتگر محروم باشد زندگی کاملی نخواهد داشت. اینگونه کار (پای) ملت لنگ است.این مثل یک فرد با دست علیل است. زندگی بدون صنعت یک ملت مثل کشتی شکسته است."
مصطفی کمال آتاترک

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

salam be hamegı ınja hava srde lebase garm bıarıd ba khodeton emroz raftam doktor nobatam vase farda bod valı karı be nobat mobat nadaran khalvate khalvatam bod doktor unegan zane mehrabonıe farda sobh mıram javabe azmayesharo begıram hazıne azmayesha ba ye vaksane tofıgh ejbarıe abele morghon ke to bachegım gerefte bodam shod 215$

سلام به همگی اینجا هوا سرده لباس گرم بیارید با خودتون امروز رفتم دکتر نوبتم واسه فردا بود ولی کاری به نوبت موبت ندارن خلوت خلوتم بود دکتر اونگان زن مهربونیه فردا صبح میرم جواب آزمایشا رو بگیرم هزینه آزمایشا با یه واکسن توفیق اجباری آبله مرغون که تو بچگیم گرفته بودم شد 215 دلار-صدرا

casenumber:87xx
هر کجا باشم اسمان مال من است
پنجره. عشق .هوا .فکر. زمین مال من است
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، seravin ، sh-b ، R.F ، shahin82 ، babakped ، drkamrani1 ، fairwall ، Shahoo52 ، kavoshgarnet ، maryam89
(2009-12-30 ساعت 20:32)PEYMAN2010 نوشته:  salam be hamegı ınja hava srde lebase garm bıarıd ba khodeton emroz raftam doktor nobatam vase farda bod valı karı be nobat mobat nadaran khalvate khalvatam bod doktor unegan zane mehrabonıe farda sobh mıram javabe azmayesharo begıram hazıne azmayesha ba ye vaksane tofıgh ejbarıe abele morghon ke to bachegım gerefte bodam shod 215$

سلام به همگی اینجا هوا سرده لباس گرم بیارید با خودتون امروز رفتم دکتر نوبتم واسه فردا بود ولی کاری به نوبت موبت ندارن خلوت خلوتم بود دکتر اونگان زن مهربونیه فردا صبح میرم جواب آزمایشا رو بگیرم هزینه آزمایشا با یه واکسن توفیق اجباری آبله مرغون که تو بچگیم گرفته بودم شد 215 دلار-صدرا

ما رفتیم اونگان مرد بودTongue
تشکر کنندگان: R.F ، kavoshgarnet ، reza22 ، PEYMAN2010 ، honareirani
(2009-12-31 ساعت 05:10)Shahoo52 نوشته:  [quote='PEYMAN2010' pid='31944' dateline='1262188944']
salam be hamegı ınja hava srde lebase garm bıarıd ba khodeton emroz raftam doktor nobatam vase farda bod valı karı be nobat mobat nadaran khalvate khalvatam bod doktor unegan zane mehrabonıe farda sobh mıram javabe azmayesharo begıram hazıne azmayesha ba ye vaksane tofıgh ejbarıe abele morghon ke to bachegım gerefte bodam shod 215$

salam mersı az bargardone farsıt valı be khoda doktore khanom bod nakone eshtebah raftamBig Grin
alan daram mıram javabesho begıram

casenumber:87xx
هر کجا باشم اسمان مال من است
پنجره. عشق .هوا .فکر. زمین مال من است
تشکر کنندگان: R.F ، sh-b ، kavoshgarnet ، honareirani
به نظر من هم مرد بود شباهتي به خانوما نداشت
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، PEYMAN2010
(2009-12-31 ساعت 13:16)kash نوشته:  به نظر من هم مرد بود شباهتي به خانوما نداشت

دوستان دو نفر دکتر اونجاست البته من هنوز نرفته ام ولی توی سایت سفارت دیدم:
1- Dr. Mehmet Ungan
2- Dr. Handan Ungan

اولی آقا و دومی خانم است. به گمانم البته