موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2011-06-25 ساعت 16:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-25 ساعت 16:48 توسط respina31.)
(2011-06-25 ساعت 16:31)alisarshar نوشته: (2011-06-25 ساعت 16:27)respina31 نوشته: سلام دوستان. من برای عکس هر عکاسی می رم می گن دیجیتالی می ندازن و دیگه روش قبلی که سفارت می گه رو نمی دازن؟عکس نباید دیجیتال باشه؟کسی می دونه باید چی کار کرد؟ جایی هست بندازن(غیر دیجیتالی؟)؟
خیلی ممنون
منظور از ديجيتال مفهوم نيست به هر حال شما بايد عكسي كه براساس قوانين گفته شده بايد چاپ كنيد و با خودتون ببريد و براي اطمينان خاطر اگر مسيرتان به آرياشهر نزديك هست عكاسي نگاه سر بلوار فردوس(سر خيابان مترو) اين كارو انجام ميده
تو مدارک آنکارا نوشته عکی نباید دیجیتالی باشه. من هر عکاسی تماس می گیرم همه دیجیتالی می ندازن. خوب این جوری که سفارت قبول نمی کنه. دوستانی عکس انداختن کجا عکس انداختن که عکس شان دیجیتالی نبوده؟با روشی که سفارت گفته براشون انداخته.
خیلی خیلی ممنون
(2011-06-25 ساعت 16:31)alisarshar نوشته: (2011-06-25 ساعت 16:27)respina31 نوشته: سلام دوستان. من برای عکس هر عکاسی می رم می گن دیجیتالی می ندازن و دیگه روش قبلی که سفارت می گه رو نمی دازن؟عکس نباید دیجیتال باشه؟کسی می دونه باید چی کار کرد؟ جایی هست بندازن(غیر دیجیتالی؟)؟
خیلی ممنون
منظور از ديجيتال مفهوم نيست به هر حال شما بايد عكسي كه براساس قوانين گفته شده بايد چاپ كنيد و با خودتون ببريد و براي اطمينان خاطر اگر مسيرتان به آرياشهر نزديك هست عكاسي نگاه سر بلوار فردوس(سر خيابان مترو) اين كارو انجام ميده
تو مدارک آنکارا نوشته عکی نباید دیجیتالی باشه. من هر عکاسی تماس می گیرم همه دیجیتالی می ندازن. خوب این جوری که سفارت قبول نمی کنه. دوستانی عکس انداختن کجا عکس انداختن که عکس شان دیجیتالی نبوده؟با روشی که سفارت گفته براشون انداخته.
خیلی خیلی ممنون می شم کمکم کنید
از برندگان سال 2011
دریافت ویزا: august 2011
سفر اول nov2011
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-25 ساعت 16:50)alisarshar نوشته: (2011-06-25 ساعت 16:47)respina31 نوشته: (2011-06-25 ساعت 16:31)alisarshar نوشته: (2011-06-25 ساعت 16:27)respina31 نوشته: سلام دوستان. من برای عکس هر عکاسی می رم می گن دیجیتالی می ندازن و دیگه روش قبلی که سفارت می گه رو نمی دازن؟عکس نباید دیجیتال باشه؟کسی می دونه باید چی کار کرد؟ جایی هست بندازن(غیر دیجیتالی؟)؟
خیلی ممنون
خیلی خیلی ممنون
خیلی ممنون
خیلی خیلی ممنون می شم کمکم کنید
دوست عزيز من به شما گفتم كه اگر خيلي نگران اين موضوع هستيد آدرس عكاسي هم بهتون دادم از ما هم قبول كردن حالا ميل خودتون كه براي اين موضوع حساسيت به خرج بدين يا نه!!!!!!!
زنگ زدم آن عکاسی گفتن ما هم دیجیتال می ندازیم. شما دیجیتالی انداخته بودین یعنی؟
از برندگان سال 2011
دریافت ویزا: august 2011
سفر اول nov2011
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
یه سوال دیگه؟اگه پیشنهاد کاری ببریم که ربطی به رشته تحصیلی و سابقه کارمون نداشته باشه هم امتیاز محسوب میشه ؟
ممنون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
برای گرفتن ویزا از سفارت چند روز باید در آنکارا باشیم؟مثلا اگر 2 شنبه مدارک را تحویل بدیم تا چند روز بعد پاسپورت ها به دستم می رسند؟ممنون از راهنمایی تان
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-26 ساعت 09:58)Goodie نوشته: سلام دوستان
برای گرفتن ویزا از سفارت چند روز باید در آنکارا باشیم؟مثلا اگر 2 شنبه مدارک را تحویل بدیم تا چند روز بعد پاسپورت ها به دستم می رسند؟ممنون از راهنمایی تان
برای من 2 روزه اومد. معمولاً 2 تا 3 روز میاد. شاید بیشتر ولی کمتر نه.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON