کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2010-06-17 ساعت 12:25)free_free نوشته:  اشکان اسم تو رو باید بذاریم اشکان آمارBig GrinCool
بنظر من اینکه kcc فرمول گزینش رو اعلام نمیکنه بر میگرده به این مساله که اداره مهاجرت امریکا نمیخواد که قدرت انتخابشو از دست بده . به این معنی که اون آفیسر که با شما مصاحبه می کنه و مدارکتونو بررسی میکنه بهش گفتن که ترجیحا کیس های جوونتر و تحصیلکرده تر و کلا اونهایی که بیشتر باعث باعث پیشرفت و ترقی کشو آمریکا میشن رو در اولویت قرار بده
شما خوتونو بذارین جای سیاست گذارهای kcc اگه جای اونا بودین میومدین 4 تا آدم درب و داغون رو که سربار جامعه آمریکا میشن و نمیتونن تو بالندگی فرهنگی اقتصادی و ...امریکا نقش داشته باشن رو بهشون ویزا بدین؟

فقط خدا کنه مصاحبه عقیدتی نداشته باشه...TongueTongueTongueTongueTongueWink
سلام
میشه یکی لطف کنه پاسخ سوال منو بده:
ما زن و شوهر هستیم که من در لاتری برنده شدم و شوهرم نشد.میخواستم بدونم امکانش هست که من در مصاحبه در ترکیه پذیرفته بشم و اون نشه و بزارن من برم؟
ممنون میشم پاسخم رو بدید.
تشکر کنندگان:
لطفا تاپیک رو با دقت بخونید جواب شما داده شد.
ما برای کمک به شما جواب میدیم زحمت پیگیریش رو بکشید لاقل!!!!!!!!

(2010-06-15 ساعت 23:02)yas نوشته:  
(2010-06-15 ساعت 21:19)dust نوشته:  یه سوالی داشتم؟
اگه یکی زنش متقاضی ای باشه که پذیزفته هست.آیا امکان داره که توی مصاحبه زنه قبول بشه و شوهره رد بشه.یعنی میزارن که زنه بره ولی شوهره نره؟

شما راجع به بزرگترین دموکراسی دنیا حرف می زنید نه شیخ نشین های عرب! ازدواج فقط یک قرارداده اگر خانمی ویزا بگیرند میتونن به آمریکا برن و منعی وجود نداره.
بله زن و مرد فرقی نداره هرکس شرایطش احراز بشه ویزا میگیره.

(2010-06-17 ساعت 17:19)dust نوشته:  
(2010-06-17 ساعت 12:25)free_free نوشته:  اشکان اسم تو رو باید بذاریم اشکان آمارBig GrinCool
بنظر من اینکه kcc فرمول گزینش رو اعلام نمیکنه بر میگرده به این مساله که اداره مهاجرت امریکا نمیخواد که قدرت انتخابشو از دست بده . به این معنی که اون آفیسر که با شما مصاحبه می کنه و مدارکتونو بررسی میکنه بهش گفتن که ترجیحا کیس های جوونتر و تحصیلکرده تر و کلا اونهایی که بیشتر باعث باعث پیشرفت و ترقی کشو آمریکا میشن رو در اولویت قرار بده
شما خوتونو بذارین جای سیاست گذارهای kcc اگه جای اونا بودین میومدین 4 تا آدم درب و داغون رو که سربار جامعه آمریکا میشن و نمیتونن تو بالندگی فرهنگی اقتصادی و ...امریکا نقش داشته باشن رو بهشون ویزا بدین؟

فقط خدا کنه مصاحبه عقیدتی نداشته باشه...TongueTongueTongueTongueTongueWink
سلام
ما زن و شوهر هستیم که من در لاتری برنده شدم و شوهرم نشد.میخواستم بدونم امکانش هست که من در مصاحبه در ترکیه پذیرفته بشم و اون نشه و بزارن من برم؟
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، AMIN3Y
سلام

به احتمال قوي به هر دو نفرتون ويزا مي دن.

در صورتي كه به شما ويزا ندند (مسأله شوهرتون منتفيه).
در صورتي كه به شما ويزا بدند ولي به شوهرتون ندند، تنها مساله اي كه مي تونه مانع از تنها رفتنون بشه، اينه كه خودتون نخوايد بريد.

(2010-06-17 ساعت 17:19)dust نوشته:  سلام
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: loony ، AMIN3Y
سلام من یه سوال داشتم تاریخ پایان مثلا دبیرستان رو باید تیر زد یا شهریور(July or September)؟دانشگاه رو چی؟آیا این چیزا خیلی مهمه؟که آدم وسواس داشته باشه؟
تشکر کنندگان:
(2010-06-17 ساعت 19:58)Sooshians نوشته:  سلام من یه سوال داشتم تاریخ پایان مثلا دبیرستان رو باید تیر زد یا شهریور(July or September)؟دانشگاه رو چی؟آیا این چیزا خیلی مهمه؟که آدم وسواس داشته باشه؟

من دبیرستان رو خرداد زدم و دانشگاهو تاریخ اخرین امتحان که روی مدرک فارغ التحصیلی به عنوان تاریخ فراغت از تحصیل نوشته. اما اصلا وسواس نداشته باشید مهم اینه که حدودش درست باشه به این جزییات زیاد توجه نمی کنند.
تشکر کنندگان: Sooshians ، Donkey chance ، AMIN3Y
سلام به همه دوستان عزیز

بسیار ممنون میشم اگر کسی به این سوال جواب بده:

همچنان که می دونین عکسها تو ابران در اندازه 4*6 چاپ می شن. آیا عکسهای ارسالی حنماً باید 5*5 باشند یا اینکه 4*6 هم کفایت می کنه؟

سپاس
تشکر کنندگان:
(2010-06-17 ساعت 21:09)jamirfakhri نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز

همچنان که می دونین عکسها تو ابران در اندازه 4*6 چاپ می شن. آیا عکسهای ارسالی حنماً باید 5*5 باشند یا اینکه 4*6 هم کفایت می کنه؟

سپاس

5*5 باید باشه. نگران نباشید براتون چاپ می کنند.
The secret to a rich life is to have more beginnings than endings
تشکر کنندگان:

سپاس

شما باید عکس با شرایطی که در نامه نوشته بگیرید. حتما بدون روتوش و پس زمینه سفید و..
برای چاپ هم سایز رو عکاسی ازتون میپرسه باید بگین 5*5 میخواین.
تشکر کنندگان:

سپاس

سلام
به عکاس بگید که 5 در 5 نیاز دارید. براتون 5 در 5 چاپ می کنه. بهتره که همون سایزی که گفتن بفرستین.
و در ضمن عکس جدید بفرستین. نه همون عکس موقع ثبت نام اینترنتی.
موفق باشید

ویرایش: جالبه که سه نفر تقریبا همزمان جواب این سوال رو ارسال کردند!
تشکر کنندگان:
سلام
هميشه عينك استفاده مي كنم بايد عكس با عينك بگيرم؟
ليسانس دارم براي تجربه كاري كه وارد مي كنم بعدا بايد مدرك ارائه بدم يا اينكه چون ليسانس دارم براي تجربه كاري نيازي به ارائه مدرك ندرام؟
درجه سربازي ناوبان دوم و نيروي دريايي فيلده مربوط به سزبازي را چي بايد بنويسم؟
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان:
Exclamation 
درود
sarfarash عزیز ممنون از جوابت. ضمنا من اینقدر خوشحال بودم که فراموش کردم به بقیه تبریک بگم.امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید
. و یه سوال دیگه دارم من دیپلم کاردانش دارم و پیش دانشگاهی ندارم ولی الان ترم اول دانشگاه علمی کاربردی هستم آیا مشگل شاز میشه برام .ودیگه اینکه من 10 سال سابقه کار دارم ولی شغلم رو کمتر از 7 زده بود و نوسایت زده بود باید بیشتر از 7 باشه آیا با این موارد من رد میشم یا نه؟
بازم سپاسگذارم
تشکر کنندگان:
(2010-06-17 ساعت 22:50)AmericanHamid نوشته:  درود
sarfarash عزیز ممنون از جوابت. ضمنا من اینقدر خوشحال بودم که فراموش کردم به بقیه تبریک بگم.امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید
. و یه سوال دیگه دارم من دیپلم کاردانش دارم و پیش دانشگاهی ندارم ولی الان ترم اول دانشگاه علمی کاربردی هستم آیا مشگل شاز میشه برام .ودیگه اینکه من 10 سال سابقه کار دارم ولی شغلم رو کمتر از 7 زده بود و نوسایت زده بود باید بیشتر از 7 باشه آیا با این موارد من رد میشم یا نه؟
بازم سپاسگذارم

شما بعدا همون دیپلم رو که ترجمه کنید و ارائه بدید کافیه.
در مورد شغلتون هم بیشتر و واضح تر توضیح بدید. اما در هر حال سابقه کاریتون رو درست بنویسید. از شما مدرک سابقه کار نمی خواهند.
موفق باشید
تشکر کنندگان:
سلام من تازه واردم هنوز فرمامو پر نکردم خیلی استرس دارم چون نمیدونم چی کار کنم فک میکنم سوالام خیلی تکراریه به اون لینکایی که گذاشتین نمی تونم دسترسی پیدا کنم لطفا هر کی میخواد کمکم کنه 1 تلفن یا ایمیل ادرس بفرسته به اینجا:SOMAYESHADMEHRI@YAHOO.COM
تشکر کنندگان:
(2010-06-18 ساعت 12:24)سمیه 2011 نوشته:  سلام من تازه واردم هنوز فرمامو پر نکردم خیلی استرس دارم چون نمیدونم چی کار کنم فک میکنم سوالام خیلی تکراریه به اون لینکایی که گذاشتین نمی تونم دسترسی پیدا کنم لطفا هر کی میخواد کمکم کنه 1 تلفن یا ایمیل ادرس بفرسته به اینجا:SOMAYESHADMEHRI@YAHOO.COM

سلام دوست عزیز
تبریک بابت قبولی در لاتری
راهنمای فارسی فرم ها و اطلاعات لازم رو براتون ارسال کردم. اون ها رو مطالعه کنید. اگر مشکلی بود مطرح کنید.

موفق باشید
تشکر کنندگان: R.F ، balot ، AMIN3Y
(2010-05-21 ساعت 08:46)sarfarash نوشته:  
(2010-05-21 ساعت 08:26)nasr نوشته:  با روسری بودن یا نبودن خانمها هنگام مصاحبه یا برای عکس تاثیری داره ؟

خوب شد این سوالو پرسیدین! سوال ما هم هست!
من گمان نمی کنم تاثیری داشته باشه!
عکس صرفا باید واجد مشخصاتی باشه که توی صفحه مربوط به عکس براش توضیح داده!

با این حال مدیران گرامی نظر موثق تری می توانند بدهند.

تااونجایی که من میدونم باید توی عکس گوشها کاملا معلوم باشه. البته منم اینو رعایت نکردم ولی میشه برای روز مصاحبه یه عکس برد که اگه قبول نکردن داشته باشین.Big Grin
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان