کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2010-06-19 ساعت 02:16)ravian نوشته:  سلام دوستان .
برای برنده اصلای که هر دو فرم 122 و 230 را پر میکنیم هم باید 2 قطعه عکس گزاشت ؟ یا هر فرم 2 قطعه که جمعا بشه 4 قطعه ؟

2 قطعه عکس کافیه.
شماره کیس: 2011AS00016xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:29 اردیبهشت, 19 May
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2 خرداد،23 May
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 بهمن، February 9
تاریخ مصاحبه:9فروردین،29 march
دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: ravian
(2010-06-19 ساعت 02:45)b!ta نوشته:  
(2010-06-19 ساعت 02:16)ravian نوشته:  سلام دوستان .
برای برنده اصلای که هر دو فرم 122 و 230 را پر میکنیم هم باید 2 قطعه عکس گزاشت ؟ یا هر فرم 2 قطعه که جمعا بشه 4 قطعه ؟

2 قطعه عکس کافیه.

ravian عزیز ,من خودم عکس را پشت نویسی نکردم اما شما حتما کیس نامبرتون را پشت عکس ها بنویسید و حتما حتما بالای هر صفحه از فرم ها سمت راست کیس نامبرتون بنویسید.
شماره کیس: 2011AS00016xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:29 اردیبهشت, 19 May
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2 خرداد،23 May
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 بهمن، February 9
تاریخ مصاحبه:9فروردین،29 march
دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: ravian
من فرم DS ۲۳۰ رو تایپ کردم و فرم DSP ۱۲۲ رو دستنویس کردم ، آیا مشکلی پیش میاد یا نه روال کار اینه ?!
و اگر پشت عکسها رو ننویسیم و شماره کیس رو هم بالا نزده باشیم ممکن هست مشکلی پیش بیاد ، ممنون میشم کسی منو راهنمائی کنه /
تشکر کنندگان:
(2010-06-19 ساعت 10:06)babak2010 نوشته:  من فرم DS ۲۳۰ رو تایپ کردم و فرم DSP ۱۲۲ رو دستنویس کردم ، آیا مشکلی پیش میاد یا نه روال کار اینه ?!
و اگر پشت عکسها رو ننویسیم و شماره کیس رو هم بالا نزده باشیم ممکن هست مشکلی پیش بیاد ، ممنون میشم کسی منو راهنمائی کنه /

اولا فایل فرم 230 دانلود کن 2-عکس باید بچسپه به فرم وبقیه پشت نویسی بشه 3-شماره کیس حتما بالای تک تک برگه ها کامل باید بنویسی
شماره کیس: 2010AS6500
تاریخ دریافت نامه قبولی: -2009June18
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:-2009June 30
تاریخ کارنت شدن کیس:-2009-5sep
تاریخ دریافت نامه دوم:12des-2009
تاریخ مصاحبه:21des-2009
تاریخ دریافت کلیرنس:کلیر نشدیم در نهایت.
جمع تقریبی هزینه ها:12هزار دلار
تشکر کنندگان: babak2010
دوستان به دوران بی خوابی ها ، سردرد ها، گیجی ها، دلشوره ها و سوالهای بی جواب مهاجرت خوش آمدید ، میدونید، با این مباحثتون یاد سربازی میافتم و سربازهای یک روز خدمت که میخواستن از همه چی یک روزه سردربیارن...
امیدوارم همه موفق باشید خیلی سخت نگیرید و مطمئن باشید همه ویزا و گرین کارتتونو میگیرید ، ولی قبل از هر چیز به اینکه آیا آمادگی مهاجرت رو داريد هم فکر کنید این کار ساده ای نیست ولی اگه شروع کردید تا آخرش برید دوستانی که فکر اومدن و برگشتن رو دارن باید این رو فراموش کنن که به راحتی گرین کارتشونو ازدست میدن پس اکه میتونید بمونید بیاید قدمتون رو چشم.
از سال 2009 داریم اینجا زندگی میکنیم شکر خدا بد نیست جرعه آبی تکه نانی بی منت و با زحمت....
تشکر کنندگان: seravin ، Hornet ، free_free ، goli20 ، AMIN3Y
(2010-06-19 ساعت 10:18)Shahoo52 نوشته:  
(2010-06-19 ساعت 10:06)babak2010 نوشته:  من فرم DS ۲۳۰ رو تایپ کردم و فرم DSP ۱۲۲ رو دستنویس کردم ، آیا مشکلی پیش میاد یا نه روال کار اینه ?!

اولا فایل فرم 230 دانلود کن 2-عکس باید بچسپه به فرم وبقیه پشت نویسی بشه 3-شماره کیس حتما بالای تک تک برگه ها کامل باید بنویسی

فرم قابل تايپ 122 در سايت وجود داره ميتوني از اون استفاده كني.اگر هنوز فرم ها رو نفرستادين البته.بالاي همه برگه ها هم شماره كيس رو بنويس و عكس ها رو هم پشت نويسي كن.اگر هم فرم ها رو فرستادي.بهش فكر نكن مشكل خاصي پيش نمياد.
تشکر کنندگان: User
ضمن تأييد نظرات بيتا خانوم، بد نيست اضافه كنم كه در مورد اين دو فرم بدترين حالتي كه ممكنه پيش بياد اينه كه بهتون بگن فرم ها قابل قبول نيست. در اينحالت يا قبلا باهاتون تماس مي گيرن و مي گن دوباره فرم ها رو بفرستيد، يا اين كه روز مصاحبه بهتون يه فرم خالي مي دن و مي گن پرش كن!

(2010-06-19 ساعت 14:00)bita-p نوشته:  فرم قابل تايپ 122 در سايت وجود داره ميتوني از اون استفاده كني.اگر هنوز فرم ها رو نفرستادين البته.بالاي همه برگه ها هم شماره كيس رو بنويس و عكس ها رو هم پشت نويسي كن.اگر هم فرم ها رو فرستادي.بهش فكر نكن مشكل خاصي پيش نمياد.
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: User ، AMIN3Y
مرسی از جواب هاتون ، من اونها رو فرستادم ، یعنی ممکنه پس بفرستند یا ردم کنند ، یعنی اینقدر مهم بوده و من بی توجهی کردم ؟؟!!
البته من فرم DS _ ۲۳۰ رو بعد از دانلود تایپ کردم و بعد چاپش کردم و فرم ۱۲۳_ DSP رو دستنویس کردم .. بعد از دانلود و باد چاپش کردم ، عکسها رو هم با منگنه به سر برگ واصل کردم ، پشت نویسیش هم نکردم ، واقعا نگرانم
تشکر کنندگان:
کسی جواب ما را نمی ده؟
(2010-06-17 ساعت 22:24)mahmood_eng نوشته:  سلام
هميشه عينك استفاده مي كنم بايد عكس با عينك بگيرم؟
ليسانس دارم براي تجربه كاري كه وارد مي كنم بعدا بايد مدرك ارائه بدم يا اينكه چون ليسانس دارم براي تجربه كاري نيازي به ارائه مدرك ندرام؟
درجه سربازي ناوبان دوم و نيروي دريايي فيلده مربوط به سزبازي را چي بايد بنويسم؟
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان:
(2010-06-19 ساعت 22:13)mahmood_eng نوشته:  کسی جواب ما را نمی ده؟
ليسانس دارم براي تجربه كاري كه وارد مي كنم بعدا بايد مدرك ارائه بدم يا اينكه چون ليسانس دارم براي تجربه كاري نيازي به ارائه مدرك ندرام؟

چون سوالاتون سخته! فقط جواب سوال دوم رو میدونم. خیر مدرک کاری از شما نمیخوان لیسانس کافیه.
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: User
(2010-06-19 ساعت 22:26)yas نوشته:  
(2010-06-19 ساعت 22:13)mahmood_eng نوشته:  کسی جواب ما را نمی ده؟

چون سوالاتون سخته! فقط جواب سوال دوم رو میدونم. خیر مدرک کاری از شما نمیخوان لیسانس کافیه.

سلام دوست عزیز

نیازی نیست عکستون همراه با عینک باشه. بدون عینک بگیرید.

سوال دوم رو هم دوستمون یاس جواب دادند.
سوال سوم: ناوبان دوم میشه: ensign (از ویکی پدیا)

موفق باشید
تشکر کنندگان: yas ، cky ، Donkey chance
date of service صفحه 2 شماره 34تاريخ شروع سربازي يا تاريخ پايان سربازي را بايد بنويسم
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان:
(2010-06-20 ساعت 01:49)mahmood_eng نوشته:  date of service صفحه 2 شماره 34تاريخ شروع سربازي يا تاريخ پايان سربازي را بايد بنويسم

سلام دوست عزیز

تاریخ آغاز و پایان رو بنویس: به این شکل:
--/--/-- to --/--/--
موفق باشید
تشکر کنندگان: Sooshians
(2010-05-22 ساعت 00:13)sarfarash نوشته:  
(2010-05-21 ساعت 23:54)drmahmoodi نوشته:  با سلام:
1-آياغير از فرستادن دو تا فرم و دو عدد عكس مدرك ديگه اي لازمه بفرستيم؟
2-توي نامه اول محل مصاحبه ذكرشده؟اسم ابو ظبي رو جلوي كلمه پست اورده.
3-جقدر وقت داريم فرمهارو بفرستيم؟

من بهتون تبریک میگم به خاطر قبولی!

اما جواب سوالها:
(با اجازه مدیران محترم)

1- خیر فقط دوتا فرم و دو تا عکس
2- شما می تونید محل مصاحبه رو خودتون تغییر بدید. البته اگر مایل باشید. اینکار را می توانید در آیتم شماره چهار، فرم 122 اعلام کنید.
اگر مکانی را اعلام نکنید، همان ابوظبی که برای شما اعلام شده، محل پراسسینگ و مصاحبه شما خواهد بود
3- هر چه زودتر بهتر، توصیه من اینه که فرم ها را با دقت جواب بده، چون اشتباه در آنها تقریبا جبرانش بسیار مشکل است. معمولا در طی ماه جون دیگه باید ارسال بشن.

من میتونم شماره کیس شما رو بپرسم و اینکه نامه را کجا دریافت کرده اید؟
ایران؟ چه شهری؟ و چه تاریخی.
این اطلاعات می تواند به دوستان منتظر کمک کند.

شاد و پیروز باشید

سلام و خسته نباشد ، دوست عزیز خواستم بپرسم من یک اشتباه جدی تو فرمهای ارسال شده ام داشتم متاسفانه شماره کیس ام رو بالای برگه های ارسالی نزدم ، بنظر شما باید چیکار کنم ؟ آیا ممکن هست ردم کنند؟ لطفآ راهنماییم کنید
تشکر کنندگان:
[/quote]

سلام و خسته نباشد ، دوست عزیز خواستم بپرسم من یک اشتباه جدی تو فرمهای ارسال شده ام داشتم متاسفانه شماره کیس ام رو بالای برگه های ارسالی نزدم ، بنظر شما باید چیکار کنم ؟ آیا ممکن هست ردم کنند؟ لطفآ راهنماییم کنید
[/quote]

نه ردتون نمی کنند ولی باید به کی سی سی ایمیل بزنید نهایتا ازتون می خوان دوباره فرم ها رو پر کنید و بفرستید.
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان