کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2011-06-18 ساعت 10:27)bahar_2300 نوشته:  با سلام. مامان من کیس نامبرش 43000 است. احتمالا توی سپتامبر کارنت بشه. محل مصاحبش آنکارا هست. من خودم دانشجوی مالزی هستم. می خواستم بدونم امکانش هست که محل مصاحبه رو به مالزی واسشون تغییر بدم تا خودم هم بتونم همراهشون باشم؟ اگر میشه چطور باید اقدام کنم؟ یه سوال دیگه هم داشتم. اینکه اگر بشه در مالزی مصاحبه بشن و با توجه به اینکه انگلیسی نمی تونن صحبت کنن امکانش هست که من باهاشون واسه مصاحبه برم و ترجمه کنم واسشون؟ ممنون میشم اگر پاسخ بدید.
سلام روز مصاحبه من در سفارت آنکارا( 2 هفته قبل) یک مورد خانم مسنی بود که کیس فامیلی گرین کارت بود ولی به هیچ وجه به دامادش اجازه ندادند با ایشون داخل سفارت برود و از اون جالبتر یک کیس ویزای نامزددی بود که یک خانم ایرانی و نامزد آمریکایی ایشون بود که به نامزد امریکایی اجازه ورود به سفارت را ندادند!ولی داخل سفارت می توانید زبان فارسی را انتخاب کنید که مشکلی نیست و اون خانم مسن یک ضرب ویزا گرفت. فقط قبل از مصاحبه اول مدارکی که ناقص است یا تناقض دارد را در یکی از باجه ها با فرد هماهنگ می کنند که اون فرد انگلیسی صحبت می کرد ولی باز هم نگرانی ندارد چون اگر لازم باشه از ایرانیها می توانند کمک کنند .

(2011-06-18 ساعت 12:57)zohre61 نوشته:  ما كه كارنت شديم مداركو الان پست كنيم آنكارا ؟ وقت دكترو رزرو كنيم الان ؟

من فکر می کنم برای احتیاط از 3 یا 4 هفته قبل ارسال کنید چون استنباط من این است که مدارک 2 هفته قبل مصاحبه در سفارت دریافت شده باشد .3 تا 4 روز هم طول می کشد از ایران به سفارت برسد.
تشکر کنندگان: najibi ، bahar_2300

100% مصاحبه ها 8.5 صبح است؟دیرتر ممکن نیست بشه؟ روز مصاحبه معلوم شده اما ساعت هنوز نه.پس یعنی من مطمئن باشم وقت مصاحبه 8.5 است؟
برای دکتر اصلا مهم هست؟اگه ساعت مصاحبه اشتباه باشه مشکل درست بشه و کلا این موضوع ساعت چقدر اهمیت داره...
یک دنیا ممنون
[/quote]

تصور من این هست که چون دکتر اورانگوتان هر 10 دقیقه یه نوبت تو سایتش میده پس بنابراین اضافه قبول کردن یه نفر خارج از ثبت نام سایت براش خیلی سخته ولی بهر حال غیر ممکن نیست بنابراین وقت بگیرید حتما تا به مشکلی برنخورید....

شما یک سال برای روز مصاحبه روزشماری کردین ...Smile دلتون میاد مثلا ساعت 09:30 اونجا باشید؟؟؟
[/quote]

از فری فری جان ممنونم.
اما منظور من این بود که الان که من ساعت مصاحبه رو ندارم ولی برای وقت گرفتن باید ساعت بدیم من چه ساعتی رو بنویسم؟ اصلا مهم هست نوشتن ساعت دقیق مصاحبه تو اون فرم؟راهنمایی کنید خیلی
خیلی ممنون می شم.
از برندگان سال 2011
دریافت ویزا: august 2011
سفر اول nov2011
تشکر کنندگان:
(2011-06-18 ساعت 23:47)respina31 نوشته:  
(2011-06-18 ساعت 22:54)free_free نوشته:  

100% مصاحبه ها 8.5 صبح است؟دیرتر ممکن نیست بشه؟ روز مصاحبه معلوم شده اما ساعت هنوز نه.پس یعنی من مطمئن باشم وقت مصاحبه 8.5 است؟
برای دکتر اصلا مهم هست؟اگه ساعت مصاحبه اشتباه باشه مشکل درست بشه و کلا این موضوع ساعت چقدر اهمیت داره...
یک دنیا ممنون

تصور من این هست که چون دکتر اورانگوتان هر 10 دقیقه یه نوبت تو سایتش میده پس بنابراین اضافه قبول کردن یه نفر خارج از ثبت نام سایت براش خیلی سخته ولی بهر حال غیر ممکن نیست بنابراین وقت بگیرید حتما تا به مشکلی برنخورید....

شما یک سال برای روز مصاحبه روزشماری کردین ...Smile دلتون میاد مثلا ساعت 09:30 اونجا باشید؟؟؟
[/quote]

از فری فری جان ممنونم.
اما منظور من این بود که الان که من ساعت مصاحبه رو ندارم ولی برای وقت گرفتن باید ساعت بدیم من چه ساعتی رو بنویسم؟ اصلا مهم هست نوشتن ساعت دقیق مصاحبه تو اون فرم؟راهنمایی کنید خیلی
خیلی ممنون می شم.
[/quote]

تمام مصاحبه هاساعت 8:30 صبح هستش .....

اگه منظورتون از فرم ، فرم سایت اونگان هستش تمام فیلدهای ستاره دار رو باید پر کنید و بدون ستاره هااجباری نیست ضمن اینکه فیلدهای اجباری رو اگه پر نکنید نمیتونید برید صفحه بعد و سیتم خطا میگیره ولی فیلد های اختیاری رو پر بکنید یا نکنید میره مرحله بعد...
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: gadfly ، matin2257 ، nastaran86 ، najibi ، respina31
و در کل اینکه ساعت مصاحبه اصلا برای دکتر اهمیتی نداره
البته من الان یادم نیست فرم وقت گرفتن از دکتر چطور بود ولی مطمئن هستم که وقت مصاحبه برای دکتر هیچ اهمیتی نداره و برای همه هم توی کارنت لیست ساعت 8.5 رواعلام میکنن چون باید اول صبح دم در سفارت باشین.
IN GOD WE TRUST
شماره کیس: 2010AS118XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 20/6/2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن: مارس
تاریخ دریافت نامه دوم: فوریه
تاریخ مصاحبه: 18/3/2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 7/5/2010
تاریخ دریافت ویزا: 24/5/2010
تشکر کنندگان: respina31 ، Goodie ، najibi
(2011-06-18 ساعت 12:19)gadfly نوشته:  [quote='mehdi47' pid='113990' dateline='1308381980']
سلام به دوستان گل!
من موقع ثبت نام مشخصاتم رو از روی پاسپورتم وارد کردم،حالا میخوام پاسپورت جدید بگیرم،توی پاسپورت قبلی ام یکی از حروف پسوند فامیلم 2بار تایپ شده،می خواستم بدونم پاسپورت جدید می خوام بگیرم اون حرف اضافه رو حذف کنم یا مثل قبل بگیرم؟ همین طوری هم که 2بار تایپ شده مشکل خاصی نداره ولی درستش کنم بهتره. می خوام بدونم اگه درستش کنم دردسر نداره؟ چیکار کنم بهتره؟

دوست عزیز سلام

اگر در سایر مدارکی که ترجمه کرده اید فامیلتان با 2 حرف نوشته شده ، پاسپورتتان را هم به همان شکل باقی بگذارید ولی اگر در سایر مدارک این حرف اضافه وجود ندارد می توانید آن حرف را حذف کنید . البته برای احتیاط پاسپورت قبلی هم همراهتان باشد . به لطف اداره گذرنامه فامیل دو قسمتی من که در تمام مدارکم جدا از هم نوشته می شود را در پاسپورت جدید به هم چسباندند و آفیسر علت تغییر را پرسید که برایش توضیح دادم به علت قانون جدید در ایران بوده است ، او هم گفت مشکلی ندارد ولی گرین کارت به همین صورت با فامیل دو قسمتی به هم چسبیده صادر خواهد شد Sad

موفق باشید

سلام.ممنون از جوابتون.من هنوز هیچ مدرکی ترجمه نکردم. واقعا موندم چکار کنم؟Sad شما تو پاس جدیدت که فامیلت سرهم تایپ شده بود،قبل مصاحبه به kcc یا سفارت خبر دادی؟ پس اینطور که شما گفتید اسم و فامیل گرین کارت از رو پاسپورت جدید صادر میشه؛درسته؟
یک سوال دیگه ام داشتم،وقتی انشاا... ویزا تو پاسپورت خورد،اگر تاریخ پاسپورت تموم بشه باید چکار کرد؟
بازم متشکرم.مرسی.
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013

خدایا شکرت...
تشکر کنندگان:
(2011-06-19 ساعت 12:28)mehdi47 نوشته:  سلام.ممنون از جوابتون.من هنوز هیچ مدرکی ترجمه نکردم. واقعا موندم چکار کنم؟Sad شما تو پاس جدیدت که فامیلت سرهم تایپ شده بود،قبل مصاحبه به kcc یا سفارت خبر دادی؟ پس اینطور که شما گفتید اسم و فامیل گرین کارت از رو پاسپورت جدید صادر میشه؛درسته؟
یک سوال دیگه ام داشتم،وقتی انشاا... ویزا تو پاسپورت خورد،اگر تاریخ پاسپورت تموم بشه باید چکار کرد؟
بازم متشکرم.مرسی.
دوست عزیز سلام

من قبل از مصاحبه هیچ اطلاعی در زمینه تایپ سرهم فامیلم نداده بودم و روز مصاحبه آفیسر در این مورد از من سوال کرد چون در تمام مدارک دیگرم فامیلم جدا نوشته شده بود . اونطوری که آفیسر گفت گرین کارت براساس پاسپورت جدید شما صادر خواهد شد . در مورد سوال آخرتان در یکی از ارسالهای دوستان سالهای قبل توضیح داده شده بود که ظاهراً مشکلی ندارد ولی الان نتوانستم آن ارسال را پیدا کنم .

موفق باشید

[font=Tahoma]باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست . [/font][font=Tahoma] کوروش کبیر[/font]
تشکر کنندگان: nima.nabizadeh
(2011-06-19 ساعت 18:07)tata63 نوشته:  تا حالا کسی بوده که بتونه دقیقاً روز مصاحبه برگرده ایران؟؟؟؟ ما 3 آگوست مصاحبه داریم! کارا جوری تموم میشه که شبش برگردیم؟؟؟؟
دوست عزیز تازه وارد سلام

ورود شما را به انجمن خوشامد می گوییم . در صورتیکه نتیجه مصاحبه شما دریافت برگه آبی باشد (یعنی پرونده شما شامل طی پروسه اداری یا همان کلیرنس شود) شما می توانید بلافاصله پس از مصاحبه برگردید ولی اگر انشاءالله این پروسه شامل حال شما نشود شما باید برای دریافت ویزا چند روزی صبر کنید که مدت آن بسته به اینکه آنکارا یا ابوظبی باشید کمی متفاوت خواهد بود .

موفق باشید

[font=Tahoma]باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست . [/font][font=Tahoma] کوروش کبیر[/font]
[quote='zohre61' pid='113999' dateline='1308385627']
ما كه كارنت شديم مداركو الان پست كنيم آنكارا ؟ وقت دكترو رزرو كنيم الان ؟

مگه مدارک نباید 15 روز قبل از مصاحبه دستشان باشد؟ پس حتما باید زودتر بفرستیم که 15 روز قبل از مصاحبه اونجا باشه ؟؟!! لطفا کسی که اطلاعات دقیق داره جواب بده ممنون

دوستان ما 10 مرداد مصاحبه داریم که میشه دوشنبه میخواستم بدونم آنکارا شنبه و یکشنبه ها هر دو روز تعطیله؟ و اینکه ما بهتره چند روز قبل ازمصاحبه وقت پزشکی بگیریم ؟؟؟
یکی از دوستان در مورد ساعت مصاحبه گفتند ساعت همه مصاحبه ها 8/30 صبح است از کجا میشه مطمئن شد؟؟؟
و اینکه پولی که به سفارت باید پرداخت کنیم نفری 819 دلار است؟؟؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان،

فرمت CV که روز مصاحبه باید ببریم چطوری باید باشه؟ چه اطلاعاتی‌ باید تو CVبذاریم؟

با تشکر و با آرزوی موفقیت برای همه دوستان
تشکر کنندگان:
(2011-06-18 ساعت 12:35)AmericanHamid نوشته:  
(2011-06-18 ساعت 10:27)bahar_2300 نوشته:  با سلام. مامان من کیس نامبرش 43000 است. احتمالا توی سپتامبر کارنت بشه. محل مصاحبش آنکارا هست. من خودم دانشجوی مالزی هستم. می خواستم بدونم امکانش هست که محل مصاحبه رو به مالزی واسشون تغییر بدم تا خودم هم بتونم همراهشون باشم؟ اگر میشه چطور باید اقدام کنم؟ یه سوال دیگه هم داشتم. اینکه اگر بشه در مالزی مصاحبه بشن و با توجه به اینکه انگلیسی نمی تونن صحبت کنن امکانش هست که من باهاشون واسه مصاحبه برم و ترجمه کنم واسشون؟ ممنون میشم اگر پاسخ بدید.
سلام
برای تغییر مکان مصاحبه که باید همین الان با kcc مکاتبه کنید. ولی من پیشنهاد میکنم این کاررو نکنید .چون مادرتون انگلیسی نمیدونند. و به شماهم اجازه ورود به سفارت رو نمیدند. و مادرتون به مشگل بر میخوره .ولی در سفارت آنکارا هم مترجم دارن وآفیسرها فارسی هم میتونند صحبت کنند. که برای مادرتون بهتر هست.

ممنون از توضیحاتتون. یک سوال دیگه هم داشتم. الان وضعیت ویزا دادن در آنکارا بهتر هست یا دبی؟ اگر محل مصاحبه رو از آنکارا به دبی واسشون تغییر بدم شانس ویزا گرفتن واسشون کمتر نمیشه؟
تشکر کنندگان:
(2011-06-19 ساعت 21:34)bahar_2300 نوشته:  
(2011-06-18 ساعت 12:35)AmericanHamid نوشته:  
سلام
برای تغییر مکان مصاحبه که باید همین الان با kcc مکاتبه کنید. ولی من پیشنهاد میکنم این کاررو نکنید .چون مادرتون انگلیسی نمیدونند. و به شماهم اجازه ورود به سفارت رو نمیدند. و مادرتون به مشگل بر میخوره .ولی در سفارت آنکارا هم مترجم دارن وآفیسرها فارسی هم میتونند صحبت کنند. که برای مادرتون بهتر هست.

ممنون از توضیحاتتون. یک سوال دیگه هم داشتم. الان وضعیت ویزا دادن در آنکارا بهتر هست یا دبی؟ اگر محل مصاحبه رو از آنکارا به دبی واسشون تغییر بدم شانس ویزا گرفتن واسشون کمتر نمیشه؟

خواهش میکنم وظیفه هست.
اول اینکه سفارت ابوظبی نه دبی چون در دبی کنسولگری فقط برای ویزاهای مسافرتی و دانشجویی هست و سفارت ابوظبی برای مهاجرت.
و اینکه بگیم کدوم راحتتر ویزا میدند خیلی سخت هست . ولی برداشت شخصی من اینه که در ابوظبی با مواردی مانند نداشتن اسپانسر راحتتر برخورد میکنند. ومن خودم سفارتم انکارا بود که به همین دلیل به ابوظبی تغییر دادم و خوشبختانه مشکلی هم برام پیش نیومد. در ابوظبی دختر خانمی بود که با 7 میلیون موجودی تونستند ویزا بگیرند ولی در آنکارا با 25 میلیون هم بهشون گیر دادند.بازم میگم این برداشت شخصی من هست . و تصمیم با خودتون هست
تشکر کنندگان: gadfly ، coming soon ، bahar_2300
سلام به دوستان عزیز
من به زودی مصاحبه دارم و چند تا سوال برام پیش اومده اگه ممکنه جواب بدید:
1- قبلا توی یک تاپیک راجع به فرمهای 9 سوالی و ترجمه اش بحث شده بود ولی الان نمی تونم پیداش کنم اگه می شه لینک بدید
2- فرم سی وی چیه و از کجا میتونم دانلود کنم
3- اسپانسر من فرمها را فرستاده و آدرس را هم سفارت آنکارا داده ولی از روی سایت یو پی اس بنظر میاد به استانبول تحویل داده شده چطور میتونم بفهمم
ممنون میشم زود جواب بدیدSad
تشکر کنندگان:
من الان فهمیدم اعتباره کارت ملی من تموم شده!!!!!!!!
چی کارش کنم؟ مهمه؟؟؟
کیس نامبر: 43xxx
مصاحبه: انکارا
تاریخ مصاحبه: 13 sep
تشکر کنندگان:
(2011-06-20 ساعت 08:52)Mojtabacazi نوشته:  من الان فهمیدم اعتباره کارت ملی من تموم شده!!!!!!!!
چی کارش کنم؟ مهمه؟؟؟

اين چيزا مهم نيست خودتونو براي اين چيزا درگير نكنيد
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان:
(2011-06-20 ساعت 08:52)Mojtabacazi نوشته:  من الان فهمیدم اعتباره کارت ملی من تموم شده!!!!!!!!
چی کارش کنم؟ مهمه؟؟؟

کارت ملی شوهر من هم اعتبارش تمام شده بود ولی اصلا در ابوظبی نخواستند .
case no :2011AS00023XXX
تاریخ دریافت پاکت اول :26may
تاریخ ارسال فرمها:3jun
تشکر کنندگان: alisarshar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان