موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-04 ساعت 19:11)hojat_nj نوشته: با سلام به دوستان عزیز
من شمارم 42000 هست. ولی نامه دوم رو هنوز دریافت نکردم.
با KCC ام که مکاتبه کردم بهم جواب دادن که به زودی اعلام می کنیم.
حالا می خوام بدونم اول نامه ش برام می یاد یا اول بهم ایمیل می زنن؟
دوستانی که مثل من تو آخرین ماه کارنت شدن نامه دومشون رو گرفتن؟
بازم از راهنماییاتون ممنونم.
سلامت و موفق باشید.
دوست عزیز ، سلام
شما مجددا به KCC ایمیل بزنید یا تلفنی و تاریخ مصاحبتون رو بپرسید . . . چون به همه اعلام کردن
ولی اگه مصاحبتون آنکارا هستش ، خود سفارت هم اعلام کرده که در آدرس زیر بر اساس کیس نامبر ببینید و زود تر متوجه بشید .
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html
اونا خودشون هیچوقت ایمیل نمی زنند و شما باید اول بپرسی دوباره تا اونا جواب بدن ! نامه ها 25 جولای ارسال شده و اگه تا 25 آگوست به دستتون نرسید به KCC ایمیل بزنید و درخواست ارسال کپی نامه از طریق ایمیل کنید
من خودم نامه دومم رو گرفتم ولی به آدرسی در آمریکا نه ایران
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
دوستان ببخشید که من سوالم را تو چند پست مطرح کردم چون دیگه باید امروز بلیط بگیرم و احساس میکنم دیر شده.
سوالم اینه که آیا بلیط را از طریق سایتهای اینترنتی cheapoair, expedia,..با کردیت کارت بگیریم ارزانتره یا از آژانسهای مسافرتی؟؟
ممنونم.
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-05 ساعت 15:59)aghdam نوشته: (2011-08-05 ساعت 15:54)Rainy نوشته: سلام.
دوستان ببخشید که من سوالم را تو چند پست مطرح کردم چون دیگه باید امروز بلیط بگیرم و احساس میکنم دیر شده.
سوالم اینه که آیا بلیط را از طریق سایتهای اینترنتی cheapoair, expedia,..با کردیت کارت بگیریم ارزانتره یا از آژانسهای مسافرتی؟؟
ممنونم.
دوست عزیز ، سلام
اگه آژانسی هواپیما رو چارتر کرده باشه ، خوب آژانس ارزونتر هستش ولی تا جاییکه من می دونم هیچ آژانسی برای آنکارا چارتر نمی کنه !
پس توی خرید بلیط هیچ فرقی نداره ولی خوب خرید از آژانس راحت تره دیگه . . .
ولی برای هتل ، آژانس هایی که با هتل ها قرارداد دارن ، ارزونتر میدن و خرید مستقیم از خود هتل به صرفه نیست
متشکر از پاسختون.
مشکل از جانب منه که نگفتم برای آمریکا بلیط میخوام.
نظرتون چیه؟
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-05 ساعت 16:03)Rainy نوشته: (2011-08-05 ساعت 15:59)aghdam نوشته: (2011-08-05 ساعت 15:54)Rainy نوشته: سلام.
ممنونم.
دوست عزیز ، سلام
اگه آژانسی هواپیما رو چارتر کرده باشه ، خوب آژانس ارزونتر هستش ولی تا جاییکه من می دونم هیچ آژانسی برای آنکارا چارتر نمی کنه !
پس توی خرید بلیط هیچ فرقی نداره ولی خوب خرید از آژانس راحت تره دیگه . . .
ولی برای هتل ، آژانس هایی که با هتل ها قرارداد دارن ، ارزونتر میدن و خرید مستقیم از خود هتل به صرفه نیست
متشکر از پاسختون.
مشکل از جانب منه که نگفتم برای آمریکا بلیط میخوام.
نظرتون چیه؟
خواهش می کنم . . . منم وقتی فهمیدم ، ارسالم رو پاک کردم
متاسفانه من هنوز به اون مرحله نرسیدم ولی اینو می دونم که وقتی جایی هواپیمارو چارتر نکرده باشه ، قیمت بلیط فرقی نمی کنه و ثابت هست ولی خوب اگه از سایت واسه شما بخوان بگیرند ، چه جوری خود بلیط به دستتون می رسه ؟
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من یه سوال دارم.تو رو خدا زود جوابمو بدین. میشه بعضی قسمتهای فرم پرینت شده باشه و بعضی قسمتها رو دستی بنویسیم؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-05 ساعت 16:47)SH1A2R3 نوشته: سلام من یه سوال دارم.تو رو خدا زود جوابمو بدین. میشه بعضی قسمتهای فرم پرینت شده باشه و بعضی قسمتها رو دستی بنویسیم؟
دوست عزیز ، سلام
واسه من که شد
من توی فرمهام ، بعضی جا ها چیزی می خواستم بنویسم که جا نمی شد یا فرمتش نمی خورد ! منم بعد از پرینت اون چند کلمه رو دستی نوشتم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من یه سوال دارم
من توی سربازی یه مدت فروشنده فروشگاه بودم ویه مدت توی قسمت پرسنلی کار حساب کتاب مرخصی و پیگیری مدارک سربازا واسه پایان خدمت را انجام میدادم حالا باید توی فرمهام کارم موقع خدمت سربازی را چی بنویسم ؟
میشه ترجمه به انگلیسیش را بگین؟
ممنون از کمکتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام مجدد خدمت هم دوستان
در مورد فرم i 134 در قسمت مسافرت خارج از کشور مامان من۵ سال پیش دوتا سفرخارج از کشور داشته ولی در پاسپورت قدیمیش هست و الان در پاسپورت فعلیش مشخصاتی از اون سفر ها نیست و فقط دو سفر اخیر به خارج داشته. میخواستم بدونم که کدام سفر هارو باید بنویسه توی لیست با توجه به اینکه ۳ تا جا هم بیشتر توی فرم نیست؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.