کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
سلام. برای آزمایشات پزشکی دکتر اونگان (آزمایش خون) باید ناشتا بود یا نه؟
ممنون
از برندگان سال 2011
دریافت ویزا: august 2011
سفر اول nov2011
تشکر کنندگان: tamanna
[quote='respina31' pid='123283' dateline='1312088103']
سلام. برای آزمایشات پزشکی دکتر اونگان (آزمایش خون) باید ناشتا بود یا نه؟
ممنون
[/quote

خير لازم نيست.صبحانه مفصل نوش جان كنيد.
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: respina31 ، Hornet ، tamanna ، najibi
كد رهگيري رو وارد مي كنم مي بينم كه مرسوله Deliver شده . اون جمله كذايي Cmpany stamp رو جلوش نوشته ولي سفارت در جواب اي ميلم مي گه:we have not received your documents!
چه كنم؟زنگ بزنم؟نزنم؟منتظر باشم؟اگه روز مصاحبه حاشا كنن و بگن الا و بلا ما مدارك تو رو نگرفتيم چه گلي Gelبه سرم بمالم؟
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: respina31 ، Sooshians
(2011-07-30 ساعت 15:43)final destination نوشته:  نمي دونم شايد تكراريه ولي من فايل pdf راهنماي برندگان لاتاري از سفارت آنكارا رو كه جاهاي مهم(از نظر خودم) رو توش هاي لايت كردم اينجا ميذارم.حتما مطالعه كنيد.
(2011-07-28 ساعت 18:17)alirezagh نوشته:  
(2011-07-28 ساعت 14:38)mehdi47 نوشته:  
(2011-07-28 ساعت 13:32)bahar_2300 نوشته:  با سلام.
چند تا سوال داشتم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند:

میخواستم بدونم مدارکی که باید دوهفته قبل به آنکارا فرستاده بشه از هر مدرک چند نسخه باید باشه؟ منظورم این هست که ترجمه مدارک یکی کافی هاست یا باید کپیش رو هم بفرستیم؟
دوم اینکه روزه مصاحبه باید کپی مدارکی که دو هفته قبل فرستادیم رو باز با خودمون ببریم؟ اگر اره کپی کافی هست یا باز باید اصل مدرک ترجمه رو ببریم؟
باید جزو مدارک عکس هم بفرستیم؟ چندتا؟
با توجه به اینکه ما ساکن شیراز هستیم، کارت بین المللی واکسن باید به تایید پاستور تهران برسه یا اینکه شیرازواکسن ها تایید بشه کافی هست؟
ممنون از راهنماییتون.

سلام،شما اصل تمامی مدارکتون رو بدین دارالترجمه،بعد از روی ترجمه ها یک نسخه کپی بگیرید و کپی ها رو پست کنید سفارت،و روز مصاحبه هم اصل تمام مدارک باید همراهتون باشه(اصل+اصل ترجمه).
عکس هم 2تا. کارت هم اگر جایی کارت بین المللی صادر کنه معتبره،البته اینطور که من تو پستها خوندم،برای احتیاط اگر برین پاستور بهتره.
دوستان با تجربه اگر جایی اشتباه گفتم لطفا تصحیح کنید.ممنون.

دوست عزیز، شما باید اصل ترجمه ها و کپی مدارک رو ارسال کنید نه کپی ترجمه.

به نظر من اگه كپي برابر اصل ترجمه ها كه مهر دارالترجمه روش خورده رو بفرستيد بهتره و مطمئن تر.چون توي سايت گفته اصل مدارك رو روز مصاحبه همراه داشته باشيد كه در مورد ما ايراني ها كه مداركمون فارسيه ترجمه ها حكم اصل رو دارن.اومايي كه مداركشون انگليسيه كه هيچوقت اصل مداركشون رو با پست نمي فرستن كپي مي فرستن نه؟

من عكس نفرستادمSad
اگه روز مصاحبه ببرم چي ميشه؟

ممنونم از پاسختون. راستش من دوتا سوال دیگه هم داشتم که کسی جوابمو نداد. ممنون میشم اگه شما راهنمایی کنید.

می خواستم بپرسم در قسمت ۸ فرم i-134 باید دقیقا چی نوشته بشه ، دیگه اینکه فرم w2 فقط یک برگه کوچک هست یا باید کل برگه های مالیات مربوط به سه سال فرستاده بشه ؟
تشکر کنندگان:
(2011-07-31 ساعت 15:42)final destination نوشته:  كد رهگيري رو وارد مي كنم مي بينم كه مرسوله Deliver شده . اون جمله كذايي Cmpany stamp رو جلوش نوشته ولي سفارت در جواب اي ميلم مي گه:we have not received your documents!
چه كنم؟زنگ بزنم؟نزنم؟منتظر باشم؟اگه روز مصاحبه حاشا كنن و بگن الا و بلا ما مدارك تو رو نگرفتيم چه گلي Gelبه سرم بمالم؟

من جای شما باشم یک نسخه دیگه از ترجمه مدارک تا موقع مصاحبه که وقت دارید تهیه می کردم (مگه چقدر میشه پولش ارزشش رو داره) و با خودم به همراه بقیه مدارک روز مصاحبه می بردم سفارت اگر یک درصد به دستشون نرسیده بود همون موقع مدارک رو تحویل میدید نهایتاً مدارک رو میگیرند و بهتون میگن برید فردا بیاید برای مصاحبه همین .... (من یک مورد شبیه این به چشم خودم روز مصاحبه دیدم)، بیخودی نگران نباشید.
تشکر کنندگان: respina31 ، Donkey chance ، samadi2050 ، najibi
(2011-07-31 ساعت 15:42)final destination نوشته:  كد رهگيري رو وارد مي كنم مي بينم كه مرسوله Deliver شده . اون جمله كذايي Cmpany stamp رو جلوش نوشته ولي سفارت در جواب اي ميلم مي گه:we have not received your documents!
دوست من باز خوب جواب ایمیل شما رو دادن و اینو گفتن. من که یک هفته و نیم ایمیل میزنم از خود سایتشون و CA-Ankara@state.govجواب نمی دن؟من نمی دونم بسته من کجاس؟اصلا گرفتن یا نه؟چی شده؟SadSad فقط company stamp مال منم نوشته اما سفارت جواب نمی دهSad نمی دونم چیکار کنم
از برندگان سال 2011
دریافت ویزا: august 2011
سفر اول nov2011
تشکر کنندگان: najibi

دوست عزیز،
این احتمال هم وجود داره که در مشخصاتی که در ایمیل فرستادید با روی بسته پستی یه مغایرتی وجود داره یا شاید هم آفیسر اشتباه کرده.

به نظر من رسید پستی رو اسکن کنید و صفحه ای که توی سایت پستی مرسوله رو رهگیری می کنید و delivery رو نشان میده رو برای سفارت ارسال کنید و از سفارت کسب تکلیف کنید.
موفق باشید.
تشکر کنندگان: najibi
(2011-07-31 ساعت 16:00)alirezamk نوشته:  

من جای شما باشم یک نسخه دیگه از ترجمه مدارک تا موقع مصاحبه که وقت دارید تهیه می کردم (مگه چقدر میشه پولش ارزشش رو داره) و با خودم به همراه بقیه مدارک روز مصاحبه می بردم سفارت اگر یک درصد به دستشون نرسیده بود همون موقع مدارک رو تحویل میدید نهایتاً مدارک رو میگیرند و بهتون میگن برید فردا بیاید برای مصاحبه همین .... (من یک مورد شبیه این به چشم خودم روز مصاحبه دیدم)، بیخودی نگران نباشید.

من هم دقیقا همین پیشنهاد را می کنم.
خودم بعد از فرستادن مدارک متوجه شدم فرم آنکارا رو همراه مدارک نفرستادم و این یعنی هیچ کیس نامبر از من در مدارک ارسالی نبود برای همین به دارالترجمه رفتم و یکسری دیگر از مدارکم را بدون مهر قوه قضاییه و خارجه تهییه کردم و با خودم بردم که سری دوم مدارکم کلا 20 هزار تومان شد.
هرچند که مدارکم رسیده بود و نیازی به ارائه ترجمه ها نشد اما خیالم راحت بود.
شماره کیس: 2011AS00033xxx
وضعیت کیس من

تشکر کنندگان: najibi ، free_free ، tamanna ، samadi2050
سلام دوستان
میشه لطفا یک نفر لینک آدرس آنکارا رو واسه پست مدارک بگذاره. ممنون
تشکر کنندگان: tamanna
(2011-07-31 ساعت 18:45)bahar_2300 نوشته:  سلام دوستان

http://turkey.usembassy.gov/contactus.html
سلام دوستان
كسي راجع به دارو بردن به آنكارا اطلاعي داره؟ميشه مثلا مسكن برد مثل ژلوفن يا مثل دبي ممنوع هستش؟
کیس نامبر: 2011AS38xxx
كنسولگري : آنكارا
تاریخ دریافت نامه قبولی : March 2011 اي ميل
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: َAugust 2010
تاریخ دریافت نامه دوم : June 2011
تاریخ مصاحبه : August-10, 2011
تاریخ دریافت ویزا : 12 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا: ۷ اکتبر ۲۰۱۱
ایالت : Kentacky- (Louisville
تشکر کنندگان: bahar_2300 ، najibi ، tamanna

اگر منظورتون ایمیل سفارت هست (برای ارسال از یک ایمیل شخصی) این هست:
CA-Ankara@state.gov
و اگر منظورتون آدرس پستی سفارت برای ارسال مدارک با پست هست اینه:
U.S. EMBASSY ANKARA, TURKEY
CONSULAR SECTION
Immigrant Visa Unit
Atatürk Blvd. 110
06100 Kavaklıdere
Ankara, TURKEY
تشکر کنندگان: bahar_2300 ، najibi ، tamanna ، samadi2050

دوستان زیادی در مورد وکالت سند منزل و ...سوال می کنند که آیا از ما قبول می کنند یا نه

بنده شخصا با آفیسر خودم روی این قضیه صحبت کردم و ایشان فرمودند بعلت تحریم های ایران دولت آمریکا نمی تواند روی سند های منزل در ایران حساب باز کند و آفیسرها نمی توانند سند منزل رو بعنوان مدرک تمکن مالی قبول کنند...

سعی کنید اگر اسپانسر ندارید حساب بانکی خوبی داشته باشید تا به مشکلی برخورد نکنید و آماده باشید که اگر آفیسر به مقدار حساب بانکی ایراد گرفت بتونید از ایزان این مبلغ رو اضافه کنید

در مورد تماس با ایران از ترکیه هم بهترین گزینه کارت تلفن ITC هستش که قیمتش فقط 5 لیر هست و میتونید با اون 25 دقیقه با ایران صحبت کنبد
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: najibi ، tamanna ، vahidvm60 ، samadi2050 ، mim
(2011-07-31 ساعت 20:01)alirezamk نوشته:  

اگر منظورتون ایمیل سفارت هست (برای ارسال از یک ایمیل شخصی) این هست:
CA-Ankara@state.gov
CONSULAR SECTION
Immigrant Visa Unit
Atatürk Blvd. 110
06100 Kavaklıdere
Ankara, TURKEY

ممنون از پاسختون. ببخشید که این سوال رو میپرسم ولی تو لینک سایت آنکارا(http://turkey.usembassy.gov/contactus.html )چند تاآدرس هست. میخواستم بدونم که شما خودتون به این آدرس پست کردین و مدارک رسیده؟

تشکر کنندگان: free_free ، tamanna
(2011-07-31 ساعت 20:40)bahar_2300 نوشته:  
(2011-07-31 ساعت 20:01)alirezamk نوشته:  اگر منظورتون ایمیل سفارت هست (برای ارسال از یک ایمیل شخصی) این هست:
CA-Ankara@state.gov
CONSULAR SECTION
Immigrant Visa Unit
Atatürk Blvd. 110
06100 Kavaklıdere
Ankara, TURKEY

ممنون از پاسختون. ببخشید که این سوال رو میپرسم ولی تو لینک سایت آنکارا(http://turkey.usembassy.gov/contactus.html )چند تاآدرس هست. میخواستم بدونم که شما خودتون به این آدرس پست کردین و مدارک رسیده؟
من دقیقا به همین آدرس که علیرضای عزیز نوشتند پست کردم و رسید!

شماره کیس: 2011AS00033xxx
وضعیت کیس من

تشکر کنندگان: najibi ، bahar_2300
(2011-07-31 ساعت 20:40)bahar_2300 نوشته:  ممنون از پاسختون. ببخشید که این سوال رو میپرسم ولی تو لینک سایت آنکارا(http://turkey.usembassy.gov/contactus.html )چند تاآدرس هست. میخواستم بدونم که شما خودتون به این آدرس پست کردین و مدارک رسیده؟

شما بنویسید آنکارا ، سفارت آمریکا. پستچی میپرسه پیدا میکنه دوست عزیز
موفق باشیدWink
تشکر کنندگان: najibi ، nahid.t ، bahar_2300 ، Sooshians

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان