موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-19 ساعت 22:13)mahmood_eng نوشته: کسی جواب ما را نمی ده؟
(2010-06-17 ساعت 22:24)mahmood_eng نوشته: سلام
هميشه عينك استفاده مي كنم بايد عكس با عينك بگيرم؟
ليسانس دارم براي تجربه كاري كه وارد مي كنم بعدا بايد مدرك ارائه بدم يا اينكه چون ليسانس دارم براي تجربه كاري نيازي به ارائه مدرك ندرام؟
درجه سربازي ناوبان دوم و نيروي دريايي فيلده مربوط به سزبازي را چي بايد بنويسم؟
عینک بزنید ولی باید حواستون باشه که توی عینک نور نیفته که چشمهاتون معلوم نباشه. اما اجباری هم نیست که حتما با عینک عکس بگیرید. فقط مدرک گواهی نامه است که باید اگر عینک میزینید با عینک باشه. و من عینکی های زیادی را میشناسم که عکس پاسپورت و گرین کارتشون بدون عینکه نگران نباشید.
برای رسیدن به مقصد به وسیله نیاندیش به مقصد فکر کن. آنوقت خواهی دید که چه آسان وسیله پیش پایت خواهد ایستاد و تو را به مقصد خواهد رساند.
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
با درود
دوستان عزیز که الان تو خاک شیطان بزرگ هستند لطفا ما را راهنمایی کنید.
بر اسا س تجربیاتی که شما بدست آوردین الان بهتره ما بریم فقط مکالمه انگلیسی رو حرفه ای یاد بگیریم یا اینکه بریم کلاس های آیلتس رو از اول تا آخرش ردیف کنیم؟
کدوم بهتره؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من 3باره میپرسم من پیش دانشگاهی ندارم یعنی 11 سال تحصیل ولی الان دانشگاه درس میخونم ترم اول آیا برام مشگل ساز میشه یا نه آیا باتوجه به کیس نامبر میتونم برم سراغ پیشدانشگاهی یا نه؟و برای پر کردن فرم من که دیپلم کاردانش دارم چی باید بنویسم ؟
اگه جوابمو ندید میرم شکایت میکنم.داد میزنم .گریه میکنم .
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-21 ساعت 01:00)free_free نوشته: با درود
بر اسا س تجربیاتی که شما بدست آوردین الان بهتره ما بریم فقط مکالمه انگلیسی رو حرفه ای یاد بگیریم یا اینکه بریم کلاس های آیلتس رو از اول تا آخرش ردیف کنیم؟
کدوم بهتره؟
من تو خاک خودمونم اما برای آمریکا باید دنبال تافل برید. مکالمه یا تافل هم بستگی به هدفتون داره که میخواین وارد آمریکا شدین چیکار کنین.
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
2010-06-21 ساعت 10:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-21 ساعت 11:26 توسط User.)
سلام من هم كار مي كنم (كارمند هستم) وهم دانشج. فوق لسانس هستم جايي بايد بنويسم دانشجو هستم؟
در فم 230 present occuption بايد هم كار را بنويسم هم اينكه دانشجو هست؟
(2010-06-21 ساعت 01:00)free_free نوشته: با درود
کدوم بهتره؟
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000 ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
اگه کسی بخواد ازدواج کنه اما طرفش هنوز سربازیشو تموم نکرده باشه قضیه اش چطوری میتونه بشه؟؟میشه من برم گرین کارت اونم بهم میدن،نگهدارم تا بیاد؟؟ یا مرخصی بگیره با هم بریم اما تا 1 ماه برگرده دوباره 6 ماه دیگه بیاد..یعنی هی بیاد بره!! یه جایی خوندم نمیشه همش رفت و اومد چون ممکنه گرین کارت باطل بشه!
البته اگه هم با هم نتونیم بریم بعدا ویزای دانشجویی بگیره بیاد از طریق من میتونه گیرین کارت بگیره؟؟ در حالی که من سیتیزن نباشم.
از صمیم قلبم برای همه ی دوستای خوبم در مهاجرسرا دعا میکنم تا در این روزهای آخری که از لاتاری 2011 باقی مونده به هدفشون برسن و دست پر این تورنمنت طاقت فرسا رو به پایان برسونن.خدایا به ایمانی که بوجودت دارم به ما لطفی بکن تا به گفته ات عمل کنیم در جهانی که آفریدی سفر کنیم تا انسان باشیم و انسان بمانیم