کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2011-06-25 ساعت 10:55)farzad.s نوشته:  دوستان لطفا پاسخ بدید.من اسپانسر دارم.آیا لازمه که همراه مدارک اسپانسر و سایر مدارک که 15-20 روز قبل می فرستیم آنکارا مدارک مالی ایران مثل سند ها و حساب بانکی ایران را هم بفرستیم؟یا اینکه فقط مدارک اسپانسر را بفرستیم و اگه روز مصاحبه اسپانسر را قبول نکردن مدارک مالی ایران همراهمون باشه و نشون بدیم؟
و یک سئوال دیگه اینکه آیا گواهی حساب بانکی ایران اگه مال یک ماه و یک هفته قبل از مصاحبه باشه ایراد میگیرن؟یا باید حتما زیر یک ماه باشه؟لطفا راهنمایی کنین.ممنون میشم
دوست عزیز اول شما مدارک اسپانسر را همراه با بقیه مدارکتون بفرستین فقط،روز مصاحبه مدارک مالی خودتون را هم همراه داشته باشید که اگر مشکلی‌ پیش اومد ....
تشکر کنندگان: farzad.s ، najibi
سلام
کسی میدونه داشتن گواهینامه بین المللی امتیازی محسوب میشه یا نه؟
تشکر کنندگان:
(2011-06-25 ساعت 11:28)iman20002009 نوشته:  سلام
کسی میدونه داشتن گواهینامه بین المللی امتیازی محسوب میشه یا نه؟

دوست عزیز این به ایالتی‌ که شما قصد سکونت تو اون را دارید بستگی داره،

بعضی‌ ایالتها اصلا قبول ندران،بعضیاشون هم حتا international هم نمیخواد بکنی‌ و فقط ترجمشو قبول دارن تا ۱ سال و ...

باز هم دوستان مقیم صاحب نظر هستند
تشکر کنندگان: najibi ، iman20002009
دوستان عکسی که برای مدارک مدیکال تحویل مبینیم با اونی که به سقارت دایم باید از یک نگاتیو باشن(یعنی یک عکس باشن)؟

دوستان کسی بوده تا حالا به این دو قسمت دو تا عکس متفاوت بده؟

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: nastaran86 ، najibi
سلام دوستان.
يه سوال مهم دارم.ما اسپانسر نداريم و ميخوايم براي 2 نفرمدرك تمكن مالي ببريم.كسي ميدونه اين گواهي كه از بانك ميگيريم اگه فقط يه مانده حساب باشه به زبان فارسي و بعد بديم دارالترجمه ترجمه كنه و مهر دادگستري بخوره كافيه(البته مهر دادگستري فقط براي10 ميليون تومان نه بيشتر) يا اينكه بايد گواهي كه بانك صادر ميكنه به انگليسي باشه و نرخ تبديل ريال به دلار هم داشته باشه.
كدوم يك از اين 2 راه مورد تاييد سفارته؟؟؟
با تشكر
تشکر کنندگان: nastaran86
سلام دوستان،

من می‌خواستم از بانکام گواهی واسه حسابم بگیرم،

ولی‌ بانک من (موسسه مالی و اعتباری قوامین) بنظرتون اینکه اسم بانک نداره می‌تونه مشکلی‌ ایجاد کنه؟؟
CASE NUMBER:33xxxBig Grin

, What you believe from bottom of your heart will come true
تشکر کنندگان:
يه سوال! از دوستايي كه مصاحبه رو گذروندن!
اين همه مدرك و سند، حالا چه شناسايي و چه بقيه چيزا كه همراهمونه ! كه بهتر هم هست تو چمدون نزاريم!!! آقايون!!! توي فرودگاه گير نميدن اينا براي چيه؟؟؟ و اگه گير دادن چي بايد گفت؟؟؟

روز مصاحبه: 2011-Aug-03 آنكارا
تاريخ كلير: Sep-07-2011
تاريخ دريافت ويزا:Cool Sep-13-2011
تشکر کنندگان: Hornet ، aghdam
(2011-06-25 ساعت 12:40)tata63 نوشته:  يه سوال! از دوستايي كه مصاحبه رو گذروندن!
اين همه مدرك و سند، حالا چه شناسايي و چه بقيه چيزا كه همراهمونه ! كه بهتر هم هست تو چمدون نزاريم!!! آقايون!!! توي فرودگاه گير نميدن اينا براي چيه؟؟؟ و اگه گير دادن چي بايد گفت؟؟؟

تو فرودگاه دبي كه اصلاً كاري نداشتن

موفق باشيد
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: najibi ، tata63 ، alirezagh ، aghdam
(2011-06-25 ساعت 12:42)Hornet نوشته:  

موفق باشيد

نه نه منظورم از آقايون!!! فرودگاه امام بود! Cool اينور اينا گير نمي دن كه چيكار داري و چيكار ميخواي بكني؟؟

روز مصاحبه: 2011-Aug-03 آنكارا
تاريخ كلير: Sep-07-2011
تاريخ دريافت ويزا:Cool Sep-13-2011
تشکر کنندگان: najibi
(2011-06-25 ساعت 14:09)tata63 نوشته:  
(2011-06-25 ساعت 12:42)Hornet نوشته:  

موفق باشيد

نه نه منظورم از آقايون!!! فرودگاه امام بود! Cool اينور اينا گير نمي دن كه چيكار داري و چيكار ميخواي بكني؟؟

نه دوست عزيز كسي كاري به كار شما نداره وگرنه تا الان ميليونها نفر كه رفتن مصاحبه پرس و جو ميشدن
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: alirezagh ، aghdam ، najibi ، tata63
(2011-06-25 ساعت 12:34)nima.nabizadeh نوشته:  سلام دوستان،

ولی‌ بانک من (موسسه مالی و اعتباری قوامین) بنظرتون اینکه اسم بانک نداره می‌تونه مشکلی‌ ایجاد کنه؟؟

آخه دوست من مگه بانک قحطیه.....من نمیدونم که قوامین هم بانک شده یا نه؟ حالا چه شده باشه و چه نشده باشه این موسسه مالی وابسه به یک نهاد تحریم شده از طرف آمریکاست... بجای شما بودم این کار رو نمی کردم
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: alirezagh ، aghdam ، alisarshar ، najibi ، nastaran86 ، nima.nabizadeh ، sepinod
(2011-06-25 ساعت 14:35)free_free نوشته:  

آخه دوست من مگه بانک قحطیه.....من نمیدونم که قوامین هم بانک شده یا نه؟ حالا چه شده باشه و چه نشده باشه این موسسه مالی وابسه به یک نهاد تحریم شده از طرف آمریکاست... بجای شما بودم این کار رو نمی کردم

برای انتخاب بانک به این موضوع هم توجه کنید که بانکی رو انتخاب کنید که بتونه گواهی رو به زبان انگلیسی صادر کنه (شعبه ارزی داشته باشه) وگرنه مجبورید هزینه دارالترجمه رو هم اضافه کنید.
تشکر کنندگان: aghdam ، alisarshar ، free_free ، najibi ، nastaran86 ، satusa ، nima.nabizadeh
(2011-06-25 ساعت 12:27)Ehaqiqi نوشته:  سلام دوستان.
يه سوال مهم دارم.ما اسپانسر نداريم و ميخوايم براي 2 نفرمدرك تمكن مالي ببريم.كسي ميدونه اين گواهي كه از بانك ميگيريم اگه فقط يه مانده حساب باشه به زبان فارسي و بعد بديم دارالترجمه ترجمه كنه و مهر دادگستري بخوره كافيه(البته مهر دادگستري فقط براي10 ميليون تومان نه بيشتر) يا اينكه بايد گواهي كه بانك صادر ميكنه به انگليسي باشه و نرخ تبديل ريال به دلار هم داشته باشه.
كدوم يك از اين 2 راه مورد تاييد سفارته؟؟؟
با تشكر

ببینید در هر صورت شما یک گواهی مانده حساب به زبان انگلیسی نیاز دراید ولی بهتر این است که از طریق بانکی این کار رو انجام بدهید که مسثقیما به شما گواهی انگلیسی بده

تشکر کنندگان: nastaran86 ، satusa ، najibi ، nima.nabizadeh ، sepinod

(2011-06-25 ساعت 14:35)free_free نوشته:  

دوست عزيز من هم پرينت حسابم رو از مؤسسه قوامين گرفتم که اتفاقاً انگليسي هم ترجمه کردن و دادن با مهر و امضا
دوست عزيزم فري_فري. همونطور که هم شما ميدونين هم همه تقريبا کل بانک هاي کشور چه خصوصي چه عمومي ت ح ر. ي م شده از سوي آمريکاس و بانک ها و مؤسسات و کلاً تمام زير ساخت هاي کشور هم که دست نهادهاييه که اونا هم يه جورايي از نظر آمريکا مشکل دارن. نميخوام وارد بطن قضيه بشم و قضيه رو موشکافي کنم.
به نظر بنده هر کسي تو هر کشوري حق داره که تو هر بانک يا ... که ميخواد حساب داشته باشه. اونا اگه مشکل دارن مطمئناً به اسم يک بانک بسنده نمي کنن و به هر حال پيشينه طرف رو چک ميکنن.

منکر اين نميشم که شايد اسم اين موسسه حساسيت ايجاد کنه اما به هر حال اين کار رو انجام دادم و منتظر کلير هستم اگه خبري شد که اينجا و توي تاپيک مربوطه اعلام مي کنم.

پ.ن. : اگه الان بود شايد اصلا پرينت حساب نميدادم و فقط به اسپانسر بشنده ميکردم. لذا منم توصيه ميکنم که ترجيحاً اطلاعاتي به اونا ارائه نکنيم که حساسيت ايجاد کنه و پروسه کلير احتمالي رو زياد کنه.
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
تشکر کنندگان: nastaran86 ، nima.nabizadeh ، sepinod ، najibi ، free_free
سلام دوستان. من برای عکس هر عکاسی می رم می گن دیجیتالی می ندازن و دیگه روش قبلی که سفارت می گه رو نمی دازن؟عکس نباید دیجیتال باشه؟کسی می دونه باید چی کار کرد؟ جایی هست بندازن(غیر دیجیتالی؟)؟
خیلی ممنون
از برندگان سال 2011
دریافت ویزا: august 2011
سفر اول nov2011
تشکر کنندگان: nastaran86 ، najibi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان