کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2011-06-23 ساعت 13:27)NOVIN نوشته:  دوستان عزيز سلام
زماني كه درخواست شركت در لاتاري را پر ميكردم دخترم 21 ساله بود و ظاهرا به او ويزا نميدهند اما من براي او نيز فرم مربوطه را پر كرده و فرستادم . شنيدم كه گاهي اوقات در ضمن مصاحبه در صورت درخواست و تاكيد بر پاره ايي مسائل امكان داره به او نيز ويزا بدهند. از دوستان عزيز اگر كسي تجربه ايي در اين مورد داره خواهش ميكنم مرا راهنمايي كنه.

فکذ نکنم بشه
کلا هم اینو بدونین که آفیسرتون چون یه پا روان شناس تشریف دارن در طول مصاحبه کاملا کنترل بحثو و نتیجه ای که میخواد بگیره و کلا موضوع رو در دست داره و لصلا اصلا نمیتونین موضوع غیر قبولشو بهش القا کنین
برا همینم هست که همه میگن صادق باشین
در غیر اینصورت چون کنترل فضا رو اون بدست داره ، اگه بخواین چیزیو بهش بقبولونین بدتر ممکنه لج کنه
این نظر منه
شایدم من در طول مصاحبه بیشتر از اونچه باید حول شده بودم
لطفا مدیران و اساتید 2010 پاسخی به این سوالی که مطرح کردم و بی پاسخ مونده بدند:

من الان داشتم جدولهای سال 2010 رو میخوندم
دوستانی که تطلاعاتشون موثق تره مطمئنید که 2010 فقط 2 نفر ویزا نگرفتند؟
چون یه جا خوندم free_free عزیز گفته بود که 2 نفر بودند و اون هم به دلایل کاملا شخصی بوده
تو جدول که خیلی زیادن !!؟
تشکر کنندگان: najibi ، tamanna
سلام دوستان
من 28 تير مصاحبه دارم اگه قرار بشه ويزاي يك ضرب بگريرم به نظرتون مي تونم از آفيسر بخوام كه ويزام يك ماه ديرتر صادر بشه چون همين يك ماه مي تونه كمكم كنه كه درسم رو تموم كنم و بعد برم.
ش کیس : 2011AS0025XXX
دریافت نامه قبولی: may 24 2010
کنسولگری: ابو ظبي
ارسال فرمها: 2010 ,Jun 6
کارنت شدن: Jun 2011
دریافت نامه دوم: 15 Jun
مصاحبه:19 July
دریافت ویزا: 19 July
هزینه ها: 1500$
ورود به آمریکا:
تشکر کنندگان:
(2011-06-23 ساعت 20:45)bahar1981 نوشته:  سلام دوستان
من 28 تير مصاحبه دارم اگه قرار بشه ويزاي يك ضرب بگريرم به نظرتون مي تونم از آفيسر بخوام كه ويزام يك ماه ديرتر صادر بشه چون همين يك ماه مي تونه كمكم كنه كه درسم رو تموم كنم و بعد برم.

شما پس از صدور ويزا تا شش ماه وقت داري بري آمريكا مي تونين يك ماه بعد كه درستون تمام شد تشريف ببريد
تشکر کنندگان: emankh101 ، najibi
(2011-06-23 ساعت 21:57)matin2257 نوشته:  

شما پس از صدور ويزا تا شش ماه وقت داري بري آمريكا مي تونين يك ماه بعد كه درستون تمام شد تشريف ببريد

من به هفت ماه نياز دارم. كسي تا به حال چنين كاري كرده؟
ورود به آمریکا:
تشکر کنندگان:

سلام
به نظر من شما چند تا راه دارید، یکی اینکه مصاحبه تون رو عقب بندازید که نظر شخصی من اینه که اصلا به ریسکش نمی ارزه (اما خوب یه راهه دیگه) دوم اینکه عمدا" نقص مدرک داشته باشید که در این رابطه هم باید مدیران و دوستان با تجربه تر نظر بدند و تایید کنند. سوم اینکه سعی کنید درستون رو زودتر تموم کنید مثلا ترم تابستونی بگیرید و درسهای باقی مانده رو ارائه به استاد (البته نمی دونم شما در چه مقطعی هستید و این امکان برای شما وجود داشته باشه)
در نهایت در نظر داشته باشید که خیلی رویایی و خوش باورانه خواهد بود اگه حتی به شما هفت ماه هم فرصت بدند، بتونید تا پایان بهمن ماه نمره همه درسها رو بگیرید و با دانشنامه تشریف ببرید!

موفق باشید
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، najibi ، matin2257 ، aghdam
(2011-06-23 ساعت 01:50)najibi نوشته:  
(2011-06-22 ساعت 23:43)hojat_nj نوشته:  دوستان عزیز سلام،
من شماره کیسم 42000 هست.
حقیقتش یه خورده نگرانم و یه سری سوال برام مونده.
لطفا کمکم کنید.
سوالام ایناست:
1- کجای سایت اصلی لاتاری نوشته که مدارک اسپانسرو برای مصاحبه ببریم؟من هر چی گشتم پیدا نکردم.
2- همینطور کجای این سایت راجع به پاستور حرف زده؟ اونجا که فقط آدرس بیمارستان توی ابوظبی رو داده.
3-توی سایت سفارت ابوظبی کجاش مدارک دقیقی که باید ببریمو نوشته؟
4- من با این کیس نامبر اصلا شانسی دارم با توجه به اینکه فقط سپتامبر برای کیس بیشتر از 39000 باقی می مونه؟
ممنون میشم جوابمو بدید...

۱. فایل زیر رو که مربوط به امادگی جهت مصاحبه در ابوظبی هست رو مطالعه بفرمایید اگه سوالی بود در خدمتم.
۲. اگه به لینک زیر سری بزنید خطی رو که زیر medical exam شروع میشه رو تو اون پیدا خواهید کرد به این معنی که شما برای حضور در مصاحبه باید آزمایشات پزشکی و واکسیناسیون لازم رو انجام داده باشید. دوستان در ایران برای اینکه کارشون رو جلو بندازن و همچنین خیلی مقرون به صرفه هستش تا خارج از ایران ترجیح میدهند که یه سری واکسن ها رو که میشه تو ایران بزنن و گواهیش رو ارائه بدن تا مجبور نشن چند برابر خارج از ایران هزینه کنند.مرکز پاستور این خدمات رو به نحو احسن به شما ارائه میده.
http://www.travel.state.gov/visa/visa_4761.html

۳. همون فایل pdf وhttp://abudhabi.usembassy.gov/immigrant_visas.html
۴.واقعا سوال سختیه ولی وقتی کسی این همه شانس آورده بین این همه متقاضی برنده شده به نظر من بهترین کار اینه که شما تمام تلاش خودتون رو بکنید که کار به بهترین نحو ممکن انجام بشه. بقیه ش هم که دست شما نیست رو بسپارید به دست هر چی که بهش اعتقاد دارید نمیدونم شانس،خدا یا هر چیز و هر کس دیگه.
موفق باشید.
(2011-06-22 ساعت 20:51)iman20002009 نوشته:  سلام دوستان
یه سوال:تفاوت قیمت ماشین اینجا با انجا که تفاوت داره اونا از کجا تشخیص میدن که مثلا فلان ماشین چقدر ارزش ریالی داره؟

توی کاغذ خرید ماشین قیمت رو ذکر کرده که میتونید اونو ترجمه کنید .من این کار رو کردم.البته اگه صفرباشه دست دوم رو نمیدونم.

از Aghdam عزیز و Najibi عزیز تشکر می کنم. چیزایی که گفتن روشنم کرد.
یه سوال دیگه هم دارم:
چه موقع باید به KCC ایمیل بزنیم؟ برا این می پرسم که KCC مثلا الان شماره کارنت شده ها رو یه ماه جلوترم اعلام می کنه. مثلا الان که تا شماره 39000 برای ماه Augost اعلام شده کسی که واسه این ماه کارنت شده هم می تونه الان ایمیل بزنه یا اینکه باید وایسه Augost بشه بعدن ایمیل بزنه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
تشکر کنندگان:
از Aghdam عزیز و Najibi عزیز تشکر می کنم. چیزایی که گفتن روشنم کرد.
یه سوال دیگه هم دارم:
چه موقع باید به KCC ایمیل بزنیم؟ برا این می پرسم که KCC مثلا الان شماره کارنت شده ها رو یه ماه جلوترم اعلام می کنه. مثلا الان که تا شماره 39000 برای ماه Augost اعلام شده کسی که واسه این ماه کارنت شده هم می تونه الان ایمیل بزنه یا اینکه باید وایسه Augost بشه بعدن ایمیل بزنه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

[/quote]

دوست گرامی شما هر زمانی که کارنت شدید ایمیل رو به فاصله ۳-۲ روز بعد بفرستید و تقاضا کنید که تاریخ مصاحبه را به شما اعلام کنند.
تشکر کنندگان: aghdam ، hojat_nj
(2011-06-24 ساعت 00:21)alirezagh نوشته:  

سلام
به نظر من شما چند تا راه دارید، یکی اینکه مصاحبه تون رو عقب بندازید که نظر شخصی من اینه که اصلا به ریسکش نمی ارزه (اما خوب یه راهه دیگه) دوم اینکه عمدا" نقص مدرک داشته باشید که در این رابطه هم باید مدیران و دوستان با تجربه تر نظر بدند و تایید کنند. سوم اینکه سعی کنید درستون رو زودتر تموم کنید مثلا ترم تابستونی بگیرید و درسهای باقی مانده رو ارائه به استاد (البته نمی دونم شما در چه مقطعی هستید و این امکان برای شما وجود داشته باشه)
در نهایت در نظر داشته باشید که خیلی رویایی و خوش باورانه خواهد بود اگه حتی به شما هفت ماه هم فرصت بدند، بتونید تا پایان بهمن ماه نمره همه درسها رو بگیرید و با دانشنامه تشریف ببرید!

موفق باشید
آقاي علي رضا مرسي از پاسختون.دانشجوي ارشد هستم و قصد هم ندارم با دانشنامه برم. فقط مي خوام كارم اينجاتموم شده باشه. متاسفانه نمي تونم با ترم تابستوني تموم كنم. ميخوام بدونم كسي رو مي شناسيد كه درخواست داده باشه كه ويزاش يك ماه ديرتر صادر بشه؟
ورود به آمریکا:
تشکر کنندگان:
(2011-06-24 ساعت 13:02)bahar1981 نوشته:  
(2011-06-24 ساعت 00:21)alirezagh نوشته:  

سلام

موفق باشید
آقاي علي رضا مرسي از پاسختون.دانشجوي ارشد هستم و قصد هم ندارم با دانشنامه برم. فقط مي خوام كارم اينجاتموم شده باشه. متاسفانه نمي تونم با ترم تابستوني تموم كنم. ميخوام بدونم كسي رو مي شناسيد كه درخواست داده باشه كه ويزاش يك ماه ديرتر صادر بشه؟

فکر نمیکنم همچین موردی رو تو مهاجرسرا داشته باشیم و یا اینکه من ندیدم ولی به نظر میرسه بهترین جای این سوال موقع مصاحبه باشه که با توجه به قانع کننده بودن دلیلتون آقیسر بهترین جواب رو به شما میده

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: najibi ، alirezagh ، aghdam ، bahar1981
سلام دوستان،یه کمک فوری می‌خواستم:

اسپانسر من می‌خواد مدارکمو برام پست کنه ولی‌ DHL به ایران میگه نمیفرسته،معمولی‌ هم که طول می‌کشه

سریعترین و مطمئن‌ترین راه چیه و چه پستی هست؟؟؟

(نمی‌خوام مستقیم به ترکیه پست کنه)
تشکر کنندگان:
(2011-06-24 ساعت 13:42)nima.nabizadeh نوشته:  سلام دوستان،یه کمک فوری می‌خواستم:

اسپانسر من می‌خواد مدارکمو برام پست کنه ولی‌ DHL به ایران میگه نمیفرسته،معمولی‌ هم که طول می‌کشه

فکر کنم بشه بارنامه هوایی کرد...
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: آرتين ، najibi ، nima.nabizadeh ، Hornet
(2011-06-24 ساعت 13:42)nima.nabizadeh نوشته:  سلام دوستان،یه کمک فوری می‌خواستم:

سلام دوست عزیز
اسپانسر ما از پست خود امریکا ارسال کرد و 10 روزه مدارک به دستمون رسید .
Cool
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27Rolleyes
تشکر کنندگان: آرتين ، najibi ، aghdam ، nima.nabizadeh
سلام
کسی میدونه داشتن بیشتر از 1 اسپانسر امتیاز بیشتری داره یا نه؟
تشکر کنندگان:
(2011-06-24 ساعت 14:19)iman20002009 نوشته:  سلام
کسی میدونه داشتن بیشتر از 1 اسپانسر امتیاز بیشتری داره یا نه؟

خیر

نه تنها امتیازی نداره بلکه ممکن است براتون دردسر هم درست کنه(افزایش مدت کلیرنس)

تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، najibi ، nima.nabizadeh ، Hornet

سلام، من اگه توی شرایط شما باشم، از اسپانسرم می خواستم که مدارک رو به یکی از مسافرهای ایرانی بسپاره و شما هم اینجا از ایشون تحویل می گیرید.
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، aghdam ، free_free ، nima.nabizadeh ، najibi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان