کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2010-06-19 ساعت 22:13)mahmood_eng نوشته:  کسی جواب ما را نمی ده؟
(2010-06-17 ساعت 22:24)mahmood_eng نوشته:  سلام
هميشه عينك استفاده مي كنم بايد عكس با عينك بگيرم؟
ليسانس دارم براي تجربه كاري كه وارد مي كنم بعدا بايد مدرك ارائه بدم يا اينكه چون ليسانس دارم براي تجربه كاري نيازي به ارائه مدرك ندرام؟
درجه سربازي ناوبان دوم و نيروي دريايي فيلده مربوط به سزبازي را چي بايد بنويسم؟

عینک بزنید ولی باید حواستون باشه که توی عینک نور نیفته که چشمهاتون معلوم نباشه. اما اجباری هم نیست که حتما با عینک عکس بگیرید. فقط مدرک گواهی نامه است که باید اگر عینک میزینید با عینک باشه. و من عینکی های زیادی را میشناسم که عکس پاسپورت و گرین کارتشون بدون عینکه نگران نباشید.
برای رسیدن به مقصد به وسیله نیاندیش به مقصد فکر کن. آنوقت خواهی دید که چه آسان وسیله پیش پایت خواهد ایستاد و تو را به مقصد خواهد رساند.
تشکر کنندگان: User ، Donkey chance ، AMIN3Y
(2010-06-19 ساعت 03:33)b!ta نوشته:  
(2010-06-19 ساعت 02:45)b!ta نوشته:  
(2010-06-19 ساعت 02:16)ravian نوشته:  سلام دوستان .
برای برنده اصلای که هر دو فرم 122 و 230 را پر میکنیم هم باید 2 قطعه عکس گزاشت ؟ یا هر فرم 2 قطعه که جمعا بشه 4 قطعه ؟

2 قطعه عکس کافیه.

ravian عزیز ,من خودم عکس را پشت نویسی نکردم اما شما حتما کیس نامبرتون را پشت عکس ها بنویسید و حتما حتما بالای هر صفحه از فرم ها سمت راست کیس نامبرتون بنویسید.

ممنونم b!ta عزیز از تذکرتون .همین کار را کردم بالای تمام صفحاتم کیس نامبر را نوشتم .دیروز هم با پست DHL ارسالشون کردم و وارد دوره دوم چشم انتظاری شدم امیدوارم همه بچه های خوب اینجا قبول بشن برای من هم 2a کنند.
تشکر کنندگان: b!ta
با درود

دوستان عزیز که الان تو خاک شیطان بزرگ هستند لطفا ما را راهنمایی کنید.

بر اسا س تجربیاتی که شما بدست آوردین الان بهتره ما بریم فقط مکالمه انگلیسی رو حرفه ای یاد بگیریم یا اینکه بریم کلاس های آیلتس رو از اول تا آخرش ردیف کنیم؟

کدوم بهتره؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان:
سلام
من 3باره میپرسم من پیش دانشگاهی ندارم یعنی 11 سال تحصیل ولی الان دانشگاه درس میخونم ترم اول آیا برام مشگل ساز میشه یا نه آیا باتوجه به کیس نامبر میتونم برم سراغ پیشدانشگاهی یا نه؟و برای پر کردن فرم من که دیپلم کاردانش دارم چی باید بنویسم ؟
اگه جوابمو ندید میرم شکایت میکنم.داد میزنم .گریه میکنم .
تشکر کنندگان:
(2010-06-21 ساعت 02:04)AmericanHamid نوشته:  سلام
من 3باره میپرسم من پیش دانشگاهی ندارم یعنی 11 سال تحصیل ولی الان دانشگاه درس میخونم ترم اول آیا برام مشگل ساز میشه یا نه آیا باتوجه به کیس نامبر میتونم برم سراغ پیشدانشگاهی یا نه؟و برای پر کردن فرم من که دیپلم کاردانش دارم چی باید بنویسم ؟

man fekr mikonam shoma ba tavajoh be inke govahiye diplom dari va inke mituni madareki govah bar inke alan dar hale edame tahsil dar daneshgah hasti va baraye gereftane madareje balatar dari talash mikoni baraye oonha kafi bashe.
تشکر کنندگان: AmericanHamid

سلام دوست عزیز چرا عصبانی میشی گریه هم نداره .شما در دانشگاه جامع علمی کاربردی تحصیل میکنید ؟ فوق دیپلمتون را گرفتید یا نه ؟
(2010-06-21 ساعت 03:20)ravian نوشته:  

سلام دوست عزیز چرا عصبانی میشی گریه هم نداره .شما در دانشگاه جامع علمی کاربردی تحصیل میکنید ؟ فوق دیپلمتون را گرفتید یا نه ؟

نه ترم یک هستم . ولی چهار تا مدرک فنی و حرفه ای دارم که نشون میده نزدیک به 2 سال هم اونجا بودم آیا این کمکم میکنه ؟
تشکر کنندگان:
(2010-06-21 ساعت 03:25)AmericanHamid نوشته:  
(2010-06-21 ساعت 03:20)ravian نوشته:  

نه ترم یک هستم . ولی چهار تا مدرک فنی و حرفه ای دارم که نشون میده نزدیک به 2 سال هم اونجا بودم آیا این کمکم میکنه ؟

ببینید دوست عزیز متاسفانه این سیستم من درآوردی آموزشی خیلی ها را مثل شما دچار مشکل کرده نه تنها در بحث خروج از کشور بلکه در داخل هم خیلی دست و پاگیره ولی دلیل بر نا امیدی نیست شما اگر پودمانی یا ترمی هم باشید مطمئنا تا زمان مصاحبه نمیتونید فارق التحصیل بشید در ثانی در کشور های خارجی معادلی هم برای فوق دیپلم وجود نداره و ملاک اولیه اونها پایان 12 سال تحصیلات پایه است.
اگر بخواهید برای پیش دانشگاهی ثبت نام کنید حتی در رشته ادبیات بازهم بعید میدونم بتونید تا تاریخ مصاحبه مدرک پیش دانشگاهیتونو بگیرید.
پس به نظر من اولا کلیه مدارکتونو اعم از آموزش و پرورش و سازمان فنی حرفه ای ترجمه کنید و به جای صرف وقت برای تحصیل در پیش دانشگاهی برای جور کردن یه گواهی اشتغال دوساله تلاش کنید که به مراتب راحت تر از درس و امتحانه.
گواهی های فنی شما کد بین المللی داره ولی به منزله کار حساب نمیشه.
بازم امیدوارم که مدیران محترم عرایض بنده را تصحیح کنند و بیشتر شما را راهنمایی کنند.
براتون آرزوی موفقیت میکنم
تشکر کنندگان: User ، AmericanHamid
(2010-06-21 ساعت 02:19)petros نوشته:  

man fekr mikonam shoma ba tavajoh be inke govahiye diplom dari va inke mituni madareki govah bar inke alan dar hale edame tahsil dar daneshgah hasti va baraye gereftane madareje balatar dari talash mikoni baraye oonha kafi bashe.
دوست عزیز
نوشتن به هر خط و زبانی غیر از خط و زبان فارسی خلاف مقررات است. لطفا اصلاح نمایید.

@ آمریکن حمید:
شما مدرک دیپلم رو ترجمه کنید. من فکر کنم کافی باشه.
نظر دوستان با تجربه هم مهمه.
اما عنوان دیپلم دبیرستان کافبه برای اونها.
موفق باشید
(2010-06-21 ساعت 01:00)free_free نوشته:  با درود

بر اسا س تجربیاتی که شما بدست آوردین الان بهتره ما بریم فقط مکالمه انگلیسی رو حرفه ای یاد بگیریم یا اینکه بریم کلاس های آیلتس رو از اول تا آخرش ردیف کنیم؟

کدوم بهتره؟

من تو خاک خودمونم اما برای آمریکا باید دنبال تافل برید. مکالمه یا تافل هم بستگی به هدفتون داره که میخواین وارد آمریکا شدین چیکار کنین.
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: User ، Donkey chance
سلام من هم كار مي كنم (كارمند هستم) وهم دانشج. فوق لسانس هستم جايي بايد بنويسم دانشجو هستم؟
در فم 230 present occuption بايد هم كار را بنويسم هم اينكه دانشجو هست؟

کدوم بهتره؟
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان:
(2010-06-21 ساعت 10:34)mahmood_eng نوشته:  سلام من هم كار مي كنم (كارمند هستم) وهم دانشج. فوق لسانس هستم جايي بايد بنويسم دانشجو هستم؟
در فم 230 present occuption بايد هم كار را بنويسم هم اينكه دانشجو هست؟

(2010-06-21 ساعت 01:00)free_free نوشته:  

سلام دوست عزیز
خوب شما توی قسمتی که کار رو خواسته، عنوان شغلی رو بنویس. در قسمت دانشگاه ها هم آخرین مدرک رو که لیسانس هم معرفی کن. و داتنشگاه فوق رو هم ذکر کن اما توی قسمت مدرک ننویس که MASTERS DEGREE رو داری.
می تونی بنویسی CURRENT EDUCATION (قبل از اینکه اونا شما رو کارنت کنن، شما کارنت کن اونا رو Smile )
چون در حال حاضر مدرک فوق رو نداری.
موفق باشید

*من به اشتباه پست شما رو ویرایش کردم! به جای پست خودم.
اگر تغییری رخ داده. عذر میخوام.
کدوم بهتره؟

منم در خاک شیطان بزرگ نیستم اما کلا که باید کلاس زبان بریم هممون
اما اگر قصد دارید وارد دانشگاه بشید تاقل اونم اکادمیک باید بگیرید + مدرک GRE Subject
اما اگر قصد ندارید وارد دانشگاه بشید میتونید تافل رو نگیرید. الزامی نیست (هرچند در یافت شغل مطمئنا کمک میکنه)
اما به هر حال کلاس زبان رو برید.
تشکر کنندگان: Donkey chance
(2010-05-21 ساعت 08:46)sarfarash نوشته:  
(2010-05-21 ساعت 08:26)nasr نوشته:  با روسری بودن یا نبودن خانمها هنگام مصاحبه یا برای عکس تاثیری داره ؟

خوب شد این سوالو پرسیدین! سوال ما هم هست!
من گمان نمی کنم تاثیری داشته باشه!
عکس صرفا باید واجد مشخصاتی باشه که توی صفحه مربوط به عکس براش توضیح داده!

با این حال مدیران گرامی نظر موثق تری می توانند بدهند.
حجاب هيچ تاثيري نداره شما مي توانيد محجبه مصاحبه كنيد
همچنين عكس هم ميتونه با حجاب باشه ولي بايد گوشها كاملا پيدا باشه
تشکر کنندگان:
اگه کسی بخواد ازدواج کنه اما طرفش هنوز سربازیشو تموم نکرده باشه قضیه اش چطوری میتونه بشه؟؟میشه من برم گرین کارت اونم بهم میدن،نگهدارم تا بیاد؟؟ یا مرخصی بگیره با هم بریم اما تا 1 ماه برگرده دوباره 6 ماه دیگه بیاد..یعنی هی بیاد بره!! یه جایی خوندم نمیشه همش رفت و اومد چون ممکنه گرین کارت باطل بشه!
البته اگه هم با هم نتونیم بریم بعدا ویزای دانشجویی بگیره بیاد از طریق من میتونه گیرین کارت بگیره؟؟ در حالی که من سیتیزن نباشم.
از صمیم قلبم برای همه ی دوستای خوبم در مهاجرسرا دعا میکنم تا در این روزهای آخری که از لاتاری 2011 باقی مونده به هدفشون برسن و دست پر این تورنمنت طاقت فرسا رو به پایان برسونن.خدایا به ایمانی که بوجودت دارم به ما لطفی بکن تا به گفته ات عمل کنیم در جهانی که آفریدی سفر کنیم تا انسان باشیم و انسان بمانیم
تشکر کنندگان:
(2010-06-21 ساعت 16:35)goli20 نوشته:  اگه کسی بخواد ازدواج کنه اما طرفش هنوز سربازیشو تموم نکرده باشه قضیه اش چطوری میتونه بشه؟؟میشه من برم گرین کارت اونم بهم میدن،نگهدارم تا بیاد؟؟ یا مرخصی بگیره با هم بریم اما تا 1 ماه برگرده دوباره 6 ماه دیگه بیاد..یعنی هی بیاد بره!! یه جایی خوندم نمیشه همش رفت و اومد چون ممکنه گرین کارت باطل بشه!
البته اگه هم با هم نتونیم بریم بعدا ویزای دانشجویی بگیره بیاد از طریق من میتونه گیرین کارت بگیره؟؟ در حالی که من سیتیزن نباشم.

اون بنده خدا که سربازه چقدر از خدمتش مونده؟
افراد در حین خدمت مشمول قوانین نظام هستند به این معنی که نمی تونن از کشور خارج بشن
اگه از خدمت ایشون چیز زیادی نمونده نامه بزنید kcc و مصاحبتون رو عقب بندازید و اگه زمان زیادی تا پایان خدمت مونده نمیدونم چیزی به ذهنم نمیرسه.
همین که میدونستم گفتم
Big Grin
ممنون از پاسخ های جالبتون
من قصد تحصیل تو آمریکا رو ندارم (کلا دیگه اعصاب درس خوندن رو ندارم) بیشتر هدفم اینه که بتونم اونجا کار خوبی گیر بیارم
تو این یک سال میشه تافل گرفت؟
نظرتون در مورد اینکه اینجا مکالمه رو حرفه ای یاد بگیریم برای پیدا کردن شغل کافیه یا اینکه خیلی کمک میکنه؟
اگه نظرتون روی تافل هستش نمره چند لازمه؟
ممنون میشم اگه از دوستانی که پاشونو تو خاک شیطان بزرگ گذاشتن هم جواب این حقیر را بدهند.
Cool
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: goli20

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان