کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
سلام دوستان

یک سوال داشتم : در گواهی تمکن مالی به تاریخ افتتاح حساب هم توجه میکنن و گردش مالی سالیانه هم مهمه ?

با تشکر
تشکر کنندگان:
(2011-06-18 ساعت 03:01)Alirezajoon نوشته:  سلام دوستان

یک سوال داشتم : در گواهی تمکن مالی به تاریخ افتتاح حساب هم توجه میکنن و گردش مالی سالیانه هم مهمه ?

با تشکر
خیر به تاریخ افتتاح حساب و گردش مالی سالانه کاری ندارن چون خیلی از بچه ها برای گرفتن پرینت مانده بانکی ،حساب بانکی افتتاح ،آنرا حدود 15 تا 20 میلیون تومان شارژکردن و بعد از یکی دو روز هم رفتن و پرینت مانده حساب بانکی رو گرفتن و دادن ترجمه . البته بعضی از بانکها مثل سامان پرینت بانکی رو به زبان انگلیسی هم صادر میکنند .

اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: najibi ، aghdam ، free_free
سلام دوستان،

فرمت CV که روز مصاحبه باید ببریم چطوری باید باشه؟ چه اطلاعاتی‌ باید تو CVبذاریم؟

با تشکر و با آرزوی موفقیت برای همه دوستان

تشکر کنندگان:
(2011-06-18 ساعت 01:20)Goodie نوشته:  
(2011-06-18 ساعت 00:51)nima.nabizadeh نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان گل مهاجرسرایی
من این ماه با کیس 33000 واسه 4 آگوست کارنت شدم وقتی سفرنامه آنکارا دوستان قبلی رو خوندم دقیقا متوجه نشدم باید چند روز قبل از مصاحبه اونجا بود تا کار مدیکال و گرفتن جوابش رو انجام داد بعضی از دوستان گفتن 72 ساعت طول می کشه تا جواب مدیکال رو دکی اونگان بده ولی یه عده دیگه میگن فردای روزی که آزمایش مدیکال بدی جوابش رو بهت میدن با تجربه ها لطفا راهنمایی کنن ما بلیطمون رو واسه چند روز قبل و بعد از مصاحبه بگیریم ؟؟؟؟ با تشکر
سلام
اگر برید تو سایت دکتر اونگان برای وقت گرفتن اول از شما میخواد که روز مصاحبه تون رو وارد کنید .بعد جدولی که می تونید تو اون وقت رزرو کنید میاد.آخرین روز توی جدول آخرین روزیه که می تونید وقت بگیرید.منطورم اینه که خود کامپیوتر با توجه به تاریخ مصاحبه و مدتی که برای آماده شدن جواب لازمه بهتون کمک می کنه. اگر بچه بین 2 تا 15 سال دارید برای تست سل او مجبورید72 ساعت قبل بروید مدیکال .اما اگر شما همه بزرگسالید یا بچه زیر 2 سال دارید لازم نیست انقدر زود برید.
برای برگشت هم از بعد از ظهر روز مصاحبه به بعد هر وقت خواستید می تونید برگردید.
موفق باشید
ممنون از راهنمایی دوستان،من مجرد هستم،برای رفت فکر می‌کنم ۴۸ ساعت قبل از مصاحبه خوب باشه؟برای برگشت با فرض گرفتن ویزا یک ضرب چی‌؟Big GrinCool

مصاحبم هم روز ۵شنبه هست؟؟؟(با توجه به تعطیلی روز شنبه و یکشنبه)

تشکر کنندگان:
(2011-06-17 ساعت 21:35)free_free نوشته:  دوستان عکس روی شناسنامه من خیلی قدیمی هستش و اولین عکس شناسنامه ام هست. در واقع تا حالا وقت نکردم برم عوضش کنم...

فکر می کنید موقع تطبیق توسط آفیسر مشکلی پیش بیاد؟

دوستانی که عکس شناسنامشونو تا حالا عوض نکردن تا بحال به مشکلی برخورد کردن یا نه؟

دوست عزيز افيسر سفارت اصلا به عكس شناسنامه هيچ كاري نداره و فقط عكس روي فرمهاتو عوض ميكنه
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: coming soon ، aghdam
(2011-06-18 ساعت 07:06)nima.nabizadeh نوشته:  
(2011-06-18 ساعت 00:51)nima.nabizadeh نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان گل مهاجرسرایی
من این ماه با کیس 33000 واسه 4 آگوست کارنت شدم وقتی سفرنامه آنکارا دوستان قبلی رو خوندم دقیقا متوجه نشدم باید چند روز قبل از مصاحبه اونجا بود تا کار مدیکال و گرفتن جوابش رو انجام داد بعضی از دوستان گفتن 72 ساعت طول می کشه تا جواب مدیکال رو دکی اونگان بده ولی یه عده دیگه میگن فردای روزی که آزمایش مدیکال بدی جوابش رو بهت میدن با تجربه ها لطفا راهنمایی کنن ما بلیطمون رو واسه چند روز قبل و بعد از مصاحبه بگیریم ؟؟؟؟ با تشکر
سلام
اگر برید تو سایت دکتر اونگان برای وقت گرفتن اول از شما میخواد که روز مصاحبه تون رو وارد کنید .بعد جدولی که می تونید تو اون وقت رزرو کنید میاد.آخرین روز توی جدول آخرین روزیه که می تونید وقت بگیرید.منطورم اینه که خود کامپیوتر با توجه به تاریخ مصاحبه و مدتی که برای آماده شدن جواب لازمه بهتون کمک می کنه. اگر بچه بین 2 تا 15 سال دارید برای تست سل او مجبورید72 ساعت قبل بروید مدیکال .اما اگر شما همه بزرگسالید یا بچه زیر 2 سال دارید لازم نیست انقدر زود برید.
برای برگشت هم از بعد از ظهر روز مصاحبه به بعد هر وقت خواستید می تونید برگردید.
موفق باشید
ممنون از راهنمایی دوستان،من مجرد هستم،برای رفت فکر می‌کنم ۴۸ ساعت قبل از مصاحبه خوب باشه؟برای برگشت با فرض گرفتن ویزا یک ضرب چی‌؟Big GrinCool

سلام. برای وقت گرفتن تو سایت اونگان که باید وقت بگیریم برای تاریخ مصاحبه ساعت رو هم می خواد.وارد کردن ساعت مصاحبه رو هم باید نوشت یا میشه ننوشت لازم نیست؟؟ تاریخ پرواز و شماره پرواز و ساعت ورودم لازمه و باید پر بشه ؟؟یا لازم نیست. خیلی ممنون
از برندگان سال 2011
دریافت ویزا: august 2011
سفر اول nov2011
تشکر کنندگان:
با سلام. مامان من کیس نامبرش 43000 است. احتمالا توی سپتامبر کارنت بشه. محل مصاحبش آنکارا هست. من خودم دانشجوی مالزی هستم. می خواستم بدونم امکانش هست که محل مصاحبه رو به مالزی واسشون تغییر بدم تا خودم هم بتونم همراهشون باشم؟ اگر میشه چطور باید اقدام کنم؟ یه سوال دیگه هم داشتم. اینکه اگر بشه در مالزی مصاحبه بشن و با توجه به اینکه انگلیسی نمی تونن صحبت کنن امکانش هست که من باهاشون واسه مصاحبه برم و ترجمه کنم واسشون؟ ممنون میشم اگر پاسخ بدید.
تشکر کنندگان:
(2011-06-18 ساعت 10:09)respina31 نوشته:  
....
سلام
.....

سلام. برای وقت گرفتن تو سایت اونگان که باید وقت بگیریم برای تاریخ مصاحبه ساعت رو هم می خواد.وارد کردن ساعت مصاحبه رو هم باید نوشت یا میشه ننوشت لازم نیست؟؟ تاریخ پرواز و شماره پرواز و ساعت ورودم لازمه و باید پر بشه ؟؟یا لازم نیست. خیلی ممنون

ساعت همه مصاحبه ها 8.5 صبح هست و بايد توي سايت انتخابش كني ولي بقيه اطلاعات مثل پرواز و ... لازم نيست.
تشکر کنندگان: respina31 ، najibi
سلام به دوستان گل!
من موقع ثبت نام مشخصاتم رو از روی پاسپورتم وارد کردم،حالا میخوام پاسپورت جدید بگیرم،توی پاسپورت قبلی ام یکی از حروف پسوند فامیلم 2بار تایپ شده،می خواستم بدونم پاسپورت جدید می خوام بگیرم اون حرف اضافه رو حذف کنم یا مثل قبل بگیرم؟ همین طوری هم که 2بار تایپ شده مشکل خاصی نداره ولی درستش کنم بهتره. می خوام بدونم اگه درستش کنم دردسر نداره؟ چیکار کنم بهتره؟
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013

خدایا شکرت...
تشکر کنندگان:
(2011-06-18 ساعت 11:56)mehdi47 نوشته:  سلام به دوستان گل!
من موقع ثبت نام مشخصاتم رو از روی پاسپورتم وارد کردم،حالا میخوام پاسپورت جدید بگیرم،توی پاسپورت قبلی ام یکی از حروف پسوند فامیلم 2بار تایپ شده،می خواستم بدونم پاسپورت جدید می خوام بگیرم اون حرف اضافه رو حذف کنم یا مثل قبل بگیرم؟ همین طوری هم که 2بار تایپ شده مشکل خاصی نداره ولی درستش کنم بهتره. می خوام بدونم اگه درستش کنم دردسر نداره؟ چیکار کنم بهتره؟

دوست عزیز سلام

اگر در سایر مدارکی که ترجمه کرده اید فامیلتان با 2 حرف نوشته شده ، پاسپورتتان را هم به همان شکل باقی بگذارید ولی اگر در سایر مدارک این حرف اضافه وجود ندارد می توانید آن حرف را حذف کنید . البته برای احتیاط پاسپورت قبلی هم همراهتان باشد . به لطف اداره گذرنامه فامیل دو قسمتی من که در تمام مدارکم جدا از هم نوشته می شود را در پاسپورت جدید به هم چسباندند و آفیسر علت تغییر را پرسید که برایش توضیح دادم به علت قانون جدید در ایران بوده است ، او هم گفت مشکلی ندارد ولی گرین کارت به همین صورت با فامیل دو قسمتی به هم چسبیده صادر خواهد شد Sad

موفق باشید

[font=Tahoma]باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست . [/font][font=Tahoma] کوروش کبیر[/font]
تشکر کنندگان: coming soon ، najibi ، alisarshar ، یاشار و ماری
(2011-06-18 ساعت 10:27)bahar_2300 نوشته:  با سلام. مامان من کیس نامبرش 43000 است. احتمالا توی سپتامبر کارنت بشه. محل مصاحبش آنکارا هست. من خودم دانشجوی مالزی هستم. می خواستم بدونم امکانش هست که محل مصاحبه رو به مالزی واسشون تغییر بدم تا خودم هم بتونم همراهشون باشم؟ اگر میشه چطور باید اقدام کنم؟ یه سوال دیگه هم داشتم. اینکه اگر بشه در مالزی مصاحبه بشن و با توجه به اینکه انگلیسی نمی تونن صحبت کنن امکانش هست که من باهاشون واسه مصاحبه برم و ترجمه کنم واسشون؟ ممنون میشم اگر پاسخ بدید.
سلام
برای تغییر مکان مصاحبه که باید همین الان با kcc مکاتبه کنید. ولی من پیشنهاد میکنم این کاررو نکنید .چون مادرتون انگلیسی نمیدونند. و به شماهم اجازه ورود به سفارت رو نمیدند. و مادرتون به مشگل بر میخوره .ولی در سفارت آنکارا هم مترجم دارن وآفیسرها فارسی هم میتونند صحبت کنند. که برای مادرتون بهتر هست.
تشکر کنندگان: coming soon ، Goodie ، najibi ، tamanna
ما كه كارنت شديم مداركو الان پست كنيم آنكارا ؟ وقت دكترو رزرو كنيم الان ؟
تشکر کنندگان:
(2011-06-18 ساعت 12:57)zohre61 نوشته:  ما كه كارنت شديم مداركو الان پست كنيم آنكارا ؟ وقت دكترو رزرو كنيم الان ؟

تاریخ مصاحبه کی‌ هست؟؟

۱۵ روز قبل از مصاحبه مدارک رو پست کنید و ۱ ماه قبل وقت دکتر

(2011-06-15 ساعت 11:10)mitr.p نوشته:  سلام
ما در فرم ها ادرس دالاس رو زده بودیم . مقصدمون هم دالاس هست اما فقط یک هفته میمونیم و میریم هیوستون.
در فرودگاه ادرسمون رو تغییر نمیدیم تا گرین کارت بیاد به همون دالاس.
اما برای SSN میشه از دالاس اقدام کنیم ولی ادرس هیوستون رو بدیم؟؟
کسی تجربه داره؟؟

رایان جان.....هیچ کی‌ جواب نداد......کار خودتهٔ
تشکر کنندگان: zohre61 ، free_free
(2011-06-18 ساعت 10:46)satusa نوشته:  
(2011-06-18 ساعت 10:09)respina31 نوشته:  
....
سلام
.....

ساعت همه مصاحبه ها 8.5 صبح هست و بايد توي سايت انتخابش كني ولي بقيه اطلاعات مثل پرواز و ... لازم نيست.

100% مصاحبه ها 8.5 صبح است؟دیرتر ممکن نیست بشه؟ روز مصاحبه معلوم شده اما ساعت هنوز نه.پس یعنی من مطمئن باشم وقت مصاحبه 8.5 است؟
برای دکتر اصلا مهم هست؟اگه ساعت مصاحبه اشتباه باشه مشکل درست بشه و کلا این موضوع ساعت چقدر اهمیت داره...
یک دنیا ممنون
از برندگان سال 2011
دریافت ویزا: august 2011
سفر اول nov2011
تشکر کنندگان:

[/quote]

100% مصاحبه ها 8.5 صبح است؟دیرتر ممکن نیست بشه؟ روز مصاحبه معلوم شده اما ساعت هنوز نه.پس یعنی من مطمئن باشم وقت مصاحبه 8.5 است؟
برای دکتر اصلا مهم هست؟اگه ساعت مصاحبه اشتباه باشه مشکل درست بشه و کلا این موضوع ساعت چقدر اهمیت داره...
یک دنیا ممنون
[/quote]

تصور من این هست که چون دکتر اورانگوتان هر 10 دقیقه یه نوبت تو سایتش میده پس بنابراین اضافه قبول کردن یه نفر خارج از ثبت نام سایت براش خیلی سخته ولی بهر حال غیر ممکن نیست بنابراین وقت بگیرید حتما تا به مشکلی برنخورید....

شما یک سال برای روز مصاحبه روزشماری کردین ...Smile دلتون میاد مثلا ساعت 09:30 اونجا باشید؟؟؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: najibi ، Linspire ، respina31 ، tamanna ، aghdam

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان