موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من 60 سالمه و یک ماه دیگر باید برای مصاحبه به انکارا بروم. از انجایی که 5 سال برای تحصیل در کشور هندوستان زندگی می کردم از سفارت هندوستان در تهران درخواست گواهی پلیس نمودم و مدارک مورد نیاز و وجه مربوطه را برای صدور گواهی پرداختم ولی هنوز این گواهی برای من صادر نشده و می گویند شاید 3 تا 12 ماه طول بکشد.ایا نداشتن این مدرک برای من مشکل ساز خواهد شد؟ البته سفارت هند در ایران یک گواهی به من داد مبنی بر اینکه من درخواست داده ام ایا این گواهی می تواند مفید واقع شود.اگر خیر لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2011-06-14 ساعت 04:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-14 ساعت 04:39 توسط aghdam.)
(2011-06-14 ساعت 01:00)marjan59 نوشته: (2011-06-14 ساعت 00:21)marjan59 نوشته: (2011-06-13 ساعت 23:06)najibi نوشته: (2011-06-13 ساعت 22:51)marjan59 نوشته: سلام دوستان من یه سوال دارم اونم اینه که آیا فرم I-134 را اسپانسر من باید برای تک تک اعضاء خانواده جدا پر کنه؟ آخه همونجا تو فرم که اسامی ما رو نوشته توی بند 4 راجع به یک نفر نگفته و نوشته person وتو پرانتز نوشته s که یعنی جمع بسته.
یک سوال دیگه هم در مورد فرم های 1040 و w2 دارماونم اینه که تو ایمیلی که سفارت داده اصلا قید نکرده چیزی در این مورد آیا واقعا لازمه یا نه؟ اگه زود جوابمو بدید ممنون میشم.
۱. اگر فرم دستورلعمل رو مطالعه بفرمایید خواهید دید که نوشته شده که اسپانسر باید مدرک دال بر پرداخت مالیات ارائه کند:copy of last income return filed
۲. این جمله دقیقا در متن دستورلعمل آماده:
If you are sponsoring more than one alien,you must submit a seperate form I-134 for each alien.
بنابرین طبق این, فرم I-134 را اسپانسر باید برای تک تک اعضاء خانواده جدا پر کنه.
برای مطالعه بیشتر میتونید فایل pdfزیر رو دنبال کنید.در ضمن بهتره که اسپانسر شما هم این فرم دستور العمل رو به دقت مطالعه کنند.
lمرسی از راهنمائیتون من هم اینا رو خواندم و ایشون هم کپی برگه مالیاتی سال 2010 رو برای من فرستاده ولی اصلا 1040 یاw2 نیست دقیقا همون کپی برگه مالیاتیشه که امضا کرده هم خودش و هم همسرش. آیااین کافی نیست؟
فرمی که ایشون برای من فرستاده بالاش نوشته فرم8879 ولی همه چیش هست.
دوست عزیز ، سلام
در مورد شکل فرم اطلاعی ندارم آخه خودم هنوز نگرفتم ولی خواستم بگم که حتما باید مدارک مالیاتی 2011 رو برای شما ارسال کنند نه 2010 رو !
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-14 ساعت 00:49)love_lovely2079 نوشته: دوستان من 60 سالمه و یک ماه دیگر باید برای مصاحبه به انکارا بروم. از انجایی که 5 سال برای تحصیل در کشور هندوستان زندگی می کردم از سفارت هندوستان در تهران درخواست گواهی پلیس نمودم و مدارک مورد نیاز و وجه مربوطه را برای صدور گواهی پرداختم ولی هنوز این گواهی برای من صادر نشده و می گویند شاید 3 تا 12 ماه طول بکشد.ایا نداشتن این مدرک برای من مشکل ساز خواهد شد؟ البته سفارت هند در ایران یک گواهی به من داد مبنی بر اینکه من درخواست داده ام ایا این گواهی می تواند مفید واقع شود.اگر خیر لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر
Police Records
Indian Police Clearance Certificates should be obtained as follows:
All Indian IV applicants aged 16 and above, residing in India, should obtain police certificates from the local Passport Office.
Indian passport holders applying for visas outside India should obtain a statement from their local embassy or consulate confirming they have no criminal record.
Non-Indian IV applicants residing in India should obtain police certificates from the District Police Station serving their area of residence.
Indian police certificates are not available for foreign (non-Indian) applicants applying outside India.
شماره کیس :35000
تاریخ رویت قبولی در سایت:NEVER
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:FEB 2011
کنسولگری:LONDON
تاریخ کارنت شدن کیس:AUG
تاریخ دریافت نامه دوم:JULY 2011
تاریخ مصاحبه: AUG 5 th/CLEARANCE 47 DAYS
تاریخ دریافت ویزا: SEP 2011
تاریخ ورود به آمریکا :NO IDEA
تاریخ دریافت گرین کارت :NO IDEA
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز
من 2 سوال از دوستان با تجربه دارم.راهنمایی کنین ممنون میشم:
1- توی پستهای مختلف خوندم که اسپانسر می تونه مدارک را مستقیم از آمریکا به سفارت در آنکارا پست کنه.می خواستم مطمئن بشم که میشه یا نه؟ اگه میشه به چه آدرسی باید بفرسته و آیا روی پاکت لازم است مشخصات برنده اصلی نوشته بشه ( مخصوصا کیس نامبر) ؟
2- برای تمکن مالی آیا ضروری است که دو نفر در یک کیس( زن و شوهر) مدرک جداگانه مثل گواهی موجودی از بانک ببرن و یا یک گواهی برای دو نفر کافیه؟
با تشکر فراوان
ای معجزه خاموش، یه حادثه روشن شو
یه لحظه،فقط یه آه، همجنس شکفتن شو
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-14 ساعت 12:00)mitr.p نوشته: (2011-06-14 ساعت 10:31)mojezeh khamoosh نوشته: سلام به دوستان عزیز
من 2 سوال از دوستان با تجربه دارم.راهنمایی کنین ممنون میشم:
1- توی پستهای مختلف خوندم که اسپانسر می تونه مدارک را مستقیم از آمریکا به سفارت در آنکارا پست کنه.می خواستم مطمئن بشم که میشه یا نه؟ اگه میشه به چه آدرسی باید بفرسته و آیا روی پاکت لازم است مشخصات برنده اصلی نوشته بشه ( مخصوصا کیس نامبر) ؟
2- برای تمکن مالی آیا ضروری است که دو نفر در یک کیس( زن و شوهر) مدرک جداگانه مثل گواهی موجودی از بانک ببرن و یا یک گواهی برای دو نفر کافیه؟
با تشکر فراوان
برای اسپانس نمیدونم
اما من و همسرم دو تا تکمن مالی جدا بردیم و جالب این بود که اصلا از تمکن مالی من چیزی نپرسید اما از همسرم پرسید این پول از کجاست؟؟ و همسرم گفت که من 10 سال برای خودم کار میکنم و پس اندازم بوده
میتونید یکی ببرید اما احتیاط شرط عقله
با تشکر از پاسخ شما
ای معجزه خاموش، یه حادثه روشن شو
یه لحظه،فقط یه آه، همجنس شکفتن شو
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-14 ساعت 19:09)marjan59 نوشته: (2011-06-14 ساعت 04:38)aghdam نوشته: (2011-06-14 ساعت 01:00)marjan59 نوشته: (2011-06-14 ساعت 00:21)marjan59 نوشته: (2011-06-13 ساعت 23:06)najibi نوشته: ۱. اگر فرم دستورلعمل رو مطالعه بفرمایید خواهید دید که نوشته شده که اسپانسر باید مدرک دال بر پرداخت مالیات ارائه کند:copy of last income return filed
۲. این جمله دقیقا در متن دستورلعمل آماده:
If you are sponsoring more than one alien,you must submit a seperate form I-134 for each alien.
بنابرین طبق این, فرم I-134 را اسپانسر باید برای تک تک اعضاء خانواده جدا پر کنه.
برای مطالعه بیشتر میتونید فایل pdfزیر رو دنبال کنید.در ضمن بهتره که اسپانسر شما هم این فرم دستور العمل رو به دقت مطالعه کنند.
lمرسی از راهنمائیتون من هم اینا رو خواندم و ایشون هم کپی برگه مالیاتی سال 2010 رو برای من فرستاده ولی اصلا 1040 یاw2 نیست دقیقا همون کپی برگه مالیاتیشه که امضا کرده هم خودش و هم همسرش. آیااین کافی نیست؟
فرمی که ایشون برای من فرستاده بالاش نوشته فرم8879 ولی همه چیش هست.
دوست عزیز ، سلام
در مورد شکل فرم اطلاعی ندارم آخه خودم هنوز نگرفتم ولی خواستم بگم که حتما باید مدارک مالیاتی 2011 رو برای شما ارسال کنند نه 2010 رو !
عذر میخوام ولی مدارک مالیسال 2011 که هنوز آماده نیست هنوز که سال 2011 تمام نشده و مالیاتی پرداخت نشده؟
سلام
بله ، حق با شماست
اشتباه کردم و معذرت می خوام . . .
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
نقل قول:با سلام به دوستان.
در خصوص پر کردن فرمی که سفارت امریکا در انکارا برای مصاحبه می خواهد(با لینک http://mohajersara.com/showthread.php?tid=3863)
که در ان مشخصات تمامی سفر ها ، سوابق کاری و تحصیلی را خواسته، من 60 سالمه و بارها در دوران دانشجویی از طریق افغانستان و پاکستان به هندوستان که در انجا تحصیل می کردم، رفته ام اما پاسپورت های اون دوران و تاریخ های دقیق انها را ندارم.اگر رهنمایی بفرمایید ممنون می شوم.
فقط سفرهای ۱۰ سال گذشته را سوال میکنن و قبل از اون مهم نیست
بعدش اینکه این ۶۰ سالگی چرا رفته روی اعصابتون آخه؟ سنّ یک عدد بیشتر نیست قربان
شماره کیس :35000
تاریخ رویت قبولی در سایت:NEVER
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:FEB 2011
کنسولگری:LONDON
تاریخ کارنت شدن کیس:AUG
تاریخ دریافت نامه دوم:JULY 2011
تاریخ مصاحبه: AUG 5 th/CLEARANCE 47 DAYS
تاریخ دریافت ویزا: SEP 2011
تاریخ ورود به آمریکا :NO IDEA
تاریخ دریافت گرین کارت :NO IDEA
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما در فرم ها ادرس دالاس رو زده بودیم . مقصدمون هم دالاس هست اما فقط یک هفته میمونیم و میریم هیوستون.
در فرودگاه ادرسمون رو تغییر نمیدیم تا گرین کارت بیاد به همون دالاس.
اما برای SSN میشه از دالاس اقدام کنیم ولی ادرس هیوستون رو بدیم؟؟
کسی تجربه داره؟؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من چند روز پيش به كنتاكي ميل زدم كه تاريخ مصاحبم رو بپرسم بعد جواب دادند كه تاريخ تولد رو ننوشتيد و نميتونيم جواب بديم.پايين ميل من هم نوشته بودند this e-mail is UNCLASSIFIED ميخواستم بدونم اين به خاطر ننوشتن تاريخ تولده يا اين كه ترتيب خاصي داره كه من رعايتش نكردم و اگر رعايت نكردم لطف كنيد ترتيبشو بهم بگيد.با تشكر از شما