کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
سلام به دوستان گل مهاجرسرا
یه سوال داشتم میخواستم بودن از حساب بانک پیرینت بگیرم باید ارزی باشه ؟ لطفا راهنمایی کنید متشکرم .
Cool
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
تشکر کنندگان:
(2011-06-21 ساعت 09:19)آرتين نوشته:  سلام به دوستان گل مهاجرسرا
یه سوال داشتم میخواستم بودن از حساب بانک پیرینت بگیرم باید ارزی باشه ؟ لطفا راهنمایی کنید متشکرم .
Cool

نه دليلي نداره كه ارزي باشه
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: آرتين ، nastaran86 ، aghdam
(2011-06-21 ساعت 09:19)آرتين نوشته:  سلام به دوستان گل مهاجرسرا
Cool

البته پرينت حساب رو فکر نکنم لازم داشته باشند بلکه يه نامه اي هست که خود بانک ميده مبتني بر اينکه اين شخص فلان مقدار تو حسابش پول داره و از فلان تاريخ افتتاح حساب کرده. من که گرفتم اين متن بود که خودشون انگليسي پرينت ميکنن و مهر امضا که نيازي هم به ترجمه نيست
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
تشکر کنندگان: آرتين ، alisarshar ، mitr.p ، najibi ، nastaran86 ، aghdam

البته پرينت حساب رو فکر نکنم لازم داشته باشند بلکه يه نامه اي هست که خود بانک ميده مبتني بر اينکه اين شخص فلان مقدار تو حسابش پول داره و از فلان تاريخ افتتاح حساب کرده. من که گرفتم اين متن بود که خودشون انگليسي پرينت ميکنن و مهر امضا که نيازي هم به ترجمه نيست
[/quote]

دوست عزیز از کدوم بانک گرفتی ؟؟؟؟ میخواستم بدون چرا کلیرنس به شما خورده ؟؟
تشکر کنندگان:
(2011-06-21 ساعت 09:54)آرتين نوشته:  البته پرينت حساب رو فکر نکنم لازم داشته باشند بلکه يه نامه اي هست که خود بانک ميده مبتني بر اينکه اين شخص فلان مقدار تو حسابش پول داره و از فلان تاريخ افتتاح حساب کرده. من که گرفتم اين متن بود که خودشون انگليسي پرينت ميکنن و مهر امضا که نيازي هم به ترجمه نيست

دوست عزیز از کدوم بانک گرفتی ؟؟؟؟ میخواستم بدون چرا کلیرنس به شما خورده ؟؟
[/quote]

دوست عزیز.....یکمی تایپک ها رو میخوندی جوابت رو میگرفتی
مهم نیست کدوم بانک باشید اما اگه بانکتون وابسته به س...پ....ا...ه و این جور ارگان ها نباشه بهتره
از هر بانکی که دارید فقط یک نامه موجودی بگیرید اگه خود بانک نامه رو به زبان انگلیسی داد که هیچ..وگرنه میتونید برید شعبه بین الملل همون بانک تا ترجمه شده بهتون بدند.........اگه این هم نداشت بدید ترجمه
به همین راحتی
کلیر شدن تقریبا برای همه ایرانی هاست. اگه سربازی رفته باشی و یا شغل دولتی داشته باشی fbi چک میشی.
موفق باشی
تشکر کنندگان: najibi ، nastaran86 ، آرتين ، aghdam
سلام دوستان
لطفا منو راهنمایی کنید در مورد فرم 9 سوالی.میخوام بدونم چی هست و کی باید پر بشه؟
تشکر کنندگان:
(2011-06-21 ساعت 11:03)mitr.p نوشته:  
(2011-06-21 ساعت 09:54)آرتين نوشته:  

دوست عزیز.....یکمی تایپک ها رو میخوندی جوابت رو میگرفتی
مهم نیست کدوم بانک باشید اما اگه بانکتون وابسته به س...پ....ا...ه و این جور ارگان ها نباشه بهتره
از هر بانکی که دارید فقط یک نامه موجودی بگیرید اگه خود بانک نامه رو به زبان انگلیسی داد که هیچ..وگرنه میتونید برید شعبه بین الملل همون بانک تا ترجمه شده بهتون بدند.........اگه این هم نداشت بدید ترجمه
به همین راحتی
کلیر شدن تقریبا برای همه ایرانی هاست. اگه سربازی رفته باشی و یا شغل دولتی داشته باشی fbi چک میشی.
موفق باشی
خدا رو شکر نه سربازی رفتم (معافی گرفتم ) و نه شغل دولتی دارم Big GrinCoolSmile
تشکر کنندگان: farzad-it ، mml ، آمریکا
سلام.مدیکال یا ازمایشات پزشکی در ابوظبی چه جوریه؟قبل از مصاحبه میخوان یا بعد از مصاحبه؟خود سفارت معرفی میکنه که باید کجا بریم یا خودموت باید وقت بگیریم؟چقدر طول میکشه؟ممنون.در ضمن وقت مصاحبه 10 جولایه.
تشکر کنندگان: mml
(2011-06-21 ساعت 12:31)اونگ نوشته:  سلام.مدیکال یا ازمایشات پزشکی در ابوظبی چه جوریه؟قبل از مصاحبه میخوان یا بعد از مصاحبه؟خود سفارت معرفی میکنه که باید کجا بریم یا خودموت باید وقت بگیریم؟چقدر طول میکشه؟ممنون.در ضمن وقت مصاحبه 10 جولایه.

سلام دوست عزيز
شما بنا به مدارك مورد نياز كه در نامه دوم و Step 4 سايت Travel.state نوشته شده است بايد (البته بعضي هستند كه بعد از مصاحبه مدارك مديكال را مي برند) مدارك مديكال را هنگام مصاحبه همراه خودت ببري
در دبي مركز NMC از همه بهتر است كه براي دريافت اطلاعات كافي به تاپيك زير سر بزنيد:
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2600
نيازي به وقت گرفتن قبلي هم نيست، البته برخي از دوستان هم از قبل وقت ميگيرن
شما امروز آزمايش بدين فردا عصر و يا نهايتاً پس فرداش جوابشو ميدن.NMC جمعه ها تعطيله پس با توجه به روز مصاحبه بايد برنامه ريزي كنيد
كارت واكسن بين المللي رو بايد ايران تهيه كني
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: alisarshar ، farzad-it ، aghdam ، mml
(2011-06-21 ساعت 14:05)Hornet نوشته:  
(2011-06-21 ساعت 12:31)اونگ نوشته:  سلام.مدیکال یا ازمایشات پزشکی در ابوظبی چه جوریه؟قبل از مصاحبه میخوان یا بعد از مصاحبه؟خود سفارت معرفی میکنه که باید کجا بریم یا خودموت باید وقت بگیریم؟چقدر طول میکشه؟ممنون.در ضمن وقت مصاحبه 10 جولایه.

سلام دوست عزيز
شما بنا به مدارك مورد نياز كه در نامه دوم و Step 4 سايت Travel.state نوشته شده است بايد (البته بعضي هستند كه بعد از مصاحبه مدارك مديكال را مي برند) مدارك مديكال را هنگام مصاحبه همراه خودت ببري
در دبي مركز NMC از همه بهتر است كه براي دريافت اطلاعات كافي به تاپيك زير سر بزنيد:
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2600
نيازي به وقت گرفتن قبلي هم نيست، البته برخي از دوستان هم از قبل وقت ميگيرن
شما امروز آزمايش بدين فردا عصر و يا نهايتاً پس فرداش جوابشو ميدن.NMC جمعه ها تعطيله پس با توجه به روز مصاحبه بايد برنامه ريزي كنيد
كارت واكسن بين المللي رو بايد ايران تهيه كني

Hornet عزیز

از روحیه همکاری شما با دوست عزیز تشکر می کنیم.

با کمال احترام، اما لطفاً به نظرات و تصمیمات تقریباً یکسان گرفته شده (ازجمله :عدم پاسخگویی به افراد بدون اطلاعات مندرج در جدول) بها داده و هماهنگ عمل کنیم.

ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان: alisarshar ، farnaz82 ، Hornet ، sare ، farzad-it ، tamanna ، mml ، Goodie
به كدوم سايت مداركو پست كنيم ؟ آنكارا ........
(2011-06-21 ساعت 19:49)zohre61 نوشته:  به كدوم سايت مداركو پست كنيم ؟ آنكارا ........

اگه منظورتون سفارت هست بله آنکارا 15 روز قبل از مصاحبه باید اونجا باشه با dhl میشه 56000 تومان
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: najibi ، mml
(2011-06-21 ساعت 21:02)free_free نوشته:  
(2011-06-21 ساعت 19:49)zohre61 نوشته:  به كدوم سايت مداركو پست كنيم ؟ آنكارا ........

اگه منظورتون سفارت هست بله آنکارا 15 روز قبل از مصاحبه باید اونجا باشه با dhl میشه 56000 تومان

ممنون اما منظورم اينه كه آدرس دقيقش چيه ؟
سلام به دوستان مهاجرسرا
ارسال مدارک با دی اچ ال برای سفارت آنکارا چند روز طول میکشه به دستشون برسه ؟؟؟
تشکر کنندگان: mml ، آمریکا
(2011-06-22 ساعت 07:53)zohre61 نوشته:  
(2011-06-21 ساعت 21:02)free_free نوشته:  

ممنون اما منظورم اينه كه آدرس دقيقش چيه ؟

در فرم چک لیستی که در مهاجر سرا هست و شما هم پر می کنید آدرس موجود هست

(2011-06-22 ساعت 09:28)آرتين نوشته:  سلام به دوستان مهاجرسرا
ارسال مدارک با دی اچ ال برای سفارت آنکارا چند روز طول میکشه به دستشون برسه ؟؟؟

معمولا چهار روز کاری...
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: najibi ، آرتين ، mml

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان