2010-06-18 ساعت 15:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-21 ساعت 01:26 توسط AmericanHamid.)
(2010-06-18 ساعت 09:54)sarfarash نوشته:(2010-06-17 ساعت 22:50)AmericanHamid نوشته: درود
sarfarash عزیز ممنون از جوابت. ضمنا من اینقدر خوشحال بودم که فراموش کردم به بقیه تبریک بگم.امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید
. و یه سوال دیگه دارم من دیپلم کاردانش دارم و پیش دانشگاهی ندارم ولی الان ترم اول دانشگاه علمی کاربردی هستم آیا مشگل شاز میشه برام .ودیگه اینکه من 10 سال سابقه کار دارم ولی شغلم رو کمتر از 7 زده بود و نوسایت زده بود باید بیشتر از 7 باشه آیا با این موارد من رد میشم یا نه؟
بازم سپاسگذارم
شما بعدا همون دیپلم رو که ترجمه کنید و ارائه بدید کافیه.
در مورد شغلتون هم بیشتر و واضح تر توضیح بدید. اما در هر حال سابقه کاریتون رو درست بنویسید. از شما مدرک سابقه کار نمی خواهند.
موفق باشید
در سایت dvselectee.state.govدر مورد شغل این مطلب رو نوشته:
Work Experience: If you are qualifying with work experience, you must have two years of experience in the last five years, in an occupation which, by U.S. Department of Labor definitions, requires at least two years of training or experience that is designated as Job Zone 4 or 5, classified in a Specific Vocational Preparation (SVP) rating of 7.0 or higher]
و در سایت ( http://online.onetcenter.org/.) هم برای شغل من زده(SVP Range (6.0 to < 7.0) .
ولی اینطور که نوشتید یعنی من نباید نگران دیپلم 11ساله کاردانش باشم ؟ یعنی احتیاجی نیست الان برم برای گرفتن پیش دانشگاهی ؟