کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کار و اشتغال در آمریکا
سلام دوستان میخواستم یه سوالی کنم از شما اگر کسی تو امریکا با یه مدرک معتبر بین المللی فنی مثل اپراتوری و برنامه نویسی دستگاه های cnc توی یه جای صنعتی مثل شیکاگو بتونه کار پیدا کنه حدودا حد اقل دستمزدش چقدر هست؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-10-08 ساعت 10:30)shiraz_neda نوشته:  سلام دوستان

می خواستم بدونم کسی به شما هم میگه بیکاری تو آمریکا زیاد شده ؟؟ ما هر روز یه چیزهایی می شنویم که استرس مون زیادتر میشه واسه تصمیم گیری که بریم یا نریم . نظر شما چیه ؟؟ الان در حال حاضر اوضاع کار اونجا چه جوریه ؟؟؟
تا قبله اینکه ما کارامون اوکی شه همیشه یو اس یهترین جا بود، سرزمین فرصت ها و کلی چیزهای خوب، الان که ما آماده شدیم داریم میریم همه چیش و میگن بده، امروز همکارم میگه اونجا باید تا 70 سالگی کار کنی تا حقوق بازنشستگی بهت بدن، بعد من داشتم فک می کردم که تو 70 سالگی چه شکلیم می تونم کار کنمSmile خلاصه ما هم مضطرب و پریشانیمBig Grin
شماره کیس: 2013AS9xxx
تاریخ رویت: 2May 2013
ارسال مدارک: 8May 2013
افراد کیس: 2 نفر
تاریخ مصاحبه: هفته اول آگوست
پاسخ
تشکر کنندگان: mahbube ، pari pariaaa ، Farshid22
سلام دوستان
من وهمسرم تابستان سال آینده به امریکا میایم،زبان جفتمن در حد متوسط هست ،من برق تو دانشگاه سراسری خوندم و سابقه یکسال کار تو شرکت سیستم سرمایشی گرمایشی رو فقط دارم و همسرم کشاورزی خونده.میخایم بریم ایرواین کالیفرنیا ،اگه لطف کنید راهنمایی کنید برا شروع من میتونم تو یه شرکتی جایی از کاره پایینه مثلا کمک دسته یه تکنیسین برق شروع کنم یا راهی جز گارسونیو این چیزا واسه شروع نیست
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa
(2014-01-13 ساعت 16:08)biber نوشته:  سلام دوستان
من وهمسرم تابستان سال آینده به آمریکا میایم،زبان جفتمن در حد متوسط هست ،من برق تو دانشگاه سراسری خوندم و سابقه یکسال کار تو شرکت سیستم سرمایشی گرمایشی رو فقط دارم و همسرم کشاورزی خونده.میخایم بریم ایرواین کالیفرنیا ،اگه لطف کنید راهنمایی کنید برا شروع من میتونم تو یه شرکتی جایی از کاره پایینه مثلا کمک دسته یه تکنیسین برق شروع کنم یا راهی جز گارسونیو این چیزا واسه شروع نیست
سلام
من 2 تا ار دوستام در این رشته کار می کنن به نظر من اگه تجربه PLC رو هم داشته باشین خیلی خوبه و زبانتون رو از متوسط به بالا بیارین که از همه چیز مهمتره!!!!
موفق باشین
شماره کیس:Case Number 2012AS00011xxx
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:دسامبر
تاریخ دریافت ویزا: 2011 Dec
ورود :Apr 2012
محل زندگی :Orange County
پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، ParsTrader ، farmad
(2014-01-11 ساعت 11:27)omidtorabian نوشته:  سلام دوستان میخواستم یه سوالی کنم از شما اگر کسی تو آمریکا با یه مدرک معتبر بین المللی فنی مثل اپراتوری و برنامه نویسی دستگاه های cnc توی یه جای صنعتی مثل شیکاگو بتونه کار پیدا کنه حدودا حد اقل دستمزدش چقدر هست؟؟؟؟
سلام
اینجا مدرک مهم نیست تخصص و تجربه مهمه ،بستگی به کار و شرکت داره اما حدوداً ساعتی 15$ به بالا
موفق باشین
تاریخ کارنت شدن کیس:
پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، baba manam sanaz ، pari pariaaa ، نیما121
(2014-01-11 ساعت 14:56)Betti نوشته:  
(2013-10-08 ساعت 10:30)shiraz_neda نوشته:  سلام دوستان

می خواستم بدونم کسی به شما هم میگه بیکاری تو آمریکا زیاد شده ؟؟ ما هر روز یه چیزهایی می شنویم که استرس مون زیادتر میشه واسه تصمیم گیری که بریم یا نریم . نظر شما چیه ؟؟ الان در حال حاضر اوضاع کار اونجا چه جوریه ؟؟؟
تا قبله اینکه ما کارامون اوکی شه همیشه یو اس یهترین جا بود، سرزمین فرصت ها و کلی چیزهای خوب، الان که ما آماده شدیم داریم میریم همه چیش و میگن بده، امروز همکارم میگه اونجا باید تا 70 سالگی کار کنی تا حقوق بازنشستگی بهت بدن، بعد من داشتم فک می کردم که تو 70 سالگی چه شکلیم می تونم کار کنمSmile خلاصه ما هم مضطرب و پریشانیمBig Grin
حقوق بازنشستگي رو بعد از ٦٥ سالگي ميدن ، مقدارش هم بستگي داره چند سال اينجا كار كرده باشين . در ضمن وقتي اومدين متوجه ميشين كه مردم در اينجا تا جان در بدن دارند كار ميكنند Wink امريكا رو اصطلاحاً ميگن " عمري كار " .
اگر يه زماني ميگفتن كه اينجا خيلي خوبه و همه چي عاليه ، چون ملت خونه شون رو تو ايران اجاره ميدادن ، سود پول هم ميگرفتن ، دلار هم كه ارزون ، با همين پولها بدون كار اينجا خوش ميگذروندن Smileمن خودم چندين خانواده رو ميشناسم كه اتفاقاً با لاتاري هم اومده بودن ، خونه و مغازه شون رو تو ايران اجاره داده بودن و خودشون هم اينجا به راحتي زندگي ميكردن ، ولي اون زمونها گذشت .
اوضاع كار هم بستگي به ايالتي كه انتخاب ميكنيد داره . اگر كاليفرنيا رو انتخاب كنيد خب شانس پيدا كردن كار در كوتاه مدت بسيار كمه . حالا يكي هم ممكنه اين وسط شانس بياره ولي درصدش واقعاً كمه .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
پاسخ
(2014-01-15 ساعت 00:28)aram7x نوشته:  
(2014-01-11 ساعت 11:27)omidtorabian نوشته:  سلام دوستان میخواستم یه سوالی کنم از شما اگر کسی تو آمریکا با یه مدرک معتبر بین المللی فنی مثل اپراتوری و برنامه نویسی دستگاه های cnc توی یه جای صنعتی مثل شیکاگو بتونه کار پیدا کنه حدودا حد اقل دستمزدش چقدر هست؟؟؟؟
سلام
اینجا مدرک مهم نیست تخصص و تجربه مهمه ،بستگی به کار و شرکت داره اما حدوداً ساعتی 15$ به بالا
موفق باشین

یعنی اگر نرم افزاری یا دوره ای رقته باشی و ازت مصاحبه کنن بلد باشی و مدرکت ماله آموزشگاههای ایران باشه اهمیتی نداره و استخدامت میکنن؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-16 ساعت 20:13)mechanicalengineer نوشته:  
سلام
موفق باشین

یعنی اگر نرم افزاری یا دوره ای رقته باشی و ازت مصاحبه کنن بلد باشی و مدرکت ماله آموزشگاههای ایران باشه اهمیتی نداره و استخدامت میکنن؟
اصلاً مدركت رو نگاه هم نميكنن ، حالا مال ايران باشه يا انگليس . اگر كار بلد باشي و در ضمن رزومه خوب داشته باشي استخدام ميكنن به مدركت هم كاري ندارن .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
پاسخ
تشکر کنندگان: eybaba ، kiasina ، mehdi47 ، مانترا ، pari pariaaa
(2014-01-16 ساعت 21:18)sayeh_m نوشته:  
(2014-01-16 ساعت 20:13)mechanicalengineer نوشته:  
سلام
موفق باشین

اصلاً مدركت رو نگاه هم نميكنن ، حالا مال ايران باشه يا انگليس . اگر كار بلد باشي و در ضمن رزومه خوب داشته باشي استخدام ميكنن به مدركت هم كاري ندارن .

اگر تو با بعضی از نرم افزارها کارکرده باشی ولی خیلی حرفه ای نباشی ممکنه استخدامت کنن با حقوق کمتر ! مثلا یه نقشه کش حرفه ای ساعتی 30 دلار باشه ممکنه تو رو استخدام کنن با 15 دلار یا باید حتما حرفه ای باشی ؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: eybaba ، pari pariaaa
سلام دوستان من و همسرم الان 2 ماهه که اومدیم ولی هنوز کار پیدا نکردم من تو وودلندهیلز هستم دوستانی که نزدیک من هستند و تازه اومدن ایا جایی که کار میکنند
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa
سلام به دوستان خوبم چند تا سوال داشتم از اون دوستایی که U#S#A هستند اگه راهنمایی بفرمایند خیلی خوشحال میشم.
میخواستم بدونم برای من با توجه به اینکه خیلی تجربه کاری ندارم و قصد مهاجرت دارم آیا تو آمریکا با هر سطح دانشی کار هستش یا نه ؟
دوم : نمیدونم اشکال از منه یا از اینجا هرچقدر که میخوام کارنامرتبط به رشته تحصیلی م رو خوب انجام بدم بلکن ریس بفهمه من به کارم اهمیت میدم تا منو ببره تو کار تخصصیم خیلی فایده نداره.آیا تو آمریکا هم فقط باید زبون باز باشی و شانس بیاری تا بتونی از نظر کاری رشد کنی یا نه همین که نشون بدی برای کارت اهمیت قایلی و تلاش میکنی خوب انجامش بدی (هرچند اشتباهاتی هم داشته باشی) کافیه . ..
ممنون میشم تفاوتای این مدلی محیط کاری تو ایران رو با آمریکا مقایسه کنید.
ممنون
براى تو هيچ شهرى بهتر از شهر ديگر نيست،بهترين شهرها شهرى است كه تو را بپذيرد و در آن آسوده باشى
. امام علی(ع)حکمت434

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-19 ساعت 09:28)mazerati نوشته:  سلام دوستان من و همسرم الان 2 ماهه که اومدیم ولی هنوز کار پیدا نکردم من تو وودلندهیلز هستم دوستانی که نزدیک من هستند و تازه اومدن ایا جایی که کار میکنند

شنیدم DMV داره استخدام میکنه

میگن اگه فارسی هم بلد باشین امتیاز محسوب میشه
پاسخ
تشکر کنندگان: مانترا ، mahbube ، pari pariaaa
سلام

تجربه شخصی من جهت پیدا کردن کار :

1-نوشتن رزومه خوب و متناسب با کار (فکر کنم 20 نوع رزومه درست کردم و برای هر کاری بهترین رو میفرستادم)
2-سریعترین روش جستجوی مداوم سایت Craislistو ارسال رزومه (معمولاً حقوق این کارها نسبتاً پایین هستش اما درصد موفقیت بالاست چون کارها هر روز پست میشه و از طرف اشخاص هست)
3-مراجعه به کاریابی ها و پیگیری کردن (در اینجا بنگاه های کاریابی نسبت به رشته های مختلف وجود دارن و این شرکتها وظیفه تامین نیرو رو برای کارخونه ها و موسسات دارن)
4-پست کردن رزومه در سایتهای کاریابی(معمولاً در بلند مدت خوب جواب میدهcarrierbuilder,indeed,monster,va...)

موفق باشین
تاریخ کارنت شدن کیس:
پاسخ
تشکر کنندگان: eybaba ، sasbk ، مانترا ، mahbube ، rira1982 ، pari pariaaa ، hosseini55
(2014-01-13 ساعت 16:08)biber نوشته:  سلام دوستان
من وهمسرم تابستان سال آینده به آمریکا میایم،زبان جفتمن در حد متوسط هست ،من برق تو دانشگاه سراسری خوندم و سابقه یکسال کار تو شرکت سیستم سرمایشی گرمایشی رو فقط دارم و همسرم کشاورزی خونده.میخایم بریم ایرواین کالیفرنیا ،اگه لطف کنید راهنمایی کنید برا شروع من میتونم تو یه شرکتی جایی از کاره پایینه مثلا کمک دسته یه تکنیسین برق شروع کنم یا راهی جز گارسونیو این چیزا واسه شروع نیست

سلام . من از بچه های 2012 هستم.
زبان زبان زبان
مهمترین چیز زبانه
من تو ایران همش با دفاترمون در خارج از ایران در تماس بودم و تلفنی صحبت میکردم و هیچ مشکلی نداشتم. اما اینجا تو اولین تماس تلفنی که داشتم هنگ کردم. باورم نمیشد که هیچی نمیفهمیدم.
تا تابستون چیزی نمونده برید معلم خصوصی بگیرید و زبانتون رو عالی کنید
ضرر نمیکنید
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا
پاسخ
سلام .من به کمک چند تن از دوستانم مشغول online market expansion
یا گسترش بازار آنلاین برای شرکتها و تولید کننده های بزرگ آمریکایی هستیم.مدیر این پروژ که Phd برق دارند و امریکا زندگی میکنند ایرانی هستند. برای سال جدید میلادی توی کشورهای مختلف در حال تکمیل تیم کاری هستیم. اگر علاقمند به کسب درآمد جانبی و یا حتی دائم هستید بگید تا از طریق ایشون اطلاعات بیشتری بهتون بدم.
پاسخ
تشکر کنندگان: مانترا ، Saeedv13 ، mahbube ، 2013selectee ، pari pariaaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان