2010-08-09 ساعت 09:28
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نمونه مکاتبه با کی سی سی (KCC) و سفارت
|
2010-08-11 ساعت 09:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-11 ساعت 09:50 توسط mojezeh khamoosh.)
با سلام به دوستان
من در فرم ds122 در بند 3 ( current mailing address) بجای آدرس پستی آدرس ایمیل نوشتم اگر یکی از دوستان متن انگلیسی مناسبی برای اصلاح آن و فرستادن ایمیل اصلاحی به kcc برام بذاره خیلی ممنون می شم. (2010-05-22 ساعت 18:29)shervin1988 نوشته: سلام سلام دوست عزیز من در فرم ds122 در بند 3 ( current mailing address) بجای آدرس پستی آدرس ایمیل نوشتم اگر لطف کتید یک متن انگلیسی مناسبی برای اصلاح آن و فرستادن ایمیل اصلاحی به kcc برام بذاری خیلی ممنون می شم. با تشکر فراوان
2010-08-11 ساعت 10:24
دو هفته بعد نامه بزنيد شاد و پيروز باشيد
(2010-08-08 ساعت 07:55)ehsan.birjandian نوشته: سلام دوستان
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل ابوظبي تاریخ ارسال فرمها:27 june مصاحبه:4 jan كليرنس:22 مارچ دریافت ويزا:21 آپريل تاریخ هجرت 2011 8 oct محل اقامت سن حوزه جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000 ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
2010-08-11 ساعت 15:28
(2010-08-11 ساعت 10:51)alirezagh نوشته:(2010-08-11 ساعت 10:24)mahmood_eng نوشته: دو هفته بعد نامه بزنيد شاد و پيروز باشيد دوستان عزیز؛ به نظر من شما ها که نامه براتون نیامده با هم هماهنگ کنید یه وکیل بگیرید تو آمریکا پیگیر کاراتون بشه... نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
2010-08-11 ساعت 16:13
[/color]دوستان لطف کنید متنی رو که بعد از کارنت شدن باید به kcc بزنیم تا زمان مصاحبه ومتن نامه دوم و برامون send کنن رو اینجا بذارید .ممنونم. [color=#FF0000]
[en]
Case Number: 2011S00009XXX PA Name: Surname, Name Preference Category: DV DIVERSITY Foreign Chargeability: IRAN Date of Birth: Month dd, 19yy Dear Sir/Madam: As per September 2010 visa bulletin released recently, my case will be current for the month of October. Will you be so kind to let me know about my interview date? Best Regards YOUR NAME اشکان عزیز، من نام و نام فامیل شما رو حذف کردم، همینطور 20101 رو تصحیح کردم. USER [/en] (2010-08-11 ساعت 16:13)has55 نوشته: [/color]دوستان لطف کنید متنی رو که بعد از کارنت شدن باید به kcc بزنیم تا زمان مصاحبه ومتن نامه دوم و برامون send کنن رو اینجا بذارید .ممنونم. [color=#FF0000]
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: rayan.s ، OMID_R ، free_free ، maxsupermax ، User ، raihaneh.az90
2010-08-11 ساعت 19:23
سلام
چون امکان داره بچه ها این نامه رو کپی پیست کنن، با اجازه اشکان عزیز من این قسمتشو اصلاح می کنم Case Number: 2010AS00009XXX تشکر کنندگان: maxsupermax ، User
2010-08-11 ساعت 19:44
سلام
دوستانی که کیس نامبرشون رو نگرفتند، من چند دقیقه پیش برای بار دوم به kcc تلفن زدم اما جواب آنها باز هم این بود که بدون کیس نامبر هیچ اطلاعاتی داده نمی شود. در مورد مصاحبه و اینکه اگه کیس ما الان کارنت شده باشه از کجا بفهمیم گفتند که اگر شما برنده شده باشید و کیس شما کارنت شده باشه نامه دوم برای شما ارسال میشه - فکر کنم اعصاب ما رو قصد دارند بسنجند - هر چی هم گفتم من باید برنامه ریزی کنم و این حرفا که پاسخشون فقط این بود که شما دو ماه فرصت دارید. یه سوال دیگه هم پرسیدم که نامه ها کی فرستاده میشه که پاسخ این بود: as soon as possible خلاصه دوستان شبیه من، به نظر می رسه در شروع یک ماراتن صبر قرار داریم. از مدیران محترم تقاضا دارم اگر ممکن باشه یک تاپیک جداگانه برای دوستانی که شرایط مشابه من دارند ایجاد کنند. تشکر کنندگان: maxsupermax ، farnaz82 ، mml
سلام نفس های مهاجرسرایی
این هم نگارش همراه با اقتباس من برای نامه دوم به کیسیسی بزرگوار Case Number: 2010AS0000xxx First Name: xxxxx Last Name: xxxxx Date of Birth (mm,dd,yyyy): xx-xx-19xx Preference Category: DV DIVERSITY Foreign State Chargeability: IRAN Dear Sir/Madam, As per September 2010 visa bulletin released recently, my case will be current for the month of October. Will you be so kind to let inform me about my interview date? Because of some inevitable or possible failure in IRAN post services, please send 2nd letter (Instruction Letter) and related interview time table to me by E-mail. Best Regards MAXSUPERMAX اساتید بجز مسائی ایران گرایی و نگفتن مشکلات ... چنانچه غلطی مشاهده می کنید اطلاع دهید اگر نه که تشکر یادت نره
امام راحل یه جمله جالبی داشت می فرماید" انشاله خدا همه ما را آدم کند" !
آمین رو بلند بگو ! Lol (2010-08-11 ساعت 23:31)maxsupermax نوشته: سلام نفس های مهاجرسرایی لزومی نداره مشکلات پست ایران را توضیح بدید اونها خودشون اعلام کردند که از طریق ایمیل میتونید پیگیری کنید و پست چه خوب یا بد سرویس بده اونها جواب می دهند و زمان اینترویو را بهتون اطلاع میدهند. تشکر کنندگان: rayan.s
2010-08-12 ساعت 10:31
با سلام خدمت کلیه دوستان من یک هفته پیش ایمیلی رو به کی سی سی فرستادم تا مطمئن بشم که مدارک سری اول براشون رسیده یا نه که یک جواب اتوماتیک برای من اومد که به این نکته اشاره داشت که ایمیل من به دستشون رسیده تقریبا 5 روز بعد هم این ایمیل به دست من رسید که متن اون ایمیل رو براتون میزارم من که چیزی سر در نیاوردم اگه ممکنه کمک کنید تا متوجه بشم منظورشون چی بوده بعید می دونم ایمیل دوم اتوماتیک باشه
Thank you for your inquiry. The information you provided will be included in your case file for review.
تاریخ ورود به امریکا: 8 اپریل
Standing Stones
2010-08-12 ساعت 13:44
تشکر کنندگان: maxsupermax
2010-08-12 ساعت 13:54
(2010-08-12 ساعت 10:31)suntino نوشته: متن اون ایمیل رو براتون میزارم من که چیزی سر در نیاوردم اگه ممکنه کمک کنید تا متوجه بشم منظورشون چی بوده بعید می دونم ایمیل دوم اتوماتیک باشه ترجمه: اطلاعاتی که شما ارائه دادید، برای بررسی در پرونده شما قرار می گیرد. تشکر کنندگان: suntino
2010-08-12 ساعت 14:41
با تشکر از user عزیز ولی سوال من این بود که آیا مدارک من تکمیل بوده و به دستشون رسیده یا نه چون نمونه جواب هایی که دوستان از کی سی سی گرفتن با ایمیلی که من دریافت کردم فرق میکنه.
تاریخ ورود به امریکا: 8 اپریل
Standing Stones
تشکر کنندگان: User
2010-08-12 ساعت 14:52
(2010-08-12 ساعت 14:41)suntino نوشته: با تشکر از user عزیز ولی سوال من این بود که آیا مدارک من تکمیل بوده و به دستشون رسیده یا نه چون نمونه جواب هایی که دوستان از کی سی سی گرفتن با ایمیلی که من دریافت کردم فرق میکنه. متن ایمیلتون به کی سی سی چی بوده؟ اگر بهشون اعلام کرده اید که "بعضی از اطلاعات فرم ها اشتبه وارد شده و درست این است: ---" که درست جواب داده اند، اما اگر فقط خواسته اید اعلام رسید کنند: Acknowledge که خوب احتمالا اشتباه کرده اند! تشکر کنندگان: suntino
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان