کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
(2009-12-31 ساعت 13:50)kavoshgarnet نوشته:  
(2009-12-31 ساعت 13:16)kash نوشته:  به نظر من هم مرد بود شباهتي به خانوما نداشت

دوستان دو نفر دکتر اونجاست البته من هنوز نرفته ام ولی توی سایت سفارت دیدم:
1- Dr. Mehmet Ungan
2- Dr. Handan Ungan

اولی آقا و دومی خانم است. به گمانم البته

بلی درست است
ما هر دو رو دیدیم هر دو هم خیلی برخوردشون خوب بود فقط منشی شون وقتی سرش شلوغ میشه بد اخلاق میشه
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
تشکر کنندگان: PEYMAN2010 ، ssnniiffeerr ، kavoshgarnet ، Monica
(2009-12-31 ساعت 13:50)kavoshgarnet نوشته:  
(2009-12-31 ساعت 13:16)kash نوشته:  به نظر من هم مرد بود شباهتي به خانوما نداشت

دوستان دو نفر دکتر اونجاست البته من هنوز نرفته ام ولی توی سایت سفارت دیدم:
1- Dr. Mehmet Ungan
2- Dr. Handan Ungan

اولی آقا و دومی خانم است. به گمانم البته
doroste doste khobam ba ın tafavot ke mehmet unegan khanome albate farghıam nemıkone mohem ıne ke adame khobı bod va khosh barkhordWink
درسته دوست خوبم با این تفاوت که مهمت اونگان خانمه البته فرقیم نمی کنه مهم اینه که آدمه خوبی بود و خوش برخورد.-صدرا

casenumber:87xx
هر کجا باشم اسمان مال من است
پنجره. عشق .هوا .فکر. زمین مال من است
تشکر کنندگان: kavoshgarnet
(2009-12-31 ساعت 15:11)PEYMAN2010 نوشته:  doroste doste khobam ba ın tafavot ke mehmet unegan khanome albate farghıam nemıkone mohem ıne ke adame khobı bod va khosh barkhordWink
درسته دوست خوبم با این تفاوت که مهمت اونگان خانمه البته فرقیم نمی کنه مهم اینه که آدمه خوبی بود و خوش برخورد.-صدرا

حرفتون رو اصلاح می کنم که Mehmet اسم مرد هست.همون محمد خودمونه!
و Handan اسم زن تو ترکیه.

فقط خواستم به این نکته اشاره کنم, که اگه کسی خواست وقت بگیره واسه مصاحبش و به دلایلی حتما می خواست دکترش زن باشه یا برعکس حتما مرد باشه, پست بالا دچار اشتباهش نکنه.
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، ALIREZA205 ، sh-b ، kavoshgarnet ، shr.jafari ، merdax ، Monica ، honareirani ، PEYMAN2010 ، maryam89 ، ساسان
سلام:
بچه ها من چون برنده لاتاری نبودم و کیس من از لاتاری جدا بید, سفرنامه ام رو توی انجمنه ویزای نامزدی نوشتم. اگر مایل بودید میتونید توی اون انجمن سفرنامه من رو بخونید.
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2018
موفق باشید.
تشکر کنندگان: R.F ، kavoshgarnet ، Ali Sepehr ، meweadl ، sh-b ، Monica ، WIKIMAN ، honareirani ، PEYMAN2010 ، ساسان ، king_of_sky ، maryam89
مگر قبل از مصاحبه باید به بانک پول واریز کنیم یا خوده سفارت بدیم نقدی؟
تشکر کنندگان:
کیس های لاتاری باید پول رو با خودشون به سفارت ببرند و اونجا پرداخت کنند.ShoMpeT عزیز کیس شون نامزدی/ازدواج بوده و مراحلشون فرق می کنه...
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
تشکر کنندگان: ssnniiffeerr ، sh-b ، Ali Sepehr ، R.F ، ShoMpeT ، honareirani ، PEYMAN2010 ، kavoshgarnet
سلام بچه‌ها من از تمام بچه‌های مهاجر سارا ممنونیم به خاطره کمک هاشون

حالا من و خانومم آنکارا هستیم تازه رسیدیم

اما سعی‌ می‌کنم تمام اتفاقت را بنویسم

سریوان جان ممنونم
هر شب مینویسم
كاش در كتاب قطور زندگي سطري باشم ماندني
نه حاشيه اي از ياد رفتني

دوستان هنرمند و علاقه مند به هنر : http://mohajersara.com/forumdisplay.php?fid=56
تشکر کنندگان: seravin ، WIKIMAN ، Ashkan78 ، drkamrani1 ، sh-b ، esmail ، mohsen324 ، N.D ، R.F ، farzad24 ، neli-basi ، Shahoo52 ، soheilbadami ، ساسان ، fairwall
Big Grin
(2009-12-31 ساعت 20:20)R.F نوشته:  
(2009-12-31 ساعت 15:11)PEYMAN2010 نوشته:  doroste doste khobam ba ın tafavot ke mehmet unegan khanome albate farghıam nemıkone mohem ıne ke adame khobı bod va khosh barkhordWink

فقط خواستم به این نکته اشاره کنم, که اگه کسی خواست وقت بگیره واسه مصاحبش و به دلایلی حتما می خواست دکترش زن باشه یا برعکس حتما مرد باشه, پست بالا دچار اشتباهش نکنه.

handan معنیش همون خندان خودمونهBig Grin
خوشبختی یعنی فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر ( چارلی چاپلین )

Case num:2010AS23300
دریافت نامه اول :2009 4July
ارسال نامه اول :2009 13July
کنسولگری:آنکارا
کارنت شدن کیس : for june 2010
تشکر کنندگان: R.F ، PEYMAN2010 ، mary joon
(2010-01-05 ساعت 17:27)ساسان نوشته:  Big Grin
(2009-12-31 ساعت 20:20)R.F نوشته:  

handan معنیش همون خندان خودمونهBig Grin

dr sefarat 2 nafar hastan yekı Dr.Mehmet Ungan va yeki ham hamsaresh khanume Dr.Handan Ungan ke jofdeshunam karaye sefarato mikonan.

دکتر سفارت 2 نفر هستند یکی دکتر مهمت اونگان و یکی هم همسرش خانم دکتر هندان اونگان که جفتشون کارای سفارتو می کنن.-صدرا
تشکر کنندگان: MajidShirzadeh ، PEYMAN2010 ، kavoshgarnet ، ساسان
سلام

بچه‌ها امروز مصاحبه من و خانومم تمام شد و ما هم به صاف کلیرنس‌ها پیوستیم اینجا تایپ فارسی سخته

وقتی‌ برگشتیم ایران سفرنام مینویسیم

فعلا خدا حافظ
كاش در كتاب قطور زندگي سطري باشم ماندني
نه حاشيه اي از ياد رفتني

دوستان هنرمند و علاقه مند به هنر : http://mohajersara.com/forumdisplay.php?fid=56
سلام من 65سال وهمسرم 58سال سن داریم لطفا ما را برای معاینات و مصاحبه راهنمایی کنید
تشکر کنندگان:
(2010-01-08 ساعت 13:12)F_E_M نوشته:  سلام من 65سال وهمسرم 58سال سن داریم لطفا ما را برای معاینات و مصاحبه راهنمایی کنید

سلام قربان....شما حداقل ۳ روز کاری قبل از مصاحبتون باید تشریف بیارید آنکارا....لطفا وقته قبلی‌ هم از دکتر از سایت http://www.doctorun.com/ تهیه کنید.

بعد که اینجا تشریف آوردید عکس برداری از سینه و آزمایش خون و چک آپ کلی‌ و vaccination اینجا انجام میدهند که vaccination را میتوانید در ایران تحت نظر anistupastor انجام داده و سپس تشریف بیارید....یک سری اطلاعات جزئ هم داره که آن را هم میتوانید از سایت دکتر بخونید.
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، sh-b ، Ashkan78 ، meweadl
درود برجناب POURIA RAHVARI گرامی که وصفش رو زیاد در این سایت خوانده ایم. جناب راهواری عزیز من قصد دارم بلافاصله بعد از انجام آزمایشها به استانبول برم و صبح روز مصاحبه برگردم. به نظر شما مشکلی پیش نمی آد و چطوری می تونم جواب آزمایشها رو همون روز مصاحبه بگیرم و ساعت 8:30 به مصاحبه برسونم.
تشکر کنندگان:
(2010-01-08 ساعت 16:14)kavoshgarnet نوشته:  درود برجناب POURIA RAHVARI گرامی که وصفش رو زیاد در این سایت خوانده ایم. جناب راهواری عزیز من قصد دارم بلافاصله بعد از انجام آزمایشها به استانبول برم و صبح روز مصاحبه برگردم. به نظر شما مشکلی پیش نمی آد و چطوری می تونم جواب آزمایشها رو همون روز مصاحبه بگیرم و ساعت 8:30 به مصاحبه برسونم.

خواهش می‌کنم قربان...دست دوستان دست اندر کار این سایت درد نکنه که باعث شدن هموطنان عزیزمون بتونن بهربرداری کنن...قربان شما احتمال داره که جواب را همان روز دریافت کنید ولی‌ در غیر از این صورت‌ من می‌تونم کمکتون کنم و جواب تان را بجای شما از آقای دکتر که از دوستان هستن بگیرم که شما با خیال راحت سفر برید
تشکر کنندگان: sh-b ، Ali Sepehr ، drkamrani1 ، shahin82 ، kavoshgarnet ، MajidShirzadeh ، io7o ، ساسان
سلام به همگی
مصاحبه من هم انجام شد و برگه ابی به دست برگشتم که خدارو شکر
متاسفانه سرمای سختی خوردم به محض اینکه بهتر شدم سفرناممو مینویسم
با ارزوی بهترینها برای همگی دوستان

casenumber:87xx
هر کجا باشم اسمان مال من است
پنجره. عشق .هوا .فکر. زمین مال من است

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان