کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2010-06-18 ساعت 09:54)sarfarash نوشته:  
(2010-06-17 ساعت 22:50)AmericanHamid نوشته:  درود
sarfarash عزیز ممنون از جوابت. ضمنا من اینقدر خوشحال بودم که فراموش کردم به بقیه تبریک بگم.امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید
. و یه سوال دیگه دارم من دیپلم کاردانش دارم و پیش دانشگاهی ندارم ولی الان ترم اول دانشگاه علمی کاربردی هستم آیا مشگل شاز میشه برام .ودیگه اینکه من 10 سال سابقه کار دارم ولی شغلم رو کمتر از 7 زده بود و نوسایت زده بود باید بیشتر از 7 باشه آیا با این موارد من رد میشم یا نه؟
بازم سپاسگذارم

شما بعدا همون دیپلم رو که ترجمه کنید و ارائه بدید کافیه.
در مورد شغلتون هم بیشتر و واضح تر توضیح بدید. اما در هر حال سابقه کاریتون رو درست بنویسید. از شما مدرک سابقه کار نمی خواهند.
موفق باشید

در سایت dvselectee.state.govدر مورد شغل این مطلب رو نوشته:
Work Experience: If you are qualifying with work experience, you must have two years of experience in the last five years, in an occupation which, by U.S. Department of Labor definitions, requires at least two years of training or experience that is designated as Job Zone 4 or 5, classified in a Specific Vocational Preparation (SVP) rating of 7.0 or higher]
و در سایت ( http://online.onetcenter.org/.) هم برای شغل من زده(SVP Range (6.0 to < 7.0) .
ولی اینطور که نوشتید یعنی من نباید نگران دیپلم 11ساله کاردانش باشم ؟ یعنی احتیاجی نیست الان برم برای گرفتن پیش دانشگاهی ؟
تشکر کنندگان:
(2010-05-12 ساعت 15:58)sadra_sepehr نوشته:  در این تاپیک به سوالات مطرح شده برندگان لاتاری 2011 می پردازیم. ارسال های غیر مرتبط با عنوان حذف خواهند شد.
جهت مشاهده موضوع مشابه در انجمن برندگان سال 2010 اینجا را کلیک کنید.
باسلام
Case No: 2011AS00041xxx
دریافت نامه اول: May 2010
ارسال مدارک: june 2010
ضمن تشکراززحمات شماعزیزان می خواستم نظرتونودرموردکیس نامبرم بدونم؟؟؟
به نظرتون امیدی هست؟ واگه هست، حدوداً فکرمی کنیدکی نامه دومم میاد؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان.
اگه برای کسی تا الان نامه ای نیومده باشه یهنی حتما دیگه برنده نشده درسته Sad
تشکر کنندگان:
(2010-06-18 ساعت 18:18)ehsanarchi60 نوشته:  سلام دوستان.

نه درست نیست شاید پست فردا ببرهWink
شماره کیس: 2010AS6500
تاریخ دریافت نامه قبولی: -2009June18
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:-2009June 30
تاریخ کارنت شدن کیس:-2009-5sep
تاریخ دریافت نامه دوم:12des-2009
تاریخ مصاحبه:21des-2009
تاریخ دریافت کلیرنس:کلیر نشدیم در نهایت.
جمع تقریبی هزینه ها:12هزار دلار
تشکر کنندگان:
(2010-06-18 ساعت 18:18)ehsanarchi60 نوشته:  سلام دوستان.
سلام
اینطوری نیست ،ممکنه به دلایل مختلف وزیادی اصلا نامه به دستتون نرسه،شما اولjuly سایت رو چک کنید معلوم میشه برنده شدین یا نه،اگه برنده لاتاری بشین و نامه هم به دستتون نرسه هیچ مشکلی ایجاد نمیشه،میتونین فرم هارو داونلود کنین با بقیه مدارک بفرستین
تشکر کنندگان: ehsanarchi60
salam,

mikhastam bedunam man ke jozve barandegane 2011 hastam va be tazegi form haye avaliaro post kardam,aya eghdam be tarjome madarekam bokonam ya na?mikham bedunam aya tarjome madarek moddate engheza dare ya na?
تشکر کنندگان:
(2010-06-18 ساعت 20:48)petros نوشته:  salam,

mikhastam bedunam man ke jozve barandegane 2011 hastam va be tazegi form haye avaliaro post kardam,aya eghdam be tarjome madarekam bokonam ya na?mikham bedunam aya tarjome madarek moddate engheza dare ya na?

ترجمه مدارک 3 روز زمان می بره،پس عجله نکن،سعی کن مدارکت آماده باشه . ،طبق گفته دارالترجمه ای که من مدارکم رو ترجمه کردم یک سال اعتبار داره، راست و دروغش با خودش!
و از همه مهمتر اینکه فارسی تایپ کن!Smile

تشکر کنندگان:
Wink 
سلام رفقا
به اونایی که قبول شدن تبریک می گم و به کسانی که نشدن خدا قوت !!
جای سوالمو پیدا نکردم!
من پیش دانشگاهی هستم
می تونم ثبت نام کنم؟
اصلا 2012 لاتاری آدم می پذیره؟
تشکر کنندگان:
(2010-06-18 ساعت 17:46)rayan.s نوشته:  با سلام
داشتم کیس نامبر های 2010 بچه های سایت رو نگاه می کردم دیدم با تقسیم بندب کیس نامبرهای 2011 فرق میکنه....کسی از دوستان قدیمی اگه ممکنه توضیح بده...

منظورتون رو واضح تر بگین چه فرقی میکنه؟
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان:
(2010-06-18 ساعت 21:43)p000ya نوشته:  سلام رفقا
به اونایی که قبول شدن تبریک می گم و به کسانی که نشدن خدا قوت !!
جای سوالمو پیدا نکردم!
من پیش دانشگاهی هستم
می تونم ثبت نام کنم؟
اصلا 2012 لاتاری آدم می پذیره؟

بله، 12 سال تحصیلی قابل قبوله، شمااز اوایل مهر ماه می تونید برای 2012 ثبت نام کنید .

تشکر کنندگان: p000ya
سلام
من دوباره میپرسم من پیش دانشگاهی ندارم یعنی 11 سال تحصیل ولی الان دانشگاه درس میخونم ترم اول آیا برام مشگل ساز میشه یا نه آیا باتوجه به کیس نامبر میتونم برم سراغ پیشدانشگاهی یا نه؟و برای پر کردن فرم من که دیپلم کاردانش دارم چی باید بنویسم ؟
تشکر کنندگان: free_free ، AMIN3Y
سلام
ببینم واقعا امسال کسی تو تبریز نامه دریافت نکرده یا من نتونستم تو سایت پیدا کنم؟!
برام دعا کنید فردا یا پس فردا نامه ام بیاد
شماره کیس :
تاریخ مشاهده قبولی :
کنسولگری :
تاریخ ارسال فرمهای سری اول :
تاریخ کارنت شدن کیس :
تاریخ دریافت زمان مصاحبه :
تاریخ مصاحبه :
تاریخ دریافت کلیرنس :
تاریخ دریافت ویزا :
تاریخ ورود به آمریکا :
تشکر کنندگان: free_free
(2010-06-18 ساعت 22:21)Tara2007 نوشته:  سلام
ببینم واقعا امسال کسی تو تبریز نامه دریافت نکرده یا من نتونستم تو سایت پیدا کنم؟!
برام دعا کنید فردا یا پس فردا نامه ام بیاد

تارای عزیز اینجا رو ببین:
دریافت نامه در تبریز:

یاشار و ماری
تشکر کنندگان: Ashkan78
سلام دوستان.

اینجا کسی از مازندران نامه دریافت کرده ؟ از ساری؟

من دیگه دارم نا امید میشم SadSad اگه میخواست بیاد باید تا حالا میومد Sad
میگم اینجا کسی هستش که براش نامه اش نیومده باشه ولی رفته تو سایت دیده که برنده شده؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان .
برای برنده اصلای که هر دو فرم 122 و 230 را پر میکنیم هم باید 2 قطعه عکس گزاشت ؟ یا هر فرم 2 قطعه که جمعا بشه 4 قطعه ؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان