موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-03 ساعت 00:05)kavoshgarnet نوشته: (2010-04-02 ساعت 11:40)Arash52 نوشته: دوستان عزیز ما داریم یکشنبه 4 آپریل میریم آنکارا، 5 ام دکتر و 8 ام مصاحبه داریم. دو نفریم ( زن و شوهر )میخوام قبل رفتن چند تا مورد رو دبل چک کنم:
1- هتلمون ددمانه. توصیه خاصی دارین ؟ مثلا از هتل تا دکتر با چی بریم ؟ تاکسی، اتوبوس، پیاده ؟ . . . تا سفارت چطور ؟
پياده تا مطب و سفارت راهي نيست
2- شماره آقای و پوریا راهواری رو هر کی داره بده
3- سیم کارت موبابل ترک کسی گرفته ؟
سيم كارت كه گرفتي حتما از مراكز اصلي فروش بگير و تاكيد كن كه فعال بشه، در اين صورت پاسپورت و فتوكپي آن را از شما مي خواهند. اگر به صورت موقت فعال بشه فقط دو يا سه روز كار مي كنه.
4- روز مصاحبه اصل تمام مدارک اعم از شناسنامه، سند های ازدواج خونه و ماشین، کارت های ملی و پایان خدمت، ... لازمه ؟
اصل تمام مداركي كه در نامه دوم خواسته اند، لازم است.
5- من فقط یک نسخه ترجمه رسمی از مدارک کردم که اونم فرستادم براشون، نسخه دیگه ای که لازم نیست ؟
من هم همين كار را كردم و مشكلي پيش نيامد. ولي اگر مقدور است يك نسخه هم همراه ببري كار از محكم كاري عيب نمي كند.
6- بهترین مراکز خرید و تفریح کجاست و چطور میشه رفت ؟
7- من MMR رو یکبار تو ایران زدم هفته پیش، تا برم پیش اونگان یه ماه نشده برای بار دوم تکلیف چیه ؟
هيچي
8- اگه نکته خاصی به ذهنتون می رسه بگین
متشکرم
1: از هتل ددمان تا دکتر تقریبا 10 دقیقه راه بیشتر نیست
2: شماره پوریا رو هرچی میگردم نمیدونم کجا گزاشتم ببخشید.
3: سیم کارت 20 لیر با 20تا کونتور که میشه در حدود 13 دقیقه با ایران صحبت کرد و حتما بدید فروشنده فعالش کنه.
4: حتما اصل مدارکتون همراهتون باشه لازمه لازمه
5:نه اگه بگید من اصل ترجمه هارو فرستادم دیگه ازتون نمیگیرن.
6: آنکا مال با مترو حدودا 20 دقیقه از ددمان . مرکز خرید 365 با اتوبوس خط 314 حدودا 20 دقیقه از ددمان و یه مال دیگه هم بغل 365 هست . پانورا مال با تاکسی میشه 25 لیر و خیلی مال خوبی هست 25 دقیقه از ددمان.
7: نباید براتون بزنه منم همینجوری بودم نزد چون منع پزشکی داره قبل از یک ماه
شماره کیس: 2010AS000118XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:09-JUNE
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:09-JULY
تاریخ کارنت شدن کیس:March 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan 2010
تاریخ مصاحبه:25March
تاریخ دریافت ویزا: 27 March
جمع تقریبی هزینه ها:حدودا 2000 دلار
رتبه:
30
11 تشکر در 3 ارسال
2010-04-03 ساعت 11:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-03 ساعت 11:21 توسط m.memari.)
دوستان عزيز سلام
من 31 مارچ مصاحبه داشتم و برگه آبي گرفتم و هيچ چيز اضافه يا خاصي غير از مطالبي كه قبلا بچه ها هم گفتن برام پيش نيومد البته اين دليل نمي شه سفرنامه ننويسم من دارم سفرنامه مم رو بيشتر در مورد سفر به آنكارا كامل مي كنم كه فكر كنم بد نباشه .
خيلي خوش گذشت همه چي خوب بود در ضمن لازمه از ساشاي عزيز تشكر كنم. دوستاني كه قرار برن آنكارا حتما فرورم تركي استانبولي رو مطالعه كنن خيلي بكار ميآد. من كه اصلا هيچ مشكلي در صحبت كردن برام پيش نيومد و شده بودم مترجم گروه مون . . .
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش
نشویل - تنسی : جایی که من زندگی میکنم ، شهری کوچک ، با هزینههای متوسط ، وضعیت کار بد نیست
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من هفته ديگه براي آزمايش و مصاحبه به آنكارا ميرم دو تا سوال دارم از خدمت اساتيد:
1- اگر فاصله زماني بين واكسن MMR كه توي تهران ميزنم و روز انجام آزمايش در آنكارا 5 روز باشه مشكلي در نتيجه آزمايش خون بوجود نمياد؟
2- روزي كه براي آزمايش خون و... ميريم بايد ناشتا باشيم؟ و اگر بله از ساعت چند شب چيزي نخوريم؟!
شماره کیس: 2010as 12XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :march,2010
تاریخ دریافت نامه دوم:march,7,2010
تاریخ مصاحبه: 14-4-2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 21-5-2010
تاریخ دریافت ,ویزا :
رتبه:
1