کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
سلام دوستان

من یک راهنمایی‌ می‌خواستم: شماره کیس من ۲۲۰۰۰ هستش. دوشنبه تو سایت سفارت آنکارا دیدم ویزا برای کیس ۲۸۰۰۰ هم اعلام شده ولی‌ هنوز از ویزای من خبری نیست. مصاحبه‌ام ۱۱ می‌ در آنکارا بود، نمیدونم آیا می‌تونم از روند کارم از طریق وبسایتشون باخبر بشم یا بهشون ایمیل بزنم یا منتظر دوشنب دیگه بمونم؟؟؟؟؟

[font=Tahoma]2011AS22*** :case number
تاریخ مصاحبه: 11می
کنسولگری: آنکارا
[/font]

[font=Tahoma]تاریخ دریافت ویزا: 29سپتامبر[/font]
تشکر کنندگان:
(2011-06-24 ساعت 15:44)joy نوشته:  سلام دوستان

من یک راهنمایی‌ می‌خواستم: شماره کیس من ۲۲۰۰۰ هستش. دوشنبه تو سایت سفارت آنکارا دیدم ویزا برای کیس ۲۸۰۰۰ هم اعلام شده ولی‌ هنوز از ویزای من خبری نیست. مصاحبه‌ام ۱۱ می‌ در آنکارا بود، نمیدونم آیا می‌تونم از روند کارم از طریق وبسایتشون باخبر بشم یا بهشون ایمیل بزنم یا منتظر دوشنب دیگه بمونم؟؟؟؟؟

سعی کنید با ایمیل باهاشون در ارتباط باشید .
در ضمن انتشار کیس نامبرها در سایت آنکارا بر اساس ترتیب اونها نیست ....
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: Hornet ، najibi

دوست عزیز ، سلام
سایت سفارت در ترکیه ، امکان پیگیری اینترنتی کیس رو نداره و بهترین راه اینه که هر 2 یا 3 هفته یکبار ، یک نامه پیگیری وضعیت به سفارت ارسال کنی . . .
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
تشکر کنندگان: najibi

دوست محترم انشاله کلیر میشید ولی مشخصات شما رو در جدول فری فری نبود یامن چشمام خیلی ضعیف شده البته بگم با عینک چک کردم موفق باشید

تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، sepinod ، alirezagh ، najibi
(2011-06-24 ساعت 14:19)iman20002009 نوشته:  سلام
کسی میدونه داشتن بیشتر از 1 اسپانسر امتیاز بیشتری داره یا نه؟

منم مثل شما می‌خوام از ۲ اسپانسر استفاده کنم ولی‌ جفتشو رو نمیکنم فقط همراه خودم می‌برم که اگر یه موقع از اون ایردی گرفتن یکی‌ دیگه داشته باشم ...Big GrinBig GrinWink
تشکر کنندگان: Hornet ، najibi
(2011-06-24 ساعت 13:42)nima.nabizadeh نوشته:  سلام دوستان،یه کمک فوری می‌خواستم:

اسپانسر من می‌خواد مدارکمو برام پست کنه ولی‌ DHL به ایران میگه نمیفرسته،معمولی‌ هم که طول می‌کشه

سریعترین و مطمئن‌ترین راه چیه و چه پستی هست؟؟؟

(نمی‌خوام مستقیم به ترکیه پست کنه)

دوست من در بوستونه و به من گفت هیچ کدوم از پستهای خصوصی هیچیو نمیتونن به ایران ارسال کنن
ظاهرا به خاطر ت . ح . ر . ی . م هاست
بهترین راهتون اینه که 3 روز زودتر ترکیه باشید و با کارگو Turkish Air براتون بفرسته آنکارا
تشکر کنندگان: alirezagh ، najibi ، nima.nabizadeh
(2011-06-24 ساعت 16:18)free_free نوشته:  

سعی کنید با ایمیل باهاشون در ارتباط باشید .
در ضمن انتشار کیس نامبرها در سایت آنکارا بر اساس ترتیب اونها نیست ....
salam merci az rahnamayitoon, tebghe gofteye shoma alan email ferestadam. movafagho shad bashid!
[font=Tahoma]2011AS22*** :case number
تاریخ مصاحبه: 11می
کنسولگری: آنکارا
[/font]

[font=Tahoma]تاریخ دریافت ویزا: 29سپتامبر[/font]
تشکر کنندگان: free_free
پس این سفرنامه ی userعزیز کجاست؟؟؟؟هر چی میگردم پیداش نمیکنمSad

تشکر کنندگان: nastaran86
(2011-06-24 ساعت 01:22)najibi نوشته:  از Aghdam عزیز و Najibi عزیز تشکر می کنم. چیزایی که گفتن روشنم کرد.
یه سوال دیگه هم دارم:
چه موقع باید به KCC ایمیل بزنیم؟ برا این می پرسم که KCC مثلا الان شماره کارنت شده ها رو یه ماه جلوترم اعلام می کنه. مثلا الان که تا شماره 39000 برای ماه Augost اعلام شده کسی که واسه این ماه کارنت شده هم می تونه الان ایمیل بزنه یا اینکه باید وایسه Augost بشه بعدن ایمیل بزنه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

دوست گرامی شما هر زمانی که کارنت شدید ایمیل رو به فاصله ۳-۲ روز بعد بفرستید و تقاضا کنید که تاریخ مصاحبه را به شما اعلام کنند.
[/quote]
درست. اما مثلا الان که تا شماره 39750 واسه یه ماه جلوتر یعنی آگوست اعلام شده کسی که کیسش 39700 هست الان می تونه در خواست بده یا اینکه باید وایسه تو خود ماه آگوست درخواست بده؟

تشکر کنندگان:
(2011-06-24 ساعت 23:59)hojat_nj نوشته:  درست. اما مثلا الان که تا شماره 39750 واسه یه ماه جلوتر یعنی آگوست اعلام شده کسی که کیسش 39700 هست الان می تونه در خواست بده یا اینکه باید وایسه تو خود ماه آگوست درخواست بده؟

همین الان هم می تونه درخواست کنه و تاریخ مصاحبه رو بگیره.
تشکر کنندگان: najibi ، nastaran86 ، hojat_nj
سلام دوستان عزيز و با وفاي مهاجر سرا
من يك سوال داشتم راجع به فرم 9 سوالي و CV كه بعضي از دوستان راجع به اون نوشتن.ميشه بگين چي هست؟من مصاحبه ام 10 آگوست هست.يه وقت نكنه چيزي كم ببرم با خودم.
پيشاپيش ممنون از راهنماييتون
کیس نامبر: 2011AS38xxx
كنسولگري : آنكارا
تاریخ دریافت نامه قبولی : March 2011 اي ميل
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: َAugust 2010
تاریخ دریافت نامه دوم : June 2011
تاریخ مصاحبه : August-10, 2011
تاریخ دریافت ویزا : 12 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا: ۷ اکتبر ۲۰۱۱
ایالت : Kentacky- (Louisville
تشکر کنندگان: nima.nabizadeh ، nastaran86
(2011-06-25 ساعت 00:52)Vahidn نوشته:  سلام دوستان عزيز و با وفاي مهاجر سرا
من يك سوال داشتم راجع به فرم 9 سوالي و CV كه بعضي از دوستان راجع به اون نوشتن.ميشه بگين چي هست؟من مصاحبه ام 10 آگوست هست.يه وقت نكنه چيزي كم ببرم با خودم.
پيشاپيش ممنون از راهنماييتون

دوست عزیز ، سلام
بعضی از کسایی که واسه مصاحبه می رند ، افسر بهشون یک فرم 9 سوالی می ده که پرش کنند و براشون ایمیل کنند و داخل اون فرم ازشون خواسته شده که CV خودشونم ارسال کنند . . . چیزی نیست که از الان بخواین همراهتون ببرید
بیشترم از کسایی که تحصیلات فوق به بالا دارند یا کارهای تحقیقاتی کرده اند همچین چیزی خواسته شده است
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
تشکر کنندگان: nastaran86 ، najibi ، Vahidn
(2011-06-24 ساعت 22:30)tamanna نوشته:  پس این سفرنامه ی userعزیز کجاست؟؟؟؟هر چی میگردم پیداش نمیکنمSad

اينجا من يه سفرنامه از user عزيز خوندم،ولي نميدونم منظورتون همين سفرنامه باشه يا نه.
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2599&page=24
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
تشکر کنندگان: nastaran86 ، tamanna ، najibi ، Goodie
(2011-06-24 ساعت 22:30)tamanna نوشته:  پس این سفرنامه ی userعزیز کجاست؟؟؟؟هر چی میگردم پیداش نمیکنمSad
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...0#pid82440
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...3#pid82593
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...1#pid83231
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...0#pid89160
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...3#pid89233
تشکر کنندگان: tamanna ، najibi ، aghdam
دوستان لطفا پاسخ بدید.من اسپانسر دارم.آیا لازمه که همراه مدارک اسپانسر و سایر مدارک که 15-20 روز قبل می فرستیم آنکارا مدارک مالی ایران مثل سند ها و حساب بانکی ایران را هم بفرستیم؟یا اینکه فقط مدارک اسپانسر را بفرستیم و اگه روز مصاحبه اسپانسر را قبول نکردن مدارک مالی ایران همراهمون باشه و نشون بدیم؟
و یک سئوال دیگه اینکه آیا گواهی حساب بانکی ایران اگه مال یک ماه و یک هفته قبل از مصاحبه باشه ایراد میگیرن؟یا باید حتما زیر یک ماه باشه؟لطفا راهنمایی کنین.ممنون میشم
شماره کیس: 2011AS00038XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 جون 2010
کنسولگری:آ نکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 جون 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:15 جولای 2011
تاریخ مصاحبه:3 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا:همسرم(برنده اصلی) 4 آگوست.خودم 14 سپتامبر.
جمع تقریبی هزینه ها: 8.000.000 تومان برای 2 نفر
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان