کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
با سلام مجدد
مامان من برنده لاتاری هست و به همراه پدرم میرن آنکارا. میخواستم بدونم پول توی حساب مامانم باشه کافی هست یا اینکه پدرم هم باید حساب جداگانه داشته باشه و دوتا پرینت جدا از موجودی حساب داشته باشن؟
تشکر کنندگان: tamanna
(2011-08-03 ساعت 13:35)bahar_2300 نوشته:  با سلام خدمات دوستان خوب مهاجر سرا و ممنون از راهنمایی های مفیدتون.
من یک موردی واسم پیش اومده که ممنون میشم اگر راهنمایی کنید. مامان من که برنده لاتاری هستن حرف اول فامیلشون با( آ ) شرومیشه. اما تو پاسپورت حرف اول رو با (ا) نوشتن و همزه روی الف رو نذاشتن. البته در ترجمه هر دو مورد با A نوشته شده. فقط صورت فارسیش با هم فرق میکنه. میخواستم ببینم که این مشکلی ایجاد میکنه؟
دوست عزیز فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه.چون هر دو شکلی از یک حرف هستند.
در پاسخ به سوال شما در مورد حساب بانکی پیشنهاد میکنم تاپیک زیر رو مطالعه کنید.جواب سوال های خود را حتما خواهید گرفت.
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=4100
تشکر کنندگان: tamanna ، Hornet ، bahar_2300
ايميل سفارت در دبي رو مي خواستم؟
تشکر کنندگان:
(2011-08-04 ساعت 10:43)mjh نوشته:  ايميل سفارت در دبي رو مي خواستم؟

برای کسب اطلاعات بیشتر با سفارت آمریکا در ابوظبی و یا کنسولگری آمریکا در دبی :

سایت اینترنتی ابوظبی : http://abudhabi.usembassy.gov
سایت اینترنتی دبی : http://dubai.usconsulate.gov

ایمیلها باید همین باشه .

U.S. Mission to the United Arab Emirates U.S. Embassy Abu Dhabi – U.S. Consulate General Dubai

ابوظبی
The U.S. Embassy in Abu Dhabi is located in the Embassies District, Plot 38, Sector W59-02, Street No. 4, P.O. Box 4009. Telephone: (+971) (2) 414-2200, fax: (+971) (2) 414-2241, email: abudhabiacs@state.gov, on the web: http://abudhabi.usembassy.gov. For after-hours emergencies in Abu Dhabi, call (+971) (2) 414-2500 and ask for the Abu Dhabi Duty Officer.

دبی
The U.S. Consulate General in Dubai is located on the 21st floor of the Dubai World Trade Center, P.O. Box 9343. Telephone: (+971) (4) 311-6000, fax: (+971) (4) 311-6213, email: dubaiwarden@state.gov, on the web: http://dubai.usconsulate.gov. For after-hours emergencies in Dubai or the Northern Emirates, call (+971) (2) 414-2500 and ask for the Dubai Duty Officer.
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
تشکر کنندگان: alirezagh ، najibi ، tamanna ، vahidvm60
سلام بچه ها بمن ویزا یک ضرب دادن اما پاسپورتم هنوز بدستم نرسیده چهار روز پاس ندارم تابحال مورد مشابه بوده?خیلی نگرانم
از صمیم قلبم برای همه ی دوستای خوبم در مهاجرسرا دعا میکنم تا در این روزهای آخری که از لاتاری 2011 باقی مونده به هدفشون برسن و دست پر این تورنمنت طاقت فرسا رو به پایان برسونن.خدایا به ایمانی که بوجودت دارم به ما لطفی بکن تا به گفته ات عمل کنیم در جهانی که آفریدی سفر کنیم تا انسان باشیم و انسان بمانیم
تشکر کنندگان: Linspire ، AmericanHamid ، nahid.t ، tamanna ، silia ، vahidvm60 ، aghdam ، California ، Sooshians
(2011-08-03 ساعت 18:15)Rainy نوشته:  سلام. سؤالی از دوستان داشتم در مورد اولین سفر برای فعال سازی و دریافت گرین کارت. ما برای اولین سفرمان فقط می تونیم حدود سه هفته در آمریکا بمونیم و محبوریم برگردیم ایران. سؤالم اینه که آیا گرین کارت باید حتماً قبل از برگشتن به ایران به دستمون رسیده باشه یا اینکه می تونیم برگردیم و بعداً گرین کارت را که با پست به دست اقواممان می رسه از آنها بگیریم؟ و هنگام برگشتن در فرودگاه سئوالي ,مشكلي بوجود نمي يآد؟
از راهنمایی دوستانی که در این مورد تجربه یا اطلاعات دارند ممنون می شم.
سلام
بله شما پس از ورود به آمریکا . میتونید با توجه به اینکه مهر ورود به آمریکا توی پاستون خورده بدون گرین کارت برگردید . و برای بازگشت مجدد به آمریکا نیز نیازی به گرین کارت ندارید. وبه راحتی میتونید برگردید . همونطور که در ویزا نوشته تا یکسال اعتبار داره.

تشکر کنندگان: nahid.t ، tamanna ، najibi ، Rainy
با سلام به دوستان عزیز
من شمارم 42000 هست. ولی نامه دوم رو هنوز دریافت نکردم.
با KCC ام که مکاتبه کردم بهم جواب دادن که به زودی اعلام می کنیم.
حالا می خوام بدونم اول نامه ش برام می یاد یا اول بهم ایمیل می زنن؟
دوستانی که مثل من تو آخرین ماه کارنت شدن نامه دومشون رو گرفتن؟
بازم از راهنماییاتون ممنونم.
سلامت و موفق باشید.
(2011-08-04 ساعت 19:11)hojat_nj نوشته:  با سلام به دوستان عزیز
سلامت و موفق باشید.

منم 42000 هستم.حدود 2 هفته پیش ایمیل زدم kcc تاریخ مصاحبرو همون روز بهم ایمیل کردن.منم هنوز نامه دوم رو نگرفتم.فکر نمیکنم هیچ کدوم از بچه های ته دیگBig Grinنامه دوم رو گرفته باشن.زیاد منتظر نامه دوم نباشین.اخه پست ما خیلی کارش درستهTongue
تشکر کنندگان: najibi ، silia ، hojat_nj ، nahid.t ، samadi2050 ، Sooshians
(2011-08-04 ساعت 21:17)tamanna نوشته:  
سلامت و موفق باشید.

منم 42000 هستم.حدود 2 هفته پیش ایمیل زدم kcc تاریخ مصاحبرو همون روز بهم ایمیل کردن.منم هنوز نامه دوم رو نگرفتم.فکر نمیکنم هیچ کدوم از بچه های ته دیگBig Grinنامه دوم رو گرفته باشن.زیاد منتظر نامه دوم نباشین.اخه پست ما خیلی کارش درستهTongue

منم 42000 هستم.به پست اعتماد نکنید.با اجازتون من هیچ وقت نامه قبولیمو از پست دریافت نکردم.فکر هم نمیکنم نامه دوم رو هم دریافت کنم.
بنابراین بچسبین به ایمیل.تا 25 صبر کنید اگر نیومد ایمیل بزنید.
شماره کیس: ***2011AS00042
تاریخ دریافت کیس نامبر از طریق ایمیل: 1389/12/10
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: 12 sep
تاریخ دریافت ویزا:Sep 13
جمع تقریبی هزینه ها: 14عکس.60 پست اول،57 ترجمه،68 ارسال مدارک مصاحبه،428بلیط،55عوارض خروج،819سفارت،252هتل اوزیلهان،1700 هواپیما امریکا
تشکر کنندگان: najibi ، hojat_nj ، nahid.t ، tamanna
اين حرف حميد از نظر قانوني درسته اما يكي از دوستان كه مي خواست با همون ويزا و بدون گرين كارت بره، به مشكل برخورد كرد و كم مونده بود پروازش رو از دست بده. بهتره ريسك نكنيد و بعد از نخستين ورود صبر كنيد تا گرين كارتتون به دستتون برسه.

(2011-08-04 ساعت 16:26)AmericanHamid نوشته:  سلام
بله شما پس از ورود به آمریکا . میتونید با توجه به اینکه مهر ورود به آمریکا توی پاستون خورده بدون گرین کارت برگردید . و برای بازگشت مجدد به آمریکا نیز نیازی به گرین کارت ندارید. وبه راحتی میتونید برگردید . همونطور که در ویزا نوشته تا یکسال اعتبار داره.

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: najibi ، AmericanHamid ، tamanna ، vahidvm60 ، samadi2050
سلامت و موفق باشید.

می تونم بپرسم تاریخ مصاحبه شما کی هست؟
پس چرا وقتی من دو هفته پیش ایمیل دادم بهم گفتن بعدا مشخص میشه؟
فکر کنم بهتره من دوباره یه ایمیل بدم بگم برا من نامه دومم رو ایمیل کنن.
می ترسم دیر شه.
(2011-08-04 ساعت 21:30)silia نوشته:  
سلامت و موفق باشید.

منم 42000 هستم.به پست اعتماد نکنید.با اجازتون من هیچ وقت نامه قبولیمو از پست دریافت نکردم.فکر هم نمیکنم نامه دوم رو هم دریافت کنم.
بنابراین بچسبین به ایمیل.تا 25 صبر کنید اگر نیومد ایمیل بزنید.

ممنون از جوابتون.
اما از کجا می گید تا 25 ام. نگرانم که دیر باشه و از تاریخ مصاحبم رد بشه.
با سلام به دوستان عزیز
سلامت و موفق باشید.
[/quote
دوست گرامی،حتما ایمیل بزنید و نامه دوم رو ازشون بخواهید.خیلی از دوستان نامه دومشون رو از طریق ایمیل گرفتند.از جمله خود ما.

تشکر کنندگان: tamanna ، hojat_nj
ببخشید من هنوز فرمها رو ارسال نکردم . یعنی تا 20 مرداد وقت هست واسه پست ؟ اصلا deadline داره ؟ ممنون از پاسختون

تشکر کنندگان:
من براي نامه دوم ايميل زدم به كنتاكي و اين جواب اومد
Thank you for your inquiry.

An interview for this case has been scheduled at the American Consulate/Embassy of Ankara on September 6, 2011. A notification letter was sent to you on July 25, 2011. Please direct any further questions regarding the processing of your case to this embassy.

حالا يك ايميل با همان مضمون قبلي به انكارا زدم كار درستي كردم؟
تشکر کنندگان: tamanna ، samadi2050
(2011-08-05 ساعت 01:27)elhamy نوشته:  ببخشید من هنوز فرمها رو ارسال نکردم . یعنی تا 20 مرداد وقت هست واسه پست ؟ اصلا deadline داره ؟ ممنون از پاسختون

کدوم فرمها؟شما از برندگان ۲۰۱۲ هستید؟
(2011-08-05 ساعت 01:37)nahid.t نوشته:  من براي نامه دوم ايميل زدم به كنتاكي و اين جواب اومد
Thank you for your inquiry.

An interview for this case has been scheduled at the American Consulate/Embassy of Ankara on September 6, 2011. A notification letter was sent to you on July 25, 2011. Please direct any further questions regarding the processing of your case to this embassy.

حالا يك ايميل با همان مضمون قبلي به انكارا زدم كار درستي كردم؟

چه مضمونی؟میشه بیشتر توضیح بدید؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان