موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
منم دیگه ایمیلی نفرستادم و به همون جواب "فرم ها رسیده و در حال پردازشه!" اکتفا کردم.لطفا هر کدام از دوستان جوابی غیر از این گرفتند اینجا اعلام کنند.
شماره کیس: 2011AS00016xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:29 اردیبهشت, 19 May
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2 خرداد،23 May
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 بهمن، February 9
تاریخ مصاحبه:9فروردین،29 march
دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه
رتبه:
24
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
امروز یک آگوسته
هنوز نامه قبولی از طریق پست به دستم نرسیده
توی نامه باید بنویسم که
{ کانفرمیشن کد من و اسم و تاریخ تولد ایناست
چک کردم رو سایت و انتخاب شدم
الانم طبق قاعده ای که تعیین کرده بودین، چون نامه ای از طریق پست به دستم نرسیده، این ایمیلو می فرستم که فرمهای مربوطه رو برام ایمیل کنید }
مرسی
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
یه مشکلی برای من پیش اومده میشه لطفا راهنمایی کنین؟
فرم هایی که برای اطلاع از برنده شدن توسط پست به آدرس فرستاده میشه به دست من نرسیده. 2 3 روز پیش به KCC میل زدم و اونا امروز جوابمو دادن. متن این گفتگو رو پایین براتون درج می کنم لطفا اگه میشه راهنمایی کنین که من چیکار باید بکنم. شماره کیس نامبر رو از کجا پیدا کنم. فرم بار کد که همراه فرم های 230 و ... باید بفرستم رو از کجا پیدا کنم. خواهش میکنم کمک کنین
این چیزیه که من فرستادم :
Confirmation Number: 20111YAJMLExxxxx
FIRSTNAME: Fxxxxx
LASTNAME: xxxxxxxxxxxxxxxxx
Year of birth:19xx
Country Chargeability : Iran
Dear Sir/Madam,
I checked my status at DV-Lottery Status check, and I noticed that I have been selected for further processing. Since I have not received the Notification Letter, I would appreciate if you would send me the first Notification Letter via E-mail.
Thank you very much for your time and consideration.
Best Regards,
و جواب اونا:
Thank you for your inquiry,
You must visit the Department of State website at dvselectee.state.gov where you will find instructions and forms for completing the required processing steps. Once your forms have been received, and your selection has been confirmed, your case will continue processing.
The omission of your case number on the forms will not affect the processing of your case. It is not necessary to submit additional forms to amend this mistake.
The failure to include the bar code sheet with your forms will not affect the processing of your case. It is not necessary to submit the bar code sheet to KCC if you have already sent your forms.
ممنون میشم راهنمایی کنید..
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من جزو اون دسته از کسایی بودم که نامه به دستم نرسید جواب من رو با این لینک دادن اون بچه هایی که نامه نگرفتن از این لینک فرم هارو بگیرن ۴ صفحه هست فرمها در صفحه ۲ هست موفق باشید
dvselectee.state.gov
تاریخ دریافت نامه قبولی اول : هیچوقت
تاریخ دریافت نامه دوم : 2 AUG
تاریخ مصاحبه : 8 AUG
تاریخ دریافت ویزا : 11 AUG
کیس : 2011AS00035XXX
کنسولگری: ابوظبی
جمع هزینه ها 4 نفر : تومان 7,570,000
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
You must visit the Department of State website at dvselectee.state.gov where you will find instructions and forms for completing the required processing steps. Once your forms have been received, and your selection has been confirmed, your case will continue processing.
The omission of your case number on the forms will not affect the processing of your case. It is not necessary to submit additional forms to amend this mistake.
The failure to include the bar code sheet with your forms will not affect the processing of your case. It is not necessary to submit the bar code sheet to KCC if you have already sent your forms.
KCC Diversity Visa
Kentucky Consular Center
Support Contractor - Serco NA/ksb
Phone: (606) 526-7500
Email: KCCDV@state.gov
Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.
This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.
سلام دوستان
بعد از ایمیلی که برای درخواست کیس نامبر فرستادم . کی سی سی این جواب رو برای من فرستاده
حالا یعنی من فرمها مو بفرستم فقط همین ؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
به من هم همین جواب را دادند متاسفانه اما من با پروی تمام بازم میل زدم که لطفا شمارمو برام بفرستید فکر کنید جواب میدند؟به نظرم خیلی بی انصافیه بعد این همه وقت اینجوری جواب دادند;(
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
به من هم همین جواب رو دادند . ظاهرا چاره ای نیست . من امروز صبح فرمهامو با تی ان تی فرستادم ولی همراهش یه پرینت از ایمیلم برای درخواست کیس نامبر و جواب آنها رو هم فرستادم .
خوب آخه شاید ندونن که چرا من کیس نامبرمو تو فرم 122 ننوشتم .
به شما هم پیشنهاد می کنم همین کارو بکنین . سودی نداشته باشه ضرری هم نداره.......
برای همتون آرزوی موفقیت می کنم
شما هم برای من دعا کنین (:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
واسه من هم که نامم نیومده بود این جواب رو دادن
KCC Diversity Visa
Kentucky Consular Center
Support Contractor - Serco NA/ksb
Phone: (606) 526-7500
Email: KCCDV@state.gov
حالا میخواستم بدونم نیازی به فرستادن برگه comfirmation number به همراه مدارک هست ؟؟؟ یا اینکه فرضا نامه ای که بهشون اطلاع بدیم کیسمون به این صورت بوده ؟؟؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام.
به من هم همین جواب را دادند. این یعنی اینکه امسال روششون فرق کرده؟؟؟ یعنی فقط فرم ها با عکس رو بدون کیس نامبر بفرستیم؟؟؟ لطفاً یک نفر جواب بده؟؟؟؟؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من هم همین مشکل رو دارم کس نامبر ندارم باید چیکار کرد . n/a بزاریم
تاریخ دریافت نامه قبولی اول : هیچوقت
تاریخ دریافت نامه دوم : 2 AUG
تاریخ مصاحبه : 8 AUG
تاریخ دریافت ویزا : 11 AUG
کیس : 2011AS00035XXX
کنسولگری: ابوظبی
جمع هزینه ها 4 نفر : تومان 7,570,000