2011-08-01 ساعت 01:41
از دوستان كسي راجع به سفر به انكارا با قطار اطلاعاتي داره؟
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
سوالات مطرح شده برندگان 2011
|
2011-08-01 ساعت 01:41
از دوستان كسي راجع به سفر به انكارا با قطار اطلاعاتي داره؟
2011-08-01 ساعت 02:52
(2011-08-01 ساعت 01:27)vahidvm60 نوشته:(2011-07-31 ساعت 20:40)bahar_2300 نوشته: ممنون از پاسختون. ببخشید که این سوال رو میپرسم ولی تو لینک سایت آنکارا(http://turkey.usembassy.gov/contactus.html )چند تاآدرس هست. میخواستم بدونم که شما خودتون به این آدرس پست کردین و مدارک رسیده؟ ممنونم از پاسخ همگی. تشکر کنندگان: najibi
2011-08-01 ساعت 06:52
دوستان سلام،
میشه لطفا دوستانی که تجربه دارند به من کمک کنند. من در خارج از ایران درس میخونم و هنوز ۲ سال از درسم مونده. و بد از اون هم باید برگردیم ایران چون شوهرم اگر ۳ سال دیگه کار کنه میتونه زود تر از موعد بازنشستگی بگیره. بنابر این ما تقریبا ۵ سال وقت لازم داریم تا بعدش بتونیم به صورت دائمی بریم آمریکا. دوستان تاپیک پاس سفید رو به من معرفی کردند که خیلی مفید بود. از طرفی یکی از دوستان پیشنهاد داده بود که میشه قبل از رفتن به آمریکا برای فعال سازی لاتری میشه از سفارت درخواست کرد که ویزا رو به جای ۶ ماه برای ۱ سال تمدید کنند. من به سفارتای میل زدم و این جور پاسخ دادند میشه من رو راهنمایی کنید که آیا این ریسک رو بکنم یا نه؟ با تشکر I think in your situation it would be best for you to go to the US to trigger the DV lottery package and return to NZ. We can reissue the DV lottery visa until September 30, 2011 IF there are still quota numbers available. We will need to cancel all of the visas for your family and then reissue. There is no guarantee that any numbers will be available after we cancel your visas. If you wish to call me you are more than welcome. My telephone number is listed below. تشکر کنندگان: najibi
2011-08-01 ساعت 12:27
دوستان سلام.
کسی می دونه اعتبار ویزای لاتاری چه مدته؟؟ 2 ماهه یا بیشتر . ممنون
2011-08-01 ساعت 12:32
تشکر کنندگان: Donkey chance ، Hornet ، مونیکا ، najibi
2011-08-01 ساعت 12:39
(2011-08-01 ساعت 12:27)مونیکا نوشته: دوستان سلام. از تاریخ صدور 6 ماه اعتبار داره. البته در آنکارا زمان مدیکال هم مهم است(اعتبار 6ماهه) و اگر کلیرنس شما خیلی طول بکشه باید مدیکال را هم عوض کنید.یعنی اگر از زمان مدیکال 4 ماه گذشته باشد و ویزا صادر بشه ، بخاطر مدیکال 2 ماه وقت دارید اما اگر دوباره مدیکال را امدید کنید 6 ماه زمان خواهید داشت. (2011-08-01 ساعت 06:52)psy** نوشته: دوستان سلام، دوست عزیز با عرض تبریک برای گرفتن ویزاتون،همان طور که در جواب ایمیل تون هم نوشته شده تنها در صورتی میتونند ویزا رو دوباره صادر کنند که تعداد ویزا از حد مجاز فراتر نرفته باشه(IF there are still quota numbers available).با این شرایطی که به نظر میرسه روز به روز افراد بیشتری متقاضی ویزای سرزمین رویاها هستند به نظر شخصی بنده خیلی ریسکیه که شما موضوع رو به صدور مجدد و این حرفها بکشونید.امیدوارم که تصمیم درست بگیرید و موفق باشید. تشکر کنندگان: Donkey chance ، Hornet ، samadi2050 ، nahid.t ، tamanna ، mim
2011-08-01 ساعت 23:33
ببخشید کسی میدونه فرم اولی ثبت نام شامل چه مواردی بوده ؟ مثلا آیا قسمت سابقه کار داشته یا خیر ؟ و آیا براش بیمه لازمه ؟ آیا تمام جزئیات رو میخواستن ؟ یا قسمت تحصیلات چه گزینههایی داشته ؟ لطفا کمک کنید .
تشکر کنندگان: tamanna
(2011-08-01 ساعت 23:33)elhamy نوشته: ببخشید کسی میدونه فرم اولی ثبت نام شامل چه مواردی بوده ؟ مثلا آیا قسمت سابقه کار داشته یا خیر ؟ و آیا براش بیمه لازمه ؟ آیا تمام جزئیات رو میخواستن ؟ یا قسمت تحصیلات چه گزینههایی داشته ؟ لطفا کمک کنید . مشخصات مورد درخواست هنگام ثبت نام: Part One - Entrant Information 1. Name a. Last/Family Name b. First Name c. Middle Name 2. Birth Date 3. Gender 4. City Where You Were Born 5. Country Where You Were Born 6. Country of Eligibility for the DV Program 7. Entrant Photograph 8. Mailing Address 8a. In Care Of 8b. Address Line 1 8c. Address Line 2 8d. City/Town 8e. District/County/Province/State 8f. Postal Code/Zip Code 8g. Country (NOTE: This is the address that will be used to notify you if you are selected.) 9. Country Where You Live Today 10. Phone Number 11. E-mail Address 12. What is the highest level of education you have achieved, as of today? Primary school only University Degree High School, no degree Some Graduate Level Courses High School degree Master's Degree Vocational School Some Doctorate Level Courses Some University Courses Doctorate Degree You must have a minimum of a high school diploma reflecting the completion of a full course of study (vocation schools or equivalency degrees are not acceptable) or be a skilled worker in an occupation that requires at least two years of training or experience to qualify (visit http://online.onetcenter.org/ {this link will open in a new window} to see if your occupation qualifies) for a Diversity Visa. 13. What is your current marital status? Legal separation means that a court has formally declared that you and your spouse are legally separated. Legal separation means that your spouse would not be eligible to immigrate as your derivative. 14. Number of Children
2011-08-02 ساعت 03:56
(2011-08-01 ساعت 15:30)najibi نوشته:(2011-08-01 ساعت 06:52)psy** نوشته: دوستان سلام، دوست عزیز این که وقت گذاشتید و پاسخ دادید خیلی ممنونم. نظر شما برای من و خانوادم خیلی ارزشمند و تعیین کننده بود. باز هم ممنون از لطفتون، شاده و موفق باشید.
2011-08-03 ساعت 06:54
يك سوال
در پاسپورتم تاريخ تولدم را به اين ترتيب نوشته سال/ماه/روز در حالي كه تو فرم ها به اين ترتيب نوشتيم سال/روز/ ماه به نظرتون مشكلي هست؟ برم عوض كنم؟ البته خيلي وقت ندارم نزديك يك ماه ديگه مصاحبه ام هست؟ تشکر کنندگان: tamanna
2011-08-03 ساعت 07:54
(2011-08-03 ساعت 06:54)salam100 نوشته: يك سوال سلام دوست عزیز، شما کاملا فرم رو درست پر کردید. این نوع تاریخ نویسی مخصوص آمریکاست و تو فرمها هم به همین شکل باید پر میکردید که کردید. موفق باشید
2011-08-03 ساعت 08:08
(2011-08-03 ساعت 06:54)salam100 نوشته: يك سوال دوست خوبم شما از برنده های 2011 هستید؟ من توی جدول مشخصاتی از شما پیدا نکردم؟ من اگر درست متوجه شده باشم مشکل شما دقیقاً مثل مشکل منه من هم تو یکی از فرمها تو تاریخ تولدم جای روز و ماه رو جابجا نوشته بودم و از این بابت خیلی استرس کشیدم، ولی این موضوع رو با ایمیل به کی سی سی اطلاع داده بودم، روز مصاحبه هم خیلی راحت به آفیسر گفتم و اون خودش برام درست کرد بدون هیچ مشکلی (فکر می کنم ایمیل ها رو این موضوع تأثیری نداشت)، زیاد نگران نباشید. تشکر کنندگان: tamanna ، Hornet ، AmericanHamid ، najibi
2011-08-03 ساعت 13:35
با سلام خدمات دوستان خوب مهاجر سرا و ممنون از راهنمایی های مفیدتون.
من یک موردی واسم پیش اومده که ممنون میشم اگر راهنمایی کنید. مامان من که برنده لاتاری هستن حرف اول فامیلشون با( آ ) شرومیشه. اما تو پاسپورت حرف اول رو با (ا) نوشتن و همزه روی الف رو نذاشتن. البته در ترجمه هر دو مورد با A نوشته شده. فقط صورت فارسیش با هم فرق میکنه. میخواستم ببینم که این مشکلی ایجاد میکنه؟ تشکر کنندگان: tamanna
2011-08-03 ساعت 18:15
سلام. سؤالی از دوستان داشتم در مورد اولین سفر برای فعال سازی و دریافت گرین کارت. ما برای اولین سفرمان فقط می تونیم حدود سه هفته در آمریکا بمونیم و محبوریم برگردیم ایران. سؤالم اینه که آیا گرین کارت باید حتماً قبل از برگشتن به ایران به دستمون رسیده باشه یا اینکه می تونیم برگردیم و بعداً گرین کارت را که با پست به دست اقواممان می رسه از آنها بگیریم؟ و هنگام برگشتن در فرودگاه سئوالي ,مشكلي بوجود نمي يآد؟ از راهنمایی دوستانی که در این مورد تجربه یا اطلاعات دارند ممنون می شم.
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color] |