موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-17 ساعت 13:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-17 ساعت 13:15 توسط rayan.s.)
با خوندن بعضی از سوالات اعضا محترم این سوال به ذهنم رسید که انگار برخی از دوستان عزیز متوجه نیستن جایی که می خوان برن زبان رسمیش انگلیسیه !!! یکی از عزیزان خواسته یه خط نامه رو براش ترجمه کنند؛ یه نفر دیگه متن میل رو نمی خونه که این جواب بطور اتوماتیک هست....من خواهشی که دارم ؛ مدیران محترم از پاسخ دادن به هر سوالی خوداری کنند تا اعتبار و جایگاه این سایت حفظ بشه. از این لحاظ این موضوع رو مطرح کردم چون معتقدم با وجود سایت وزارت امورخارجه آمریکا و سوال و جوابهای سال قبل ؛سوالات و تجربیاتی رو مطرح کنیم که مختصر و مفید باشه.مدیران عزیز تایپیکی جهت گپ و تبریک اگه صلاح میدونن ایجاد کنند که سطح ارزشی سایت حفظ بشه.((اگر خواستید این متن رو حذف کنید من ناراحت نمی شم.)) ارادتمند شما.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-17 ساعت 20:23)mahdi357 نوشته: (2010-08-17 ساعت 11:44)User نوشته: (2010-08-17 ساعت 11:43)mahdi357 نوشته: من دو روز پیش یک نامه به kcc زدم و خواستم از رسیدن مدارک مطلع بشم.بلافاصله بعد از ارسال نامه متن زیر دریافت کردم:
Greetings,
Your inquiry or message has been received and routed to the appropriate
group. If you are looking for the latest DV Lottery instructions, they
can be found here:
http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._1318.html.
This is an automated message, please do not reply.
Thank You,
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
The Kentucky Consular Center
سوال من حالا اینه: من تو زدن تاریخ تولدم هنگام ثبت نام اینترنتی شک داشتم که اشتباه کردم یا نه. با توجه به اینکه برای ارسال نامه نیاز به شماره کیس و تارخ تولد درست هست،میخواستم ببینیم حالا که پیغام اعلام رسیدگی اومده دیگه میتونم مطمئن باشم که تاریخ را درست زدم؟
معمولا چند روزه جواب تاییده رسیدن مدارک را میدن؟
دوست عزیز
ایمیل بالا صرفا یک جواب کامپیوتری است. و در واقع جواب سوال شما نیست.
شما به تاپیک نمونه مکاتبات مراجعه کنید. بر اساس نمونه ایمیل ها مکاتبه کنید. 5-7 روز بعد جواب خود را دریافت خواهید کرد.
موفق باشید
(2010-08-17 ساعت 11:54)final destination نوشته: سلام.اين يه پيغام اتوماتيكه كه با ارسال هر ايميلي دريافت ميشه و به معني كانفرم رسيدن مدارك نيست.بايد صبر كنيد تا جواب اي ميلتون بياد كه مضمونش اينه:
Thank you for your inquiry.
Your forms have been received and are waiting to be processed. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.
(2010-08-17 ساعت 13:13)rayan.s نوشته: با خوندن بعضی از سوالات اعضا محترم این سوال به ذهنم رسید که انگار برخی از دوستان عزیز متوجه نیستن جایی که می خوان برن زبان رسمیش انگلیسیه !!! یکی از عزیزان خواسته یه خط نامه رو براش ترجمه کنند؛ یه نفر دیگه متن میل رو نمی خونه که این جواب بطور اتوماتیک هست....من خواهشی که دارم ؛ مدیران محترم از پاسخ دادن به هر سوالی خوداری کنند تا اعتبار و جایگاه این سایت حفظ بشه. از این لحاظ این موضوع رو مطرح کردم چون معتقدم با وجود سایت وزارت امورخارجه آمریکا و سوال و جوابهای سال قبل ؛سوالات و تجربیاتی رو مطرح کنیم که مختصر و مفید باشه.مدیران عزیز تایپیکی جهت گپ و تبریک اگه صلاح میدونن ایجاد کنند که سطح ارزشی سایت حفظ بشه.((اگر خواستید این متن رو حذف کنید من ناراحت نمی شم.)) ارادتمند شما.
(2010-08-17 ساعت 13:48)saeedproo نوشته: من هم موافقم rayan.s عزیز
(2010-08-17 ساعت 14:12)User نوشته: رایان جان
کاملا قبول دارم حرف های شما را.
اما صرف نظر از اینکه برندگان عزیز دارای چه سطحی از زبان انگلیسی هستند، این سایت با هدف کمک به فارسی زبانان برای بهتر پیش بردن روند مهاجرت بنا نهاده شده،. و ماموریت اول آن کمک به کاربران است. بنابراین ما باید همه سوال های کاربران را در چارچوب قوانین سایت پاسخگو باشیم.
اما کاربران عزیز، همانطور که رایان عزیز گفتند:
زبان کشور آمریکا انگلیسی است. شما برای هر کاری نیاز به دانستن زبان انگلیسی دارید. بنابراین به فکر بهبود آن باشید.
موفق باشید
------------------------------------------------------------------
دمتون گرم بابا.کسی دیگه ایی نبود چیز دیگه ایی بار ما کنه.
اول تشکر و ممنون از کسایی که قصد جواب دادن داشتند.
دوم اینکه، رفقا لطفا سوال منو مجددا بخونید.
(2010-08-17 ساعت 11:43)mahdi357 نوشته: سوال من حالا اینه: من تو زدن تاریخ تولدم هنگام ثبت نام اینترنتی شک داشتم که اشتباه کردم یا نه. با توجه به اینکه برای ارسال نامه نیاز به شماره کیس و تارخ تولد درست هست،میخواستم ببینیم حالا که پیغام اعلام رسیدگی اومده دیگه میتونم مطمئن باشم که تاریخ را درست زدم؟
معمولا چند روزه جواب تاییده رسیدن مدارک را میدن؟
اصلا این چیزهایی که نوشتند جواب سوال من نبود.خودم حالیمه که این ایمیلی که بعد از چند ثانیه میاد بصورت اتوماتیک و از طرفه کامپیوتره.
سوال من این بود که من دیدم یک سری از بچه ها ایمیلهایی که به کی سی سی میزنند، بخاطر نداشتن کیس نامبر یا اشتباه بودن تاریخ تولد بصورت اتوماتیک جواب خطا دریافت میکردند و در جواب تذکر به اصلاح موارد ذکر شده بود. حالا میخواستم ببینم من که این ایمیل خطا را دریافت نکردم آیا مبنی بر درست بودن تاریخ تولدم میشود یا نه؟؟
در ضمن متن انگلیسی نامه را هم خوب میفهم.
دوست عزیز؛ خودتون میگید جواب اتوماتیک؛پس هوشمند نیست که تشخیص بده کی کیس نامبر داره کی نداره. میشه لطف کنید بگید در کدوم تایپیک دیدید که جواب اتوماتیک کاربری با جواب شما فرق داره؟ به هر حال امیدوارم جواب صحت نامه هاتون را بگیرید.kcc در حال حاضر بدون در نظر گرفتن روزای تعطیل از یه روز تا چهار روز به میل ها جواب میده.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز؛ در قسمت برندگان لاتاری سال 2009 یه تایپیک با عنوان (( لاتاری از آغاز تا پایان )) هست که بسیار مفید بوده ومطمئنا" می توانید پاسخ بسیاری از سوالاتتون را بگیرید.
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1081
موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .آقا توی مصاحبه گواهی سو سابقه هم می خوان؟؟ من توی 2009 خوندم که برای ایرانی ها مهم نیست که داشته باشی!!!
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-18 ساعت 21:47)alirezagh نوشته: سلام
b!ta جان واقعا از وقتی که گذاشتی سپاسگزارم.
امیدوارم هر چه زودتر کامنتی بگذاری و در آن شرح بدی از گرفتن ویزات چقدر خوشحال شدی!
واسه ما هم دعا کنید که نامه ما هم بیاد که بتونیم به روال عادی زندگی برگردیم.
علیرضای عزیز
باور کن نه تنها همیشه برای خودمون(مهاجرسرایی ها) دعا می کنم که راحت ویزاهامون را بگیریم بلکه همیشه آرزو میکنم کسانی که برنده نشدند و دوست دارند که مهاجرت کنند ولی نمی تونند چون واقعا سخته!این پاکت معروف به بدست آنها هم برسه.
من هر دفعه به اینجا سر می زنم حتما چک میکنم تا خبر خوب کیس نامبر گرفتن دوستانی که نامه را دریافت نکرده اند را بشنوم.به امید آن لحظه ی زیبا.
شماره کیس: 2011AS00016xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:29 اردیبهشت, 19 May
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2 خرداد،23 May
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 بهمن، February 9
تاریخ مصاحبه:9فروردین،29 march
دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-19 ساعت 07:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-19 ساعت 08:41 توسط rayan.s.)
(2010-08-19 ساعت 02:26)AmericanHamid نوشته: (2010-08-17 ساعت 13:13)rayan.s نوشته: با خوندن بعضی از سوالات اعضا محترم این سوال به ذهنم رسید که انگار برخی از دوستان عزیز متوجه نیستن جایی که می خوان برن زبان رسمیش انگلیسیه !!! یکی از عزیزان خواسته یه خط نامه رو براش ترجمه کنند؛ یه نفر دیگه متن میل رو نمی خونه که این جواب بطور اتوماتیک هست....من خواهشی که دارم ؛ مدیران محترم از پاسخ دادن به هر سوالی خوداری کنند تا اعتبار و جایگاه این سایت حفظ بشه. از این لحاظ این موضوع رو مطرح کردم چون معتقدم با وجود سایت وزارت امورخارجه آمریکا و سوال و جوابهای سال قبل ؛سوالات و تجربیاتی رو مطرح کنیم که مختصر و مفید باشه.مدیران عزیز تایپیکی جهت گپ و تبریک اگه صلاح میدونن ایجاد کنند که سطح ارزشی سایت حفظ بشه.((اگر خواستید این متن رو حذف کنید من ناراحت نمی شم.)) ارادتمند شما.
دوست گرامی سلام
من اصلا با حرف شما موافق نیستم. چون همه که مثل شما انگلیسیشون قوی نیست. و حتا اگر قوی هم باشه خودتون میدونید نامه ها و قوانین اداری همیشه درکشون به راحتی نیست .و فکر میکنم بیشتر دوستان میدونند جواب بیشتر پرسشها در سایت مهاجرت هست .خوب اگه میتونستند جوابشون رو پیدا کنند که دیگه احتیاجی به مهاجر سرا نبود. من خودم مشگل دیپلم 11 ساله دارم .در این مورد هم به kcc ایمیل زدم و هم توی سایت مطالبی پیدا کردم ولی باز هم متوجه نشدم که آیا دیپلمم قابل قبول هست یا نه ؟ و این رو مطرح میکنم تا دوستانی که تجربه مشابه دارند کمکم کنند. ولی این که بعضی از دوستان بدون اینکه تاپیک هارو مطالعه کنند سوال میکنند را درست میفرمایید.
و من فکر میکنم اعتبار این سایت به همینه که هر سوالی از طرف مدیران خوب و مهربان جواب داده میشه . و یک محیط دوستانه بوجود اومده.
دوست عزیز؛ اگر دوستان به خودشون زحمت اینو بدن که برای مطالعه تایپیک ها یک یا دو روز وقت بزارن اون موقع هر سوالی رو که به ذهنشون میرسه رو مطرح نمی کنند.الان کاربر عزیزی درخواست "هل من ناصر ینصرنی " داره در حالی که بقول user عزیز , زحمت خوندن یه متن قبل درخواستشو نداده...خودتون ببینید چند تا سوال درباره این پیام اتوماتیک اومده....دوستی جایی میپرسه " من اگه زنم حامله باشه تو معاینات پزشکی برای عکس برداری با اشعه ایکس مشکل نداره؟...از این قبیل مثالها زیاده. اگر دوستان عزیز و مدیران محترم به سوالات تکراری پاسخ ندن باعث این میشن که کاربران با مراجعه به سایت با حجم زیاد سوالات تکراری و نامربوط مواجهه نشن و با اندکی زحمت و بدون حس راحت طلبی جواب سوالاتشون را پیدا کنند و اگر سوالشون خاص بود مطرح کنند که باعث ارتقا کیفیت سایت شود و اگر شما با دقت متن مرا مطالعه میفرمودید من درخواستم این بود که سوالات کوتاه ومفید مطرح بشه نه هر سوالی که به ذهنمون میرسه.
(( دوست عزیز؛نوشته اید:"من اصلا با حرف شما موافق نیستم" و در آخر نوشته اید :"ولی این که بعضی از دوستان بدون اینکه تاپیک هارو مطالعه کنند سوال میکنند را درست میفرمایید" !!!))
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
از برندگان 2010 کسی هست که نامه دوم رو هیچ وقت دریافت نکرده باشه؟ حتی بعد از تاریخ مصاحبه؟
می خوام بدونم احتمال نرسیدن نامه دوم چقدره؟