کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
سلام دوستان،من ۲تا سوال داشتم ممنون میشم اگر راهنماییم کنید:

۱)مدارکی که ترجمه می‌کنیم و میفرستیم سفارت باید ۲سری ترجمه کنیم و بفرستیم؟

۲)از الان می‌شه از دکتر انگان وقت گرفت واسه ۴ aug آخه دیشب امتحان کردم نشد...؟
تشکر کنندگان:
(2011-06-22 ساعت 13:02)nima.nabizadeh نوشته:  سلام دوستان،من ۲تا سوال داشتم ممنون میشم اگر راهنماییم کنید:

سلام
یک سری ترجمه کافیست اما برای محکم کاری می تونید 2 سری ترجمه کنید و یک سری را پیش خودتون نگه دارید روز مصاحبه همراهتون باشه.روش ارزان تر اینکه کپی ترجمه ها را بفرستید و با اصل مدارک و اصل ترجمه بروید مصاحبه.
برای گرفتن وقت هم از 4 جولای به بعد انشاالله
به امید یک مصاحبه راحت و بی دردسر و سفید برای شما
تشکر کنندگان: najibi ، nima.nabizadeh
(2011-06-22 ساعت 13:37)Goodie نوشته:  
(2011-06-22 ساعت 13:02)nima.nabizadeh نوشته:  سلام دوستان،من ۲تا سوال داشتم ممنون میشم اگر راهنماییم کنید:

سلام
یک سری ترجمه کافیست اما برای محکم کاری می تونید 2 سری ترجمه کنید و یک سری را پیش خودتون نگه دارید روز مصاحبه همراهتون باشه.روش ارزان تر اینکه کپی ترجمه ها را بفرستید و با اصل مدارک و اصل ترجمه بروید مصاحبه.
برای گرفتن وقت هم از 4 جولای به بعد انشاالله
به امید یک مصاحبه راحت و بی دردسر و سفید برای شما

دوست عزیز من شنیدم که اصل مدارک ترجمه شده رو باید ارسال کرد با پست مطمعن مثل دی اچ ال و یه نسخه کپی از ترجمه و اصل مدارک رو هم با خودمون ببریم !!!
یک سوال هم از دوستان داشتم و اینکه اگر ما سو پیشنه از ایران بگیرم و ببریم مشکلی نداره که ؟؟؟؟؟؟؟
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
تشکر کنندگان:
من يه سوالي برام مطرح شده!! همسر من معافيت پزشكي گرفته براي سربازيش! و كارت معافيت داره! ولي هيچ مشكل پزشكي هم نداره! در واقع پدرش با پارتي بازي و بدون پرداخت پول اين معافيت رو براي همسر من وقتي 18 سالش بوده گرفته!!! حالا اونجا پرسيدم معافيت چيه و چرا؟؟؟ اگه ما بگيم با پارتي بازي و بدون پول بوده اشكال داره؟؟؟

روز مصاحبه: 2011-Aug-03 آنكارا
تاريخ كلير: Sep-07-2011
تاريخ دريافت ويزا:Cool Sep-13-2011
تشکر کنندگان:
(2011-06-22 ساعت 13:56)tata63 نوشته:  من يه سوالي برام مطرح شده!! همسر من معافيت پزشكي گرفته براي سربازيش! و كارت معافيت داره! ولي هيچ مشكل پزشكي هم نداره! در واقع پدرش با پارتي بازي و بدون پرداخت پول اين معافيت رو براي همسر من وقتي 18 سالش بوده گرفته!!! حالا اونجا پرسيدم معافيت چيه و چرا؟؟؟ اگه ما بگيم با پارتي بازي و بدون پول بوده اشكال داره؟؟؟

دوست عزیز تنها چیزی که میتونم بهتون بگم اینه که حتما خودتون رو واسه شنیدن همچین سوالی آماده کنید.همسر من هم معافیت کفالت داشت و اونجا سه پیچ پرسید که یعنی چی, چرا و از این حرفها, با اینکه من برنده اصلی بودم.در عین حال یه سناریو خوب بچینید که نتونه سوال پیچتون کنه.
تشکر کنندگان: alisarshar ، nastaran86 ، tata63 ، frozen mind
(2011-06-22 ساعت 14:01)najibi نوشته:  
(2011-06-22 ساعت 13:56)tata63 نوشته:  من يه سوالي برام مطرح شده!! همسر من معافيت پزشكي گرفته براي سربازيش! و كارت معافيت داره! ولي هيچ مشكل پزشكي هم نداره! در واقع پدرش با پارتي بازي و بدون پرداخت پول اين معافيت رو براي همسر من وقتي 18 سالش بوده گرفته!!! حالا اونجا پرسيدم معافيت چيه و چرا؟؟؟ اگه ما بگيم با پارتي بازي و بدون پول بوده اشكال داره؟؟؟

دوست عزیز تنها چیزی که میتونم بهتون بگم اینه که حتما خودتون رو واسه شنیدن همچین سوالی آماده کنید.همسر من هم معافیت کفالت داشت و اونجا سه پیچ پرسید که یعنی چی, چرا و از این حرفها, با اینکه من برنده اصلی بودم.در عین حال یه سناریو خوب بچینید که نتونه سوال پیچتون کنه.

منم خودم برنده اصلي هستم!! فقط نمي دونم اونا براشون قابل دركه كه تو ايران ميشه بدون پرداخت پول فقط با آشنايي بدون اينكه فرد مشكل پزشكي داشته باشه، معافيت گرفت يا نه!!Cool چون دقيقاً بدون هيچ دروغي همينه حقيقت! Wink

روز مصاحبه: 2011-Aug-03 آنكارا
تاريخ كلير: Sep-07-2011
تاريخ دريافت ويزا:Cool Sep-13-2011
تشکر کنندگان:

البته درسته كه براي خدمت نكردن پارتي بازي كرده ولي اينكه براي اونا ثابت بشه كه شما صداقت كامل داريد و اهل خلافي نيستيدخيلي مهمه . البته همه اينها فرضياته و ممكنه اصلا اهميتي هم نداشته باشه براشون Smile
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: najibi ، mml ، tata63
یک سوال هم از دوستان داشتم و اینکه اگر ما سو پیشنه از ایران بگیرم و ببریم مشکلی نداره که ؟؟؟؟؟؟؟
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
تشکر کنندگان:
(2011-06-22 ساعت 13:42)آرتين نوشته:  دوست عزیز من شنیدم که اصل مدارک ترجمه شده رو باید ارسال کرد با پست مطمعن مثل دی اچ ال و یه نسخه کپی از ترجمه و اصل مدارک رو هم با خودمون ببریم !!!
1- دو تا ترجمه نمیخواد. چرا الکی پول میدید؟؟
2- اصلا احتیاجی نیست اصل ترجمه ها رو بفرستید. ما خودمون فقط و فقط کپی ها رو فرستادیم و روز مصاحبه هم اصلش رو تحویل دادیم
3- سوپیشینه برای اونایی که در ایران زندگی میکنند نمیخواد

چرا اینقدر همه چیز رو پیچیده میکنید برای خودتون
راحت و ریلکس باشید
تشکر کنندگان: free_free ، آرتين ، frozen mind ، najibi ، tata63
(2011-06-22 ساعت 15:06)آرتين نوشته:  یک سوال هم از دوستان داشتم و اینکه اگر ما سو پیشنه از ایران بگیرم و ببریم مشکلی نداره که ؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزيز اونا اصلا پليس ايرانو قبول ندارن چه برسه به سوء پيشينشون
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: nastaran86 ، Hornet ، free_free ، آرتين ، mml
(2011-06-22 ساعت 15:07)alisarshar نوشته:  
(2011-06-22 ساعت 15:06)آرتين نوشته:  یک سوال هم از دوستان داشتم و اینکه اگر ما سو پیشنه از ایران بگیرم و ببریم مشکلی نداره که ؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزيز اونا اصلا پليس ايرانو قبول ندارن چه برسه به سوء پيشينشون

دوست عزيز
در تاييد فرمايش دوست عزيز alisarshar
در Step3 از سايت Travel.state كه اگه خواصتي ميتونم محل دقيقشو برات پيدا كنم و فرستم، نوشته كه براي ايران، سو پيشينه لازم نيست.
موفق باشيد
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: free_free ، alisarshar ، آرتين ، najibi ، mml ، aghdam
(2011-06-22 ساعت 14:12)tata63 نوشته:  

منم خودم برنده اصلي هستم!! فقط نمي دونم اونا براشون قابل دركه كه تو ايران ميشه بدون پرداخت پول فقط با آشنايي بدون اينكه فرد مشكل پزشكي داشته باشه، معافيت گرفت يا نه!!Cool چون دقيقاً بدون هيچ دروغي همينه حقيقت! Wink
ببینید دوست عزیز ما هم یه جورایی نمیدونستیم چطوری این قضیه رو توضیح بدیم که مثلا با پول میشه قانون رو تو ایران دور زد ولی شما باید به یه داستان خوب بسازین که کاملا منطقی و قانونی به نظر برسه.یه نکته دیگه هم اینه که اون افسر ما اصلا توجهی به اینکه چه نوع معافیتی هستش نکرد در ضمن اینکه تو ترجمه هم چیزی مبنی بر نوع معافیت قید نشده بود. فقط پرسید چرا معاف شدی که مثلا میتونی بگی سن والدین یا کلی ترش اینه که بگی این یه قانونه تو ایران که ما از اون تونستیم استفاده کنیم.
تشکر کنندگان: alisarshar ، Hornet ، mml ، tata63
سلام به دوستان ، میشه به من بگید این متن که با ایمیل نامه دومم اومده یعنی چهShy
Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.

This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.
تشکر کنندگان: nastaran86 ، mml
سلام دوستان
یه سوال:تفاوت قیمت ماشین اینجا با انجا که تفاوت داره اونا از کجا تشخیص میدن که مثلا فلان ماشین چقدر ارزش ریالی داره؟
تشکر کنندگان: mml
من الان داشتم جدولهای سال 2010 رو میخوندم
دوستانی که تطلاعاتشون موثق تره مطمئنید که 2010 فقط 2 نفر ویزا نگرفتند؟
چون یه جا خوندم free_free عزیز گفته بود که 2 نفر بودند و اون هم به دلایل کاملا شخصی بوده
تو جدول که خیلی زیادن !!؟
راستی به نظرتون کسی توی سفارتهای آمریکا این سایتو میخونه؟
تشکر کنندگان: mml

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان