موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کسی میدونه داشتن گواهینامه بین المللی امتیازی محسوب میشه یا نه؟
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عکسی که برای مدارک مدیکال تحویل مبینیم با اونی که به سقارت دایم باید از یک نگاتیو باشن(یعنی یک عکس باشن)؟
دوستان کسی بوده تا حالا به این دو قسمت دو تا عکس متفاوت بده؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
يه سوال مهم دارم.ما اسپانسر نداريم و ميخوايم براي 2 نفرمدرك تمكن مالي ببريم.كسي ميدونه اين گواهي كه از بانك ميگيريم اگه فقط يه مانده حساب باشه به زبان فارسي و بعد بديم دارالترجمه ترجمه كنه و مهر دادگستري بخوره كافيه(البته مهر دادگستري فقط براي10 ميليون تومان نه بيشتر) يا اينكه بايد گواهي كه بانك صادر ميكنه به انگليسي باشه و نرخ تبديل ريال به دلار هم داشته باشه.
كدوم يك از اين 2 راه مورد تاييد سفارته؟؟؟
با تشكر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
من میخواستم از بانکام گواهی واسه حسابم بگیرم،
ولی بانک من (موسسه مالی و اعتباری قوامین) بنظرتون اینکه اسم بانک نداره میتونه مشکلی ایجاد کنه؟؟
CASE NUMBER:33xxx
, What you believe from bottom of your heart will come true
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
يه سوال! از دوستايي كه مصاحبه رو گذروندن!
اين همه مدرك و سند، حالا چه شناسايي و چه بقيه چيزا كه همراهمونه ! كه بهتر هم هست تو چمدون نزاريم!!! آقايون!!! توي فرودگاه گير نميدن اينا براي چيه؟؟؟ و اگه گير دادن چي بايد گفت؟؟؟
روز مصاحبه: 2011-Aug-03 آنكارا
تاريخ كلير: Sep-07-2011
تاريخ دريافت ويزا: Sep-13-2011
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-25 ساعت 12:40)tata63 نوشته: يه سوال! از دوستايي كه مصاحبه رو گذروندن!
اين همه مدرك و سند، حالا چه شناسايي و چه بقيه چيزا كه همراهمونه ! كه بهتر هم هست تو چمدون نزاريم!!! آقايون!!! توي فرودگاه گير نميدن اينا براي چيه؟؟؟ و اگه گير دادن چي بايد گفت؟؟؟
(2011-06-25 ساعت 14:35)free_free نوشته: (2011-06-25 ساعت 12:34)nima.nabizadeh نوشته: سلام دوستان،
من میخواستم از بانکام گواهی واسه حسابم بگیرم،
ولی بانک من (موسسه مالی و اعتباری قوامین) بنظرتون اینکه اسم بانک نداره میتونه مشکلی ایجاد کنه؟؟
آخه دوست من مگه بانک قحطیه.....من نمیدونم که قوامین هم بانک شده یا نه؟ حالا چه شده باشه و چه نشده باشه این موسسه مالی وابسه به یک نهاد تحریم شده از طرف آمریکاست... بجای شما بودم این کار رو نمی کردم
دوست عزيز من هم پرينت حسابم رو از مؤسسه قوامين گرفتم که اتفاقاً انگليسي هم ترجمه کردن و دادن با مهر و امضا
دوست عزيزم فري_فري. همونطور که هم شما ميدونين هم همه تقريبا کل بانک هاي کشور چه خصوصي چه عمومي ت ح ر. ي م شده از سوي آمريکاس و بانک ها و مؤسسات و کلاً تمام زير ساخت هاي کشور هم که دست نهادهاييه که اونا هم يه جورايي از نظر آمريکا مشکل دارن. نميخوام وارد بطن قضيه بشم و قضيه رو موشکافي کنم.
به نظر بنده هر کسي تو هر کشوري حق داره که تو هر بانک يا ... که ميخواد حساب داشته باشه. اونا اگه مشکل دارن مطمئناً به اسم يک بانک بسنده نمي کنن و به هر حال پيشينه طرف رو چک ميکنن.
منکر اين نميشم که شايد اسم اين موسسه حساسيت ايجاد کنه اما به هر حال اين کار رو انجام دادم و منتظر کلير هستم اگه خبري شد که اينجا و توي تاپيک مربوطه اعلام مي کنم.
پ.ن. : اگه الان بود شايد اصلا پرينت حساب نميدادم و فقط به اسپانسر بشنده ميکردم. لذا منم توصيه ميکنم که ترجيحاً اطلاعاتي به اونا ارائه نکنيم که حساسيت ايجاد کنه و پروسه کلير احتمالي رو زياد کنه.
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. من برای عکس هر عکاسی می رم می گن دیجیتالی می ندازن و دیگه روش قبلی که سفارت می گه رو نمی دازن؟عکس نباید دیجیتال باشه؟کسی می دونه باید چی کار کرد؟ جایی هست بندازن(غیر دیجیتالی؟)؟
خیلی ممنون
از برندگان سال 2011
دریافت ویزا: august 2011
سفر اول nov2011