موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-16 ساعت 11:54)ali_ho نوشته: سلام دوستان من چند روز پيش به كنتاكي ميل زدم كه تاريخ مصاحبم رو بپرسم بعد جواب دادند كه تاريخ تولد رو ننوشتيد و نميتونيم جواب بديم.پايين ميل من هم نوشته بودند this e-mail is UNCLASSIFIED ميخواستم بدونم اين به خاطر ننوشتن تاريخ تولده يا اين كه ترتيب خاصي داره كه من رعايتش نكردم و اگر رعايت نكردم لطف كنيد ترتيبشو بهم بگيد.با تشكر از شما
سلام
باید همیشه بالای ایمیل شما ( سمت راست) نام و نام خانوادگی، شماره کیس و تاریخ تولدتون رو بنویسید. احتمالا به خاطر همین بوده و اگر subject ایمیلتون هم مربوط به متن ایمیل باشه بهتره. من همیشه این کارها رو کردم مشکلی پیش نیومده. تازه من خودم کشور و dv diversity هم مینویسم که فکر نکنم مهم باشه
شماره کیس: 2011AS000317xx
دریافت نامه قبولی:25 می 2010
کنسولگری: ابوظبی
کارنت شدن کیس: جون 2011
مصاحبه: 31 جولای
دریافت ویزا: 2 آگوست
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-16 ساعت 12:10)free_free نوشته: (2011-06-16 ساعت 11:54)ali_ho نوشته: سلام دوستان من چند روز پيش به كنتاكي ميل زدم كه تاريخ مصاحبم رو بپرسم بعد جواب دادند كه تاريخ تولد رو ننوشتيد و نميتونيم جواب بديم.پايين ميل من هم نوشته بودند this e-mail is UNCLASSIFIED ميخواستم بدونم اين به خاطر ننوشتن تاريخ تولده يا اين كه ترتيب خاصي داره كه من رعايتش نكردم و اگر رعايت نكردم لطف كنيد ترتيبشو بهم بگيد.با تشكر از شما
شما کافیه به تاریخ تولدتون رو به خلاصه اطلاعاتی که بالای صفحه نوشتید اضافه کنید تا اوها جواب بدن بهتون...
this e-mail is UNCLASSIFIED این جمله ربطی به اون قضیه نداره و آخر همه نامه ها میفرستن و معنیش اینه که این اطلاعات طبقه بندی نیست
Case Number
Full Name
Preference Category: DV
DIVERSITY Foreign State Chargeability: IRAN
Postankara/abudhabi)
Date of Birth: (mm-dd-yyyy)
موفق باشید
دوستان با تشكر و سپاس فراوان از پاسخ هاي شما.من دوباره به كنتاكي ميل زدم ولي برام information received نزد.آيا به نظرتون من دوباره ميل رو بفرستم يا خير؟
شماره کیس:***2011AS37
تاریخ دریافت نامه قبولی:2010-may-26
کنسولگری:آنكارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2010
تاریخ دریافت نامه دوم:14 july
تاریخ مصاحبه:9August
دريافت كليرنس:22september
دریافت ویزا:27september
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان گل مهاجرسرایی
من این ماه با کیس 39000 واسه آگوست کارنت شدم وقتی سفرنامه آنکارا دوستان قبلی رو خوندم دقیقا متوجه نشدم باید چند روز قبل از مصاحبه اونجا بود تا کار مدیکال و گرفتن جوابش رو انجام داد بعضی از دوستان گفتن 72 ساعت طول می کشه تا جواب مدیکال رو دکی اونگان بده ولی یه عده دیگه میگن فردای روزی که آزمایش مدیکال بدی جوابش رو بهت میدن با تجربه ها لطفا راهنمایی کنن ما بلیطمون رو واسه چند روز قبل و بعد از مصاحبه بگیریم ؟؟؟؟ با تشکر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، تو دو روز اخیر هرچی به KCC, e-mail میزنم اون جوابی که بعدش به صورت اتوماتیک میومد نمیاد؟؟؟
کسی اطلاع داره چرا؟؟؟دیگه کلا اینجوری شده یا این یعنی اینکه نامهای من نمیرسه؟؟؟
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-17 ساعت 10:52)nima.nabizadeh نوشته: سلام دوستان، تو دو روز اخیر هرچی به KCC, e-mail میزنم اون جوابی که بعدش به صورت اتوماتیک میومد نمیاد؟؟؟
کسی اطلاع داره چرا؟؟؟دیگه کلا اینجوری شده یا این یعنی اینکه نامهای من نمیرسه؟؟؟
دوست عزیز من جوابتون را در تاپیک کارنت و بولتن ویزا دادم برو بخون.
شماره کیس: 2011AS00038XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 جون 2010
کنسولگری:آ نکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 جون 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:15 جولای 2011
تاریخ مصاحبه:3 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا:همسرم(برنده اصلی) 4 آگوست.خودم 14 سپتامبر.
جمع تقریبی هزینه ها: 8.000.000 تومان برای 2 نفر
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز من برای تعویض خونم یه ایمیل به کی سی سی زدم و تغییر آدرس رو اطلاع دادم ولی بعدش متوجه شدم که با ایمیل آدرس زنم این ایمیل رو فرستادم و کی سی سی هم جواب داده که تغییر آدرس رو توی پروندم میزارن ولی اینکه با ایمیل خودم که توی فرمها برای کی سی سی نوشته بودم نیست مشکلی ایجاد میکنه؟؟؟ ممکنه موقع مصاحبه قبول نکنن؟؟؟ چون من بعدش بلافاصله با ایمیل خودم هم فرستادم اما کی سی سی به همون ایمیل اولی زنم جواب داد و به ایمیل من دیگه جوابی نداد پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-17 ساعت 14:31)golesang نوشته: سلام دوستان عزیز من برای تعویض خونم یه ایمیل به کی سی سی زدم و تغییر آدرس رو اطلاع دادم ولی بعدش متوجه شدم که با ایمیل آدرس زنم این ایمیل رو فرستادم و کی سی سی هم جواب داده که تغییر آدرس رو توی پروندم میزارن ولی اینکه با ایمیل خودم که توی فرمها برای کی سی سی نوشته بودم نیست مشکلی ایجاد میکنه؟؟؟ ممکنه موقع مصاحبه قبول نکنن؟؟؟ چون من بعدش بلافاصله با ایمیل خودم هم فرستادم اما کی سی سی به همون ایمیل اولی زنم جواب داد و به ایمیل من دیگه جوابی نداد پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
نه دوست عزیز اصلا مسئله مهمی نیست ما هم هر دفعه یا با ایمیل خودم یا شوهرم ایمیل میزنیم اونها همیشه دقیقا با اسم همسرم که برنده اصلی هست پاسخ میدهند ومهم نیست از چه ایمیلی فرستادید .
شماره کیس:2011as10000
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
یک سوال داشتم که شاید تکراری باشد، ببخشید
میخواستم بدونم با توجه به اینکه انتهای فرآیند لاتاری آخر سپتامبر می باشد، آیا بعد از گرفتن ویزا تا انتهای اعتبار آن میتونیم وارد آمریکا بشیم یا باید قبل از آخر سپتامبر وارد خاک آمریکا بشیم
ممنونم
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس
انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اكنote='Hornet' pid='113890' dateline='1308328910']
سلام دوستان عزیز
یک سوال داشتم که شاید تکراری باشد، ببخشید
میخواستم بدونم با توجه به اینکه انتهای فرآیند لاتاری آخر سپتامبر می باشد، آیا بعد از گرفتن ویزا تا انتهای اعتبار آن میتونیم وارد آمریکا بشیم یا باید قبل از آخر سپتامبر وارد خاک آمریکا بشیم
ممنونم
[/quote]
ويزا بايد تا قبل ٣١ سپتامبر صادر بشه إز زمان صدور هم ٦ ما وقت داري بري! البته ممكنه باتوجه به مدارك پزشكي ويزاي كمتر إز ٦ ماه بدن
کیس نامبر: 43xxx
مصاحبه: انکارا
تاریخ مصاحبه: 13 sep
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عکس روی شناسنامه من خیلی قدیمی هستش و اولین عکس شناسنامه ام هست. در واقع تا حالا وقت نکردم برم عوضش کنم...
فکر می کنید موقع تطبیق توسط آفیسر مشکلی پیش بیاد؟
دوستانی که عکس شناسنامشونو تا حالا عوض نکردن تا بحال به مشکلی برخورد کردن یا نه؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-17 ساعت 21:35)free_free نوشته: دوستان عکس روی شناسنامه من خیلی قدیمی هستش و اولین عکس شناسنامه ام هست. در واقع تا حالا وقت نکردم برم عوضش کنم...
فکر می کنید موقع تطبیق توسط آفیسر مشکلی پیش بیاد؟
دوستانی که عکس شناسنامشونو تا حالا عوض نکردن تا بحال به مشکلی برخورد کردن یا نه؟
سلام خدمت دوست بی قرار خودم
مفتخرم به عرض سرکار برسونم که اصلا اصل مدارک رو چک نمیکنن و ترجمه ها رو هم کپی شون رو میگیرن و اصل رو برمیگردونن پس بی قرار و نگران نباش .در ضمن معلوم هست این روزها کجایی ؟ خیلی کم پیداشدی .
اندکی صبر سحر نزدیک است...
CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان گل مهاجرسرایی
من این ماه با کیس 33000 واسه 4 آگوست کارنت شدم وقتی سفرنامه آنکارا دوستان قبلی رو خوندم دقیقا متوجه نشدم باید چند روز قبل از مصاحبه اونجا بود تا کار مدیکال و گرفتن جوابش رو انجام داد بعضی از دوستان گفتن 72 ساعت طول می کشه تا جواب مدیکال رو دکی اونگان بده ولی یه عده دیگه میگن فردای روزی که آزمایش مدیکال بدی جوابش رو بهت میدن با تجربه ها لطفا راهنمایی کنن ما بلیطمون رو واسه چند روز قبل و بعد از مصاحبه بگیریم ؟؟؟؟ با تشکر