کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2011-06-22 ساعت 15:23)Hornet نوشته:  
(2011-06-22 ساعت 15:07)alisarshar نوشته:  
(2011-06-22 ساعت 15:06)آرتين نوشته:  یک سوال هم از دوستان داشتم و اینکه اگر ما سو پیشنه از ایران بگیرم و ببریم مشکلی نداره که ؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزيز اونا اصلا پليس ايرانو قبول ندارن چه برسه به سوء پيشينشون

دوست عزيز
در تاييد فرمايش دوست عزيز alisarshar
در Step3 از سايت Travel.state كه اگه خواصتي ميتونم محل دقيقشو برات پيدا كنم و فرستم، نوشته كه براي ايران، سو پيشينه لازم نيست.
موفق باشيد

دوست عزیز امکانش هست لینک دقیق این مطلب رو توی سایت travel.state برامون بزاری چون ما آگوست مصاحبه داریم و از ما سوءپیشینه ایران رو هم خواستن
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
تشکر کنندگان: mml
(2011-06-22 ساعت 21:22)vahidvm60 نوشته:  من الان داشتم جدولهای سال 2010 رو میخوندم
دوستانی که تطلاعاتشون موثق تره مطمئنید که 2010 فقط 2 نفر ویزا نگرفتند؟
چون یه جا خوندم free_free عزیز گفته بود که 2 نفر بودند و اون هم به دلایل کاملا شخصی بوده
تو جدول که خیلی زیادن !!؟
راستی به نظرتون کسی توی سفارتهای آمریکا این سایتو میخونه؟

یعنی چی شخصی؟؟؟نمیشه ما هم بدونیم؟Big Grin
دوستان عزیز سلام،
من شماره کیسم 42000 هست.
حقیقتش یه خورده نگرانم و یه سری سوال برام مونده.
لطفا کمکم کنید.
سوالام ایناست:
1- کجای سایت اصلی لاتاری نوشته که مدارک اسپانسرو برای مصاحبه ببریم؟من هر چی گشتم پیدا نکردم.
2- همینطور کجای این سایت راجع به پاستور حرف زده؟ اونجا که فقط آدرس بیمارستان توی ابوظبی رو داده.
3-توی سایت سفارت ابوظبی کجاش مدارک دقیقی که باید ببریمو نوشته؟
4- من با این کیس نامبر اصلا شانسی دارم با توجه به اینکه فقط سپتامبر برای کیس بیشتر از 39000 باقی می مونه؟
ممنون میشم جوابمو بدید...
(2011-06-22 ساعت 20:39)shahr نوشته:  سلام به دوستان ، میشه به من بگید این متن که با ایمیل نامه دومم اومده یعنی چهShy
Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.

This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.
shahrعزیز خلاصه ش اینه که اطلاعات موجود در این نامه محرمانه هست و اگه شما به اشتباه این ایمیل رو دریافت کردید اونونادیده بگیرید و هیچ استفاده یا سواستفاده ای از اون نکنیدCool.
تشکر کنندگان:
(2011-06-22 ساعت 23:43)hojat_nj نوشته:  دوستان عزیز سلام،
من شماره کیسم 42000 هست.
لطفا کمکم کنید.
سوالام ایناست:
1- کجای سایت اصلی لاتاری نوشته که مدارک اسپانسرو برای مصاحبه ببریم؟من هر چی گشتم پیدا نکردم.
2- همینطور کجای این سایت راجع به پاستور حرف زده؟ اونجا که فقط آدرس بیمارستان توی ابوظبی رو داده.
4- من با این کیس نامبر اصلا شانسی دارم با توجه به اینکه فقط سپتامبر برای کیس بیشتر از 39000 باقی می مونه؟

دوست عزیز ، سلام
والا من با شماره 44000 که مطمئنم که ویزا می گیرم Rolleyes پس طبیعتا شما هم باید مطمئن باشید . . . Big Grin
منم توی سایت لاتاری ندیدم ولی این موضوع مربوط به سفارت می شه که در سفارت آمریکا در ترکیه این موضوع کاملا خواسته شده
البته در لینک زیر که مربوط به آماده شدن برای مصاحبه است و از همون سایت اصلی لاتاری هستش ، با انتخاب سفارت مورد نظر ، باز به همون سفارت خونه منتقل می شید
http://www.travel.state.gov/visa/immigra..._3742.html
در مورد پاستورم که حرفی لازم نیست زده شه ! پاستور جایی هست که کارت واکسیناسیون بین المللی صادر می کنه و خوب خوشبختانه بقیه مراکز پزشکی هم قبولش دارند . . .
در مورد 4 هم چیزی نمی دونم . . . دوستانی که ابوظبی مصاحبه داشتند ، کمک کنند
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
تشکر کنندگان: najibi ، tamanna ، hojat_nj
(2011-06-22 ساعت 23:43)hojat_nj نوشته:  دوستان عزیز سلام،
من شماره کیسم 42000 هست.
لطفا کمکم کنید.
سوالام ایناست:

۱. فایل زیر رو که مربوط به امادگی جهت مصاحبه در ابوظبی هست رو مطالعه بفرمایید اگه سوالی بود در خدمتم.
۲. اگه به لینک زیر سری بزنید خطی رو که زیر medical exam شروع میشه رو تو اون پیدا خواهید کرد به این معنی که شما برای حضور در مصاحبه باید آزمایشات پزشکی و واکسیناسیون لازم رو انجام داده باشید. دوستان در ایران برای اینکه کارشون رو جلو بندازن و همچنین خیلی مقرون به صرفه هستش تا خارج از ایران ترجیح میدهند که یه سری واکسن ها رو که میشه تو ایران بزنن و گواهیش رو ارائه بدن تا مجبور نشن چند برابر خارج از ایران هزینه کنند.مرکز پاستور این خدمات رو به نحو احسن به شما ارائه میده.
http://www.travel.state.gov/visa/visa_4761.html

۳. همون فایل pdf وhttp://abudhabi.usembassy.gov/immigrant_visas.html
۴.واقعا سوال سختیه ولی وقتی کسی این همه شانس آورده بین این همه متقاضی برنده شده به نظر من بهترین کار اینه که شما تمام تلاش خودتون رو بکنید که کار به بهترین نحو ممکن انجام بشه. بقیه ش هم که دست شما نیست رو بسپارید به دست هر چی که بهش اعتقاد دارید نمیدونم شانس،خدا یا هر چیز و هر کس دیگه.
موفق باشید.
(2011-06-22 ساعت 20:51)iman20002009 نوشته:  سلام دوستان
یه سوال:تفاوت قیمت ماشین اینجا با انجا که تفاوت داره اونا از کجا تشخیص میدن که مثلا فلان ماشین چقدر ارزش ریالی داره؟

توی کاغذ خرید ماشین قیمت رو ذکر کرده که میتونید اونو ترجمه کنید .من این کار رو کردم.البته اگه صفرباشه دست دوم رو نمیدونم.

فایل‌های پیوست
.pdf   ABD-APP-ENGL-0003-0704.pdf (اندازه 46.38 KB / تعداد دانلود: 86)
تشکر کنندگان: aghdam ، hojat_nj
(2011-06-22 ساعت 16:14)najibi نوشته:  
(2011-06-22 ساعت 14:12)tata63 نوشته:  
(2011-06-22 ساعت 14:01)najibi نوشته:  
(2011-06-22 ساعت 13:56)tata63 نوشته:  من يه سوالي برام مطرح شده!! همسر من معافيت پزشكي گرفته براي سربازيش! و كارت معافيت داره! ولي هيچ مشكل پزشكي هم نداره! در واقع پدرش با پارتي بازي و بدون پرداخت پول اين معافيت رو براي همسر من وقتي 18 سالش بوده گرفته!!! حالا اونجا پرسيدم معافيت چيه و چرا؟؟؟ اگه ما بگيم با پارتي بازي و بدون پول بوده اشكال داره؟؟؟

دوست عزیز تنها چیزی که میتونم بهتون بگم اینه که حتما خودتون رو واسه شنیدن همچین سوالی آماده کنید.همسر من هم معافیت کفالت داشت و اونجا سه پیچ پرسید که یعنی چی, چرا و از این حرفها, با اینکه من برنده اصلی بودم.در عین حال یه سناریو خوب بچینید که نتونه سوال پیچتون کنه.

منم خودم برنده اصلي هستم!! فقط نمي دونم اونا براشون قابل دركه كه تو ايران ميشه بدون پرداخت پول فقط با آشنايي بدون اينكه فرد مشكل پزشكي داشته باشه، معافيت گرفت يا نه!!Cool چون دقيقاً بدون هيچ دروغي همينه حقيقت! Wink
ببینید دوست عزیز ما هم یه جورایی نمیدونستیم چطوری این قضیه رو توضیح بدیم که مثلا با پول میشه قانون رو تو ایران دور زد ولی شما باید به یه داستان خوب بسازین که کاملا منطقی و قانونی به نظر برسه.یه نکته دیگه هم اینه که اون افسر ما اصلا توجهی به اینکه چه نوع معافیتی هستش نکرد در ضمن اینکه تو ترجمه هم چیزی مبنی بر نوع معافیت قید نشده بود. فقط پرسید چرا معاف شدی که مثلا میتونی بگی سن والدین یا کلی ترش اینه که بگی این یه قانونه تو ایران که ما از اون تونستیم استفاده کنیم.

عزيزم رنگ كارت معافيت پزشكي قرمزه!!! اونا خيلي زرنگن يقيناً مي دونن كه معافيت هاي پزشكي قرمزه كارتش!!! صحبت اينجاست كه يك قرون پول هم خرج نشده!!! اون سرهنگه محبت پدرشوهرمنو سر اين قضيه اينجوري جبران كرده!!!Sad

روز مصاحبه: 2011-Aug-03 آنكارا
تاريخ كلير: Sep-07-2011
تاريخ دريافت ويزا:Cool Sep-13-2011
تشکر کنندگان:
(2011-06-23 ساعت 10:57)tata63 نوشته:  
(2011-06-22 ساعت 16:14)najibi نوشته:  
(2011-06-22 ساعت 14:12)tata63 نوشته:  
(2011-06-22 ساعت 14:01)najibi نوشته:  
(2011-06-22 ساعت 13:56)tata63 نوشته:  من يه سوالي برام مطرح شده!! همسر من معافيت پزشكي گرفته براي سربازيش! و كارت معافيت داره! ولي هيچ مشكل پزشكي هم نداره! در واقع پدرش با پارتي بازي و بدون پرداخت پول اين معافيت رو براي همسر من وقتي 18 سالش بوده گرفته!!! حالا اونجا پرسيدم معافيت چيه و چرا؟؟؟ اگه ما بگيم با پارتي بازي و بدون پول بوده اشكال داره؟؟؟

دوست عزیز تنها چیزی که میتونم بهتون بگم اینه که حتما خودتون رو واسه شنیدن همچین سوالی آماده کنید.همسر من هم معافیت کفالت داشت و اونجا سه پیچ پرسید که یعنی چی, چرا و از این حرفها, با اینکه من برنده اصلی بودم.در عین حال یه سناریو خوب بچینید که نتونه سوال پیچتون کنه.

منم خودم برنده اصلي هستم!! فقط نمي دونم اونا براشون قابل دركه كه تو ايران ميشه بدون پرداخت پول فقط با آشنايي بدون اينكه فرد مشكل پزشكي داشته باشه، معافيت گرفت يا نه!!Cool چون دقيقاً بدون هيچ دروغي همينه حقيقت! Wink
ببینید دوست عزیز ما هم یه جورایی نمیدونستیم چطوری این قضیه رو توضیح بدیم که مثلا با پول میشه قانون رو تو ایران دور زد ولی شما باید به یه داستان خوب بسازین که کاملا منطقی و قانونی به نظر برسه.یه نکته دیگه هم اینه که اون افسر ما اصلا توجهی به اینکه چه نوع معافیتی هستش نکرد در ضمن اینکه تو ترجمه هم چیزی مبنی بر نوع معافیت قید نشده بود. فقط پرسید چرا معاف شدی که مثلا میتونی بگی سن والدین یا کلی ترش اینه که بگی این یه قانونه تو ایران که ما از اون تونستیم استفاده کنیم.

عزيزم رنگ كارت معافيت پزشكي قرمزه!!! اونا خيلي زرنگن يقيناً مي دونن كه معافيت هاي پزشكي قرمزه كارتش!!! صحبت اينجاست كه يك قرون پول هم خرج نشده!!! اون سرهنگه محبت پدرشوهرمنو سر اين قضيه اينجوري جبران كرده!!!Sad

دوست عزيز
يكي از ملاكهاي سفارت براي ارزيابي سلامتي فرد گزارش مديكال هست ،اگر اونجا چيزي نشون داده نشه ، خوب مشكلي ندارين
فقط براي اينكه چجوري كارت پايان خدمت پزشكي گرفتين يه دليلي بيارين ، مثل عرق كردن كف دست يا ...
مي دونين كه
موفق باشين
تشکر کنندگان: najibi ، tata63

این تاپیک "سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و . . ." چی شده ؟
کسی خبر داره؟
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود

تشکر کنندگان:
سلام
یه سوال:اگر کسی 2 تا اسپانسر معرفی کنه امتیازش بیشتر میشه یا فرقی نمیکنه؟
تشکر کنندگان:
دوستان عزيز سلام
زماني كه درخواست شركت در لاتاري را پر ميكردم دخترم 21 ساله بود و ظاهرا به او ويزا نميدهند اما من براي او نيز فرم مربوطه را پر كرده و فرستادم . شنيدم كه گاهي اوقات در ضمن مصاحبه در صورت درخواست و تاكيد بر پاره ايي مسائل امكان داره به او نيز ويزا بدهند. از دوستان عزيز اگر كسي تجربه ايي در اين مورد داره خواهش ميكنم مرا راهنمايي كنه.
تشکر کنندگان:

سلام
من خودم معافیت پزشکی داشتم هیچ سوالی از من نپرسیدن در مورد نوع معافیتم فقط پرسید سربازی رفتی؟ من هم گفتم خیر همین به همین سادگی در ضمن تو هتل ما یکنفر بود که بنده خدا روی ویلچر بود و برنده لاتاری حتی به اون هم همون روز ویزا دادن * مهم* روی کارت معافیتتون دلایل معافیتتونو با چند تا شماره نوشته که کد بیماریه که استاندارد تمام دنیاست پس نیاز نیست چیزی بگید اونا با همون شماره نوع بیماری رو میفهمن و مورد بعدی اینه که کیس شما بخاطر بیماری رد نمیشه "" البته فکر کنم بجز بیمار سفلیس که من فقط شنیدم مطمئن نیستم"" پس با خیال راحت برید مصاحبه
تشکر کنندگان: najibi ، farnaz82 ، sare ، nastaran86 ، tata63 ، alisarshar ، tamanna ، aghdam
(2011-06-23 ساعت 13:33)siralex نوشته:  

سلام
من خودم معافیت پزشکی داشتم هیچ سوالی از من نپرسیدن در مورد نوع معافیتم فقط پرسید سربازی رفتی؟ من هم گفتم خیر همین به همین سادگی در ضمن تو هتل ما یکنفر بود که بنده خدا روی ویلچر بود و برنده لاتاری حتی به اون هم همون روز ویزا دادن * مهم* روی کارت معافیتتون دلایل معافیتتونو با چند تا شماره نوشته که کد بیماریه که استاندارد تمام دنیاست پس نیاز نیست چیزی بگید اونا با همون شماره نوع بیماری رو میفهمن و مورد بعدی اینه که کیس شما بخاطر بیماری رد نمیشه "" البته فکر کنم بجز بیمار سفلیس که من فقط شنیدم مطمئن نیستم"" پس با خیال راحت برید مصاحبه

ممنون از جوابتونWink چون من فكر نميكردم بيماري ها كد داشته باشه و مشخص باشه، گرچه كدي كه براي همسر من خورده الكيه!!! Tongue
براي زدن واكسن پاستور تجريش با پاستور اصلي( همون كه تو ميدون پاستوره ) فرق داره؟؟؟؟

تشکر کنندگان:
(2011-06-23 ساعت 14:36)tata63 نوشته:  

سلام

ممنون از جوابتونWink چون من فكر نميكردم بيماري ها كد داشته باشه و مشخص باشه، گرچه كدي كه براي همسر من خورده الكيه!!! Tongue
براي زدن واكسن پاستور تجريش با پاستور اصلي( همون كه تو ميدون پاستوره ) فرق داره؟؟؟؟
هر دو پاستور یه کار رو انجام میدن مهم اون کارت زرد بین المللی هست که باید درست و کامل باشه.
تشکر کنندگان: tata63
(2011-06-23 ساعت 16:18)najibi نوشته:  
(2011-06-23 ساعت 14:36)tata63 نوشته:  

سلام

هر دو پاستور یه کار رو انجام میدن مهم اون کارت زرد بین المللی هست که باید درست و کامل باشه.

ممنونم Wink

تشکر کنندگان: najibi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان