کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
سلام دوستان خسته نباشید........
سابقه کار هم لازم واسه ارسال مدارک به ترکیه یا واسه بردن روز مصاحبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟............یا فقط همون که داخل فرما بنویسیم کافیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: najibi
سلام برو بچز گل!
من دانشجو کارشناسی ام.آخرین مدرک تحصیلیم میشه پیش دانشگاهی دیگه؟ بعد یک سری اصل کارنامه های دوران تحصیلمه که کارنامه پیش دانشگاهی هم تو اینا هست. می خوام بدونم همین کارنامه و یک برگ گواهی فارغ التحصیلی پیش دانشگاهی،میشه مدرک من یا مدرک دیگه ای هم هست که بعد از ثبت نام در دانشگاه،دانشگاه اونا رو گرفته؟(در ضمن دانشگاه آزادم)
و یک سوال دیگه اینکه کار دارالترجمه معمولا چقدر طول میکشه؟
مرسی از همه دوستان.
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013

خدایا شکرت...
تشکر کنندگان:
(2011-06-25 ساعت 15:29)farshad_sh نوشته:  
(2011-06-25 ساعت 12:40)tata63 نوشته:  يه سوال! از دوستايي كه مصاحبه رو گذروندن!
اين همه مدرك و سند، حالا چه شناسايي و چه بقيه چيزا كه همراهمونه ! كه بهتر هم هست تو چمدون نزاريم!!! آقايون!!! توي فرودگاه گير نميدن اينا براي چيه؟؟؟ و اگه گير دادن چي بايد گفت؟؟؟

(2011-06-25 ساعت 14:35)free_free نوشته:  
(2011-06-25 ساعت 12:34)nima.nabizadeh نوشته:  سلام دوستان،

من می‌خواستم از بانکام گواهی واسه حسابم بگیرم،

ولی‌ بانک من (موسسه مالی و اعتباری قوامین) بنظرتون اینکه اسم بانک نداره می‌تونه مشکلی‌ ایجاد کنه؟؟

آخه دوست من مگه بانک قحطیه.....من نمیدونم که قوامین هم بانک شده یا نه؟ حالا چه شده باشه و چه نشده باشه این موسسه مالی وابسه به یک نهاد تحریم شده از طرف آمریکاست... بجای شما بودم این کار رو نمی کردم

دوست عزيز من هم پرينت حسابم رو از مؤسسه قوامين گرفتم که اتفاقاً انگليسي هم ترجمه کردن و دادن با مهر و امضا
دوست عزيزم فري_فري. همونطور که هم شما ميدونين هم همه تقريبا کل بانک هاي کشور چه خصوصي چه عمومي ت ح ر. ي م شده از سوي آمريکاس و بانک ها و مؤسسات و کلاً تمام زير ساخت هاي کشور هم که دست نهادهاييه که اونا هم يه جورايي از نظر آمريکا مشکل دارن. نميخوام وارد بطن قضيه بشم و قضيه رو موشکافي کنم.
به نظر بنده هر کسي تو هر کشوري حق داره که تو هر بانک يا ... که ميخواد حساب داشته باشه. اونا اگه مشکل دارن مطمئناً به اسم يک بانک بسنده نمي کنن و به هر حال پيشينه طرف رو چک ميکنن.

منکر اين نميشم که شايد اسم اين موسسه حساسيت ايجاد کنه اما به هر حال اين کار رو انجام دادم و منتظر کلير هستم اگه خبري شد که اينجا و توي تاپيک مربوطه اعلام مي کنم.

پ.ن. : اگه الان بود شايد اصلا پرينت حساب نميدادم و فقط به اسپانسر بشنده ميکردم. لذا منم توصيه ميکنم که ترجيحاً اطلاعاتي به اونا ارائه نکنيم که حساسيت ايجاد کنه و پروسه کلير احتمالي رو زياد کنه.

بانک های مختلف ایران که در لیست ت*ح*ر=ی^م سازمان ملل قرار دارند بصورت عمومی مجازات شده اند ولی موسسه ق=و=ا=م=ی=ن متعلق به مجموعه است که به زعم اتحادیه اروپا در نقض ......ب=ش=ر در ایران نقش اساسی را ایفا میکند و چون اکثر پرسنل آن درآن بانک حساب داشته و یا سهامدار هستند و یا وام گرفته اند از این رو پریمن حساب شما از آن موسسه مالی ممکن است شائبه ارتباط را ایجاد کند از این رو توصیه بنده حقیر این است در شرایط مساوی انتخاب خودتان را بهینه بفرمایید
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
(2011-06-26 ساعت 13:22)mehdi47 نوشته:  سلام برو بچز گل!
من دانشجو کارشناسی ام.آخرین مدرک تحصیلیم میشه پیش دانشگاهی دیگه؟ بعد یک سری اصل کارنامه های دوران تحصیلمه که کارنامه پیش دانشگاهی هم تو اینا هست. می خوام بدونم همین کارنامه و یک برگ گواهی فارغ التحصیلی پیش دانشگاهی،میشه مدرک من یا مدرک دیگه ای هم هست که بعد از ثبت نام در دانشگاه،دانشگاه اونا رو گرفته؟(در ضمن دانشگاه آزادم)
مرسی از همه دوستان.

سلام دوست عزیز
فقط همون برگه فارغ اتحصیلی پیش دانشگاهیتو و نهایتا دیپلمتو ببری بسه
هیچی دیگه هم نمیخواد بیخودی نه بارتو سنگین کن نه الکی پول ترجمه بده
اتفاقا دیپلمه بهتره از لیسانس یا دانشجو
فقط مهر دادگستری روی مدارک فراموش نشه که مهمه داداش
من خانومم لیسانس داشت و ما فقط کارنامه پیش دانشگاهیشو بردیم (چون مدرکش موقت بود )
کلیر هم بهش نخورد
فقط به خودم کلیر زدن
تشکر کنندگان: najibi ، aghdam
با عرض سلام خدمت شما دوستان عزیز
من با مشکل عجیبی مواجه شدم که از شما صمیمانه تقاضا میکنم کمکم کنید
تقریبا 2 ماه پیش کارت ملی من گم شد. تاریخ تولد من در کارت ملی 28/6/56 بود در حالی که این تاریخ در شناسنامه/ پاسپورت/مدارک تحصیلی/ .... و خلاصه در تمام مدت 33 سال زندگیم 26/6/56 بود. که فکر میکردم اشتباه ثبت احواله. تقریبا 1 ماه پیش من رفتم اداره ثبت احوال که کارت ملی بگیرم ایندفعه با تاریخ درست. وقتی رفتند چک کردن به من گفتن تو سند تولدم 28/6 خورده و باید تو شناسنامم اصلاح بشه. باید میدیدین چه حالی شدم یعنی همه مدارک زندگی من کارت پایان خدمت/ دیپلم/ لیسانس/ .... از همه مهمتر هویت من در KCC با خودم گفتم به KCC میگم کارت ملیم اشتباه شده و از اداره اومدم بیرون.
بعد از چند روز رفتم اداره گذرنامه وتقاضای تمدید گذرنامه کردم (فقط با کد ملیم) وقتی دیر کردن رفتم اداره گذرنامه به من گفتن مغایرت پیش اومده وقتی گفتم چی؟ فهمیدم از ثبت احوال استعلام کردن و من باید برم ثبت و شناسنامه و پاسپورت را هم با تاریخ درست (28/6/56) بگیرم حالا تاریخ مصاحبه ما هم مشخص شده و اوایل اگوسته.
من عاجزانه درخواست میکنم کمکم کنید من باید چیکار کنم؟؟؟؟
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: 10 Aug
کلیرنس برنده اصلی (همسر): 26 Aug
تاریخ دریافت ویزای برنده اصلی: 8sep
کلیرنس خودم: ...
تشکر کنندگان:
(2011-06-26 ساعت 20:02)شهاب دریانی نوشته:  با عرض سلام خدمت شما دوستان عزیز
تقریبا 2 ماه پیش کارت ملی من گم شد. تاریخ تولد من در کارت ملی 28/6/56 بود در حالی که این تاریخ در شناسنامه/ پاسپورت/مدارک تحصیلی/ .... و خلاصه در تمام مدت 33 سال زندگیم 26/6/56 بود. که فکر میکردم اشتباه ثبت احواله. تقریبا 1 ماه پیش من رفتم اداره ثبت احوال که کارت ملی بگیرم ایندفعه با تاریخ درست. وقتی رفتند چک کردن به من گفتن تو سند تولدم 28/6 خورده و باید تو شناسنامم اصلاح بشه. باید میدیدین چه حالی شدم یعنی همه مدارک زندگی من کارت پایان خدمت/ دیپلم/ لیسانس/ .... از همه مهمتر هویت من در KCC با خودم گفتم به KCC میگم کارت ملیم اشتباه شده و از اداره اومدم بیرون.
بعد از چند روز رفتم اداره گذرنامه وتقاضای تمدید گذرنامه کردم (فقط با کد ملیم) وقتی دیر کردن رفتم اداره گذرنامه به من گفتن مغایرت پیش اومده وقتی گفتم چی؟ فهمیدم از ثبت احوال استعلام کردن و من باید برم ثبت و شناسنامه و پاسپورت را هم با تاریخ درست (28/6/56) بگیرم حالا تاریخ مصاحبه ما هم مشخص شده و اوایل اگوسته.

دوست عزیز نگران نباشید و آرامش خودتون رو حفظ کنید. من پیشنهاد می کنم یه دادخواست به اداره ثبت و احوال بدید و با چند نفر شهود ثابت کنید که تاریخ تولد شما همان تاریخ تولد مورد نظرتان است. از این روش می شه تاریخ تولد رو چند سال تغییر داد چند روز که دیگه فکر نمی کنم مشکلی باشه!
تشکر کنندگان: nastaran86 ، najibi ، aghdam ، sare ، tamanna ، mitr.p ، gadfly
(2011-06-26 ساعت 20:22)alirezagh نوشته:  

دوست عزیز نگرون نباشید و آرامش خودتون رو حفظ کنید. من پیشنهاد می کنم یه دادخواست به اداره ثبت و احوال بدید و با چند نفر شهود ثابت کنید که تاریخ تولد شما همان تاریخ تولد مورد نظرتان است. از این روش می شه تاریخ تولد رو چند سال تغییر داد چند روز که دیگه فکر نمی کنم مشکلی باشه!

سلام دوست عزیز
راه علیرضا جان بسیار خوب و منطقی است اما اگر گذرنامه تان به اندازه زمان مصاحبه تان زمان ندارد می توانید به سفارت اطلاع دهید که نمیتوانید در این تاریخ برای مصاحبه حاضر شوید و دلیل آنرا شرح دهید و تقاضای تاریخ جدید نمایید
ولی اگر به اندازه زمان مصاحبه گذرنامه تان تاریخ دارد (و با اضافات آن که فکر کنم برای امارات 6 ماه است) بروید و با خیال راحت و با اعتماد به نفس موضوع را برای آفیسرتان شرح دهید
به احتمال زیاد به مشکلی برنمیخورید
تشکر کنندگان: najibi ، tamanna ، mitr.p ، gadfly

خیلی ساده هست

کافیه برای عوض کردن تاریخ های اشتباه در هر مدرک هویتی تون یک نامه از ثبت احوال بگیرید که تو اون توضیح داده شده باشه که فقط یک اشتباه قدیمی تصحیح شده....

بعد این نامه ها رو ترجمه کنید و همراه اصل ببرید مصاحبه

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: najibi ، tamanna ، gadfly
(2011-06-27 ساعت 01:35)free_free نوشته:  

خیلی ساده هست

کافیه برای عوض کردن تاریخ های اشتباه در هر مدرک هویتی تون یک نامه از ثبت احوال بگیرید که تو اون توضیح داده شده باشه که فقط یک اشتباه قدیمی تصحیح شده....

بعد این نامه ها رو ترجمه کنید و همراه اصل ببرید مصاحبه

دوست عزيز تهيه كپي از مدارك قبلي كه نشاندهنده تاريخ باشن هم يادتون نره
جو مصاحبه خيلي خوبه و اگر با لبخند وارد بشن و همينطور خارج ، آفيسر خيلي راحت باهاتون در اصلاح موارد مغاير همكاري مي كنه
(2011-06-26 ساعت 19:18)vahidvm60 نوشته:  
(2011-06-26 ساعت 13:22)mehdi47 نوشته:  سلام برو بچز گل!
مرسی از همه دوستان.

سلام دوست عزیز
فقط همون برگه فارغ اتحصیلی پیش دانشگاهیتو و نهایتا دیپلمتو ببری بسه
هیچی دیگه هم نمیخواد بیخودی نه بارتو سنگین کن نه الکی پول ترجمه بده
اتفاقا دیپلمه بهتره از لیسانس یا دانشجو
فقط مهر دادگستری روی مدارک فراموش نشه که مهمه داداش
من خانومم لیسانس داشت و ما فقط کارنامه پیش دانشگاهیشو بردیم (چون مدرکش موقت بود )
کلیر هم بهش نخورد
فقط به خودم کلیر زدن
سلام دوست عزيز
من و خيلي ديگه از دوستان همه مدارك رو بدون مهر دادگستري و وزارت خارجه برديم و مشكلي هم پيش نيومد
اخيراً هيچ كدوم از نهادهاي فوق از نظر اونها اعتبار ندارن
فقط مهر مترجم و بس ، همين ، خودتون رو اذيت نكنين و پول اضافي ندين
تشکر کنندگان: tamanna ، free_free ، Goodie ، najibi ، mehdi47
سفارت آنكارا چرا تعطيله ؟ كي باز ميشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.
.
.
.
.
.
.
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت دوستان
در مورد ارزش گذاری سند ملکی حتماً لازمه که این کار انجام بشه؟
چون برای انجام دادن این کار باید یک نفر کارشناس رسمی دادگستری این کارو بکنه که چیزی حدود 300 تا 400 هزار تومان هزینش میشه.

دوستان اگر راه حل دیگری برای انجام این کار دارن نظرشونو اعلام کنن ممنون میشم.

(2011-06-27 ساعت 18:43)nima1387 نوشته:  با سلام خدمت دوستان
چون برای انجام دادن این کار باید یک نفر کارشناس رسمی دادگستری این کارو بکنه که چیزی حدود 300 تا 400 هزار تومان هزینش میشه.

سلام
اگه بشه که بهتره
ولی اگه پرینت بانکیتون قویه میتونین به همون هم اکتفا کنین
پرینت بانکی قوی یعنی 15000$ به بالا برای هر نفر
تشکر کنندگان: tamanna ، najibi
سلام دوستان
من ميخواستم مداركم رو 15 روز قبل از مصاحبخ بفرستم آنكارا.اگه فتوكپي ترجمه و فتوكپي اصل مدرك به زبان فارسي رو بفرستم به نظرتون كافيه؟توي سايتش نوشته Certified copy نمي دونم منظورش چيه؟
يا مثلا براي سند ازدواج بايد دو تا يعني هم من بفرستم و هم خانمم يا يه دونش كافيه؟
ممنون ميشم اگر راهنماييم كنين
کیس نامبر: 2011AS38xxx
كنسولگري : آنكارا
تاریخ دریافت نامه قبولی : March 2011 اي ميل
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: َAugust 2010
تاریخ دریافت نامه دوم : June 2011
تاریخ مصاحبه : August-10, 2011
تاریخ دریافت ویزا : 12 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا: ۷ اکتبر ۲۰۱۱
ایالت : Kentacky- (Louisville

دوست محترم اصلا اجتیاج به قیمت گذاری نیست ما فقط سند رو دادیم ترجمه و مهر دادگستری و وزارت امور خارجه زدیم که اون مهر هم بعضی از دوستان نزدن و سفارت قبول کرد من برای اطمینان بیشتر انجام دادم ولی سپردتون باید کامل باشه نسبت به تعداد نفراتتون موفق باشید

(2011-06-27 ساعت 19:38)Vahidn نوشته:  سلام دوستان
من ميخواستم مداركم رو 15 روز قبل از مصاحبخ بفرستم آنكارا.اگه فتوكپي ترجمه و فتوكپي اصل مدرك به زبان فارسي رو بفرستم به نظرتون كافيه؟توي سايتش نوشته Certified copy نمي دونم منظورش چيه؟
يا مثلا براي سند ازدواج بايد دو تا يعني هم من بفرستم و هم خانمم يا يه دونش كافيه؟
ما ترجمه باضافه کپی مدارک رو فرستادیم یک نسخه کپی ترجمه همراه خودمان با اصل مدارک بردیم وضمنا ترجمه سند ازدواج رو 2 تا تهیه کنید .موفق باشید

تشکر کنندگان: nastaran86 ، najibi ، tamanna
(2011-06-27 ساعت 20:01)zohreh36 نوشته:  

دوست محترم اصلا اجتیاج به قیمت گذاری نیست ما فقط سند رو دادیم ترجمه و مهر دادگستری و وزارت امور خارجه زدیم که اون مهر هم بعضی از دوستان نزدن و سفارت قبول کرد من برای اطمینان بیشتر انجام دادم ولی سپردتون باید کامل باشه نسبت به تعداد نفراتتون موفق باشید

(2011-06-27 ساعت 19:38)Vahidn نوشته:  سلام دوستان
ما ترجمه باضافه کپی مدارک رو فرستادیم یک نسخه کپی ترجمه همراه خودمان با اصل مدارک بردیم وضمنا ترجمه سند ازدواج رو 2 تا تهیه کنید .موفق باشید
بسيار ممنونم از جوابتون.پس من هم اصل ترجمه ها با كپي مدارك رو به زبان فارسي مي فرستم و روز مصاحبه هم طبق گفته شما مي برم.فقط يك سوال ديگه مدارك اسپانسر هم بفرستم يا نه؟ و سوال دوم اينكه سند ازدواج رو يعني دو نسخه ترجمه بفرستيم؟

کیس نامبر: 2011AS38xxx
كنسولگري : آنكارا
تاریخ دریافت نامه قبولی : March 2011 اي ميل
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: َAugust 2010
تاریخ دریافت نامه دوم : June 2011
تاریخ مصاحبه : August-10, 2011
تاریخ دریافت ویزا : 12 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا: ۷ اکتبر ۲۰۱۱
ایالت : Kentacky- (Louisville

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان