کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
دوستان،واسه آنکارا مدارکی که باید بفرستیم،

باید اصل ترجمه‌ها را بفرستیم یا کپی‌ ترجمهاا؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2011-06-20 ساعت 14:12)nima.nabizadeh نوشته:  دوستان،واسه آنکارا مدارکی که باید بفرستیم،

كپي مدارك+اصل ترجمه ها
تشکر کنندگان: coming soon ، nima.nabizadeh ، Vahidn
(2011-06-19 ساعت 18:15)gadfly نوشته:  
(2011-06-19 ساعت 18:07)tata63 نوشته:  تا حالا کسی بوده که بتونه دقیقاً روز مصاحبه برگرده ایران؟؟؟؟ ما 3 آگوست مصاحبه داریم! کارا جوری تموم میشه که شبش برگردیم؟؟؟؟
دوست عزیز تازه وارد سلام

ورود شما را به انجمن خوشامد می گوییم . در صورتیکه نتیجه مصاحبه شما دریافت برگه آبی باشد (یعنی پرونده شما شامل طی پروسه اداری یا همان کلیرنس شود) شما می توانید بلافاصله پس از مصاحبه برگردید ولی اگر انشاءالله این پروسه شامل حال شما نشود شما باید برای دریافت ویزا چند روزی صبر کنید که مدت آن بسته به اینکه آنکارا یا ابوظبی باشید کمی متفاوت خواهد بود .

موفق باشید

مرسي ممنون از خوشامد گويي و پاسختون! Rolleyes
پس اميدوارم به اميد خدا برگه آبي رو بتونيم بگيريمCool

روز مصاحبه: 2011-Aug-03 آنكارا
تاريخ كلير: Sep-07-2011
تاريخ دريافت ويزا:Cool Sep-13-2011
تشکر کنندگان:
(2011-06-20 ساعت 14:53)REZA1390 نوشته:  
(2011-06-20 ساعت 14:12)nima.nabizadeh نوشته:  دوستان،واسه آنکارا مدارکی که باید بفرستیم،

كپي مدارك+اصل ترجمه ها

دوست عزیز
ما 15 روز قبل کپی ترجه ها رو فرستادیم.روز مصاحبه اصلش رو ازمون گرفتند.
احتیاط شرط عقله
..فرض رو بذارید که پست نرسه و یا گم بشه؟اون وقت میخوای چیکار کنی؟؟
اون هم توی این مدت کمی که تا پایان پروسه مونده
خیالت راحت باشه..کپی ها رو بفرست..روز مصاحبه اصل همه رو ببر با خودت
تشکر کنندگان: Hornet ، nima.nabizadeh ، marjan59 ، farzad.s
(2011-06-20 ساعت 15:54)mitr.p نوشته:  
(2011-06-20 ساعت 14:53)REZA1390 نوشته:  

كپي مدارك+اصل ترجمه ها

دوست عزیز
ما 15 روز قبل کپی ترجه ها رو فرستادیم.روز مصاحبه اصلش رو ازمون گرفتند.
احتیاط شرط عقله
..فرض رو بذارید که پست نرسه و یا گم بشه؟اون وقت میخوای چیکار کنی؟؟
اون هم توی این مدت کمی که تا پایان پروسه مونده
خیالت راحت باشه..کپی ها رو بفرست..روز مصاحبه اصل همه رو ببر با خودت

سلام دوستان من هم یکهفته پیش کپی ترجمه ها رو فرستادم چون بقول دوست عزیزمون اکر موردی پیش میومد دیگه کاری نمیشد کرد البته همه کپی ها برابر اصل بود ,فارسی ها و ترجمه ها
تشکر کنندگان: mitr.p ، nima.nabizadeh
(2011-06-20 ساعت 15:31)tata63 نوشته:  
(2011-06-19 ساعت 18:07)tata63 نوشته:  تا حالا کسی بوده که بتونه دقیقاً روز مصاحبه برگرده ایران؟؟؟؟ ما 3 آگوست مصاحبه داریم! کارا جوری تموم میشه که شبش برگردیم؟؟؟؟
دوست عزیز تازه وارد سلام

ورود شما را به انجمن خوشامد می گوییم . در صورتیکه نتیجه مصاحبه شما دریافت برگه آبی باشد (یعنی پرونده شما شامل طی پروسه اداری یا همان کلیرنس شود) شما می توانید بلافاصله پس از مصاحبه برگردید ولی اگر انشاءالله این پروسه شامل حال شما نشود شما باید برای دریافت ویزا چند روزی صبر کنید که مدت آن بسته به اینکه آنکارا یا ابوظبی باشید کمی متفاوت خواهد بود .

موفق باشید

ای جانم خانوم برگه ابی را دعا کن نگیری تا ویزات یه ضرب بشه نخواهی برگردی دوباره ترکیه Wink
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان: alisarshar ، tata63
(2011-06-20 ساعت 01:03)AmericanHamid نوشته:  
(2011-06-19 ساعت 21:34)bahar_2300 نوشته:  
(2011-06-18 ساعت 12:35)AmericanHamid نوشته:  
(2011-06-18 ساعت 10:27)bahar_2300 نوشته:  با سلام. مامان من کیس نامبرش 43000 است. احتمالا توی سپتامبر کارنت بشه. محل مصاحبش آنکارا هست. من خودم دانشجوی مالزی هستم. می خواستم بدونم امکانش هست که محل مصاحبه رو به مالزی واسشون تغییر بدم تا خودم هم بتونم همراهشون باشم؟ اگر میشه چطور باید اقدام کنم؟ یه سوال دیگه هم داشتم. اینکه اگر بشه در مالزی مصاحبه بشن و با توجه به اینکه انگلیسی نمی تونن صحبت کنن امکانش هست که من باهاشون واسه مصاحبه برم و ترجمه کنم واسشون؟ ممنون میشم اگر پاسخ بدید.
سلام
برای تغییر مکان مصاحبه که باید همین الان با kcc مکاتبه کنید. ولی من پیشنهاد میکنم این کاررو نکنید .چون مادرتون انگلیسی نمیدونند. و به شماهم اجازه ورود به سفارت رو نمیدند. و مادرتون به مشگل بر میخوره .ولی در سفارت آنکارا هم مترجم دارن وآفیسرها فارسی هم میتونند صحبت کنند. که برای مادرتون بهتر هست.

ممنون از توضیحاتتون. یک سوال دیگه هم داشتم. الان وضعیت ویزا دادن در آنکارا بهتر هست یا دبی؟ اگر محل مصاحبه رو از آنکارا به دبی واسشون تغییر بدم شانس ویزا گرفتن واسشون کمتر نمیشه؟

خواهش میکنم وظیفه هست.
اول اینکه سفارت ابوظبی نه دبی چون در دبی کنسولگری فقط برای ویزاهای مسافرتی و دانشجویی هست و سفارت ابوظبی برای مهاجرت.
و اینکه بگیم کدوم راحتتر ویزا میدند خیلی سخت هست . ولی برداشت شخصی من اینه که در ابوظبی با مواردی مانند نداشتن اسپانسر راحتتر برخورد میکنند. ومن خودم سفارتم انکارا بود که به همین دلیل به ابوظبی تغییر دادم و خوشبختانه مشکلی هم برام پیش نیومد. در ابوظبی دختر خانمی بود که با 7 میلیون موجودی تونستند ویزا بگیرند ولی در آنکارا با 25 میلیون هم بهشون گیر دادند.بازم میگم این برداشت شخصی من هست . و تصمیم با خودتون هست
با سلام مجدد و ممنون از توضیحات کاملتون. راستش چون کیس نامبر مادرم بالا بود من امید نداشتم که کارنت بشن وبه خاطر همین خیلی پیگیرکارشون نبودم. هنوز نمیدونم که چه مدارکی لازم هاست واسه مصاحبه و اصلا جریان اسپانسر چی هست. ممنون میشم اگر یک راهنمایی کنید. من خالم در امریکا زندگی میکنه. باید فرم اسپانسر رو خالم پر کنه یا اینکه خود مامانم حساب مالی در ایران داشته باشه؟
یک سوال دیگه اینکه واسه تغیر سفارت به ابوظبی باید به کجا ایمیل بزنم و آیا الان دیر نیست واسه اینکار؟ بازم ممنون از لطفتون.
تشکر کنندگان:
(2011-06-20 ساعت 16:33)farnaz82 نوشته:  
(2011-06-20 ساعت 15:31)tata63 نوشته:  
دوست عزیز تازه وارد سلام

موفق باشید

ای جانم خانوم برگه ابی را دعا کن نگیری تا ویزات یه ضرب بشه نخواهی برگردی دوباره ترکیه Wink

مرسي خنگ بازي!!!!! Big Grin پس نگيرم!!! به اميد خدا! Cool

روز مصاحبه: 2011-Aug-03 آنكارا
تاريخ كلير: Sep-07-2011
تاريخ دريافت ويزا:Cool Sep-13-2011
تشکر کنندگان: farnaz82 ، Hornet ، aghdam
با سلام
میخواستم ببینم کپی مدارک باید برابر اصل باشه واسه مصاحبه در ابوظبی؟
تشکر کنندگان:
(2011-06-19 ساعت 18:32)nimal1 نوشته:  [quote='zohre61' pid='113999' dateline='1308385627']
ما كه كارنت شديم مداركو الان پست كنيم آنكارا ؟ وقت دكترو رزرو كنيم الان ؟

مگه مدارک نباید 15 روز قبل از مصاحبه دستشان باشد؟ پس حتما باید زودتر بفرستیم که 15 روز قبل از مصاحبه اونجا باشه ؟؟!! لطفا کسی که اطلاعات دقیق داره جواب بده ممنون

دوستان ما 10 مرداد مصاحبه داریم که میشه دوشنبه میخواستم بدونم آنکارا شنبه و یکشنبه ها هر دو روز تعطیله؟ و اینکه ما بهتره چند روز قبل ازمصاحبه وقت پزشکی بگیریم ؟؟؟
یکی از دوستان در مورد ساعت مصاحبه گفتند ساعت همه مصاحبه ها 8/30 صبح است از کجا میشه مطمئن شد؟؟؟
و اینکه پولی که به سفارت باید پرداخت کنیم نفری 819 دلار است؟؟؟

تشکر کنندگان:
(2011-06-20 ساعت 08:40)shahr نوشته:  سلام به دوستان عزیز
من به زودی مصاحبه دارم و چند تا سوال برام پیش اومده اگه ممکنه جواب بدید:
1- قبلا توی یک تاپیک راجع به فرمهای 9 سوالی و ترجمه اش بحث شده بود ولی الان نمی تونم پیداش کنم اگه می شه لینک بدید
2- فرم سی وی چیه و از کجا میتونم دانلود کنم
3- اسپانسر من فرمها را فرستاده و آدرس را هم سفارت آنکارا داده ولی از روی سایت یو پی اس بنظر میاد به استانبول تحویل داده شده چطور میتونم بفهمم
ممنون میشم زود جواب بدیدSad

دوستان کسی جواب منو نمیده؟ مردم از دلشورهSadSad
تشکر کنندگان:
دوستان ما خواستیم برای بلیط اقدام کنیم گفتند فقط 1 شنبه ها و چهارشنبه ها فقط پرواز ایران ایر به آنکارا میره ما 1 آگوست که میشه دوشنبه مصاحبه داریم کسی میدونه اینکه فقط 2 روز پرواز هست درسته یا نه؟ اگه آژا نسی میشناسید که غیر این باشه معرفی میکنید؟ مم
تشکر کنندگان:
(2011-06-20 ساعت 21:36)nimal1 نوشته:  دوستان ما خواستیم برای بلیط اقدام کنیم گفتند فقط 1 شنبه ها و چهارشنبه ها فقط پرواز ایران ایر به آنکارا میره ما 1 آگوست که میشه دوشنبه مصاحبه داریم کسی میدونه اینکه فقط 2 روز پرواز هست درسته یا نه؟ اگه آژا نسی میشناسید که غیر این باشه معرفی میکنید؟ مم

دوست عزیز ایران ایر فقط یکشنبه ها و چهارشنبه ها مستقیم به آنکارا پرواز داره و ترکیش ایر هم یکشنبه ، چهارشنبه و پنج شنبه ها مستقیم به آنکارا داره و اگر غیر از این روزها میخواین باید با پرواز غیر مستقیم مثلا تهران-استانبول-آنکارا تشریف ببرید هر چند ظاهرا خیلی از دوستان تا استانبول میرن و تا آنکارا رو با اتوبوس میرن حدودا 430 کیلومتر فاصله است
تشکر کنندگان: najibi ، Goodie
(2011-06-18 ساعت 10:46)satusa نوشته:  
(2011-06-18 ساعت 10:09)respina31 نوشته:  
(2011-06-18 ساعت 07:06)nima.nabizadeh نوشته:  
(2011-06-18 ساعت 01:20)Goodie نوشته:  
(2011-06-18 ساعت 00:51)nima.nabizadeh نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان گل مهاجرسرایی
....
سلام
.....
ممنون از راهنمایی دوستان،من مجرد هستم،برای رفت فکر می‌کنم ۴۸ ساعت قبل از مصاحبه خوب باشه؟برای برگشت با فرض گرفتن ویزا یک ضرب چی‌؟Big GrinCool

مصاحبم هم روز ۵شنبه هست؟؟؟(با توجه به تعطیلی روز شنبه و یکشنبه)

سلام. برای وقت گرفتن تو سایت اونگان که باید وقت بگیریم برای تاریخ مصاحبه ساعت رو هم می خواد.وارد کردن ساعت مصاحبه رو هم باید نوشت یا میشه ننوشت لازم نیست؟؟ تاریخ پرواز و شماره پرواز و ساعت ورودم لازمه و باید پر بشه ؟؟یا لازم نیست. خیلی ممنون

ساعت همه مصاحبه ها 8.5 صبح هست و بايد توي سايت انتخابش كني ولي بقيه اطلاعات مثل پرواز و ... لازم نيست.

من ساعت مصاحبه رو هم نمیدونستم ولی تونستم وقت بگیرم.
تشکر کنندگان: matin2257
(2011-06-20 ساعت 21:29)shahr نوشته:  
(2011-06-20 ساعت 08:40)shahr نوشته:  سلام به دوستان عزیز
من به زودی مصاحبه دارم و چند تا سوال برام پیش اومده اگه ممکنه جواب بدید:
1- قبلا توی یک تاپیک راجع به فرمهای 9 سوالی و ترجمه اش بحث شده بود ولی الان نمی تونم پیداش کنم اگه می شه لینک بدید
2- فرم سی وی چیه و از کجا میتونم دانلود کنم
3- اسپانسر من فرمها را فرستاده و آدرس را هم سفارت آنکارا داده ولی از روی سایت یو پی اس بنظر میاد به استانبول تحویل داده شده چطور میتونم بفهمم
ممنون میشم زود جواب بدیدSad

دوستان کسی جواب منو نمیده؟ مردم از دلشورهSadSad

دوست عزیز ، سلام
در مورد فرم 9 سوالی در لینک زیر به صورت کامل توضیح داده شده است
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...3#pid83803
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...1#pid80121
فکر نمی کنم که فرم CV استاندارد وجود داشته باشه و احتمالا باید یک رزومه آماده کنید و می تونید از خود سفارت بپرسید که چه اطلاعاتی باید داخلش باشه . . .
در اینجا هم یه توضیحی از دوستان با تجربه در این زمینه اومده :
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...0#pid57750
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...6#pid79826
با سفارت مکاتبه کنید با تماس بگیر یا با UPS . . . چیزه دیگه ای به نظر نمی یاد . . . دوستانی که تجربه دارند در این زمینه کمک کنند
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
تشکر کنندگان: AmericanHamid ، tamanna ، shahr ، najibi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان