موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-06 ساعت 00:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-06 ساعت 00:43 توسط aghdam.)
(2011-08-05 ساعت 18:47)bahar_2300 نوشته: با سلام مجدد خدمت هم دوستان
در مورد فرم i 134 در قسمت مسافرت خارج از کشور مامان من۵ سال پیش دوتا سفرخارج از کشور داشته ولی در پاسپورت قدیمیش هست و الان در پاسپورت فعلیش مشخصاتی از اون سفر ها نیست و فقط دو سفر اخیر به خارج داشته. میخواستم بدونم که کدام سفر هارو باید بنویسه توی لیست با توجه به اینکه ۳ تا جا هم بیشتر توی فرم نیست؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوست عزیز ، سلام
به نظر من شما باید تمام سفرهاتون رو بنویسید . . . درسته که در پاس فعلیتون نیست ولی امکان داره اگه اونا تحقیق کنند بفهمند و برای شما مشکل ایجاد شه و بگن که چرا نگفتین . . . البته دوستانی که تجربه بیشتر دارند ، راهنمایی بفرمایند
در مورد کمبود جا مشکلی نیست ، بالای خود فرما نوشته که اگه جا کم داشتین در کاغذ جداگانه بنویسید و ضمیمه کنید
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
[
Thank you for your inquiry.
An interview for this case has been scheduled at the American Consulate/Embassy of Ankara on September 6, 2011. A notification letter was sent to you on July 25, 2011. Please direct any further questions regarding the processing of your case to this embassy.
حالا يك ايميل با همان مضمون قبلي به انكارا زدم كار درستي كردم؟
[/quote]
چه مضمونی؟میشه بیشتر توضیح بدید؟
[/quote]
همين مضمون نامه بالا كه فرستادم كنتاكي
[/quote]
ببینید من از روند آنکارا خبر ندارم. ولی واسه ابوظبی بعد از دریافت نامه دوم از kcc هیچ ایمیلی لازم نبود بزنیم .شما چرا فکر میکنید لازمه که ایمیل بزنید ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام ...بعد از مصاحبه به پدر و مادر من فرم ابی 194 -of دادن و همینطور نوشته شده که کیس شما در مراحل اداری هست و باید سایت رو دائم چک کنید....احساس میکنم یه چیزی کم بوده که این فرم of-194 به پدر و مادر من دادن...در صورتی که مدارک اونا کامل بود و حرفی از ناقص بودن مدارک نزد و چیز دیگه ای نخواست...البته من یک ایمیل زدم براشون که ببینم اگه مدرکی کم باشه بفرستم و در جواب ایمیل من ایمیلی فرستاد که سوالها و جوابهای متداول در اون امدهhttp://abudhabi.usembassy.gov/iv/faq.html اگه این سایت رو ببینید ما بین شمارههای 9 و 10 گیر کردیم...چون هردو سوال مربوط به کیس ما میشه...البته تو شمارهی 9 گفته که مدرکی که سفارت در زمان مصاحبه خواسته به فلان ادرس بفرستید...ولی ما واقعا نمیدونیم چه چیزی دقیقا خواسته و در زمان مصاحبه هم ازشون درخواستی نکرده....خلاصه ما بلاتکلیف موندیم و نگرانیم که زمان رو از دست بدیم....چه کار کنیم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید میشه بگید فرم ۹ سوالی چی هست؟! اونو هم باید پست کنیم آنکارا با مدارک؟!! میشه یکی راهنمایی لطفآ!!
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من چند روز دیگه مصاحبه دارم توی فرم DSP-122 صفحه دوم اولین قسمت اونجا که نوشته کاری کردید که احتیاج به 2 سال آموزش داشته باشه رو تیک زدم به اشتباه.من مدرک لیسانس دارم چی کار باید بکنم؟روز مصاحبه بگم بهشون؟مشکلی برام پیش نمی آد؟
کیس نامبر: 2011AS38xxx
كنسولگري : آنكارا
تاریخ دریافت نامه قبولی : March 2011 اي ميل
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: َAugust 2010
تاریخ دریافت نامه دوم : June 2011
تاریخ مصاحبه : August-10, 2011
تاریخ دریافت ویزا : 12 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا: ۷ اکتبر ۲۰۱۱
ایالت : Kentacky- (Louisville
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
.
.
.
.
اینکه فرم 9 سوالی ندن یعنی کلیر زودتر میاد ؟
.
.
.
.
.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید free-free چی یا کی هست؟ما چی باید ارسال کنیم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ببخشید من زیاد سوال میپرسم
مامان من معلم بازنشسته هست و در مدرسه های زیادی درس داده. آدرس بعضی هارو نمیدونه و بعضی از مدرسه ها هم کلا اسم و آدرسشون عوض شده. میخواستم بدونم در فرم i 134 باید اسم تک تک مدرسه هارو بنویسه یا اینکه فقط بنویسه از فلان تاریخ تا فلان تاریخ واسه مدارس ناحیه ۲ کار میکرده و بعد واسه ناحیه ۴ کافی هاست؟ یعنی فقط اسم و آدرس ناحیه های آموزش پرورش رو بنویسه کافی هست ؟؟؟