موضوعها: 0
رتبه:
20
1 تشکر در 1 ارسال
2013-10-10 ساعت 09:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-10 ساعت 18:18 توسط ParsTrader.)
(2013-10-10 ساعت 03:14)rasarasa نوشته: (2013-10-09 ساعت 03:47)rasarasa نوشته:
سلام ودرود بر rasarasa
اسپانسر من در آتلانتا زندگی میکنه
سوال مهم اینه که آیا یک زوج جوان با سرمایه 20 هزار دلار میتونند در آتلانتا یک زندگی معمولی و شروع کنند؟ممنون
سلام بر شما راستش اینکه ما داریم در تاپیک لس انجلس راجع به اتلانتا حرف میزنیم یک کم معذبم میکنه امیدوارم تاپیک مرتبطتری پیدا کنید .
با ۲۰ هزار تا شما(یک زوج) .......
ممنونم.به لوس آنجلس هم میرسیم.تخصص من مدیریت مالی و حسابداری و خانمم زبان انگلیسی خونده.در لوس آنجلس هم فامیل داریم که 3 ساله رفته و راضیه.بیش از این مزاحمتون نمیشم و دوباره با هزارتا سوال دیگه برمیگردم
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش....
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش....
از بس که دست میگزم و آه میکشم، آتش زدم چو گل به تن لَخت لَخت خویش
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز:کسی میتونه ی هتل با قیمت مناسب در منطقه ای نسبتا خوب در لس آنجلس معرفی کنه ؟البته اگر امکان آشپزی داخل هتل داشته باشیم بهتره
ممنون میشم
کیس نامبر:2013as6200 کنسولگری:ایروان مقصد:لس آنجلس(ولی)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.. یه سوال میخواستم از کسانی که الان آمریکا زندگی میکنن بپرسم به جای اینکه دنبال کار باشی با 50 هزار دلار میشه اونجا سرمایه گذاری کرد یعنی میشه یه مغازه سوپرمارکت یا چیزی مشابه این باز کرد و شروع به کار کرد..؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من ویزامو گرفتم و قصد دارم فروردین برم la . دوستانی که قصد رفتن به این شهر رو دارن به من پیام خصوصی بدن که بتونیم هم فکری کنیم برای کار و محل اقامت و ...
کیس: 2014AS000019XX | کنسولگری: آنکارا ----> ابوظبی | تاریخ روئت قبولی : 1 می | تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 22 می | تعداد نفرات: 3 | تاریخ مصاحبه: هفته سوم ماه NOV | ویزای یکضرب | حرکت به آمریکا : فروردین 93 فعلا شهر LA | همسفرا پیغام بگذارند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من هم احتمالا برم اونجا
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. بنده میخواستم از ساکنین LA بپرسم که اوضاع کار تو زمینه ورزش چجوریاس. راستش بنده مربیگری و داوری ووشو دارم و 4سالیم هس که دارم مربیگری میکنم. البته نمیدونم که میشه سابقه کار رسمی از اداره ورزش و جوانان گرفت یا نه چون اینجا مربیگری به چشم دولت مثه یه سرگرمیه تا یه شغل. باتوجه به اینکه ما ایرانیا تو این رشته تو دنیا حرف واسه گفتن داریم و بنده سابقه اردوی تیم ملیم داشتم میخواستم ببینم اونجا وضعیت چطوریه؟ اصن بها میدن؟ میشه به عنوان شغل روش حساب باز کرد؟ و باتوجه به حضور چینیا که این رشته مال خودشونه اصن میشه اونجا قد علم کرد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
کیس نامبر: **13/ تعداد افراد: خودم/ ارسال فرمها: اوایل می با dhl/ اصلاح فرمها: اواخر می با ایمیل/ کارنتی در آگست/ تاریخ مصاحبه:24 اکتبر/ آنکارا بود خودم زدم ابوظبی/
تاریخ کلیرنس: بعد از 214 روز انتظار 25 می / تاریخ دریافت ویزا: 19 جون ,ورود: 20 سپتامبر 2014. دریافت گرین کارت: 20 اکتبر
مرحله دوم: ویزا F2A تاریخ ارسال مدارک: 15 جون 2016
priority date:June 2016
رتبه:
-2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
ممنون یم اگه جواب سوالاتمو بدید
بنده یه خونه یک خوابه توsan bernardini پیداکردم با اجاره ماهیانه۶۹۰$ به نظرتون تو چندماه اول بانهایت صرفه جویی چقدر دیگه هزینه ماهیانه برامون هست بنده وهمسرم