موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان مهاجرسرایی سلام
اگه امکانش برای دوستانی که زبانشان خوب هست وجود دارد لطفا متن انگليسی نامه ای برای kcc با مضمون اينکه آيا مدارکمان مشکلی دارد يانه وحدودا کی کيس نامبر (***26) کارنت خواهد شد را برايم بفرستيد وآيا اصلاٌ حالا وقتش هست ايميل بزنم يا نه؟
موضوعها: 3
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-15 ساعت 16:52)SHNARIMAN نوشته: دوستان مهاجرسرایی سلام
اگه امکانش برای دوستانی که زبانشان خوب هست وجود دارد لطفا متن انگليسی نامه ای برای kcc با مضمون اينکه آيا مدارکمان مشکلی دارد يانه وحدودا کی کيس نامبر (***26) کارنت خواهد شد را برايم بفرستيد وآيا اصلاٌ حالا وقتش هست ايميل بزنم يا نه؟
برای اینکه بدانید مدارکتان کامل هست اگه بگردید می تونید توی همین تاپیک نامه گیر بیارید. برای اینکه بدانید کیس نامبرتان کی کارنت خواهد شد، هم فکر نمی کنم جواب درست و حسابی بدهند. پیشنهاد می کنم اصلا نپرسید و به جایش به پیش بینی های دوستان در تاپیک بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها مراجعه کنید.
در ضمن لطفا اطلاعاتتان را به صورت پیام خصوصی به free-free بفرستید که در جدول 2011در یک نگاه اضافه شود.
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-15 ساعت 16:52)SHNARIMAN نوشته: دوستان مهاجرسرایی سلام
دوستان عزیزی که تازه عضو شدن برای کسب اطلاعات جامع به تایپیک زیر مراجعه کرده و ارسال میلاد عزیز که تمام مراحل لاتاری را از آغاز تا پایان شرح داده را مطالعه نمایید.موفق باشید.
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1081
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-19 ساعت 13:57)mitr.p نوشته: باز هم سلام
هفته گذشته طي ايميلي ك به kccزديم ازمون خواستند ك مدارك ازدواج و شناسنامه من ك ب تازگي ازدواج كره بوديم رو براشون ايميل كنيم
ما هم چون تعداد فايل ها زياد بود همه رو بصورت زيپ براشون فرستاديم
فرداش تاييديه اومد ك مدارك ب دستشون رسيده
اما ديروز ي ايميلي اومد مبني بر اينكه نتونستند فايل رو باز كنند و با ي فرمت ديگه براشون بفرستيم.
از شما دوستاني ك تعداد زيادي فايل فرستاديد ميشه بگيد چه جوري ميل كرديد؟؟
اگر همه رو تك تك اتچ كنم با يك ايمل(زيپ نكنم) بهتره؟؟
ممنون
ترجمه ها را براشون بفرستید که تعداد صفحات کمتری دارند و کیفیتشون را هم پایین بیارید در این حد که نوشته هاش خوانا باشه. احتیاجی نیست که فایلتون رنگی باشه. من خودم با این شرایط فرستادم براشون و همه از طریق یک ایمیل بدون مشکل ارسال شد.
شماره کیس(صاحب کیس همسرم): 2011AS000002XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2010-May-08
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2010-May-23
تاریخ کارنت شدن کیس: 2010-Sep
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010-Sep-20
تاریخ مصاحبه: 2010-Nov-3
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-19 ساعت 13:57)mitr.p نوشته: باز هم سلام
هفته گذشته طي ايميلي ك به kccزديم ازمون خواستند ك مدارك ازدواج و شناسنامه من ك ب تازگي ازدواج كره بوديم رو براشون ايميل كنيم
اما ديروز ي ايميلي اومد مبني بر اينكه نتونستند فايل رو باز كنند و با ي فرمت ديگه براشون بفرستيم.
ممنون
من تمام صفحات توضیح داره شناسنامه خانومم و بچه ام رو به همراه ترجمه هاشون جدا جدا Attach کردم و هیچ مشکلی پیش نیومد به شما هم توصیه میکنم مدارک رو زیپ نکنید.موفق باشید
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-19 ساعت 14:31)mitr.p نوشته: (2010-12-19 ساعت 14:19)rayan.s نوشته: (2010-12-19 ساعت 13:57)mitr.p نوشته: باز هم سلام
ممنون
من تمام صفحات توضیح داره شناسنامه خانومم و بچه ام رو به همراه ترجمه هاشون جدا جدا Attach کردم و هیچ مشکلی پیش نیومد به شما هم توصیه میکنم مدارک رو زیپ نکنید.موفق باشید
ممنون رايان عزيز
اما فقط ك ترجمه ها نيست
فرم 230 براي هردو تامون هست هركدوم 4 صفحه ..روي هم 8 صفحه
تعداد زياده
خواهش میکنم. از طریق فکس هم میتونید براشون ارسال کنید. و همچنین تو یه ایمیل فرمها رو بفرستید تو یه ایمیل مدارک رو و تو متن ایمیلها هم توضیحات لازم رو بدید.موفق باشید
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
يعني شما ميگيد 3 تا ايميل بزنم؟؟؟؟؟؟؟
زياد نميشه؟گيج نشند؟؟
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-19 ساعت 14:50)mitr.p نوشته: يعني شما ميگيد 3 تا ايميل بزنم؟؟؟؟؟؟؟
زياد نميشه؟گيج نشند؟؟
با یه ایمیل میتونید همه رو ارسال کنید با Attach more files میتونید هر چند تا فایلی بخوایید باز کنید حتی 30 صفحه هم میتونید با یک ایمیل به صورت Attach ارسال کنید موفق باشید
موضوعها: 3
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ایمیل جهت اطلاع از تاریخ دقیق مصاحبه را باید به کجا بزنم آخر؟ سفارت یا KCC ؟
من این ماه (بولتن دسامبر) کارنت شدم. الان ایمیل بزنم تاریخ دقیق مصاحبه ام بهم میگن؟