[/size]
با سلام خدمت همه دوستان
یک نکته رو که من از جواب kcc استخراج کردم رو میذارم که در موردش نظر بدب.
KCC Diversity Visa/tsj
Kentucky Consular Center
Support Contractor - Serco - NA
Phone: (606) 526-7500
Email: KCCDV@state.gov
بر اساس تحقیقات اینجانب شرکت های خصوصی امنیتی هستند که در آمریکا با kcc قرارداد دارند و مسوولیت پردازش اطلاعات فرم ها را بر عهده دارند که در امضای بالا تحت عنوان Support Contractor ذکر شده است . در این مورد خاص و احتمالا موارد 2011 این شرکتSerco - NA هستش.
اگه به سایت این شرکت سری بزنید متوجه گستردگی کار اونا میشید (حدود 75000 تا کارمند در سراسر آمریکای شمالی داره)
تصور ما قبلا از kcc و بررسی فرم ها تنها اداره مهاجرت آمریکا و تعداد کمی کارمند و چند تا اتاق پر از فرم و نامه بود که همین تصور باعث میشد بچه ها تو ایمیل زدن و نامه نگاری احتیاط کنن.
بنظر من این حق ماست که جویای وضعیت پروندمون باشین و جواب دادن برای این قبیل پیمانکارهای kcc وظیفه اونهاست که با کمال انجامش میدن چون بابتش پول میگیرن و قرارداد دارن.
پس از مکاتبه و پیگیری فراموش نکنید.
اینم لینک آدرس این شرکت امنیتی که ما رو از روزی که فرم هامونو فرستادیم تا همین الان داره کلیر میکنه:
(2010-08-13 ساعت 01:43)free_free نوشته: دوستان من تاییدیه کامل بودن فرم هامو گرفتم و جواب kcc از قرار زیر هستش:
Thank you for your inquiry.
Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers below 9,000 for your region for the month of October. If your case number is current and has completed processing, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.
به بقیه دوستان هم توصیه میکنم که حتما تاییدیه شونو بگیرن
ممنون
با سلام خدمت همه دوستان
یک نکته رو که من از جواب kcc استخراج کردم رو میذارم که در موردش نظر بدب.
KCC Diversity Visa/tsj
Kentucky Consular Center
Support Contractor - Serco - NA
بر اساس تحقیقات اینجانب شرکت های خصوصی امنیتی هستند که در آمریکا با kcc قرارداد دارند و مسوولیت پردازش اطلاعات فرم ها را بر عهده دارند که در امضای بالا تحت عنوان Support Contractor ذکر شده است . در این مورد خاص و احتمالا موارد 2011 این شرکتSerco - NA هستش.
اگه به سایت این شرکت سری بزنید متوجه گستردگی کار اونا میشید (حدود 75000 تا کارمند در سراسر آمریکای شمالی داره)
تصور ما قبلا از kcc و بررسی فرم ها تنها اداره مهاجرت آمریکا و تعداد کمی کارمند و چند تا اتاق پر از فرم و نامه بود که همین تصور باعث میشد بچه ها تو ایمیل زدن و نامه نگاری احتیاط کنن.
بنظر من این حق ماست که جویای وضعیت پروندمون باشین و جواب دادن برای این قبیل پیمانکارهای kcc وظیفه اونهاست که با کمال انجامش میدن چون بابتش پول میگیرن و قرارداد دارن.
پس از مکاتبه و پیگیری فراموش نکنید.
اینم لینک آدرس این شرکت امنیتی که ما رو از روزی که فرم هامونو فرستادیم تا همین الان داره کلیر میکنه:
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)